EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
DB
A ti kung-futok nem erős!
psn: TasManHUN
Mibe kerül a teljes játék, mit kell tennem, ilyesmik.
Csakmert kipróbálnám a 14 naposat, de ha nagyon drága, akkor neki sem kezdek... 😄
Þór vígi þessi rúnar
Nézd meg esetleg nincs-e bekapcsolva. A catalistban lehet profilokat is csinálni szal eve-ezés elött egy gombnyomással kikapcsolható.
az utóbbi idõben több ati videokártyám is volt és mindegyikkel tapasztaltam
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nekem technikai kérdésem lenne? Itthon is meg a melóhelyen is ugyanolyan gép van, kivéve a videokártyát. Itthon egy 9800pro radeon, bent meg valami régi gforce. Na most itthon az EVE 2-3 másodpercenként vagy ha történik valami esemény (célzás, robbanás, stb) "rángat", megáll. Egy egyszerûbb csatát se tudok lenyomni mert játszhatatlan 😞
Bent meg semmi, tökéletesen fut... itt már odáig elmentem, hogy újrahúztam a rendszert, alaplap, videokártya drivereket, raktam csak fel, és az EVE-t. ugyanaz mint elötte. a Sandra-val tesztelgettem, és semmi említésre méltó eltérés nem volt a hasonló konfigokhoz képest.
Jó lenne megoldani a dolgot, hogy ne csak munkaidõben tudjak eve-zni ;P
Esetleg talákoztatok már ilyen "akadgatással"?
köszi elõre is:Igor
Mennyibe is kerül?
EVE-FAQ
A 2 hetes trial ingyenes, próbáld ki és még tört szerver sem kell 😊
Nem tudtok magyar tört szerverrõl véletlenül?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nezegettem par boltot de sehol nem talaltam. Ha nincs mar az sem gond, csak szerettem vona par extra cuccot, hogy tudjam olvasgatni lefekves elott is 😊
hoy ehh
hoy ehh
Bankkartyaval befizetsz egy honapot, majd a folyamatos fizetesi modot kikapcsolod a jatek honlapjan. Igy amikor lejar a befizetett honap, nem vonja le automatikusan az oszeget a szamladrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
szeretném felhívni a figyelmeteket egy készülõ sci-fi MMO játékra, ami még igen korai stádiumnál tart, de igencsak érdekes lesz, ha elkészül. Hasonló mint az EVE, csak a kézi irányításra helyezi a hangsúlyt, és teljesen mellõzi a skilleket és szinteket. Vessetek rá egy pillantást, megéri.
Hivatalos honlap: fl-tw.com/Infinity/
Magyar oldal: infinity.wwiionline.hu/
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A játékban Fritzhun néven rontom a levegõt.
Köszi, a csatit majd beizzítom este. 😊
vagy ott a ventri ha felmesz hun csatira ott lathatod a serverinfot
egyebkent a WOT pl. GQ2S-8 ban lakik Paragon Soulban
(nem tudom ajanlani az ideutat nooboknak elegge halalos 😊 )
fajt egyebkent nem preferalunk de a Caldari-Deteis asszem ez a nevuk
(uj karik a jobb szelen) a legjobbak 3 charisma miatt
A trial alatt azért jól jönne pár falubéli lögény, hátha megtetszik a stílus...
Az eve-online.hu-n már néztem, de nem találtam erre utaló infót.
Ha valaki tudna publikus TS-címet mondani, azt is megköszönném.
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
A Freelancer-t imádtam, gyönyörû grafika, remek hangok, ésirányítás, hatalmas univerzum...stb
A kérdésem az lenne, hogy miben különbözik ez a game a Freelancer-tõl? Azt tudom, hogy MMORGP, de ezenkívül miben jobb, vagy rosszabb.
Mennyi a játék, és mennyi a havidíj?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Frigate 3 van még csak, a 4 az meg pár nap. Jó az a destroyer az én szintemen, az Lvl1-es agenteknél 😊 Nincs kihívás, ha kellõ távolságban (20+ km) tartom az ellenfeleket.
Tegnap bevitt egy srác a saját LVL2-es küldijére, assault shippek közé. Õt lõtték, ém meg nézegettem meg 30+ km-rõl csipegettem az armorjukat 😊
Braveheart, szerintem te is keress egy társaságot magadnak. Csatlakozz a HUN (channels, create/join, oda beirod HUN) csatornára, ott vannak a magyarok. Vannak kezdõk is (mint pl én) és van aki keres társakat is. Ez a játék egyedül nem igazán jó, azért is MMOG.... ha egyedül akarsz ilyet nyomni, arra az X3 szvsz jobb 😊
es nem meg shuttleban sem lehet nezelodni
War. War never changes.