Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új rekord 97km/h!!!
aprilia sr50!!!<#nevetes1>

pszihopata
Pici a tank,állandóan maszatolnod kell majd,de a motornak mindegy honnan kapja az olajat.Nem szokott tönkre menni,lehet hogy a meghajtókerék /mûanyag-2000 ft/fogazódott csak le,vagy valahol folyat a csõ v. a tartály.Így használni szar dolog.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Hali!
Az nagy baj ha az olajat elõbb vegyíteni kell a benzinnel, aztán így tankolni? Mert az olajadagoló nem jó aztmondta az illetõ.

küldtem linket pi-ben
pszihopata
Ha küldesz képet,megnézem és megpróbálok segíteni,amúgy 200km-re lakom Bp-tõl,úgyhogy az átnézés nem mûködik.2030-as Hsz-ben leírtam mire figyelj!Ne kapkodj a vásárlásnál,hideg fejjel jól nézd át,az eladónak ne higyél el semmit,ha valami gyanús,írd meg megvár a motor,ezek a nagykerekü robogók nem túl kelendõek.

bocsánat, nem minnél, hanem minél😊
öhm... elõször is köszönöm a választ! másodszor: nem értek hozzá, fogalmam sincs mi is a tuning, hogy kell csinálni, stb. és nem is nyúlnék hozzá, csak érdeklõdtem. mint mondtam, ez lesz az elsõ és szeretnék minnél jobban informálódni. Budapesten vagy? mert ha esetleg vállalod, átnézhetnéd majd a robimat, ha megveszem és persze lehet, hogy majd késõbb is szükségem lesz szerelõre. holnap megyek megnézni a robogókat. elvileg mindkettõ gyári, csakhát ezt nem biztos, hogy én meg tudom ítélni. a sebessége alapján esetleg...? képet küldhetek, megnézed?
pszihopata
Ha neked a 'MENÕZÉS" a cél csicsázd fel aztán pózólj rajta forgalmas helyeken a korosztályodból még rajongókat is szerezhetsz.Semmi gond nincs ezzel,csak mástól ne várd el hogy ugyanezt csinálja,jobb esetben idõvel te is kinövöd majd.De ha hiszed-ha nem sok embernek gyári állapotában tetszik,és a neonos robogós fiatalok háta mögött mosolyognak,és talán össze is súgnak hogy-'mekkora majom"!Ez van!

Azok a tunningolt szétfúrt robogók viszont,amik a videókon akár 120-al repesztenek,teljesen alkalmatlanok arra,hogy évekig probléma nélkül közlekedhessen vele az ember,ezt hidd el nekem!

OrioN the S
szerintem meg egy jól kinézõ sportos ,nem agyoncsicsázottal . robogóval meg alapból nem menõzünk 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zsolesz92
Akkor nem szóltam, de a véleményem még mindig az hogy inkább egy szép, feltûnõ robogóval 'menõzzek' mint egy gyári valamivel...

OrioN the S
neon led D:AD:AD:AD😄A: úgy kell ,meg homasitás világító szelepsapka 😄😄:d

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

barret
Jah es neon is volt rajta!
Most ott ektelenkedik 2 lyuk a hasidomon...
Meg egy kapcsolo helye ledugozva 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Ha száguldozni akarsz,ne szart vegyel!
Vegyel egy Gilera stalkert pl!
Ne a csilli villi szarokat nezegesd...
Alap gyari minden,88-at megy.
Autoval bemérve!
A sajat oraja 95-ot mutat full gazon sima uton.

pszihopata
Mi a hülyeség?Robogókat szerelek!Nap mint nap hozzák a fiatal suttyók,a szétbaszott robogókat,mert õk tunningolnak.18 évesen tele önbizalommal,azt se tudják mitõl megy,de nekiállnak.Aztán ha nem sikerül-95%-ban nem sikerül,akkor hozzák nekem hogy nem jó a motor.Itt mindenki ért mindenhez!Te is biztos értesz hozzá,meg HOLDLÁNYA is biztasd csak egybõl neki kell esni egy gyári robogónak.Tudod mennyit megy egy fojtatlan CENTRO?Kb 80-at.-mi a cukros faszt kell azon tunningolni?

'neon, led meg amit még lehet rá... "-majd kinövöd!Az látom nem zavarna hogy rajtad röhögne a város!

Megszoktam hogy ilyen önbizalommal telített,igen sokat tapasztalt fiatalok osztják nekem az észt,és rámszólnak,ha hülyeséget írok.

zsolesz92
ez azért igy kicsit hülyeség. A legtöbb ember szeretné hogy ne csak 50nel mennyen az a robogó hanem monnyuk 70-80-nal.
megvan a maga veszélye (gumik nem bírják stb). az én BWS-em 72-t megy alattam, de azért örülnék egy 80-85 nek...
nem beszélve az optikai tuningrol... neon, led meg amit még lehet rá...

pszihopata
Ne nyúljatok hozzá,ami jó azt nem kell megjavítani-és jót kell venni.Miért kéne tunningolni?-versenyezni akarsz?Azt akarod hogy 3 helyett 6-ot egyen,és utáljanak a szomszédok mert hangos?Úgy jó,ahogy kijön a gyárból,hidd el õk értenek hozzá a legtöbbet!

Nagyon köszönöm, igazán sokat segítettél😊! ez lesz az elsõ robogóm és még tapasztalatlan vagyok. remélem jó lesz! egyébként lehet õket tuningolni, ill érdemes? köszi
pszihopata
Jó ár,de próba nélkül nem vennék motort!A gyártási év az ülés túloldalán van,belesütve a mûanyagba.Mindegyikre szerelhetõ plexi utólag is.Olyat vegyél,amit elötte ki tudsz próbálni,hiába olcsó,ha szar nem szabad megvenni!

és még azt kérdezném, hogy a gyártási évét honnan tudom? a piaggo free elõl plexis, ebbõl esetleg lehet következtetni?
ja, és még annyi, hogy a vaterán hírdeti, tehát leütés elõtt nem tudom kipróbálni. Te így megvennéd?
köszönöm a választ😊. szerinted 70-85e ft. jó ár?
pszihopata
Amelyik jobb állapotban van!A centro-k /yamaha motorblokk/ erõsebbek,és nagyobb a sisaktartójuk.Motorikusan mindkettõ szinte örökéletû,persze ha kontárok nem túrnak bele.Az a jobb állapotú motorikusan,amelyiknek csendesebb a motorja,jobban indul,és erõsebb.A kilóméterórára nem szabad adni!Az idomoknak pontosan illeszkedniük kell,a teleszkópoknak puhán és csendesen kell járni,ha lenyomod az elejét v. hátulját.30 km/h körül két újjal egy kézzel is egyenesen kell mennie,ha húz valamerre felejtsd el!Sok szerencsét a vásárláshoz!

sziasztok! szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, ugyanazon az áron: '98-99-es piaggio free-t, vagy '98-as malaguti centro-t? köszi
pszihopata
Kerekükben az évjárat,év és hónap!Van egy next zone-om 91-es.Asszem kb.88-tól mind sisaktartós,persze sokat hazudnak az évjárattal,akár 10 évet is el szoktak csalni,néha kicsiszolják a beütéseket.A 2025 képen az sisaktartós.

És nemtudjátok a '94es jogoknak van sisaktartójuk?
Kösz

OrioN the S
annyié sztem simán.húzatsz rá bõrt.. de az a dobozos nrg hmm 😊

Hello!
Szerintetek megér ez a robogó 55 ezret, ha állítólag motorikusan jó, megbízható? Az üléssel mit lehetne csinálni?

Kösz!!!<#crazya>

pszihopata
Mx forum
Nem ismerem,itt nem jártál?

oO VinyuS Oo
köszi

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

pszihopata
A gyártók nem hülyék,a gyári folytatlan robogó teljesítményét kevés pénzbõl és kompromisszumok nélkül nem lehet növelni.

pszihopata
Nyitott robogó kipufogójában nincs fojtás,attól még hogy csendes.Egy tunning dob semmit nem növel a teljesítményen,csak elrontja a motor karakterét,és elégeti a dugattyút.Csak akkor kell,ha tunningolt a gép.A gyári dobot szétberhelni,értelmetlen és barbár dolog szerintem.

oO VinyuS Oo
köszi de nem hiszem hogy lenne benne folytás mert leo vince ZX van rajta és sztem abban nincs folytás, vagy ha van akkor lécci mond meg hol.

Psziho szerinted az aprilia mx 50 milyen???

Kiszeded a kipufogóbol a folytást!!!

BECKHAM7
egy új motor <#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

oO VinyuS Oo
köszi szépen a segítséget! N
Nem tudnál ajánlani valamit ami olcsó és jobben gyorsul tõle a gép? (a sportlégszûrón kívül!!!!)

barret
A robogok bizonyos fordulaton indulnak el.
A kupplung rugo tipusa hatarozza meg ezt a fordulatszamot.
Lehet valtoztatni,de minden tipusnak a gyari beallitas a legjobb.
Ott adja le a max nyomatekot.
9 eves motorra mar igencsak rafer egy gorgocsere!!! Valoszinuleg igencsak
szogletesek lehetnek mar😊

oO VinyuS Oo
Csak mert még mindig a gyári(9 éves) görgõk vannak benne, és gondoltam már kéne bele venni. Jah és miért lehet az hogy húzom a gázt (kb félig húzom :S) de nem akar elindulni a motor csak ha elért egy bizonyos fordulatot.

barret
Csak a vegsebessegben van szerepe😛 Nem megy ki fullra a variator...

pszihopata
Amíg a súlya megvan,és nem áll keresztbe,addig semmi gondot nem okoz.Az se nagy gond ha már szögletes,akkor is ugyanúgy mûködik.

oO VinyuS Oo
Sziasztok a gyári görgõk kb mennyi idõ alatt kopnak el és ha elkopnak akkor az nagy gond? (sokat veszít a motor teljesítményébõl?)

pszihopata
Megveszik mert 'jól" néz ki!Más ugysem számít!Én is csak azért hozok peugeot-t,mert eladható.

Sland
hopp egy kétezres ték volt 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

barret
Az eredeti alaplap sertetlen maradt.Sajnos 90 volt nem jott ossze...
Ezert csak rugasra indul.Igaz ugy elsore,es konnyen.Meg kellene probalnom vekonyabb vezetekkel.
Bar ez is igen vekony volt mar...
Igy megveszi valaki,ha oninditoval nem indul el? 😛

barret
Igy csinaltam: elsomasodikharmadik

barret
Majdnem osszejott😛
Alig kell rarugni,es elindul!
De oninditoval meg sem poffen...
Ez cumi.

<#wilting>

pszihopata
A 100-as vivacity-m is talán összejön!Nekem is egy szaki most azon agyal,hogy a három gyári tekercsbõl az egyiket kiiktatja,és a helyére tekeri fel a gyújtótekercset.Remélem sikerül neki,a komolyabb elektromos dolgokat átpasszolom,nekem a mechanika jobban fekszik.Francia elektromosság!!!

Szerintetek milyen motor az aprilia mx 50???