134
Fantasy,varázslat és amerikai foci.
-
coltos #14 Meló előtt belenéztem a tutorialba és az online játékot is ki akartam próbálni, ami sajnos időhiány miatt nem jött össze. Na jó időm az lett volna rá, viszont először némi nemű tűzfalprobléma lépett fel. Felléptem a szerverre, csatlakoztam egy sráchoz, és ezután elindult a játék. Azaz indult volna, ha a tűzfal be lett volna állítva... Előre nem szoktam beállítani, mivel általában lehet taszkot váltani, viszont itt ez le van tiltva. (egyértelműen a csíterek ellen lett így kitalálva) Erre ráment jó pár percem. Restart gép, minden szép, minden jó. Fellép szerver, belép játék, játék elindul, csapatot választ, azaz választana, ha az újdonsült kedvenc 9600xt-m le nem fagyasztja a gépet... Több időm nem volt a játék kipróbálására, de majd este komolyabban neki fogok ülni. Ha a játékélmény olyan lesz, mint a táblás Blood Bowl-é, akkor mással nem nagyon fogok játszani. ;)
UI: tud valaki az újabb ati kártyák lefagyására valamilyen 100%-os megoldást? -
coltos #13 Tegnap láttam a jaték trailer-jét. Ez totál blood bowl... Már régen vártam az egyik kedvenc táblás játékom pc-re vitelére. Pár éve volt rá egy próbálkozás, de az nagy bukás volt. Ez egészen másnak tűnik. Ha bejön (és tudom, hogy be fog), akkor szívesen részt vennék egy magyar ligában, esetleg egy magyar honlap létrehozásában és frissítésében. Na de lássuk a medvét... 8) -
#12 Igen,nagyon jó a hangulata a játéknak! -
donpedro #11 Hmm, fura, hogy senki nem akadt rá azóta, pedig esküszöm ez a game nem rossz. Már egy ideje kint van a demo, de nekem csak most nyílt alkalmam kipróbálni, és szerintem nagyon poén az egész. Király a körítés, piszok jók a kommentátorok, és a játékmenet is rendben van, ha egyszer belejössz. Ráadásul így első blikkre sztem mélysége is lesz a cuccnak, többosztályos bajnokság, kupa, játékos-vásárlás, a playák fejlődnek, mint egy RPG-ben, szóval az egész valahogy nagyon rendben van.
Ha ez kijön fullban, és a multi olyan lesz, amilyennek most elképzelem, akkor nagyon ütős kis stuff lesz ez, meglátjátok. -
#10 Kicsit belehúztak a Digital Jesters-nél,az ember és élőholt csapatok után itt a Barbár http://www.chaosleaguegame.com/index.php?txtShow=page&ref=cl_barbarians
és az Ork
http://www.chaosleaguegame.com/index.php?txtShow=page&ref=cl_orcs -
#9 sry,csak vicceltem! némi igazam azért volt.. -
#8 fm:
Nem szeleltem el,csupán fontosabb dolgokkal foglalkoztam.
M@TriX:
Ebben nem értünk egyet. -
#7 Ez a játék nagyon hasonlít a táblán játszható Blood Bowl (magyarul: Vérfoci)-ra.Itt is különböző -a fantázia világából már jól ismert -fajokkal játszhatunk:élőholtak,törpék,elfek,démonok...stb.
Igen egyszerűek a szabályok:9 játékos feláll a saját térfelére és mindent elkövet,hogy eljuttassa a labdát az ellenfél end-zone-jába.Illetve ,hogy az ellenfél csapatát ebben megakadályozza.Itt a szó szoros értelmében minden megengedett,nincsenek szabályok!Ez igy csak egy szimpa üsd ahol éred játék lenne,ezért "kicsit" színesítettek rajta a közel 170 különböző varázslattal és képességgel.Jelenleg csak az ember csapatot lehet kipróbálni. -
Cat #6 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=31750 -
#5 jól is tette a játék nem érdemel topicot. ;) -
#4 Viharmadár mihelyt megnyitotta a topicot,gyorsan elszelelt :DD
..értelem.. -
#3 ez mien játék? -
DePreSsZYo #2 2hét bann ^^ -
#1 #1