Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BECKHAM7
hû ez most már csak bicikli <#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

barret
Amitkivul latsz,az a kulsoresze.
A belsoresz van odarogzitve a motorhoz.
Sok motoron a kulsoresz szinte eltakarja teljesen a belsot.
De szemmel lahato a ket resz "kulonallosaga"

Bérbe vehet? reklámfelület...

Takimate
Hát így nem tudom igazán. Nem értek hozzá.

Eltört a mûanyag. Hogy belül sérült e valami azt nem tudom. De belül csak a szivacs van nem ?
(mennyibe kerülne egyébk ?)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

pszihopata
Holnapra megnézem úgy emlékszem van még bontott.Külsõ v. belsõ rész kell?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

bertino
<#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Takimate
Mostanában rám is "jár a rúd".. Csorogtam a jobboldalon, és egy Suzukis jobbrakanyarodott. Kocsinak, robogómnak semmi baja nem lett, mert a sipcsontom tompította (közé-szorult) Lehet h megrepedt, mert azóta is fáj.

Ma reggel meg rámentem egy fémlapra ami széttörte a légszûrõt, és kilyukasztotta a motorblokkot.

Ezennel ragadnám meg a lehetõséget !
YAMAHA APRIO JOG TYPE II - re légszûrõt hol vegyek szerintetek ?
Jó használtan is , de minden megoldás érdekel.

Köszi !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

dotkom
eleg ... ures. xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

ColdFire
ilyen most szegény motorom, csapágyas, ki kellett szedni a blokkot 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bp
Az a gáz, hogy a motorosok nagy része is hibás, nem egyszer találkozom a Bükkszenti úton jobbos, beláthatatlan kanyarban (kocsival megyek, elöttem busz) elõz a motoros. Valamelyik nap egy pár méteren múlt az valamelyik élete, még éppen befért. Ha látja a (vele egy irányba haladó) buszos mi történik és befékez, akkor semmi esélye nem maradt volna a motorosnak, nem lett volna helye beférni. Ez a legutóbbi endúróval volt, de ezen az emelkedõn láttam már robogóst is. Még nyáron történt, hogy egy simsonost kettészelt egy sportmotor a lillafüredi kanyarban... nem volt szép látvány, a szimósnak amputálták a bal lábát!
Na ennyit elrettentésül...

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

chicco
tv2 vagy rtl.nemtom pont fürdetés idõ volt nálunk .De megérte a csatát a mamival.

ColdFire
melyik csatornán?

OrioN the S
Köszi! 😊 Szerintem alapvetõ ,hogy összetartanak a motorosok,robogósok ,ha nem is láthatóan. Egyik ismerõsöm 4 napja kelt fel a kómából...rajta bukó is volt...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

chicco
Jobbulást tesó.Amiért nagyon felnézek rád az az ,hogy saját károdon tanítod a másikat és preferálod fórumon is a bukót.Tegnap (vas)láttam a tv-ben a srácot aki ütközött nyáron és most annyira feljavult már,hogy nyilatkozni tudott és bocsánatot kérni az elévesztett férj (ez volt a másik motoros akit elkapott)feleségétõl.
Megható volt kicsit úgy éreztem inkább õ is meg akart halni mert így neki sem teljes az élete.Késõ bánat de sokan tanulhatnak belõle talán ezek az elretentõ példák kellenek a fiataloknak ,hogy ne csak bankhitelt meg motort vegyenek de leckét is hozzá.És ha minden áron versenyezni akarnak vannak megfizethetõ verseny pályák ahol adott körülmények közt gyakorolhat az ember.

bp
Nekem is sikerült kétszer a nyár alatt
Egyszer ültem rajta nyugdíjasban haladtam, másik alkalommal csak parkoltam és rátolattak.

Nagy mázlid van, egyrészt magad miatt, másrészt ha tényleg nem csuktad össze durván a motorod. Nekem az elsõ javítás (biztosító fizetett mindkétszer) 77e HUF volt, a második 35e. Egy használt Rallyt ennyiért már vehettem volna!

OrioN the S
kabát

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dotkom
uhhh. es volt rajtad vedoruha (terdvedo,kabat)?

OrioN the S
a legdurvább és egyben hihetetlen a kicsi kecskémnek alig lett vmi baja.. talán egy új fény kell meg a villa minimálisan mehajlott ,de szemmel nem látni szal lehet nem. pedig nyélgázon szálltam el..

OrioN the S
2 térd ,bal combnyak,jobb váll zúzódás... srácok ,ha nincs rajtam bukó akkor ott döglök meg ugyanis ahogy fejjel beleszálltam a kocsiba nagyobb kárt tett ,mint amit a motorral csináltam. az aõtós is mondta ,hogy gecynagy mákom volt..

Szal ,ha esetleg vki bukó nélkül flangál és olvassa a topikot azt megkérem vegyen fel bukót ,mert nem tudhatja mikor jönnek így ki elé a kocsisor mögül..

dotkom
:I es egybe vagy? en is utkoztem nemreg egy kocsival belementem az oldalaba mikozben kanyarodott balra de szerencsere semmi bajom nem esett.

OrioN the S
egy kocsit ,mint motoros :\

bertino
egy motorost ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

OrioN the S
Vigyázzatok srácok... most kaptam egyet frontálba 😞

barret
En most nyaron vettem 4300 ft-ert 5.5 amperoras zart akksit 😄
Ez meg toltogetni sem igen kell,mert jobban tartja a feszultseget,mint a regi savas akksik. Kicsi,fekete,es brutalis 😄

chicco
Köszi majd vmit kiagyalok.Tavaly kivettem at akksit és behoztam az elõszobába.

barret
Egy megfelelo allapotban levo akksi -40 fokot is kibir.
De havonta egyszer legalabb meg kell jaratni a motort,vagy ratolteni az akksira kicsit.

pszihopata
Igen,ha sokáig nem kap feszkót állítólag elfelejti a kódot.Én havonta egyszer rácsiptetném a töltõt legalább egy órára,persze bennthagynám az akksit.Még így is rizikós,mert általában azok szarnak be,amiket leraknak hosszabb idõre rossz akksival.Ha döglõdik az akksi,peugeot-nál érdemes újat venni.

chicco
PSZIHO:Hogyan téliesítsem a speedfightot ,hogy az akkunak is jó legyen meg az immoja se felejtse el a kódót.Merthallottam ez a gyengéje.??

ColdFire
aha, olyan hangja lesz beszarsz 😄

barret
Az csak optikai tuning lesz 😄

ColdFire
nagyon érezhetõ a különbség, erõsebb kuplungkivágásnál váltáskor emeli az elejét, kanyarba majdnem volt igy egy fikálás...
inkább a gyorsulás lett a jobb, de végre is jobban megy, bár nem tudom mennyit... mert ugye 80ig mér..
most veszek bele RMK sport légszürõt

BECKHAM7
wáw micsoda bõ válasz....és milyen hosszúú<#crazya>
de egyre nem válaszoltál! érezhetõ a különbség?
vége lett jobb vagy gyorsulás....
Téélleg régen mennyit ment, és így?

ColdFire
kipu nincs, az a henger, és nem kellett állítani

BECKHAM7
ja és még vmi!
80-es a hengerszett amit vettél? és azt vetted amit linkeltél? mert nekem túl olcsónak tûnik...
mert lehet h jövõre beújítok én is vmi hasonlót....
ja és ehez kell még vmi vagy ezt kell beszerelni mást nem meg állítani pár dologot....
és érezhetõ a különbség?
bocs a sok kérdésért<#vigyor3>

BECKHAM7
ColdFire vettél már kipufogót?

pszihopata
Praktikerben vásárolt kínai robogó gyújtásalaplapja nem lett meghúzva,szétdarálta a mágnes a tekercseket pár perc használat után.
A panaszkodó tulajt elhajtották,hogy nem az õ felelõsségük.
Feljelentette a céget.

Remélem jól megbasszák õket!<#violent>

OrioN the S

chicco
örülj neki olyan mint a kínai bugyi

vezérszuszu
Sziasztok!
ELADÓ egy SUZUKI ZILLION UX 50 nagytestû robogo!
200 000 FT

Hondát meg Suzukit nézegettem, de ezek az újak nem nagyon tetszenek, a régebbiek tök jól néztek ki... suzuki meg k***a drága 😞 2 ütemû, 50 ccm-s 500 E Ft?! hát f*sz kivan 😞 amit még néztem a KYMCO meg a MOTOWELL KID, ez olyan 200-300 E Ft körül van de ezek milyen márkák? Életembe nem hallottam róluk...

pszihopata
Tegnapelött voltam olaszországban,most van elég sok.

OrioN the S
van most egy runner... asszem dob van rajta meg kuplung ,ha érdekel írj.

bp
vegyél Pszihotól, jó robijai vannak!

dotkom
mennyit szansz ra?

pszihopata
Injektorost robogókat,peugeot-okat,kínaiakat kerüld!

Szeretnék új robogót venni, 2 ütemû, 50 ccm-t, csak nem tudok dönteni, ha gondoljátok, ajálhatnátok nekem, mert nem nagyon vagyok otthon a robogós témákban...köszi😊

dotkom
ok. koszi.

barret
Semmi gondod nem lesz belole.
Annyi,hogy az elsotelo kevesbe tartja a beallitott format.

dotkom
ok. xD
es para ha igy megyek vele?
egyebkent multkor ugyan ez volt a baja egy kisebb baleset utan es gariba megjavitottak. ez normalis?D

barret
Hogy ugymondjam "karambolos" motoroknal ez termeszetes dolog.
Volt par ilyen elsovillam 😄