Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BECKHAM7
ColdFire! te is sokszor játál már így h kifogytál? nekem állandóan sikerül xD az a hülye tervezõ emberke miért hagy ki alapvetõ dolgokat?
igaz h az új RS-ekbe sincs, de akkoris...abba legalább van óra, köridõmérõ meg mittoménmik

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

BECKHAM7
na akkor

www.maxiscoot.com

BECKHAM7

Jó csak nekem nem jön be!<#buck>

BECKHAM7
találtam egy oldalt, tele van mindenféle LCD kijelzõvel, TZR-re rá lehet rakni csak nem tudok fhansziául és nem értem mi a tököt lehet velük csinálni... és nem lehet angolra váltani...
itt

BECKHAM7
suttogás: -(okés)- xD

ColdFire
suttogás igen 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

BECKHAM7

BECKHAM7
ja és még 1 dolog!
valaki nem tud olyan kis kütyüt amit fel tunék szerelni a motoromra a kmóra fölé ami mutatja a benzin szintet? mert láttam egy jútúbos videón egy kölöknek a TZR-én volt a kmóra felett egy kis franc ami a motor hõfokát jelzi-(mondjuk nem értem mért jó az de mind1)-
mer nagyon zavar ez a kifogy a benzin és nem is tudok róla dolog...2x jártam így...csak egy kis cucc kellene.... hátha tud vki ilyesmit

ha nem elmegyek majd a Yamaha kereskedésbe és megkérdem a muksót

BECKHAM7
suttogás: ( a hengert is titokba szereled fel?) suttogás vége....<#vigyor3>

ColdFire
kipu egyenlõre nem lesz, ez is titokba fog zajlani, muterék nem tudják 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

BECKHAM7
grat!
nekem 2003-as és szintén 14000 km 😊 vagyis 13985! 😛
és kipu lesz?

pszihopata
Amíg bejáratós én a síberen lejjebb tenném a biztosítót /feljebb kerüljön a tû/,több üzemanyaggal sokkal jobb bejáratni,mert hûti a dugattyút.Áttételt,és kipufogót csak bejáratás után cserélnék,a fojtottabb kipufogó is véd a megragadástól.Késõbb egy nagyobb karbúrátor is illene rá,meg karbonmebrán az acél helyett.

Mivel ezek a tunninghengerek pörgõsebbek,lehet hogy az áttételen nem is szabad változtatni,de ez csak úgyis az utolsó lépés.

Én valahogy így csinálnám!Sokat kell lövögetni mire jó lesz,türelem kell hozzá,és sok idõ.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

ColdFire
2004es, 14000 km 😊
eléggé hajtom, naponta 100 km majdnem mindig

jön a hengerem, szerdára be lesz szerelve

BECKHAM7
egybk mennyi van a TZR-edbe?
és 2003 vagy 2004-es?

BECKHAM7
na erre én is kíváncsi lennék!
asszem egy Gianelli vagy egy Akrapovic kipufogóra én is lehet h vevõ lennék<#crazya>

ColdFire
vki segíthetne nekem, nekiállok tuningolni 😊
az áldozat egy Yamaha TZR, aki nem segít, mert ez egy robogo topik, annak köszönöm szépen...
nah, a terv:

70es, vagy nagyobb henger
kipuf
áttétel

mindent (árat, beszerzési lehetõséget, stb.) boldogan fogadok, elõre is köszönöm

rajkonnen92
kössz

Glory Man United Go Kimi Go

pszihopata
A next zone-ban a gyári elektronikában van a fojtás,és ahogy öregszik a cucc,egyre hamarabb dödörög.Nyitott elektronika 10000 ft/daytona tunning 20000.Semmi baja nem lesz a nyitottól.

A 3kj alv.számúak nem szabályoznak,az apriók kb. fele nem szabályoz.Az öregebb jogokban nincs szabályzás.

Amelyik japán piacos /speed lámpa a mûszerfalon/-99%-uk az,motorikusan soha sincsen fojtva,csak a végfordulata elektronikusan.

rajkonnen92
hello nekem van egy yamaha jogom. nagyon jól gyorsul de végre nem megy. azt hallottam h az ilyenekben van egy motorfojtás kell bele egy chiptuning és menni fog de elég hamar meghal a motor. nem tud vki segíteni?

Glory Man United Go Kimi Go

Takimate
igen. na a vicc az egészben hogy egyszer rövidre lehet zárni a kapcsoló utáni részt, és világít is. Egyszer meg nem ! Komolyan !
Egyszer igen egyszer nem ! Beszarás, de tényleg ez van.
Bele kell törõdjek, hogy lelke van a BWS-emnek ?! Na ne 😊

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

barret
Rovidre kell zarni a feklampat.(Folyamatosan vilagit akkor) Es igy teszteld.Ha igy tokeletes,akkor egyertelmuen a feklampa kapcsolo rossz.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ezt még megpróbálom és utánna írok!

pszihopata
Sok üzemanyagot kap,valószínüleg az alapjárati fúvókán keresztül.Ha van rajta alapjárati levegõcsavar,azt kifelé kell tekerni.
Alapjáratot meleg motornál kell belõni,mi van ha simán feltekered az alapjáratot?Akkor sincsen?

Ha már felmelegszik a motor és megállok nincs alapjárat,ez benzin szinttõl független!Ha lehül a motor akkor már van alapjárat!<#szomoru1>

pszihopata
<#confused>Na ez nekem kevés infó,és nem is értem!

Melegben jobban csinálja ezt hogy leál,a benzin szint neki mindegy!
Szerintem ahogy lehül a motor!(De még ezt nem próbáltam)

Takimate
még egy kérdésem volna... az mitõl lehet hogy egyszer mûködik a féklámpa egyszer nem.
Tényleg 50-50 %... indulás elõtt, hogy tudjak önindítózni mindig pumpálom a féket mint egy hülye. 😊

A féklámpa kapcsoló meg lett nézve, rendesen a helyén van, mûködik.
Lehet rossz valami relé ?

pszihopata
Meddig csinálja ilyenkor hogy nincs alajárat,ez fontos lenne!

pszihopata
Alapjárati levegõcsavaron kifelé kellene tekerni,majd belõni az alapjárati csavarral a végén,persze meleg motornál.

pszihopata
Esetleg sokat kap,és ha túlhevül a forgattyúsház a forró levegõben ugye kevés az oxigén,ezért fulladhat.Ha nagy melegben jobban csinálja,akkor erre tippelek.

pszihopata
<#fejvakaras>Tekerd feljebb.<#fejvakaras>ööö<#fejvakaras>ha a fékezés is közrejátszik talán benzinszint magas<#fejvakaras>ha nem akkor passz!

<#help>

Eladó egy 2004-es HONDA DYLAN 125ccm-es négyütemû robogó 50-es papírokkal. Bordó színben, gyönyörûszép, gyári állapotban (8000 km-ert futott). Érdeklõdni: [email protected]
jól hangzik, egy 50-es ET4-et kellene beszerezni, de elég riktának tûnik. 50-esre kell regadót fizetni?

Lenne egy kérdésem,ha huzamosabb ideig megyek az sr-emmel (kb 50km) utánna megállok,és nincs alapjárat,de csak ilyenkor!?<#help>

barret
Valoszinuleg a vegattetel es a fordulatszam donti el a vegsebesseget 😛

pszihopata
Ma mentem a vespa-val,kiváncsiságból kipróbáltam,105-lett a vége/2001-es/.Ez az ún. Leader-blokk,két félével gyártották,ez a 2. generációs.Érdekes hogy volt több 150-esem is,de azok sem tudtak többet végre.Úgy tudom hogy a 125-10.5 PS,a 150-12 Ps,igazából alig van különbség.
Az ötvenes négyütemû viszont nagyon lusta,még a zip-et valahogy viszi,de az et-be már igen halovány.
Szerintem az egyik legszebb robogó.

barret
Viszont konnyu festeni😄D

pszihopata
Most nagy divat,de sokkal sérülékenyebb mint egy sima fényezés,és ha karcos akkor igen ronda,míg egy komoly lakk iszonyú erõs.A mattot polírozni sem lehet.
Vékonyítja is a robogókat,és a formát sem hozza ki rendesen,szerintem.

pszihopata
Mivel az kétütemû apriliák 95%-ában yamaha blokk van ezért természetesen megbízhatóak,ha nincsenek széttúrva.Ha 100-as kétütemû,akkor megegyezik mûszakilag a 100-as neo's/aerox-al.Más 100-as blokk apriliánál nem jut eszembe.

Kevésbé vannak kihegyezve mint az 50-esek,ezért nem is tudnak kétszer annyit,viszont nyomatékosak,és nem is esznek többet.

barret
Hy! Mi a velemenyetek a mattfekeke fenyezesu motorokrol?

Takimate
Köszi mindkettõtöknek az infokat.
Most azért megyeget, de míg a (max) 50-et eléri valahol mindig befullad egy rövidet. Remélem a kipufogó takarítás után jobb lesz.
Szerintem eladom és elgondolkodom azon az Aprilián amit egy ismerõsöm árul. Egy 100as -ról van szó. 2001-es. 140ért. Szerintetek megéri az?
Azt mondják robogóban Yamaha a netovább. Apriliában lehet bízni ?<#conf>

barret
Alapjaraton tedd a kipufogo moge a kezedet.Ha a kipufogogaz erosen utogeti,akkor nincs eldugulva...
Az eldugult kipufogo "folyamatosan" szelel...

barret
Te haznal arulsz,vagy kulon telken vannak a mocijaid?

barret
Havernak volt egy negyutemu 125.-os kb 90-et ment.
Lenyomta a stalkeremet 😛 De eppen csak .
Es nagyon jo vele menni😊 Kisfordulatu nyomatekos motor!

pszihopata
Imádom az et-ket.Az et-2 szerintem ha jó,max 3-4 litert eszik,az et-4 /50-es/persze feleannyit,mert 4 ütemû.A kétütemû nagyon jó,jól is megy,- injektoros is van belõle,de csak a karbósat szabad megvenni-ahhoz olcsó minden,és sokat is kibír.

Van most egy 125 4T nálam 150000-ért adom dobozzal.Fényezése karcos,amúgy hibátlan.Simán elmegy kismotornak.

egy vespa et2-es kb. mennyit fogyaszthat városban? Kéne valami megbízható városi szaladgáló motor és szerintem ezt veszik a legkevesebben a motorok ellenségei(tizenévesek😊.

pszihopata
Ma raktam össze egy amigó-t /bws-blokk/,a hengeren a kipufogónyílás harmadára szûkûlt a koksztól.-annak az a tünete,hogy nem pörög ,ki rendesen,és lomhán veszi a gázt.A kipufogó kiégetésén kívül ezt is meg kell nézni,ha már leveszi az ember a dobot.Be kell nyúlni egy csavarhúzóval,miután a dugót lenyomta az ember.

Neked nem hiszem hogy ez a bajod,de érdemes ezt is megnézni!

Takimate
A bal féklámpa kapcsoló (ami az önindításhoz kell) egyszer jó egyszer nem. Szerelõ se tudott rá mit mondani.

Hát nem tudom hogy az a tû mit fog megoldani, de megõrülök annyira lomha lassú lett.
A kipufogó kiégetése mennyit fog segíteni? Pont semmit mi ?