6802
Robogók!!:)
-
#3161 Sok sikert! Egyébként milyen a robogó? Most nyáron szeretnék venni egy SR50 R karburátorost. Eddig jó dolgokat hallottam róla, kivéve a DiTech-ről de ott az olaj adagolással volt a gond. :S
-
#3160 Annyira nem értek hozzá :D
Haveromnak Diteches, de az egy nagyon jó kis robogó:) Akkor tényleg, kipucolod a karbit, aztán próba cseresznye -
MoCc #3159 "probáltam berúgni"
ezáltal nem Ditech:D
sztem. csak letaknyosodott a karbi... -
#3158 Karbit takarítsd ki, akksira mérj rá, hogy van e benne feszkó (bár rúgásra indulnia kéne), de várj, SRből van injektoros is, nem? mert ha Diteches akkor én ahhoz hozzá se szólok:D -
#3157 Talán benzint kéne bele tölteni!?
volt akinél ez volt a probléma xD
Psziho sztem tud segíteni.... -
#3156 sziasztok
van egy sr50-em amit 1 evig nem inditottam be, es most nem indul. mit tudnek csinalni vele? probaltam berugni, gazfroccsel, de az nem mukodott. barmi mas otlet? -
MoCc #3155 Köszönöm a válaszokat.
De én hallotam olyat is h. ugye behívnák KPM-re erre a köbcenti vizsgálatra v. mire és ha ugye kiderül h nem 50-es. akk. kiveszik belölle a hengert.
V. hallotam oylan verziót is h. Lvehetik a jogsim...
Sztetek. ebből mi igaz?:/ -
#3154 Balesetnél, ha elbuksz pl nem fizet a biztosító, fel is ejelnthetnek.. -
#3153 műszaki szakértőhöz rendelheti,de nem teszik mert ha mégis 50-es,akkor a rendőrség fizeti az eljárást
figyelmeztet hogy legközelebb feljelent-ez volt tudtommal az eddigi legsúlyosabb eset
viszont akire rászállnak az jobb ha utána motort cserél
-
MoCc #3152 Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, h. ha a rendőrbácsi rájönne h. az én motorom nem 50-es és látszik is rajt. Akk. mit tudnak tenni? Mik történhetnek?
Mert akarok venni 1. 125, v. 150.-es Yamaha Maxtert csak ugye nekem M-es jogsim van... :D -
#3151 Valszeg megyünk:) -
#3150 Na csak sikerült megvennem egyet:D Végül egy 2000-es yamaha neos 100-as lett a vége. 120ért gianelli sport kipuffal. Korrektnek tűnik a gép. Hidegen kicsit jobban füstöl a kelleténél. Karbi állítás?
Amúgy idáig fasza a gép tetszik, 70-80körül még emberi hang mellett lehet utazni vele, (vége elmondás szerint 100körüli) és full akkora mint az 50es öcsi:) -
#3149 haver zip-je elado. 550k ,de allitolag csak a blokk 1 milla
link
Scooter Weekendre pont idealis :D -
info -
krisz940122 #3147 egyelőre nincs is mihez hozzányúlnom :D -
#3146 Hozzá ne nyúlj!
Előbb olvasd el ezt legalább 3-szor! -
krisz940122 #3145 császtok.mivel ezekhez a dolgokhoz nem nagyon konyítok mi egy robogóban a görgők szerepe?hallottam olyat ha ezeket kicseréljük gyorsabb lesz a robogó ( csak ha megfelelő görgőkre cseréljük).és mi az a variátor?karbi?előre is köszi -
#3144 Ehh már nincs is fönt, a link is valami másra mutat már :D Valszeg elkelt.
Igen az óra szemet szúrt nekemis, 9080km-nél a 80 félig befordulva :D -
#3143 Ezek a régi peugeot-ok jók,mert ezek egy az egyben honda lead licenszek.
Az újabbak elég szarok.
Ezen pörgetett az óra mert össze-vissza állnak a számok,amúgy türhetően néz ki. -
#3142 Psziho, te otthon vagy e témában, a peugeot szerinted felejtős, mint robogó márka? Van egy és elég óccsó, csak kiváncsiságból kérdezem, hogy mik a tapasztalatok róla (ha vannak) Peugeot SV125 a gép amúgy
link -
#3141 A vespák nekem is nagyon tetszenek, sokat agyaltam, de sajna idő meg pénz hiányában lemondtam egy régebbi PX vagy hasonló vételéről, pedig a PX125-be beleszerettem. Szivesen restaurálgatnák-bütykölnék egyet, csakhát egész nap gürcölés, pénz meg alig :D. Meg ja az áruk is kúszik fel ezerrel, egy kopottas is tud 150ezer lenni. Szal az ET4-el szemezgetek, az ár kb. fele megvan már :D
Egyszer volt egy skipper 150-esem (a régebbi) azóta csak piaggio vagy vespa kell :D -
#3140 az ET-4 bármelyik simán elcsúszik 50-esként,sőt a régi PX is
Egy karcos Et-4 125/150 már 130 körül kifogható.
egy Et 125-öst most fényeznek nekem,az 200 körül lesz felgumizva új akksival szinre fújt dobozzal stb.
Ami teljesen hibátlan,az min. 200.
/Amelyiknek külön van a trafója annak az elektronikája hajlamos beadni a kulcsot,az egybeépített ritkábban romlik el,és olcsóbb is./
A szívócsonkgumi 2-3000 ft. szokott még elfáradni,más bajuk szinte sosincs,pedig láttam már nem egyet olaj nélkül futni,és még sokszor azt is túlélik.
-
#3139 jol latom ,hogy a vespaknal nem annyira levagos ,hogy 125ccm vagy 50ccm? kidorgoknel nem latok nagy kulonbseget a legszuro meg el van dugva :) mondjuk nem hinnem ,hogy ,ha egy vespaval szeliden ,nem orditva motorozgatok ,akkor engem szednenek ki az utrol. -
#3138 lx 50-et nezegettem...szep darab. kicsit gyujteni kell :_D moto italias arakat neztem... persze nem ott vennem ,annyira nem hulyultem meg :) de ahhoz viszonyitok. -
#3137 Gt 200-al sokat motoroztam,nagyon jó motor és gyönyörű.
De akár egy et-2 v et-4 is nagyon szép tud lenni,és strapabíró jó motorok.sőt még az lx 50/4T-vel is remekül lehet motorozni,csendes finom gépezet,és városban nekem elég a teljesítménye.
Minden egészséges ember előbb utóbb kinövi a rezoncsöves aerox/sr korszakot,és akkor jöhet valami elegánsabb jármű.
Aki nem akar lemondani a kényelemről,de ízlésesen stílusos motorra vágyik,annak egy modern vespa szerintem a legjobb választás.
Igaz nagyon drágák,de a műanyaghalom modern vonalú robogók,amik túl akarják licitálni egymást idióta méreteikkel és funkció nélküli dizájnelemeikkel nevetségesek egy gt-hez képest.
A fanatikusoknak meg ott vannak a kormányváltós régi tipusok.
-
#3136 Mekkora jo :D
-
#3135 Ez a Gilera FUOCO 500 ie erdekes egy gepezet 2.300.000.- -
#3134 Ez gyonyoru!
Ezekrol az ujabb kiadasokrol mi a velemenyed?
Valahogy kinottem ebbol a "kinek hangosabb a kiroffeno ,agyon reszelt" robogozasbol :) Szepen 40-el akarok gurulgatni a varosban kikapcsolodaskent... es inkabb valami szep motort vennek. -
#3133 Vespa tipusok.
-
#3132 Arra készülj azért fel,hogy egy teljesen más világ mint a többi robogó!
Sokkal nehezebb /vagyis inkább másabb/ szerelni mint a többit,az egész motorblokk felépítése elsőre nyakatekertnek és értelmetlennek tűnik,sokan feladják az első kudarcok után.
Használni is furcsa és a vezetése is sokkal nehezebb,mint a többi motoré.
A váltója-kuplungja durva,a futóműve is instabil a modern gépekhez képest.
Aki megszokta az durván tud hasítani vele,és ha megismeri valaki a fogásait,nem is olyan vészes javítani.
Nem olcsó,de jó befektetés,mert nagyon megy fel az áruk.
-
#3131 hm :) tegnap filoztam... sztem a kovetkezo kecskem egy Vespa lesz. -
Roli010 #3130 tuning Vespa
-
#3129 Ügyes vagy! Gratula! -
#3128 az igen! szepek lettek! vespa powa! latom volt rajta melo :D -
#3127 Ezt a px-et korábban csináltam:
ilyen lett:
-
#3126 Ha már szóba kerültek az öreg vespák,én most rakom össze a Ts vespámat,180-as brutál tuninghengerrel.
Ahoz viszont ragaszkodtam hogy kívülről eredeti legyen.
Így vettem:
És ez ma készült róla:
-
#3125 szivem szerint egy JOG-ot vennek es azt hergelnem szet :D -
#3124 Az Aprilia SR igenigen jó motor, más kérdés, hogy mindegy milyen robogóról beszélünk, ki lehet fogni jót és rosszat egyaránt. Ha azért nem vennél SR-t, mert a haverod kifogott egy trágya állapotút és te leszűrőd ebből, hogy ez a típus szar.......akkor maradj a kínai csodáknál.
Nem tudom miért kell kiemelni bizonyos típust, Aerox vagy SR egy kutya, a legtöbb Minarelli blokkos, vagyis majdnem egyforma. Azt kell megvenni, ami a leginkább tetszik. Nekem a vizes, kézi szívatós Rally tökéletes bevált, de nagyon jók a "széthajthatatlan" levegős Piaggiok is. Olasz motor FOREVÁ! -
#3123 a sajat erdekemben nem veszek motort egy darabig :D veszelyes vagyok magamra nezve.. raulok es csolatas.... nem kell megint frontal vagy akarmilyen koccanas :) -
#3122 vegyél motrot mer kapsz egy téglát a jobb felsö ablakba... :D
én löttem egy dt-t, azt nyuzom :) szal hajrá és pisz :P