EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gvarga12
lammer : neked Thorax kell 😊

brave : szerintem nem unalmas a jatek, de embere valogatja
egyebkent noobkent nem celszeru nagyon kapaloznod mert mindenhol ki fognak loni 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

szerintem gametime card-ra gondolsz... a webkártya meg egy olyan bankkártya, amivel csak és kizárólag a neten lehet fizetni, hozzá lehet rendelni meglévõ bankszámlához, viszont lehet kontrollálni hogy ki mennyit mikor szipkázhat le.
Sajnos a meglévõ MKB kártyám visa electron, igy azt nagy valószinûséggel nem fogadja el a ccp.

A nagy csatákat szerintem a 0.0-ban kell keresni, úgy olvasom ott gyomrozzák egymást igazán a playerek, kisebbek talán lehetnek a 0.5 alatti rendszerekben is. Oda meg newbie-ként nem kéne még lemenni 😊
De ezt majd a pro-k pontosan megmondják, ez csak elmélet az eddigi olvasmányaim alapján.

webkártyát? azt hol?
amúgy merre érdemes menni hogy egy kis harc is legyen? nem csak ilyen 1-2 hajóra gondolok, hanem rendes csatákra...

War. War never changes.

Én teljesen bekattantam, ma is hajnali 3-ig voltam fenn (fél 7-kor kelés 😊 ) és hajkurásztam a deadspace-ban a kalózokat meg droneokat. Bányászatra egyenlõre nincs hangulatom, az nekem túl uncsi és nem annyira kifizetõdõ az én szintemen, kereskedéshez meg kell pénz és piacismeret (4 nap után az nincs még), szóval maradtak az Agentek meg a DED-ek.

Egész nap olvasom a fórumokat, most épp a Catalyst elméleti felfegyverzésén dolgozom, hogy este már kész tervekkel menjek játszani - azt hiszem az EVE-ben ez a legfontosabb, a tervezés, mivel túl nagy a játék (minden téren 😊 )

Szerintem a trial idõszakot egyedül töltöm el, utána meg keresek egy corpot.

Hétfõn nekiállok webkártyát gyártani... 😊

Na emberek, 1 napi intenzív trial után kijelenthetem, lehet elhamarkodottan, hogy unalmas a játék. Voltam fighter (kb ha 4 kalózt szedtem le, mást nem láttam) és voltam miner, ez jobban jövedelmezett de a 3-4 forduló után meg lehetett unni. Összesen egyetlen egy ellenséges játékossal találkoztam eddig egy 0.4-es szektorban, nekem fregattom volt, neki cruisere, de elmenekült mert a miután visszalõttem rá a sentry turretek segítettek nekem. Nagyobb hajót kb 2-t ha láttam, játékost meg alig. A fejlõdési rendszer nagyon érdekes volt elsõre, hogy órákat kell várni, de ez tetszik. Csak nekem nincsenek hónapjaim játszani, sztem a 14napos trial nem sok mindenre jó. Persze arra igen hogy belekóstoljunk, de sztem arra meg nem elég. Nah ennyi hirtelen.

War. War never changes.

Egy szakmai kérdés: most tervezek destroyert venni (Gallente / Catalyst) és van egy olyan paramétere hogy "turret hardpoint: 8".
Namost, a hi-slot-ok száma is 8. Ez akkor azt jelenti, hogy erre a hajóra a hi slotokba csak és kizárólag turreteket tehetek?

gvarga12
kiado

lvl 1 kuldik 😊

es a kov hajod valami cruiser pl MOA aztan meg ferox szerintem arra hajts ra
meg a nehez raketakra

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Hát én ua a nevet használom mindenütt tehát EVE-ben is Kazi king vagyok

Kicsit segítsetek plz 😊
Van egy krestrel (remélem jól írtam) fregattom és rakétáim, általában 0.5 és 0.6 ban ölöm a kalózokat, de a probléma, hogy a cuccokat, amiket dobnak alig lehet valamennyiért piacradobni/eladni. Mi legyen a következõ hajó és hogy gyûjtsem rá össze a pénzt?

Milyen néven toljátok? (én Szabfer)

Na elkezdtem én is a trialt, caldari vagyok, elég bonyolultnak tûnik így elsõre a játék. Asszem ma csak repkedek ide-oda, aztán ha képben leszek már akkor jobban belevetem magam. Megyek is vissza, mindjárt lejár az 1 óra maintance.

War. War never changes.

Na sokáig tartottam magam hogy nem kezdem el (x2-x3 alapján gondoltam nem fogom tudni 1 ideig abbahagyni)(meg nem akartam elõfizetni), de 2 napja rávettem magam és elkeztem nyomni a trialt. Mint ahogy azt elõre sejtettem ebbõl hosszú lélegzetvételû game lessz <#vigyor>.

Sziasztok! Most töltöm a clientet meg a patchet, trial accountot hol lehet igényelni? Vagy le van írva a játék honlapján? 5 percig kerestem nem láttam.

War. War never changes.

Legalább van benne kihivás 😊

gvarga12
erõsen tendál a 0-hoz sõõt misson impossible 😊
noobként meg pláne

Öööö... gondolom aki a 0.0-ban bóklászik, annak ez már nem összeg... de szerinted trial idõn belül van esély ilyen összeget egyedül összeszedni?

Valen
Igen, lehet isk-rt játékidõt venni. Nem hivatalos, de nem tiltják.

100 millát 0.0-s rendszerben 1 óra alatt kibányászol, vagy ki NPC-zel.

1.0 és ekörüli rendszerekben Agentezéssel is megkereshetõ, bár nem 1 óra alatt, hanem 1 nap alatt. 1.0 körüli bányászattal 1 hét 24/7-ben fúrva 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Idõközben úgy néz ki, el is buktam 😊 Szóval most olvasom, hogy olyan 100m ISK-ért tényleg lehet szerezni 30 napos játékidõt... hogy aztán a 100 milka befér-e egy trialba....

Na, erre befizetek hogy igaz-e... szvsz a CCP csak maga alatt vágná a fát, ha lenne ilyen opció. Fizess ember 😊

Hát, ahhoz nekem nem kell trial. Ha az embert szerette az X sorozatot vagy a Frontiert, akkor szvsz az EVE-vel sem lehet baj 😊

Hali, azt hallottam, hogy ingame money-ért lehet venni rendes játékidõt. Legfõképp az érdekelne, hogy ezt a mennyiséget össze lehet-e szedni egy trial alatt? Pl. egész trial alatt csak aszteroidákat bányászok stb.

Valen
A trial hidd el, nem sok mindenre elég, legfeljebb arra, hogy eldöntsd imádod vagy gyülölöd ezt a stílust.

Ha alaposan végigolvasod az ottani fórumot, azért van 1-2 hasznos tipp, tanács leírva. Persze jó helyen kell keresni 😊

Amúgy köszi, ismertem, de ahogy elnéztem, a nagyok csak akkor segítenek, ha túl vagy már a trial perióduson. Ami lényegében érthetõ is, de hátha valakinek van kedve egy bizonytalan emberbe feccölni az erejét.
Bár lehet, az elején ennek nincs sok értelme, mivel az elsõ pár napot érdemes inkább egyedül eltölteni, tanulgatva, kisérletezgetve.

Ez most nekem? 😊

Valen
http://www.eve-online.hu/

No, tegnap este aktiváltam a trialt, és megkezdtem menetelésemet a hatalomhoz vezetõ úton, SzabFer néven.
Szimpi a játék, nagyon úgy tûnik, hogy kénytelen leszek a családi kasszát megterhelni egy kicsit 😊

Kivégeztem a tutorialt, és azt hiszem ma rágyúrok egy kis bányászatra vagy küldetésekre az agenteknél, hogy begyûjtsem az elsõ fregattomat. A kezdõhajóhoz képest nagy rakterû (olyan 320 m3 körüli) hajókát szemeltem ki, olyan 100K körüli áron. Skill már megvan hozzá... Elsõsorban kereskedésre és bányászatra fókuszálnék kezdetben, az X sorozatban is az volt a fõ profilom (kalkulátorral meg excel sheetekkel ültem a gép elõtt 😊 )

Ha valakinek van kedve segiteni, a játékban megtalál, általában éjjel 22 és 01 között leszek fenn. De amúgy is, ha valaki kedvet érez egy newbie tanitgatásához, az szóljon 😊

Na, az kéne még csak! Elég ha csak én tolongok a gép elõtt, nem kell hogy még õ is foglalja a gépidõt/sávszélt 😊

Cowek
Én 2 napja táltott szájjal nézem a tutorialt :-) Soha ilyen bonyolultat nem láttam még, de qrvára érdekel :-D

http://www.f1-info.hu/

gvarga12
hehe
akkor nincs mese az asszonynak is jatszania kell 😊

No, most nézem hogy hozzá lehet jutni trialhoz credit card szám nélkül is. Hétvégén megyek fel, és kipróbálom.... pedig nagyon félek tõle, azt mondják hihetetlenül addiktiv, és az asszony leszedi a fejem ha mostmár rendszeresen fizetni is fogok a játékért 😊

Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nincs valakinek olyan accountja amit nem használ? Ha valakinek van és elszeretné ajándékozni fel keresne légyszi?
[email protected]
Majd visszairok az emilre!
Elöre is kösszi!
Hmm...valami gond van a peccsel...nekem leállt, se elõre, se hátra.
próbáld ki download manager nélkül is, vagy csak 1 szálon töltsed. Sajnos sok embernek van ez a problémája
Lynx_TWL
60giga csak elég neki😊 vírusom nincs

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

gvarga12
egyebkent helyed van hogy kitomoritsd ??
virusirtot nem hasznalsz ?
hasonlok

gvarga12
mennie kell
es igen ez maga a kliens

Lynx_TWL
Már háromszor letölöttem, de megpróbálom méegyszer:/
Ezt az installert használná a játék, ha lenne fizetett accountom is? Tehát ha sehogy se akar menni, akkor a fizetõs játékról is lemondhatok?😞

(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)
Az NCSoft es az mmorpg.com együttmûködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hoz, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hõsök helyett bûnözõket alakíthat a nagyérdemû.

Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.

http://mmorpg.com/cov_trial.cfm
gvarga12
valoszinuleg hibas lett a letolteskor

mivel nem adnak hozza se .sfv-t se .md5-ot nem tudsz megbizonyosodni errol

ergo toltsd le ujra es remenykedj hogy jo lesz 😊

Lynx_TWL
Hello, kis help kéne: trialt akarom kipróbálni.... Le is szedtem az installert, csak a resDungeons.stuff fájl kicsomagolásnál hibát észlel és megáll. Hasonló probléma valaki másnál merült fel? Valami megoldás?

gvarga12
http://www.hardwired.hu/

en pl. itt talaltam ra de

https://secure.eve-online.com/ft/?aid=100563

a link pont oda vezet

üdv!

hol lehet reggelni 14 napos free-re, mert a homepagen én csak egy olyat látok, hogy 19,95 lehet venni meg a másiknál meg vmi cd key kell neki
Titan
http://www.eve-online.hu/ Itt nézz körûl! <#wave>

hali emberek!
ugy érzem elö fogok fizetni. jelenleg a 14 napos triált tolom.
szeretnék kérni segitséget föleg karakter kreálással kapcsolatban. ( szeretnék mások hibájábol ,tudásábol okosabb lenni ) 😊

ezért ha valaki tudna segiteni az elkövekezö pár napban nagyon örülnék, ventri ipnek vagy valami hasonlo proginak amin feltehetem rengeteg kérdésem.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

AdamusTorK
http://www.eve-online.com/faq/faq_08.asp

és amúgy euró 😛

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

14$
zeus
Szevasztok!

Mennyibe kerül 1 havi gáma?

Üdv.

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

gvarga12
kabummpö