EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gvarga12
hehe fenyceruzaval mutogat 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

BEAST
<#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DonnieBrasco
És milyen evezõvel evezel? (bocs:😊)))

DB

A ti kung-futok nem erős!

BEAST
hajra ... most hogy szunetel a wow egy ideje enis evezek xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DonnieBrasco
Na, így pár évvel azután, hogy megnyitottam a topicot, végre el is kezdek játszani a játékkal 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Curze
És válaszd inkább a timecode vásárlást, elõfizetés helyett. Azt beszerezheted más oldalakról is dollárét, nem kell euróban fizetned. A mostani árfolyamok mellett 800 forint körüli a különbség!

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

TasManXT
kb 5000 forint az elsõ aktiválás, 30 nap játékidõvel. Utána 14.95€ havonta, ha több hónapot fizetsz, akkor olcsóbb.

psn: TasManHUN

Carlos
Lenne egy nagyon lámer kérdésem, amiért elõre is bocsánatot kérek!
Mibe kerül a teljes játék, mit kell tennem, ilyesmik.

Csakmert kipróbálnám a 14 naposat, de ha nagyon drága, akkor neki sem kezdek... 😄

Þór vígi þessi rúnar

Nekem pl ha az antialiasing be van kapcsolva a catalyst-ban akkor az EVE-ben max 1 fps-em van. ha ki van kapcsolva akkor 100...

Nézd meg esetleg nincs-e bekapcsolva. A catalistban lehet profilokat is csinálni szal eve-ezés elött egy gombnyomással kikapcsolható.

az utóbbi idõben több ati videokártyám is volt és mindegyikkel tapasztaltam
Herold
Dolgozz meg érte.

Alwares
Aki megtudná ajándékozni az egy hetes kariamt olya 200 millió ISK-val az csak szóljon!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Valen
pl. másik video driver 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sziasztok!

Nekem technikai kérdésem lenne? Itthon is meg a melóhelyen is ugyanolyan gép van, kivéve a videokártyát. Itthon egy 9800pro radeon, bent meg valami régi gforce. Na most itthon az EVE 2-3 másodpercenként vagy ha történik valami esemény (célzás, robbanás, stb) "rángat", megáll. Egy egyszerûbb csatát se tudok lenyomni mert játszhatatlan 😞
Bent meg semmi, tökéletesen fut... itt már odáig elmentem, hogy újrahúztam a rendszert, alaplap, videokártya drivereket, raktam csak fel, és az EVE-t. ugyanaz mint elötte. a Sandra-val tesztelgettem, és semmi említésre méltó eltérés nem volt a hasonló konfigokhoz képest.
Jó lenne megoldani a dolgot, hogy ne csak munkaidõben tudjak eve-zni ;P
Esetleg talákoztatok már ilyen "akadgatással"?

köszi elõre is:Igor
Tudom, hogy van trial, ki is próbáltam, csak kicsit sokallom érte a pénzt. Bár lehet elõfizetek rá, majd meglátom.
Mennyibe is kerül?
Hogy lásd nem csak negativ emberek vannak a témában 😊 itt egy kreativ komment:

EVE-FAQ

A 2 hetes trial ingyenes, próbáld ki és még tört szerver sem kell 😊

Herold
De, itt találhatsz tört magyar szervereket.

Fenrir
Ez nem az a játék, bye...

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!
Nem tudtok magyar tört szerverrõl véletlenül?
Herold
Dombornyomott bankkártyával tudsz accountot hosszabbítani.

Alwares
Ugy tudom magyarországon nicsen dobozos verzió, csak elöfizetni lehet bakkártyával vagy valamelyik másik megoldással...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sziasztok, egyelore trialon vagyok es beleszerettem a jatekba. Azt vagom hogyan kell full accountot csinalni online, de arra gondoltam talan lehet kapni collector's edition-t illetve dobozos verziot valahol, ha egyaltalan van meg ilyen.
Nezegettem par boltot de sehol nem talaltam. Ha nincs mar az sem gond, csak szerettem vona par extra cuccot, hogy tudjam olvasgatni lefekves elott is 😊

Herold
Várd meg a Star Trek Online-t, bár az sem lesz ingyenes.

Kösz, nekem egy kicsit bonyolult az X3, a 14 napos EVE Online próbaverzió annyira nem volt az, mondjuk nem használtam ki teljesen.

hoy ehh

BEAST
pl az x3 =)

Tudnátok nekem mondani egy ehhet hasonló játékot? Valami ingyenes kellene, az sem baj ha nem Online.

hoy ehh

Game Time Code-val egyszerûbb és óccsóbb.... ott a valen által adott linken megtalálod a menetét,

[Jakuza]
Akkor fizetsz amikor kedved tartja.
Bankkartyaval befizetsz egy honapot, majd a folyamatos fizetesi modot kikapcsolod a jatek honlapjan. Igy amikor lejar a befizetett honap, nem vonja le automatikusan az oszeget a szamladrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Valen

Ha lehet igazán írhatna valaki a fizetési módzserrol. Lehet olyan modon fizetni hogy ne kelljen bank kontót csinálni hanem csak valami egyszerut. Nem szeretnék havonta fizetni csak amikor van kedvem és pénzem akkor egy hónapra felmenni és jáccani sz´òoval hogy ne kelljen folyamatosan fizetni ja és ne linkeket adjatok hanem tapasztalatra vagyok kíváncsi.

Igy elsõre a leírtak alapján elég garázs projektnek tünik,de azért remélem össze jön nekik föleg ha nem annyira havidijra helyezik a hangsulyt 😊

Sziasztok,

szeretném felhívni a figyelmeteket egy készülõ sci-fi MMO játékra, ami még igen korai stádiumnál tart, de igencsak érdekes lesz, ha elkészül. Hasonló mint az EVE, csak a kézi irányításra helyezi a hangsúlyt, és teljesen mellõzi a skilleket és szinteket. Vessetek rá egy pillantást, megéri.

Hivatalos honlap: fl-tw.com/Infinity/

Magyar oldal: infinity.wwiionline.hu/
gvarga12
hehe en ezt inkabb megtartottam szuvenirnek 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

BEAST
=D

0Fritz0
Szeretek fontos és hasznos küldiket csinálni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Fõratyi, ha kérhetném! 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
mondtam hogy ratyi vagy 😄 nah majd remélem összefutunk valamikor xD

0Fritz0
Akkor véged, mert én az Amarr Birodalmat választottam! 😄
A játékban Fritzhun néven rontom a levegõt.

Köszi, a csatit majd beizzítom este. 😊

BEAST
hello ratyi 😄😄 énis nemrég kezdtem a trialt és Gallente lettem 😛

gvarga12
pl a hun csatin sok magyar van 😊
vagy ott a ventri ha felmesz hun csatira ott lathatod a serverinfot

egyebkent a WOT pl. GQ2S-8 ban lakik Paragon Soulban
(nem tudom ajanlani az ideutat nooboknak elegge halalos 😊 )

fajt egyebkent nem preferalunk de a Caldari-Deteis asszem ez a nevuk
(uj karik a jobb szelen) a legjobbak 3 charisma miatt

0Fritz0
A magyarok melyik "fajt" szokták preferálni, illetve hol lehet összefutni velük?
A trial alatt azért jól jönne pár falubéli lögény, hátha megtetszik a stílus...

Az eve-online.hu-n már néztem, de nem találtam erre utaló infót.
Ha valaki tudna publikus TS-címet mondani, azt is megköszönném.

jóvanmá, te lottókirály... 125 millás loot-ot nem mindennap lõ az ember 😊))))

Valen
eve-online.com

nos szertném megcáfolni nem lehetetlen összeszedni, nekem sikerült. 😊) igaz hatalmas mákom volt.

Valaki tudna adni egy linket, ahol Trial kulcsot találhaték a 14 napos próbajáték regisztrációjához?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Srácok, számomra újdonság ez a játék, most hallottam róla elõször.
A Freelancer-t imádtam, gyönyörû grafika, remek hangok, ésirányítás, hatalmas univerzum...stb

A kérdésem az lenne, hogy miben különbözik ez a game a Freelancer-tõl? Azt tudom, hogy MMORGP, de ezenkívül miben jobb, vagy rosszabb.
Mennyi a játék, és mennyi a havidíj?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Cserélek WOW accountot EVE-re. Bloodscalpon lvl 60-as ud mage, a többi karakter elhanyagolható.

Jaja, Thorax az kell, csak ahhoz meg skill kell 😊
Frigate 3 van még csak, a 4 az meg pár nap. Jó az a destroyer az én szintemen, az Lvl1-es agenteknél 😊 Nincs kihívás, ha kellõ távolságban (20+ km) tartom az ellenfeleket.

Tegnap bevitt egy srác a saját LVL2-es küldijére, assault shippek közé. Õt lõtték, ém meg nézegettem meg 30+ km-rõl csipegettem az armorjukat 😊

Braveheart, szerintem te is keress egy társaságot magadnak. Csatlakozz a HUN (channels, create/join, oda beirod HUN) csatornára, ott vannak a magyarok. Vannak kezdõk is (mint pl én) és van aki keres társakat is. Ez a játék egyedül nem igazán jó, azért is MMOG.... ha egyedül akarsz ilyet nyomni, arra az X3 szvsz jobb 😊

gvarga12
igen na azt nem lehet, mert a noob hajokat ki kell loni 0.0 ban 😊
es nem meg shuttleban sem lehet nezelodni

nem akarok én berobbanni 4 battleship közé csak messzirõl nézni a meccset 😊

War. War never changes.