Brothers in Arms: Road to Hill 30

← ElőzőOldal 111 / 111

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Igy van,ugyanaz a ruha csak ráraktak vagy elvettek belöle egy darabot...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

FREAK
na megpróbálok egyszerûen fogalmazni....

a FC, a PK és ez is csak SOKADIK láncszemei egy már igen unalmassá való "láncnak", ami kb 4 éve kezdõdött, és nem akar vége szakadni

Riszpekk

robotnyk
mi ugyanaz? ez a játék miért lenne ugyanaz mint a Far Cry, meg a Painkiller?
FREAK
szerintem is ugyanaz, az egyik Serious Sam klón, a másik meg Project Igi, Chrome és társai... itt már csak a személyes ízlés dönt, ami a témát illeti

de a LEHETÕSÉG valami újra adott, csak senki nem csap le rá

Riszpekk

robotnyk
micsoda? a stílus, mint FPS ugyanaz, a téma nem
K.András
???
Ua mint ez a játék...

robotnyk
én is látom mi történik, viszont sem a Far Cry, sem a Painkiller nem tud érdekelni, még egy demo erejéig sem, mert nekem meg az ilyen témáktól van herótom.
FREAK
egy ideje nem próbáltam egyiket sem, most is csak a farcry meg a painkiller demot néztem meg, mert nagy volt a visszhang körülöttük, de attól még látom, mi történik az iparban

Riszpekk

robotnyk
talán nem kéne mindegyiket kipróbálni, nem tûnne egyhangúnak 😊
FREAK
játéknak=játékban

Riszpekk

zaki
jónak tûnik, kíváncsi vagyok a gammára

FREAK
igen, ez a jó szó, egyhangú

elképzelhetõ, hogy van még némi pénz a WW2 shooterekben, vagy legalábbis biztosabb, mint egy India vs. Pakisztán témát feldolgozó játéknak (a nyerõ hármas egyértelmûen WW2-Irak-Vietnam)

csak aki nem mer, az nem nyer, így soha nem lépünk elõre, pedig már minden adott az izgalmas újításokhoz

Riszpekk

robotnyk
nem kis hanem nagy túlzással.
K.András
Tiz percenként három FPS-t jelentenek be(na jo kis tulzással) és mind ugyanazt igéri,ugyanaz van benne,szinte mind ugyanaz csak más néven,osztom Freak véleményét,kicsi uncsi már ez az egyhanguság...

robotnyk
mondjuk azt nem értem, hogy minek vitázom. általában 2 évente jelenik meg egy darab olyan fps, ami érdekel, szóval nem vagyok az a nagy egérgyilkos fps fanatikus. az elmúlt években a BF, a MoHAA, és a SoFok voltak azok amiket egyátalán végigjátszottam (már amelyiket végig lehet játszani). most végre megint egy olyanra van kilátás, ami egy általam kedvelt témát dogoz fel, és nem egy lesz az atomfegyveres kamu-sci-fi fpsek tömegébõl.
FREAK
nem a lövéssel van baj, hanem azzal, hogy minden második fps WW2, ami már kicsit lerágott csont, míg vannak olyan háborúk, amiket egyetlen játék sem dolgozott fel, pedig legalább olyan érdekesek, és talán a terepek is változatosabbak lennének

Riszpekk

FREAK
"általában igen"

Riszpekk

robotnyk
"az FPSekben általában azért lõni szoktak."
FREAK
általában igen, de ha kicsit elszakadsz a shooter szótól, hirtelen a lehetõségek hihetetlen sokasága tárul fel elõtted 😊

pl. a Thief is "taktikai fps", de lõni nem nagyon kell/szokás benne, sõt még ütni se, de ha kardpárbajra kerül sor, az semmivel sem gyengébb, mint egy hangos lövöldözés

Riszpekk

robotnyk
dobálózhattak mondjuk kövekkel. erre rögtön jöhetne egy palesztin fiatalok vs izraeli tankok mod is.
FREAK
nagyon sok fegyver volt, amit még nem igazán dolgoztak fel háborús játékban, pedig lehet, hogy nagyobb "élmény" lenne egy többszáz fõs tömeg kellõs közepén küzdeni a túlélésért, mint hajszálkereszttel kergetni a 100 méterre rohangáló náci bakákat.....

Riszpekk

robotnyk
az FPSekben általában azért lõni szoktak.
Punker
parittya volt már akkor is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FREAK
mondjuk a számszeríj megjelenési idejét illetõen bizonytalan vagyok, de ezt leszámítva nem muszáj minden játékban lõni...

Riszpekk

FREAK
rád bízom, csak van annyi fantáziád

de ha nem jut eszedbe az "íj" (vagy esetleg a bonyolult "számszeríj") szó, akkor csak a te kedvedért feldobom témának az amerikai szabadságharcot (vagy akár a magyart), esetleg a Napóleoni háborúkat, ezekben már szerepelt az általad is minden bizonnyal ismert "puska" nevû fegyver

Riszpekk

robotnyk
római korban first person SHOOTERt, lol, és vajon milyen lõfegyvert tennének bele? 😄
robotnyk
már meg sem lep, hogy az Ubisoft adja ki. a Holiday 2004 a nyarat jelenti vajon?
FREAK
nagyon szép, de nem uncsi még a téma? lassan csinálhatnának valami római kori háborús fps-t is vagy valami kreatívabbat

Riszpekk

robotnyk
Sütiiiiii! D-Day, légideszant, és élethû! végre megint egy shooter game, ami érdekel! csípjen meg valaki =)
http://www.brothersinarmsgame.com

← ElőzőOldal 111 / 111