5546
  • Nyers
    Na most állj le, wazz, te normális vagy ...
  • bricsi01
    utoljára 2 évehallotam róla és a mostanában elójött.ugyhogy csinálják már egy ideje és ez azt jelenti hogy igy jobb lesz
  • bricsi01
    uccsó a tanár
  • bricsi01
    régen a mohá-t utána a cod-ot és majd a biá-t.ezeket sor szerint csipem.ez lesz a legjobb élmény.én:muther:
  • bricsi01
    mert a 2004-est láttam.
  • bricsi01
    van 2003-mas E3-om?
  • antijedi
    jólvanna unatkoztam :P valamivel kellet foglalkozni amig leér a dvd amit szedtem :)
    amugy az a gáz hogy lehet hogy nem maszatolják el a lényeget de attól még nem egyszer láttunk oylat hogy amiylen "lényeget" láttunk egy videobol (full nyilvánvalóan) és a végleges gamenak ugy naggyából az égvilágon semmi köze nem volt hozzá :)
  • Nyers
    Persze, hogy reklám, miért is mennének oda?! De azért a BIA (és pl a tavalyi FSW) E3 demonstráció cseppet sem nevezhető csili-vili szépen maszatoljuk el a lényeget cucconak. Ezekből tényleg le lehetett szűrni a lényegi dolgokat. De én ezt az értelmetlen válaszolgatást, most hagyom abba, lehet, hogy te ezt élvezed, de én nem. ;PPP
  • antijedi
    én nem mondtam hogy összevágott egy szóval se, de az e3 mint oylan eleve egy nagy reklámfesztivál ügyesen megcsinálva, szal abból nem is kell már semmit összevágni ;PPP
  • antijedi
    nem én kezdtem a codal foglalkozni olvass vissza :P
  • antijedi
    kusss!!! elrontod a szorakozásom! :DDD
  • antijedi
    én nem fikázom a játékot én csak a kiadok stilusát fikázom ha nem tünt volna fel... :P
  • antijedi
    igen pont emiatt fogja verni a bia a codot :) mert hiába a hangulat meg az akármi attó még a cod arcade tömeghent :P (najó csak félarcade :P)
  • Gabe18
    "egyedül a német hadsereg ellen"...hogy pontos legyek
  • Lacc
    Ez a game is tetszik, ha tényleg olyan csapat alapú lesz mint mondják. A képeken kicsit furcsa a glow effekt, de talán majd megszokom, manapság ez a divat :)
  • Lacc
    A CoD az frankó kis játék, maig napig szotkam tolni. Illetve manapság meg pláne, az új kieg.-el :)
  • Gabe18
    A CoD egy király hangulatú fps lett,nagyon erős multiplayer oldalal.Azért lett tömeg,mert a háborúban is sokan voltak,és ez végre szakitott a Mohaa "egyedül a német hadsereg" stilusával.
    Kétlem hogy a 2.vh időpontján kivül túl sok egyezés lenne a BIA és a CoD között.Mivel a BIA csapatalapu játék akar lenni,ezért kár lenne a CoD-al összehasonlitani.
  • Nyers
    Gondolom Te nem láttad a 100 akárhány megás BIA E3 múvit, az minden volt csak nem összevágott reklámanyag. Ha meg nem érdekelnek a reklámok akkor miért kommentelsz is itt akármit, hiszen mindent a "reklámokból" tudunk.
  • Lacc
    Nekem úgy tűnik jedi itt megint te kavarod a szart, és ennek örülsz is magadban :D
  • robotnyk
    egy meg nem jelent játék fikázói, lol.
  • antijedi
    amugy kezd ennek itt nagyon flame szaga lenni, valaki egyszer nem csak a jó odlalárol nézte a dolgot és a sok elvakult fan (egy megnem jelent játék fanjai, lol :P) rögtön nekem ugrottak, és mivel szóbakerült a cod már előre látom a codosok is gyülekeznek
  • antijedi
    e3 = nagy cégek reklámkampányának összegyüjtése egy helyen... :P
    és ezt mind a fogyasztói társadalomért, yeah! :P
    hát sorry de engem nagyon nem érdekelnek a reklámok :P
  • Nyers
    Hát sztem az E3-mas prezentáció mindekit meggyőzhetett, abban minden benne volt, annál csak jobb lehet ...
    Nem azt mondták, hogy már nyáron a boltokban lesz, hanem, hogy kezdik az előkészületeket. A játék fejlesztése, kivitelezése elég nagy időintervallumot is felölelhet! (DNF )
  • antijedi
    fogalmam sincs hogy a codnál csináltak e vagy csinálnak e 2.részt vagy nem..., a cod egy egyszerű tömeghent gama lett (ala cs)és ez nekem nem jön be ennyi..., tudom a tömegnek ez kell és a tömegben van a pénz... :PP
  • antijedi
    én ilyen bizalmatlan vagyok sorry... :P
    ettől függetlenül énis ettől a gametól várom a világ megváltását és hogy végre nem csak cod stilusu tömeghent 2.vhs fpsek lesznek... :)
  • Hentes Bill #586
    a cod? ehh, látom nagyon vágod a témát. MUHAHHAAAAAA
  • switch
    Itten vannak összegyűjtve a legnagyobb párbeszédek a filmből( angolul,de úgy az igazi )
  • switch
  • robotnyk
    Egyszer megtámadtak a tigrisek! És tudod, hogy az mit jelent? Úgy meg voltunk támadva, hogy...
    Állítsd már le a negatív kisugárzásaidat! Inkább nézz körül, és gyönyörködj a tájban! Vagy mondj valami felemelőt, bíztatót! Egyszer, a változatosság kedvéért!
  • switch
    remélem ismerős
  • switch
    idézek:

"Don't hit me with them negative waves so early in the morning."
    "Think That bridge will be there and it'll be there. It's a beautiful bridge and it's gonna be there"

• antijedi
    ezt hivják reklámnak..., mert mást még nem láttunk belőle az tuti..., én már megtanultam hogy játékoknál a hiszem ha látom elv hatványozottan érvényes... (és nem, nem a reklámvideokat kell látni...)
  • switch
    Én is csak reménykedek.
    Mellesleg nem értem miért nem lesz pc-re demó.Kicsit gyanús, nem ?

• Nyers
    Sztem jó lesz. Az egy mindenképp, legalábbis amit elmondtak (láttunk) róla, ha ezen az úton mennek tovább a 2 is jó lesz. FULLSTOP
  • antijedi
    nincs lehuzva ki modnta? én is várom csak ennek egyre jóbban szar szaga van... (kezd iylen tipikus 100% reklám 0% játékélmény) érzés lenni az ilyen stilusu dolgok után..., ettől függetlenül ha az emglesz amit igérnek és nem csak reklám esetleg akkór jo lesz szvsz...
  • robotnyk
    szegény játék, úgy sajnálom, még meg sem jelent, mindjárt kétszer le lett húzva.
  • antijedi
    jah az első részig jó esetben..., utána eladja a gamet a neve..., de inkább már az sem..., elég a jó reklámhadjárat + kis zsebpénz a hűdefüggetlen ujságiróknak és tuti kasszasiker..., amire az egyszeri józsika meg rájönne hogy mégse oylan jó eza gáma már rég rekordot döntöttek az eladások...
  • switch
    a felhasználó is számit(hisz tőlük kapják a "minden más"-t )
  • antijedi
    ez tévedés..., csak a msotani pénzhajhászo fos kiadoknál rendszeres max...
    iylen csak ott rendszeres ahol nem a felhasználó számit hanem rajta kivül minden más..., és iylenből szokott csak igazán nagy szar kisülni :(
  • robotnyk
    ez rendszeres, csak nem mindig verik nagy dobra