7619
-
#2419 Máskor ingame szólj inkább, az biztosabb :) -
#2418 Hát én Ammar vagyok szal.. Nemtom mennyi kedvem lesz mást is kitanulni... -
#2417 mármint pvpbe?:)
-
DeviloftheHell #2416 lejössz irmába vagy goudba megmutatom neked mit bir egy raveny :D -
#2415 Biztos ez ? :D -
#2414 bs... azon belül is raven. :) -
#2413 Az bizony ;)
Egyébként szerintetek mi a jó NPC-re 0.0, he? Eddig semmi se tetszett nektek. -
#2412 Ne aggódj, nemsokára jön a speed nerf. :) -
#2411 Member of Interstellar Alcohol Conglomerate ? :D -
DeviloftheHell #2410 na az intercepi az ami max 0.0 ban jo :D sok nano szemét -
#2409 Perpetua Umbra.
Nekem egyelőre rattelésre simán jó a BS, Agentek itt meg úgysincsenenek. Amúgy Interceptorra gyűjtök, csak még sok idő míg megtanulom vezetni (2-3 hét :S) -
#2408 A battleship messze nem jó mindenre. -
DeviloftheHell #2407 pvp re maximum 0.0 ban podot fogni :D
de lowsecben a sentry leszedi mellesleg 2 ágyuja elsül egy jol fittelt megának és szegény destroyer örül ha marad egy kevés hullja
meg jo salvager volt egy fél évvel ezelött -
#2406 frigot lelehet vele löni, de egy ceptort.. már kétlem. -
lammaer #2405 nono... mindennek megvan a maga helye :) A destro frigo meretu hajok ellen uzemel. A Caldari pl T2 125mmes railgunokkal meg sensor boosterekkel csunya dolgokat tud muvelni akar 50-60 kmre levo ceptorokkal is. Persze minden skill, tapasztalat es penztarca fuggo, de peldaul Faction Warban van egy Caldari player, aki kezd hirhedte valni a gallente ceptorosok koreben... -
gyuri12 #2404 Poinenben vagyok,de ha sokat kell utaznod,akkor hagyjuk.;) -
#2403 destro semmire se jo:) a interdictor már annál inkább (csak 0.0ba) -
lammaer #2402 Alwares - melyik korpban vagy? -
lammaer #2401 hmmm... átkozott CCp visszacsalogatott a játékba 2 hétre :) Mivel empirében tengetem a napjaim, este lehet összefuthatunk és segitek szivesen ha nem vagytok messze (bár ha Caldari vagy akkor lehet nem vagy közel, Gallenteként Villoreben tanyázok). Ingame szabfer néven megtalálsz, ha látod hogy benn vagyok megbeszéljük mi a helyzet.
-
#2400 Battleshipet kell venni, az mindenre jó :D
Nekem hamarosan meglesz az első Armageddonom, azzal majd szívesen segítek. A destroyerem semmire se jó, PvP-re mondjuk nem rossz ha van aki tölti a cap-ot és az aramort... -
gyuri12 #2399 Amúgy tényleg nagyon kéne help,most a bátyám is,és én is égve repültünk el onnan,de asszem csak 1 kis gépet sikerült kilőni.
-
gyuri12 #2398 Kösz a segítséget.:D -
DeviloftheHell #2397 pech :D -
gyuri12 #2396 Sürgős segítség kéne poinenben, 2 caracallal nem érünk semmit.
A Sátdávn után jöhetnétek,itt már nem is cruiserek vannak,hanem nagyobb gépek is. -
#2395 Az én első Battlesruiserem is kb 10 órát élt 0.0-ban :D
Ezvan, most már jobban figyelek... -
#2394 Science & Industry Guide -
#2393 Termeszetesen minnel magasabb annal jobb.
Ha gyartassal akarsz foglalkozni, akkor itt van pl ez a link, ahol nagyjabol a skillbol jott termelesi mutatokat is megtudod nezni a hozzavaloknal.
Persze ez nem a BPC MLjehez kapcsolatos, de azert hasznos dolog.
http://dl.eve-files.com/media/corp/Zatch/EVE_MLCalc183.zip -
#2392 Gyártásnál a BPC-n a Material Level-nek és a Productivity Level-nek mekkorának kell lennie? Minnél magasabbnak vagy alacsonyabbnak? -
#2391 Na de ki rak Caracalra egy Auxiliary controlt ? :D
Azt csak a kis hajokra erdemes tenni, fregatt meretig utana mar nem. -
DeviloftheHell #2390 D:D:DD:D:D:D:D
a játék appro élvezetei :) -
gyuri12 #2389 Ez egy bugos szar.
Elkezdett lagolni,egy diavetítés mozgófilm ehhez képest,majd bumm,spontán felrobbantam.
Viszlát Soverign 2, kemény 1 napot bírt ki. -
#2388 Upsz, akkor tévedtem, az asszem pár paccsal előtt volt hogy gangban ki lehetett egymást lőni nyugottan... -
DeviloftheHell #2387 meg az advanced weapon upgrades nevü skillröl :D -
#2386 Meg Auxiliary control-t -
gyuri12 #2385 Kösz!
(megint csak...) -
#2384 Power grid problemakon segithet az Engineering skill, esetleg feltehetsz Power Diagnostic Systemet illetve Reactor Control Unit -
DeviloftheHell #2383 csak egy corpon belül lehet szabadon lödözni
fleet alliance stb nem számit
viszont ami szép ha meggyülik a bajod a corptársaddal ha nem noob corpban vagy akkor ki is podolhatod :D:D:D:D -
gyuri12 #2382 Akár hiszed,akár nem,egy flottában voltunk,úgy mentünk küldizni. -
#2381 Ha beveszed egy flottába akkor nem bánt a concord ha lövitek egymást. -
gyuri12 #2380 Játszottam a bátyámmal.:D