5546
-
#971 Új képek(legalábbis a GameStar szerint...)
itt -
#970 Az már teljesen szubjektiv dolog, -
#969 Ugy olvastam nem lesz CÉLKERESZT!Igaz vagy csak kivették,és majd belehet állítani h legyen?!Hm?!Mit tudtok?!?!?
.
-
Gabe18 #968 Példának nem rossz,na de játéknak... -
#967 Nem rossz példa. Se hasalás se kinézés, a guggolás is érdekes és elég ritkán használják. Miért lenne rossz példa? -
Gabe18 #966 Hát...ott is maradhat... -
switch #965 rossz példa :)
-
#964 Mondjuk ez nem feltétlenül hátránym ott van pl Counter Strike. -
switch #963 GearBox Webcam
egy kis közelharc :)
puskatus power -
#962 Hát igen, engem is nagyon szívenütött a dolog, hiszen guggolás, hasalás, kihajlás és sprintelés nélkül nincs igaz taktikai játék. Még mindig nagy reményeket fűzök a játékhoz, de már nem ámítom magamat. És a kúszás, sprintelés nem olyan dolgok, amelyeket egy patch-csel javítani szoktak ... -
#961 37 nap ??!!
-
#960 WOW!!!! -
#959 -
#958 [URL=http://www.mvincentdesign.com/bia/]bia visszaszámláló ^·^[/URL] -
#957 : (( -
#956 ok -
#955 épp ez a baj -
#954 guggolás lesz, csak hasalás nem -
Gabe18 #953 Nem elvtársak!Mi nem kúszunk,hasalunk a mocsokban az aljas felforgató kapitalistaimperialista lázitok előt!Nem!Mi a legnagyobb golyózáporban is egyenessen állunk mint Lenin vagy Sztálin elvtárs!És aki visszafordul,azt mi magunk lőjük agyon!
-
#952 az mondjuk még belefér, hgoy nem lehet sprintelni (alap codba se lehetett), de az már nem, hogy nem lehet hasalni/kúszni -
Gabe18 #951 "Ahogy kivettem, nem lehet majd hasalni és sprintelni sem. "
Hát akkor erről a játékról talán ennyit,szép igéret volt de közbeszólt a multiplatform megjelenés. -
switch #950 Nem lesz dedikált szerver -> LagParty (ne legyen igazam) ,érdekes lesz.
-
#949 pfff...éjjen a konzol -
#948 Ahogy kivettem, nem lehet majd hasalni és sprintelni sem. Az egyszerűbb kezelhetősége végett (sztem, hogy konzolokon is elboldoguljon a jónép vele).
Demo meg a megjelenés előtt közvetlen! És a megjelenésről sincs semmi konkrétum!
Szerintem -
#947 Nem lesz demó (?) -
#946 Fáradt vok végigolvasni lényeget vki vegye ki. -
switch #945 Olvassátok -
#944 nad' ne barkóbázzak most...na mi a rossz hírö'?:) -
switch #943 Neeem ! Sajnos megjelenik PC-re is -
#942 a játékot csak PS2-re adják ki?:) -
switch #941 Mondjak rossz hireket ? -
Torry #940 Teljesenen mindegy milyen a graf, VÉGRE NINCSEN CÉLKERESZT!!!
Így lesz az igazi a netes game. -
#939 Ez igaz :) -
#938 Igaz,..a COD se a lexebb,...bár nem is ronda ^^ -
#937 Lol nyugi már ... A grafika nem számít semmit ha van egy jó játékmenet... ottvan pl a 2 legjátszottabb multigame, mind2nek szar a grafja mégis azt játszák legtöbben..(Counter Strike, Call of Duty) -
#936 mifuj..... -
#935 Fúj :S -
gstup #934 Emberek!Én nem ilyedek meg az ilyen s..r képek láttán,mert én láttam egy E3-as videót,amit gondolom Ti is,és annak a grafikája Isten volt.Grafika letudva! -
#933 én az ilyeneket nem is tárnám a világ elé. -
#932 ezek konzolos képek