7619
-
#2499 Koszonom az onzetlen felajanlast, csak ugy sugarzik belole a joszandek :DDD -
#2498 Pimpeld fel, mond meg hol leszel elerheto es kilojjuk :D -
#2497 Lehet be kellene fizetnem egy kicsit az Eve-t, az utobbi napokban megint ramjott az eve videok lesese, hianyzik a blasterthronom :D -
#2496 Ha nagyon unatkozol, bár én ma este csak 9 után leszek fent. Legfeljebb Vokálnak szólok, hogy vegyen fel valami LvL4-es küldit. ^^ -
#2495 Menjek egy kicsit besegiteni ? :D -
#2494 4-7 milla egy +3-as implant, legalábbis errefelé. :)
Igen, én szivesebben mennék 0.5-0.6-osba, Jel-ben csináltam LvL2-őket, és 2x annyit fizettet, mint a Renyn-ben lévő agent ugyanazért a küldiért. De nekem még sovány a standingem, alig 1-2 LvL3-as ügynök közül választhatok még. :) -
#2493 Olyan draga lenne egy +3as sett ? :DDDDD
Podolast meg ellehet kerulni, csak tudni kell a modjat.
Nem mindegy am hogy a 3as agent ad kuldetesenkent 400-500 ezret.
Vagy a kettes egy milliot. ;D Jo helyen egy lvl3as agent annyit ad mint a legjobb lvl4es high secben. -
#2492 Per pillanat a PvE ami megy. PvP-ben túl sok eredményünk nem lenne szegényes skilljeinkkel és T1-es hajóinkkal/felszerelésünkkel. Ahhoz meg koca játékosok vagyunk, hogy nekiálljunk Low secben vagy 0.0-ban aktívak lenni. Pár hónap múlva, ha már kicsit jobban állunk skillek terén, no meg anyagilag, lemerészkedünk Low Secbe, de per pillanat eléggé érzékenyen érintene egy podolás, mert a tanuláshoz teledugdostam a fejem +3-as tulajdonságnövelő implantokkal, így most egy Csatacirkáló ára van a bejemben. ^^ -
#2491 Player versus Enviroment
Amikor egy gepi jatekos illetve pontosabban gepi intelligenciaval rendelkezo gepi ellenfel ellen veszed fel a harcot. -
#2490 Mijaza PvE? -
#2489 Na igen PvE-re a leghasznosabb jargany a BS, ezzel nem lehet vitatkozni. -
#2488 Rágtam egy ideig a "merre tovább" kérdést, és minden logikus érv ellenére a BS felé vettem az irányt. ^^
Kicsit mókás, hogy a Tech 2 hajók "messzebb" vannak, mint a BS. Most az alap elérhetőségről beszélek, nem a hozzájuk való cuccok skilljeiről, hiszen az más kérdés, de amíg cirka két héten belül beleüllhetek egy BS-be (még ha nem is lesz se Drón, se Cruise Missile, csak Large Projectile skill), addig a legtöbb Tech 2 esetén azért jó egy hónap csak a hajóba ülés lehetősége... -
#2487 Persze ha valaki jol fitteli a hajokat akkor a megfelelo kuldiben minden hajoval meglehet birkozni.
Egy lvl3as kuldi pedig nem lehet akadaly egy cyclonenak.
Na de ha majd beleulsz egy commandshipbe. ;) -
#2486 BTW, a Cyclone tank fit alapvetően bevált, de majd finomítok rajta. Azt hiszem kevesebb tank/cap. recharge és nagyobb DPS / sebesség kell, mert az előzetes várakozásaimmal szemben elég ritka, hogy a közelembe érjenek a komolyabb tűzerejű rosszaságok, távolról pedig elbírok velük. Ott meg még nem tartok, hogy magamra rántom az összeset, mondván úgy is kitankolom. ^^
Addig is feldobni a topicot pár kép:
-
#2485 Ha végigcsinálod a tuttorial küldiket, akkor utána egy LvL1-es, induló ügynökhöz küld, amit fregattokkal simán meg tudsz csinálni. Amúgy én nemrég kiváncsiságból megnéztem mind 4 faj induló bázisát, és mindenhol rengeteg játékos volt. ^^
Szerintem te egy olyan frakciót/céget néztél ki, akinek nincs a közelben ügynöke, pl. Caldariként a Gallante Navy küldit nézhettél ki, vagy nem tudom... -
#2484 Nem találkoztál másik játékossal? Jézusom, mit gondolsz, abban a sok űrhajóban kik ülnek? -
#2483 Te valamit nagyon rosszul csináltál. 12 jump? Ahol kezdesz, ott rögtön kapsz küldetéseket, és vannak elérhető ügynökök. Bár az tény, hogy nem egyszerű játék. -
#2482 ez a játék csöppet túlkoplikált szerintem... nem vagyok egy hülyegyerek, de ez kicsit sok. Eleddig nem nagyon találkoztam más játékossal, vagy csak én nem tudtam hogy ő az, hol van itt az mmo érzés? csináltam pár questet, már amire nem 7-8 órákat kell várni, elérhető ügynökök keresése, 12 jump lol, azt se tudom már hogy honnan indultam vagy hogy fiú vagyok-e vagy lány. -
#2481 Nem lesz Drake. Minmatar vagyok, Cyclone/Hurricane, és utána Tempest a cél, mert haverom eldöntötte, hogy ő fog tankolni Dominix-el, nekem kell DPS-elnem, a kis hajókat meg majd a drone-ok kezelik (azért jó ki tudjuk találni a dolgokat... :)). ^^ -
#2480 Drake a legjobb t1 tankolos hajó a játékban, passiv tankra kell fittelni. -
#2479 Mindenkit ki lehet loni es a neutralizer karos hatassal van a shield boosterrre, foleg ha cap flux coil van az illeton :D -
#2478 Az invu field semmire sem jó. Használj inkább 4 hardenert. -
#2477 Mennyi előnye? 3 cap flux coil meg 3 ccc rig simán elég 4 hardenerhez meg egy large shield boosterhez, hogy soha ne fogyjon el a cap.
Ja, és ha egy drake nem tudja kitankolni az lvl4-es küldiket, akkor rosszul van fittelve. -
#2476 Omni tanknak ez igen nagy előnye hogy nem kell cserélgetni a fittet, ez tény, de emaitt pvpben rosszabb is. Ott tudod hogy mivel fognak rád lőni és tudsz arra készülni és nagyobb resistet rakni rá aktiv vagy passziv hardenerrel. A két invu fieldel még az is gond hogy ott már van stacking penalty is rá, szal még kevesebbet ad az egyes resistekre. Invu field az inkább pvpre jobb, ahol nemtudod előre hogy ki mivel fog rád lőni :) -
#2475 Nagyon sok mindenen gondolkodtam / gondolkodom, hiszen még csak most rázódom bele a játékba. Lent láthattad, hogy még a hardenereket sem tapasztaltam ki. :)
Az Omni tank lényege pont az, hogy ne kelljen folyton cserélgetni a hardenereket. Mivel csapatban agentezünk, ezért a legtöbb LvL3-asnál szerencsére nincs olyan gond, hogy hajó elvesztése kerüljön a terítékre (jó, Fenrir Brutixját elbukta Vokál, mert mohó volt ^^). Bár végülis az a pár resist növelő elfér a raktérben, átfittelni meg nem nagy dolog... Legközelebb kipróbálom.
Viszont érdekes, hogy a Shield Flux-ot senki sem ajánlotta. Nem éri meg foglalkozni vele? Van reális esélye annak, hogy Booster nélkül az alap Shield recharge-ból bármi életképes megoldás süljön ki? -
#2474 oks, ebben igazad van, ha nincsenek rakétás skillek úgy még nehezebb.
De szerintem ha komolyan akarod csinálni az agenetezést akkor megéri inkább a drake mert egyszerűbb vele az élet :)
Az invu field helyett nem gondolkodtál passziv resist növelőben? Egy küldiben úgyis általában 2 féle sebzést osztanak ellened, és arra a kettőre nagyobb is lenne a resisted mint invuval. Persze ezt néha cserélgetni kell attól függ ki ellen mész, de szerintem ennyi simán belefér. -
#2473 Idézek magamtól: "Minmatar vagyok...". :)
A Drake Caldari hajó. 3 nap 10 óra lenne a skill hozzá, ráadásul rakétás, én meg tegnap jutottam el oda, hogy a Heavy Missile Bay-t egyáltaláni használni tudjam a Hurrican-en, tehát DPS-ben is gyengébb lábakon állnék egy Drake-el. ^^ -
#2472 A Cap Flux Coils nem rossz ötlet, de nem tudom, mennyiben előny vagy hátrány a Power Diagnostic Systemekhez képest. Utóbbi a Shield Recharge-ra is ad. Az EFT szerint nálam a mostani pure Omni-tank fittnél (Large Shield Booster II., 2x V-M15 Inv. field, 2x F-b10 Cap.recharge) 4 Beta PDS-el 186 / 207 a Def. eff., 2-őt Beta RC: Cap. Flux-ra cserélve 193 / 197. Komoly változást nem vettem észre a kettő között, leszámítva persze, hogy a Cap.Fluxal picit tovább tartott a Cap, persze érezni nem éreztem a folyamatosan járó Booster miatt, de a shield passzív visszatöltése meg rosszabb volt.
A power relay-eket alapból elvetettem. -
#2471 passziv tankos drake és nincs ilyen jellegű probléma :) lvl3as küldiket simán kitankolja, csak akkor tudnak megszorítani hogyha nagyon sok ellent húzol magadra egyszerre (bár azok is inkább droneos küldik vagy más egyéb aki em-el lő) -
#2470 cap power relay elrontja a shield boost amountot, nem szabad feltenni shield boosteres hajora. -
#2469 Cap flux cool vagy cap power relay kell. -
#2468 Nem veletlen a 30%, mert mind a shield es mind a cap passziv regeneracioja ott a legnagyobb erteku.Eppen ezert szoktak jatszani azon az erteken a shieldboosterekkel. -
#2467 Tudok róla, ~2 percig tartható a dolog. Írtam is, hogy én eddig arra igyekeztem berendezkedni, hogy folyamatosan járjon a Booster. Viszont ahhoz, hogy egy Medium Shield Booster II.-nél ezt megtehessem, mind a 4 Low Slotot meg kell pakoljam Beta Reactor Control: Diagnostic System-ekkel. Ekkor viszont nincs Diagnostic Control, és még így is csak a Booster tud folyamatosan menni, a Hardenerekkel együtt megint negatív lesz a Cap. állása. Large Shield Boostert végképpen nem bírok folyamatosan járatni, semmiféle képpen. Marad a Jakuza által írt 30%-nál bekapcsolás effekt.
Tegnap végül Vokál tankolt LvL3-on, én Hurricane-el DPS-eltem, így nem volt lehetőség kipróbálni a tank fittet. Majd ma sort kerítek rá. -
#2466 Ennél az a probléma, hogy 27.5-öt eszik a capodból ciklusonként és csak 15.1-et tölt vissza, ergó egy idő után ki fogsz fogyni. -
#2465 KK, köszi szépen a segítséget, majd este kipróbálom. ;) -
#2464 Ahhoz hogy folyamatosan jarass es shield booster iszonyatos skillek es officer cuccok kellenek.
A boostolas nem igy mukodik, hanem megvarod hogy 30% kornyekere lojjek a shielded es onnan visszatankolod, aztan lekapcsolod.
A resiteket meg lehet cserelgetni lehet hogy nem is kell photon ha olyan helyen vagy ahol nem lonek EM-el. -
#2463 Köszi az összeállítást, nagyon érdekes! :)
Nem vitás, hogy nem ideális az én fittem, de skill problémák miatt ezt tudom felhozni.
1.: A Large Shield Boostert nem tudom folyamatosan etetni. Mondjuk érdekes, hogy nálad sincs Cap.recharge olyan szinten, hogy a folyamatosan járasd. Vajon ki lehet healelni esetlegesen egy LvL3 szintű harcot a nélkül, hogy folyamatosan járjon a Booster?
2.: Ennek fényében átszabtam a fittet lásd lent. Kiváncsi leszek, mennyire leszek életképes ebben. ^^
3.: A jelenlegi skilljeimmel ennyire vagyok képes, az EMP Artiban nekem 13+18 km, és úgy is csak 143 DPS-em van. Heavy Missile még nincs, pár nap, amíg a skilltanulással sorra kerül, marad az Assault Missile (frigek ellen nagyon jó amúgy is). Mondjuk amúgy is 2-3 BC-vel együtt megyünk, a terv az, hogy én tankolok, a többiek DPS-elnek (egy Myrmi és egy Propechy). Egyedül unalmas agentezni. ^^
4.: A Beta Reactor Control: Diagnostic System nagyon hasznos cucc, ad plusz shieldet, ad shield recharge-ot, cap-ot, cap recharge-ot és energy gridet is. Ezekkel szoktam megoldani a cap. recharge-ok hiányát, hiszen kevés a med. slot.
5.: A sebesség kínos pont, általában a BC-k, BS-ek egy része közelharci, ezért kiteolni szoktam őket. Volt, hogy Stabberrel orbitáltam 800m/s sebességgel, így nem tudtak a közelembe jönni. Igaz a DPS-em elég tré volt, dehát arra ott voltak a többiek. Kicsit zavar, hogy abszolute sem AB, sem legalább 1-2 Overdrive a low slotba.
A fitt:
[center]
-
#2462 Alapbol rossz az elgondolas.
1. Nem medium shield boostert hasznalnak ezen a hajon.
2. Hiaba nagy a shielded, ha nincs resist az egyenlo a halallal.
3. Nincsen sebzesed se.
Inkabb probalkozz valami hasonloval.
-
#2461 Ez meg milyen fitt ? :D
-
#2460 Ahhh... Cyclone-hoz rakosgatom össze a tankolós fittet, és nézegettem a resist cuccokat, de túl sok mindent nem sikerült összehozni, azt hittem valami skill, de tényleg a Damage Control... Lehet megérné berakni egy T1 nevesítettet az egyik Reactor Control Diagnostic System helyére...
[center]