6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    Töltsd egy órát,és ellenőrizd hogy a saruk rendesen meg vannak -e húzva.
    Ha akkor sem indul akkor valszeg szar az akksi.

Hány amperórásat vettél bele?A sima 4-es kevés bele.
  • zotya10002
    Sziasztok!Malaguti f12 100ccm vadi új aksit vettem bele és nem indítja csak teker,hajt de nem eléggé!Felsavaztam az aksit vártam is vele kb 1-órát semmi!Vagy töltsem még az aksit?Mi lehet a gondja?
  • Higany
    Idióta-e vagy?!
  • 96csaby
    xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • 96csaby
    xD
  • 22Barna22
    meleg se nincsen o.O
  • skate00
    itt a megoldás
    majd teszek róla videót ha megtaláltam
  • mate317
    50es robogóval mélygarázsban is ingyen lehet parkolni?
  • fifi
    azért olyan hideg nincsen már...
  • 22Barna22
    ha nem működik az öninditó az lehet a hideg miatt? berugni simán belehetett mikor ma probáltam :) (motowell magnet sport, szeressük)
  • pszihopata
    Szerinted egy tolvajnak nem lehet olyan erővágója?

Nekem krakkóban elloptak egy 600-as transalpot,egyszerűen bedobták egy furgonba és kész.

Bármi ellopható bárhonnan!Rátolatnak ketten kinyúlnak érte,15 másodperc az egész.
  • mate317
    mondjuk egy 30e forintos abus lakat+lánc kombó? tűzoltókon kívül elvághatja valaki?
  • mate317
    És olyan zár létezik, amit nem lehet elvágni/savazni/fagyasztani, egyszóval biztonságos?
  • pszihopata
    2732-től elindulva megtalálod,nem írom le többször.
  • mate317
    Ha kipróbálok egy robeszt, mit figyeljek azon kívül hogy pöccre induljon és szépen járjon? És kösz a privit
  • Higany
    Hi! Tudnál nekem is küldeni egy listát? Köszi! Üdv!
  • pszihopata
    'Népitéleten csak jókat írnak róla, és mivel japán, el is hiszem"

-nem japán,a Yamaha Italia gyártja,minarelli /yamaha licensz/ blokkal,full olasz alkatrészekből!

/amúgy nem rossz gép/

Van gyári 100-as is.

Van 100-as ,scarabeo,aerox,bali,speedfight,bws,benelli k2,peugeot elyseo stb.-mind 2 ütemű.

A teljesítményük alig több egy 50-esnél,inkább nyomatékból dolgoznak.

2939// A vespák maximálisan megbízhatóak,és kítűnő motorok.

/ha érdekel elküldöm priviben milyen gépeim vannak,múlt héten voltam olaszországban motorért/
  • Higany
    Jah, a kínálat nőni fog, de az árak is, sajna. Én a mostani mocimmal meg vagyok elégedve. Egy éve van meg, de csak a használatból adódó dolgokat cseréltem rajta. Persze, használtan vettem. 2006-os gyártású. Most télre kivettem az akksit belőle és pihentetem, mert úgyis ráfagynék, ha ilyenkor motoroznék. De már nagyon várom a tavaszt. Télen vettem hozzá egy nagyon király motoros-protectoros bőrkabátot olcsón, újonan. Mert ugye ilyenkor az is olcsóbb, mint a szezonban. Csákó!
  • mate317
    Sajna csak vidéken vannak jó ajánlatok. Pesten találtam kettőt, 2001 körüliek és 100cc mindkettő, áruk 150, ami gyanús, szerintem egyik sem hibátlan. Elég lenne ötvenes is, de minél fiatalabbat szeretnék, és úgy 200, max 250 ezret szánok rá. Talán tavasszal nőni fog a kínálat.
  • Higany
    Én ezt is szoktam nézni: motor leírások+összehasonlítások Háló!
  • Higany
    És már találtál is eladót? Mennyiért, ha igen? Cső!
  • mate317
    Nah asszem megvan a befutó, yamaha neos. Népitéleten csak jókat írnak róla, és mivel japán, el is hiszem. Kérdés(lusta vagyok utánanézni), hogy ezeket gyártották-r százas blokkal, vagy utólag kerültek egyesekbe? És akinek van róla tapasztalata, írja le please!
  • mate317
    psziho! 5-6 éves 50cc-s vespák mennyire megbízhatóak? köszi!
  • Higany
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi ez a Stage6 a motoromon?

Csákó és köszi!
  • pszihopata
    Kultuszjármű,úgyhogy drága és sok a kukába való darab,amit még életben tartanak.
    Nem könnyű jót venni,mert nagyon öregek.

Nekem van egy ss65-ös,abban ugyanaz a blokk,csak az 5 sebességes és nagykerekű 44 éves!.

Jó blokk,de mivel négyütemű több törődést kíván,olajcsere-szelepáll. stb. és ilyen kismotornál kevesen szervizelnek rendesen.
    Mivel bonyolultabb a blokk,sokkal drágább rendbehozni egy szétgyilkolt példányt.
    Lustább mint egy 2 ütemű,és futóműve is ingatag mivel 'minimotor'.

A mai robogók mellett nem praktikus ilyennel járni,de hangulata van,pont úgy mint egy öreg vespá-nak.

/Van akinek megéri az áldozatot,de kell hozzá egy kis megszállottság./

Én begyűjtöttem pár ilyen ritkább 'vasat' yamaha town-mate,puch ds,ss 65,vespa ts 125 stb.

Aki viszont nem szeret bütykölni,annak ezek nem valók!
  • Higany
    Én egy ilyen "robogót" szeretnék! Nem tudtok esetleg egy olyan honlapot, ahol motoros cuccokat lehet rendelni. Most kifejezetten robogóra való gumi érdekel, de valami anyagába színezett és persze megfizethető áron! Köszi! Csákó és jó motorozást mindenkinek, ha majd jön a jobb idő!
  • Higany
    Amúgy én is használtam vettem a mostani és egyben első mocimat, de eddig csak a kora miatti dolgokat kellett kicsrélni benne. Szerencsére! Lekopogom, kopp...kopp..
  • Higany
    Hát én utánanéztem és nekem nem jön be. Olyan gyerek-moci feeling lenne, ha a 190 centimmel ilyenen ülnék. Pl.!
    Csá!
  • bp
    Vegyél egy vizes rally-t, én három éve "nyúzom" és nincs baja.

Psziho!
    Nem találkoztál mostanság Honda Monkey-val? Egy görög faluban láttam és hallottam, nagyon megtetszett. Vennék egyet ha nem túl drága és érdekel mennyire bírja a gyűrődést....ha van tapasztalatod.
  • mate317
    köszi elkél a siker én meg azt nem merem leírni hogy az előző 2 robogómmal mennyire átbasztak:D
  • Higany
    Én meg se merem írni, hogy milyen robogóm van, mert mindenki kifikázna, de azért sok sikert a moci vásárláshoz. Majd írd meg, hogy mi lett a nyerő neked és mennyiért! Cső!
  • laci 700
    én egy kb 4-5 éves SR50-et néztem 175e-ért és a többi is 200e körül van. DiTech-t semmiképp se vegyél ha SR mellett döntenél... (Tudtommal csak ezzel a típussal van gond a többivel nincs. ez az injektoros típus asszem)
    Én most veszem majd az első robogóm... már csak EÜ vizsga van hátra... Valószínű SR50et veszek használtan vagy Street-et újonnan, csak elég drága.
    Sok sikert egy új robogó találásához!
  • pszihopata
    'Érdekes valahol azt írták a vízhűtéses a gyengébb mert a szivattyú ami keringeti a vizet a motorerőből vesz el."

-a vizes erősebb,mert más a henger /átömlők/ kiképzése.

A vízpumpa lapátjai amúgy 2 centisek,és egy apró gumiszíj hajtja az olajpumpával együtt,úgyhogy aki ilyet leír az nem tudja miről beszél!:)

• Bmx01
    én ha vennék ismét robogót csak yamaha aerox-ot vennék, használtan vagy újat habár annak elég húzós az ára
  • mate317
    2 max 3 éveset szeretnék.

2,5 éves NRG-t kapok 250-ért, az ugyanennyi idős SR50 300 fölött van jóval. És azt hallottam bajos maga a szerekezet.
    A jogr nekem nem elég sportos, és nincs is belőle választék a piacon ami nekem gyanús. Bár anno ilyet akartam amikor még régi 15 éves jogon ültem:D
  • laci 700
    Yamaha JogR (475e)

Aplrilia SR50 Street (450e)

Ezeken kívül nem nagyon tudok máikat... Én az utóbbin gondolkodom... :)
    Újonnan vagy használtan vennéd?
  • mate317
    A legújabb modellen(2006-) gondolkozok. Annak csak bírja még pár évig a telója.

Érdekes valahol azt írták a vízhűtéses a gyengébb mert a szivattyú ami keringeti a vizet a motorerőből vesz el.

Gondolom nincs hibátlan robogó, de ha tudsz valami mást ajánlani helyette érdekel. Aerox nem szimpi, sr50 drága, runner drága, zip már volt, ezeken kívül bármi jöhet ami viszonylag új.
  • pszihopata
    Levegős a legjobb!

A vizes erősebb,de a vízpumpa elég gyakran beragad-összerohad-csöpög,és cseréjéhez teljesen ripityára kell szedni a blokkot.

/A vizesnél meg kell nézni hogy beindítás után melegszik-e a hűtő,és nem buborékolhat a víz a tartályban,és nem lehet zavaros./

A pure-jet injektorrendszere megegyezik az di-tech-ével,igaz az olajozása hagyományos piaggio-ezért az nem lesz csapágyas 10-20 ezer után,de bármi elromlik ugrálnak a 30-40 ezerek,és kevés szerelő is ért hozzá.

Az injektorost nem ajánlom,a vizeset meg jól át kell nézni,ha hibátlan akkor jó vétel az is.
    Az elsőteló hamar beszarik az nrg-n.Az NTT az nrg terepváltozata.
  • mate317
    Hello!

Nézegetek egy Piaggio NRG-t magamnak, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás: vízhűtéses, léghűtéses, meg van injektoros modell is, ha valaki leírná a fentiek előnyét, hátrányát azt megköszönném! Nekem első a megbízhatóság, fontos a teljesítmény is, de utóbbi ne menjen előbbi rovására, mert az italjetemmel már megszívtam ami szét volt esve a sok tuningtól...
  • Bmx01
    Már megoldódott, semmi baja nem volt, csak a hideg miatt volt. Mivel garázsban tartjuk a motort utána + megyek vele akkora lehűl az olaj és úgy érzékeli mintha nem lenne benne.