7619
-
#2459 Taska van rajta azaz Damage control, az minden resistet megemel.
Sot az osszes hull resist 60%-ra emelkedik.
PvP elengedhetetlen kelleke, kuldeteshez nem nagyon hasznaljak viszont. -
#2458 Bocs, hogy belevaúúú, de van értelme egyetlen Cruise Missile Launchert felrakni? Nem lövik le túl könnyen Defenderrel? Ahogy észrevettem LvL4-en elég sűrűn van ilyesmijük a csúnya bácsiknak. ^^
A másik kérdés: honnan vannak neked 12,5/30/47,5/56,3-as bónuszaid pajzsra az "alap" 0/20/40/50 százalék helyett? -
#2457 Én ugyan soha! Elsonfordáltam inkább a Gallente űrbe. ^^ -
#2456 Amúgy meg nem baxtam el régen sem a fittet mert eddig is Energized Adaptive Nano Membrane II volt fent csak az EFT-ben rosszat raktam be.
Most így néz ki a fitt:
-
#2455 Rabszolga
Mondom en a Brutor :DDDDD -
#2454 Minmatar vagyok, mert ez volt szimpatikus. Ergo Drone skill = 0. Nem azért játszok RPG játékokkal, hogy a tulajdonságokat / skilleket nézzem, hanem azért, mert az adott faj háttere / hajói tetszett. Hátrányos a játék szempontjából? Lehet. De szerepjátékos múltamban is többre tartottam azt, ha egy karakter / kaszt / faj története, háttere szimpatikus, beleélhető volt számomra, mint az, hogy az adott karakter / kaszt / faj ennyi vagy annyi bónuszt kapott a tulajdonságaira vagy valami egyébb extrát kapott, amivel táposabb volt a többieknél (táposabb = erősebb; még az ősidőkből származó Bíborhold / Holdtölte c. újság 'Setét Patkány Naplója' és a mögötte lévő Túlélők Földje levelezős RPG-ből jön).
Személy szerint nem fogok azért XY fajt / kasztot (előéletet) indítani, mert annak jobbak a skilljei. Jöhet a vérzápor és az inkvizíció szentségtelen szavaimért. -
#2453 "Es meg valami miert nem energizes adaptive nano membrane II-t hasznalsz ? Azert mert az jobb mint a sima ?"
Ez egy baromi jó kérdés, elbaxtam volna régen?
Megnézem ezt a fittet mindenképpen. -
#2452 Mar pardon de minek neked tracking enhancer a low slotba ??
Tegyel helyette fel egy magfield stabot.
Azutan el le egy cap rechargert mint mondtam kozeprol es tegyel fel helyette tracking computert, ahogy nezem siman felmehet mivel igy is infinity fogod tudni jaratni az armor repairert. Annyit kell csak csinalni hogy legyen a cargodba pluszban egy tracking script a modulban pedig egy optimal range script.
Igy messzebb lohetsz es nagyobbat is sebezhetsz, mivel lesz egy plusz damage modosito a low slotban
Es meg valami miert nem energizes adaptive nano membrane II-t hasznalsz ? Azert mert az jobb mint a sima ? -
#2451 Acsi ez igy azert nem igaz.
Ha jo karit inditottal akkor tudsz kozben jatszani is lasd pl drone skillek a gallenteknel vagy gunnery a katonaknal igy lvl1-lvl2 kuldiket tudsz csinalni kis hajokban amig tanulsz.
A destrot tanulni meg az elejen valoban felesleges hiszen cruisert megtanulni mindossze +1 napba telik, addig kibirhato egy fregattban is, kesobb pedig jo skillekkel megtanulhato a dictor amugy is kell azokhoz csomo kiegeszito skill, hogy rendesen hasznalhato legyen.
Persze valaki ezt nem erti meg, mert egybol szorakozni akar de azert nem elhanyagolhato teny, hogy harom honap alatt veszitesz egy honapot, mert nem a learninget tanultad es kesobb jutsz az uj hajokhoz hozza, mert az elejen te kiakartad probalni a destroyert es mas hajokat.
-
#2450 Amire Rokh-ba ülsz, már lesz másik tank, majd vagy én, vagy Vokál bevállalja. ^^ -
#2449 Simán használnék weapon upgrades-t, de mivel ami nekem lenne jó szinte mind low slotra megy (és ott nincs sokválasztásom a fittelésnél)emiatt eléggé beszűkül a buildem. Elsődlegesen amúgyis lvl 4 tank lenne a hajó, ha dps-re fitteltem volna akkor a rigek sem ilyenek lennének. Szóval a hardenerek, repper, damage controls, nano plating és megfelelő mennyiségű cap recharger jöhet csak szóba.
Esetleg annyit tudnék még változtatni, hogy 1 cap recharger lemegy, helyére painter vagy tracking computer a szkripttel és a lowba pedig a magnetic field stab.
Máshogyan nem nagyon tudom fittelni. -
#2448 Én is folyton ezt hallom, meg hogy pl. nem kell Destroyer skill, mivel csak az Interdictornál van értelme (hejj, mikor megjelentem a Trasherrel rögtön szinte mindenkitől ezt kaptam :D), stb.
Nekem viszont élvezet volt, hogy új hajóba üllhettem, nekiállhattam új fittekkel szórakozni, stb.
Én élvezni szeretném a játékot. Hogy bukok kb. egy hetet a rendesen szintű BS kezelési skillek eléréséig, nem mozgat meg annyira, ha cserébe mondjuk három-négy héttel később üllhetek BS-be...
Majd akkor fogok ezen filózni, ha már a Cap shipek skilljeit nézegetem az EVEMonban. Ha akkor még lesz kedvem játszani. De először jussak el oda. -
#2447 Pedig azoknak van igazuk, akik azt mondjak, hogy learning mindenek elott.
PErsze belefernek a 10-20 perces skillek de egy honap alatt, ha nem tanulod a learning skilleket , buksz kb 1,5 hetet a fejlodesben az pedig nagy lemaradast okoz. -
#2446 Nem vitatom el, hogy ha valaki céltudatosan építi fel a karakterét (kezdve a karakteralkotásnál), akkor könnyedén elérhető, főleg, ha az elején a skillezést a Learning skillekre összpontosítja, de személy szerint ezt egy kicsit, pardon, nagyon gyilkos dolognak tartom. Én kb. 4-5 napot áldoztam a Cruiser skillek előtt a Learning skillekre, és már ez is elég fájdalmas volt. Gondolkodni azon, hogy ülhetnék akár Cruiserben is, de nem, kell a Learning skill...
Most úgy vagyok vele, hogy nem gyúrom tovább, majd ha jönnek ismét az egy hetes tanulási idejű skillek, akkor majd újra nekiállok foglalkozni vele...
A hivatalos fórumban volt egy hasonló dolog, új illető megkérdi mit kezdjen el tanulni (BS került szóba, és a minél előbbi LvL4-ezés). Az egyik első tanács az volt, hogy sürgősen felejtse el a BS-t: az első hónapot csak a Learning skillekre álldozza. Szerencsére aztán gyorsan helyre rakták a bölcs tanácsokat osztókat - aki most kezdi a játékot, nem a skillek pörgését akarja nézni, mert abban semmi élvezet nincs, semmi látható fejlődést nem prezentál...
EVEMonban megnéztem, nekem, Minmatarként az adott skillekhez kb. 4 hónap kell, úgy, hogy a Gunnery-ből és az Engineeringből több szükséges skill is megvan, vagy legalábbis közel van hozzá. :)
De új karaktert indítva céltudatosan 3 hónap alatt elérhető, ezt nem kérdőjelezem meg. :) -
#2445 Ne izelj mar szimpla T1 mindenki szamara elerheto par lvl4 kuldit kell csak megcsinalnia es siman kifizet 40 milliot, azutan meg siman vissza hozza az arat.
Decens Drone skillek ? 12 nap alatt meg van a 4 honapba siman belefer.
A scout drone es a dones lvl5 szimpla 1es skill 4,5 nap korul van a lvl5, tehat a 2 skill kitanulas max 10-11 nap plusz egy nap a drone interfacing lvl3. Ha Gallentet indit valaki meg ennyi sem hiszen drone5el indulnak ami 4 nappal lecsokkenti a tanulast.
Cap recharger 2 ? Ugyan az is szimpla skillfuggo nehany ora az egesz talan 6ora alatt megtanulhato ? Szerintem nem kell annyit szenvedni az energy upgrades lvl3-ert a cap power relay +1 nap mert ahhoz meg lvl4 kell.
Lassuk a gunneryt Large energy turret 10 nap lvl4en.Ha valaki katonat indit, barmelyik factionnal egybol lvl5on van a gunneryje, tehat eleri az osszes alapveto sebzesmodosito skill surgical strike ami ezekbol huzos az pedig mar lvl4en is eleg szepen muzsikal es mindossze 3 nap a kitanulasa a kieg skilleke pedig lvl4-re darabja 2 napon belul meg van. A battleship lvl4en szinten olyan 8-10 nap, persze skill fuggo az egesz. Maradt az armor es a kieg skillek legyen cap cpu pg, ezekbol ket darab skill van ami huzosabb az adv. weap upgrade ,de lvl4en mar funkcional (12 nap) es az armorhoz a kokemeny 2es szorzoju Hull upgrades.
Szerintem ezek elerhetok 4 honap kornyeken, ha valaki celtudatosan a learning utan ezekre megy ra. -
krizoli #2444 nem csak hogy magyar-e és a gépigény -
#2443 Arra nem vagy képes, hogy megnézd a belinkelt oldalakat, ahol megkapsz minden választ, de azt elvárod, hogy most esszét írjak a játékról?
A topic alcíme "Űrhajós MMORPG". Kereskedős-lövöldözős-karakterfejlesztős MMO online játék. -
krizoli #2442 mi a gépigénye? -
krizoli #2441 ok kösz de mi ez? -
#2440 EVE-online.com
EVE-online.hu
EVE Online videók @ Youtube
Hogy mi mindenre nem jó a google... Már ha használják/használnák... -
krizoli #2439 mi ez a EVE online és van magyar oldala? -
#2438 A target painter tényleg hasznos, ráadásul ha vezetett tűz van, akkor elég egy painteres hajó. Tegnap Kent Hyperionjának én festegettem, és neki is feltünt, hogy a kis frigeken nagyobbakat sebez így. ^^ -
#2437 Jah, hogy, hogy "szimpla" T1 fegyverzet, de T2-es Cap Rechargerek, T2-es Heat Sinkek, Armor Repairerek, plusz fullos skillek gunneryben és decens skillek dronok terén. ^^ -
#2436 Eleve nem ertem a fitted, miert hasznalsz tracking enchacert ha ennyi felesleges capod van lovesre ?
Miert nem hasznalsz inkabb tracking computert vagy magfield stabot?
Ha pedig nem eleg a cap ha leveszel egy cap rechargert en siman lecserelnem az enchancert egy cap power relayre es scripttel hasznalnam a tracking computert,mert ugy nagyobb lenne az optimal, sot szerintem ugy meg egy target painter is felferne.
Amugy az EFT persze hogy nem mutat elterest target painterrel mivel nem abban mutatkozik meg az elteres, hanem abban, hogy a hajok sig radiusa jobban megnovekedik es igy konnyebben eltalahatok igy az atlag sebzes megnovekedik, mivel tobb lesz a excelent hit es kevesebb a scraching vagy miss.
-
#2435 Hogyan ? Mega pulse laserekkel a maximum tavulsag amiben elkell loni, mert azon a tavolsagon orbitalnak a legtavolabbi hajok 49km.
Es nem EFT-ben hanem azt a hajot hasznalom, mivel most Khanid urben elek es ide nem jo a Matar, amiben en jo vagyok igy kenytelen voltam kitanulni ezt a BS-t es a large energy turreteket. Igy multifreqi loszerrel 786DPS.
Sot ami meglepo meg Radio L lencsekkel is 402DPS, ugy hogy nem is hasznalok faction cuccot.
Ugyanez a fitt 2db faction Amarr navy heatsinkkel es faction loszerekkel Amarr navy multifreqi L 914DPS ill. Amarr navy Radio L 456DPS.
A fitt pedig:
[Abaddon, Pulse]
Heat Sink II
Armor EM Hardener II
Capacitor Power Relay II
Armor Thermic Hardener II
Heat Sink II
Large Armor Repairer II
Large Armor Repairer II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Mega Modulated Pulse Energy Beam I, Multifrequency L
Capacitor Control Circuit I
Hammerhead II x5
-
#2434 Még ráérünk azzal, a skillek sincsenek meg. -
#2433 Akkor irány megint bányászni? :) -
#2432 Sniper fittre tökéletes lesz nekem. -
#2431 Én Minmatarra gyúrok, Fenrir meg utálja a Ravent. ^^
Igaz tegnap megállapította, hogy a Rokh tetszik neki. :) -
#2430 Egen, mondjuk nem vitás, hogy ha tankra is rágyúrsz, akkor már mókás felfittelni... A fene se tudja, én csak próbáltam magyarázatot keresni, de akkor nem sikerült. ^^ -
#2429 használjatok torpis ravent, 2 speed és egy flytime növelő riggel, sima torpival 35 km. .) -
#2428 De akkor ez csak simán dps hajó, nem? -
#2427 Én ezt nem is vitatom. ^^
Csak a DPS-t néztem ez esetben. Mondjuk a lenti Abaddon fittben Meta 4-es Beam Laserekre kicserélve a Pulse Lasereket még mindig 500 feletti DPS van. Elég durvus, a Minmatar Maelstrom hasonló ranged fittel csak 352 DPS, igaz nagyobb a falloff távja, tehát messzebre lő... -
#2426 A Cap Recharger helyett be tudnék tenni Target Paintert, de ez sem dobna a dps-emem.
-
#2425 nade a neutron blaster nemigazan jo agentezni. :) és hát rattolni se vmi ideális. -
#2424 Hogy fitteli fel? A pénz a kérdés? Mert skillek terén én is el tudnám érni kb. egy hónapon belül a Minmatar BS LvL4-et és a Large Proj. Turret LvL4-et, tehát skillek terén nem probléma (ráadásul én ugye Engineer kezdő volnék, nem Military, az még gyorsabban érné el...).
645 DPS jött ki Hyperionra is LvL4 Gallente BS és LvL4 Large Energy-vel:
3x 'Monopoly' Magnetic field stabilizer I.
8x 'Underhand' Neutron Blaster, sima Antimatter
Minden Rig és Drone nélkül...
Mondjuk összehasonlítottam a Minmatar Maelstrom vs. Amar Abaddon közelharci, nevesített T1 fitteket és bizony jó 150 DPS előnye van az Amaroknak csak az ágyúk terén... -
#2423 Nah jó, de ezt hogyan fitteli fel egy 4 hónapos karakter? -
#2422 Szerintem ő Pulse Laserekkel gondolta, közelharcosnak. Most néztem EFT-ben, LvL4-es BS, LvL4-es Large Energy turett, 3x 'Trebuchet' Heat Sink (Tech II. szintű nevesített), 8x 'Halberd' Mega Pulse Large Laser. Ez drónok nélkül 526 DPS. Rigekkel felszerelve, drónokkal, frakciós kristályokkal már elképzelhető, hogy eléri a 800-as DPS-t. -
#2421 EFT-ben nézted a dps-t? Mert nekem nem 3 hónapos a karakterem (nem is 4) és nem is T1 xarok vannak fent mégsem tudom a Hyperionomat 500 dps fölé vinni 6 large hybriddel + cruise + t2 drone. -
#2420 Amarr BS-ek Amarr urben overpowered mind. :D
Egy 3-4 honapos karakter szimpla T1es fegyverzettel es lvl4es large energy turret es BS skillel eleri a 800DPS-t, ugy hogy barmelyik kuldetest kitankolja. (Abaddon)
Persze ehhez kell par drone skill is de szerintem ez eleg gyilkos DPS igy is.
Foleg ha belegondol az ember, hogy ezt a DPS-t milyen rovid ido alatt ellehet erni, vagy aztm, hogy ilyen skillekkel pl egy Minmatar nem eri el az 500DPS-t sem.