EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálok a triallal regisztrálni, de username-re AKÁRMIT írok be, foglaltnak észleli akkor is, ha értelmetlen szöveget írok be.
Venom
na mindegy körülnézek a hivatalos oldal fórumánn hátha talállok valamit ezzel kapcsolatban.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Hát erre nemtok mit mondani, én nem találkoztam még ilyennel.

Venom
Bocsi ez én voltam csak uncsihugom volt bejelntkezve a fórumra a gépemen és elfelejtett kijelentkezni o_O

De már megy. csak azzal van gondom hogyha ojan másfél óra osszáig megy a játék anélkül hogy kilépek és ha 2 órás játék utánn kilépek vagy lost connectiont kapok akkor nyom egy restartot a gépemnek.
Na erre nemtalállok választ hogy miért csinálja. ha 1 órát játszok és kilépek akkor nincs semmi gond.
http://www.eve-offline.net/

Itt láthatod ha a szerver online van e. Ha igen és te nem tudsz belépni, akkor nálad a probléma. De azért eltérés lehet a két dolgo között, nem igazán teszteltem.

még mindig nem megy?

Venom
Ok köszi a tippet. Már csak a #1207 hozzászólásban leirt problámámra kellene megoldást találnom vhogy :S

Nekem is volt ilyen problémám. A titka hogy nem engeded hogy automatikusan patch-eljen. Jobb ha kézileg patch-eled úgy, hogy letöltöd a honlapról az aktuális frissítést, és elindítod. Nekem így jó volt, de autón sosem engedtem.

sziasztok, az a gond h ment eddig minden rendben, és most automatikusan telepíti az új patch-ot, és felrakom de ERRORT ir ki mindig. Nem tudja valaki mitõl lehet ez? A játékot sem tudom elinditani így
eve-online.hu -n lehet hogy több információt találsz. Meg aztt többen is látogatják. Ott is van egy fórum ami szerintem még forgalmasabb is.

Venom
Na már semmi. rájöttem hogy a ma letöltött patch miatt nemtudtam felmenni amit nemtudom mi okból szedettle. Most újrapakoltam a gamet és megy.

Venom
Valaki nemtudja mivan a szerverrel?
Kutattam eve fórumánn de semmit nemtaláltam 😞 elvileg már két órája menni kéne a szervernek.

Venom
Hali. Nemrég kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem.
Az mitõl van hogy ha hosszab ideig játszok és kilépek akkor restartolja a gépem?
Ha játszok mondjuk egy órát akkor gond nélkül kilép a játékból de ha kb 3 óráig bent vagyok és azutánn lépek ki akkor újra indul a gépem. tapasztalt valaki ilyet?

😄 jaja, bár én most sajnos szünetelek, de vannak mayarok egy páran 😄
Az eléretõséget asszem már közölték is.

TasManXT
Játszunk páran.

psn: TasManHUN

gvarga12
lol

www.eve-online.hu

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

elfogadta úgyhogy nincs gond 😊 most már nem trial account.
rajtam kivül játszik még valaki innen? van magyar corp esetleg?
Ha EVE-s GTC-t és beleférnek a csíkba a számok és a betûk, és el is fogadja, akkor nyert ugyed van.

Game Time Code-ra vagy Game Time Cardra gondolsz?
Mert Game Time Code-t kért aktivállásnál nem game time cardot.
GTC-t is elfogadja aktiváláshoz, nem kell megvenni a kulcsot.

Dombornyomtatott kártyám van.
De nembaj megoldottam vettem ebayon Game Time Codet.
Majd meglátom havidijnál ele fogadja a bankártyát. legfeljebb marad a game time card.
Kösz a linket.
Herold
Dombornyomott kártya kell hozzá, pl. Visa. De jó GTC is.

Hali. Most próbálgatom a trialt és lenne pér kérdésem.
Game Time code-val lehet aktiválni a játékot?
Csak mert bankártyakódom nemfogadta el a hivatalos oldalon amikor aktiválni akartam az eredetit, nemtudom miért edig máshol elfogadja.
Ebayon vennék game time codet ha azzal is lehet aktiválni, elvégre ugyanannyiba kerül.
1154 és 1141 hozzászólások.... <#szomoru1>

istenem de béna vagyok, hogy lehet a hangárt kinyitni az elején? nem jövök rá sehogyan
Sziasztok, én is még új vagyok a játékban és nagyon teccik😛 de azért rákérdezek én is, van tört szerver és ha van müxik?
Fenrir
Én nem is tudtam, hogy van tört Eve szerver. A többi tört szerverbõl kiindulva kb annyi értelme lessz majd mint amit írtam.

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]
Ah most kell valtoztatni a van vagy nincs tezisen, ha meg sincs igazad, az szar valtozatra.
Kar hogy nem az volt a kerdes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Pluskast
Thx! Meg foglak keresni én Iktul néven vagyok.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bal oldalt a menu 'oszlopban' katt a Channels & Mailing lists -re.
Ott ki jon egy ablak. Katt a Crate/Join gombra. Aztán a felugro ablakba beírod hogy HUN, majd enter, és vársz egy kicsit, és bejön a csati.

Ha egyéb kérdésed is vagy privizz rám ingame. Eneath néven vagyok.

Pluskast
Sziasztok!

Úgy kb 1 évvel ezelött elkezdtem a játékkal játszani és nagyon tetszett a dolog. Sajna elfoglaltságom miatt abba kellett hagyon ezt a remek játékot. Most azonban ismét aktiváltam magamat. A gondom viszont az, hogy a 99.9%-ra már nem emlékszem. A kérdésem az lenne, hogy létezik hozzá magyar nyelvû magyarázat vagy sem? És a másik, hogy tudom, hogy létezik magyar csatorna a játékban de sajna már arra sem emlékszem, hogy milyen gombkombinációval vagy hogy hogyan lehet a magyar csatira átváltani. Ezt megtudná valaki mondan?

Elõre is köszönöm a türelmet és a segítségat bárki is adja!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fenrir
A tört wow tényleg xar, mondjuk én már az eredetit is unom 😊

Jöhetne már a Huxley és a Warhammer Online gyorsabban.

Herold
Aki WoW-val játszik az meg is érdemli. Próbáljátok ki a Lineage 2-t inkább.

Én azt értem, különbözõ okokból. De itt aztán jól kiküszöbölték. Itt max csak a standingemen segíthetnek a többiek, meg egy kis maniban, de ettõl még ûbertáp kari még nem leszek. 😄

Fenrir
Szerintem nagyobb élvezet, hogy normális játékkal, "külsõ" segítség nélkül érsz el valamit, ebben az esetben egy Titánt. Én nem értem azokat az embereket sem akik más játékokban pénzért kínálják a powerlevelinget.

gvarga12
persze ha mukodne online, de egyenlore offline es az eve nem olyan felepitesu szerver oldalon, hogy csak ugy eltudnad futtatni egy PC-n

en egyenlore elvagyok a sisivel ha talalsz GM et ott is megcsinaljak hogy felhuzzak a skilljeidet es akar meg a titant is kiprobalhatod

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Fenrir
Kb annyi értelme van mint a tört wow szervernek. Minden bugos, 20 peccsel le van maradva, a szerver üzemeltetõi a kiskirályok a játékban: bárkit bármikor bannolhatnak, bármilyen cuccot beraknak maguknak és kb 15 ember játszik az egész világban a rettentõ jó stabilitás miatt.

EvEemu <#levele>

gvarga12
aha kb. mukodik is local hostnak 😊
igen tudom innen mar nem nagy lepes kiepiteni a szervert
sok sikert az architektura felepitesehez 😊

Hali!

Csak szeretném megcáfolni azokat a kijelentéseket hogy az EvE -hez nincs
tört szerver.

http://evemu.sourceforge.net

Csö.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

BEAST
nem azt irtam hogy dx10 kell hozza , hanem azt hogy mire a dx10es dolgok elterjednek majd lesz kisebb rancfelvarras.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Nem tudom, hogy miért kell ehhez dx10 mikor már most is vannak olyan highend dx9 videókártyák amiket maximálisan nem tudna kihasználni. Amúgy valószínüleg vissza fogok térni 1 hónapra a játékba megint, lenne kedvem kicsit stealth ship-ezni 😊

Herold
Inkább a bolygófelszínre leszállás lehetõségét csinálnák meg, de ez sztem ha lesz, akkor is csak az EVE2-ben.

BEAST
hat szerintem iden nem lesz bejarhato urallomas , majd a dx10 es azt kihasznalo vga-k elterjedese utan biztos megejtenek egy kisebb "rancfelvarrast" , de ebben nem hinnem hogy benne lenne a bejarhato urallomas ... a tavalyi fan festen jelentettek be hogy tervbe vettek , sajnos nem hiszem hogy ez par honapos munka lenne :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Semmi bajom sincs vele, csak régebben már volt olyan porhintés, hogy mégjobban felturbózzák és az ûrállomások rendesen bejárhatóak lesznek, nah erre lennék kíváncsi pl.

BEAST
ez engem is erdekelne , nekem tokeletesen megfelel a grafikaja <#vigyor2> ... inkabb a serverek stabilitasan dolgozzanak meg egy kicsit 😊

Herold
Mi nem tetszik a grafikán?

gvarga12
talan iden + lesz

Fenrir
Kb mikorra várható a grafikai ráncfelvarrásos peccs?

Ehehe 😄