5546
-
#1011 Akkor most mehetsz is vissza CS-zni! -
Ben C #1010 a CS minden idők legjobban összerakott FPS-e.. letisztult, kellően gyors, szükséges benne a taktika , a pontosság, a reflexek.. nem hiába a legnépszerűbb játék, és a legtöbb pénzt szánják CS versenyek rendezésére minden számítógépes-találkozó cuccok közül :) -
Bodnar19 #1009 Csá! Tudja vki hogy mikor jön a játék? -
#1008 [URL=http://www.mvincentdesign.com/bia/]igen^.^[/URL] -
#1007 számolja vki a napokat a megjelenésig? :) -
#1006 gamesradar preview -
#1005 CVG review
-
Torry #1004 Nem tudom letölteni a videokat.
Help! -
gstup #1003 Akkor nem szóltam,fekvés?Szerintem jó lesz anélkül is. -
Gabe18 #1002 Azt nem mondta senki hogy azt nem lehet,eddig ugytünik a sprint és a fekvés fog hiányozni. -
gstup #1001 Azt szereteném kérdezni hogy miért vagytok biztosak abban hogy nem lehet kihajólni?Mert a játékban a az összes videon láttam,hogy ki tudtak hajolni a tárgyak mögűl az emberek,és csak a főszereplőnek nem csinálták volna meg??!Szóval nem tudom,szerintem annyira nem biztos hogy nem tudunk majd hajólgatni. -
#1000 hát nem tünik rossznak ez a játék, de nagyon kiváncsi leszek hog milyen lesz hasalás nélkül. lehet befut ugy mint a CS?? -
#999 nagyon zsir vidik de már jöhetne 1 demo! -
#998 Jó lesz ez. -
gstup #997 Van ott még több video is.Nem csak 5-t! -
gstup #996 Azt hiszem rájöttem,hogyan kell letölteni.Thx -
gstup #995 Szia!Én nem tudtam letölteni,csak a weboldalon tudtam megnézni.Le lehet tölteni?Egyébként thanx az infot a videokról! -
switch #994 van 5. is csak klikkeljetek a Next Page-re
-
switch #993 4 db kézikamerás videó az IGN-en -
Alblink #992 Sokat kell nekik sirni es egy patch-be beleteszik. -
#991 Szubjektív.. -
#990 Ez teljesen rendben is van, ezzel egyetértek! -
#989 Oksa, mi meg nagyon hiányoljuk! -
#988 Attól még hogy sokan játszák, ...
Ide főleg azok gyülekeztek, akik vmi mást várnak egy játéktól, nem pedig csak egy sima CSfun-gamet, ez ilyen egyszerű, ezért hápogunk, hogy miért nincs kúszás. Szeretnénk, hogy összetett és bonyolultabb legyen, reális és ne csak vmi tucat. Első lépése a butításnak, hogy nincs kúszás, plusz sprint se. Senki se írta, hogy ettől még szar lesz, de fáj a szívünk miatta. Remélem megérted.
-
#987 Nemtom most mit izéltek összevissza arról beszéltem hogy CSben sincs hasalás mégis sokan játszák, ebbe se lesz, nem dől össze a világ.. -
#986 Hm... Ebből levezetve: Balázs Palit is sokan szeretik... Na, ez a LOL! Inkább hagyjuk ki a CS-t ebből. Más stílus.
Csak nehogy arcade stílus felé tolják el a játékmenetet, mert akkor nagy csalódás lesz.
Az FPS és a taktika nem zárja ki egymást, gondoljatok csak a RavenShieldre! -
Gabe18 #985 Na jó hát azért konzolra is vannak taktikai játékok,ugyhogy ez bőven lehetett volna az.Csak konzolon az nyilván kevésbé eladható,igy én nem tudok szabadulni attól a gondolattól hogy ennek a levét isszuk meg mi is...
Nyilván lehet ebből jó játék,nem tudjuk még mi sül ki belőle,de az új hírek számomra nagyon lehangolóak. -
#984 #982.
Nem tudom, sztem eleve nem indulhatott taktikai gamenek mert konzolra is fejlesztették, FPSnek indult tudomásom szerint. -
Gabe18 #983 Fps-nek fps,csak éppen innentől ne is beszéljünk realisztikus,taktikai játékról.Mert tudtommal ez annak indult.
Ezzel a húzással sokkal közelebb kerül valami arcade lövöldéhez,ami konzolon nyilván jobban eladható.
Amugy szerintem egy valamennyire is realisztikus itányt megcélzó fps-ből olyanok ma már nem hiányozhatnának mint a gugolás,fekvés,fedezékből kihajlás,fegyverrel való célzás(nem tudom mi a pontos neve,ami a CoD-ban is van)... -
#982 Ja ez igy van, fog hiányozni, de nem feltétlenül rontja el a gamet.. -
#981 :DD
CS szintű vmi. Lol azt ugye tudod hogy a Földön a legjásztottab game a cs? Attól hogy neked nem tetszik:) -
#980 - ... , hasalás, kihajlás és sprintelés nélkül nincs igaz taktikai játék.
- Mondjuk ez nem feltétlenül hátránym ott van pl Counter Strike.
Hát én ebből arra következtettem.
Másrész meg nem írtam le a játékot, baromira várom - ha visszaolvasol meglátod -, de akkor is kib*szottul fog hiányozni belőle. Alapvető cselekedet ha rádlőnek nyílt terepen, mezőn ... és sok szituből fog hiányozni. -
#979 Nem sértegetni akarlak, de ne komolytalankodjuk már el ezt a játékot egy CS szintű valamivel. -
#978 Na, ez elég bugyuta összehasonlítás volt... -
gstup #977 Sziasztok!Szerintem is igaza van Rezső bátyámnak,várjuk meg a gémet és utána alkossunk véleményt róla!Egyébként meg szerintem épp elég lesz a gugolás,mert a csapatodat úgyis állva fogod a legtöbbször irányitani! -
#976 Magyarul nem kell itt elkeseredni meg leírni, hanem meg kell várni a gamet. -
#975 Nem mondtam hogy CS taktikai game, és nem tudom miből gondolod hogy egy játék csak attól lehet jó mert van benne guggolás meg ezek.
De még mindig csak azt tudom mondani: Counter Strike: FPS, nincs benne gugolás stb..
BIA: FPS, nincs benne gugolás stb. -
#974 Ez igaz, viszont így is elég nagy sikere van:) -
#973 Nem nevezném a CS-t "taktikai játéknak" ... épp azért butították le, hogy sokaknak tetszen. A hasaláls, kúszás, meg nagyon fog hiányozni a BIAból, alapvető dolognak kellene lennie. -
switch #972 pedig sokat dobna a játékon