EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
brave : szerintem nem unalmas a jatek, de embere valogatja
egyebkent noobkent nem celszeru nagyon kapaloznod mert mindenhol ki fognak loni 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Sajnos a meglévõ MKB kártyám visa electron, igy azt nagy valószinûséggel nem fogadja el a ccp.
A nagy csatákat szerintem a 0.0-ban kell keresni, úgy olvasom ott gyomrozzák egymást igazán a playerek, kisebbek talán lehetnek a 0.5 alatti rendszerekben is. Oda meg newbie-ként nem kéne még lemenni 😊
De ezt majd a pro-k pontosan megmondják, ez csak elmélet az eddigi olvasmányaim alapján.
amúgy merre érdemes menni hogy egy kis harc is legyen? nem csak ilyen 1-2 hajóra gondolok, hanem rendes csatákra...
War. War never changes.
Egész nap olvasom a fórumokat, most épp a Catalyst elméleti felfegyverzésén dolgozom, hogy este már kész tervekkel menjek játszani - azt hiszem az EVE-ben ez a legfontosabb, a tervezés, mivel túl nagy a játék (minden téren 😊 )
Szerintem a trial idõszakot egyedül töltöm el, utána meg keresek egy corpot.
Hétfõn nekiállok webkártyát gyártani... 😊
War. War never changes.
Namost, a hi-slot-ok száma is 8. Ez akkor azt jelenti, hogy erre a hajóra a hi slotokba csak és kizárólag turreteket tehetek?
lvl 1 kuldik 😊
es a kov hajod valami cruiser pl MOA aztan meg ferox szerintem arra hajts ra
meg a nehez raketakra
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Van egy krestrel (remélem jól írtam) fregattom és rakétáim, általában 0.5 és 0.6 ban ölöm a kalózokat, de a probléma, hogy a cuccokat, amiket dobnak alig lehet valamennyiért piacradobni/eladni. Mi legyen a következõ hajó és hogy gyûjtsem rá össze a pénzt?
War. War never changes.
War. War never changes.
noobként meg pláne
100 millát 0.0-s rendszerben 1 óra alatt kibányászol, vagy ki NPC-zel.
1.0 és ekörüli rendszerekben Agentezéssel is megkereshetõ, bár nem 1 óra alatt, hanem 1 nap alatt. 1.0 körüli bányászattal 1 hét 24/7-ben fúrva 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ha alaposan végigolvasod az ottani fórumot, azért van 1-2 hasznos tipp, tanács leírva. Persze jó helyen kell keresni 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Bár lehet, az elején ennek nincs sok értelme, mivel az elsõ pár napot érdemes inkább egyedül eltölteni, tanulgatva, kisérletezgetve.
Szimpi a játék, nagyon úgy tûnik, hogy kénytelen leszek a családi kasszát megterhelni egy kicsit 😊
Kivégeztem a tutorialt, és azt hiszem ma rágyúrok egy kis bányászatra vagy küldetésekre az agenteknél, hogy begyûjtsem az elsõ fregattomat. A kezdõhajóhoz képest nagy rakterû (olyan 320 m3 körüli) hajókát szemeltem ki, olyan 100K körüli áron. Skill már megvan hozzá... Elsõsorban kereskedésre és bányászatra fókuszálnék kezdetben, az X sorozatban is az volt a fõ profilom (kalkulátorral meg excel sheetekkel ültem a gép elõtt 😊 )
Ha valakinek van kedve segiteni, a játékban megtalál, általában éjjel 22 és 01 között leszek fenn. De amúgy is, ha valaki kedvet érez egy newbie tanitgatásához, az szóljon 😊
http://www.f1-info.hu/
akkor nincs mese az asszonynak is jatszania kell 😊
[email protected]
Majd visszairok az emilre!
Elöre is kösszi!
virusirtot nem hasznalsz ?
hasonlok
es igen ez maga a kliens
Ezt az installert használná a játék, ha lenne fizetett accountom is? Tehát ha sehogy se akar menni, akkor a fizetõs játékról is lemondhatok?😞
๏̯͡๏﴿
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
http://mmorpg.com/cov_trial.cfm
mivel nem adnak hozza se .sfv-t se .md5-ot nem tudsz megbizonyosodni errol
ergo toltsd le ujra es remenykedj hogy jo lesz 😊
๏̯͡๏﴿
en pl. itt talaltam ra de
https://secure.eve-online.com/ft/?aid=100563
a link pont oda vezet
hol lehet reggelni 14 napos free-re, mert a homepagen én csak egy olyat látok, hogy 19,95 lehet venni meg a másiknál meg vmi cd key kell neki
ugy érzem elö fogok fizetni. jelenleg a 14 napos triált tolom.
szeretnék kérni segitséget föleg karakter kreálással kapcsolatban. ( szeretnék mások hibájábol ,tudásábol okosabb lenni ) 😊
ezért ha valaki tudna segiteni az elkövekezö pár napban nagyon örülnék, ventri ipnek vagy valami hasonlo proginak amin feltehetem rengeteg kérdésem.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
és amúgy euró 😛
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
Mennyibe kerül 1 havi gáma?
Üdv.
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war