Chaos League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c115
- 3 új játszható faj: - Gnómok
- Hemlocks (lizardmen)
- The Damned (démonok)
- Valag új varázslat
- Valag új képzettség
- Átdolgozott turn-based rendszer
- Pár új stadion
a monsterek számosságának kérdése: a mummy szerintem nem monster kategória (asszem linebacker). valamint az a szabály, hoyg 1 fajta monsterbõl lehet 1 db egy csapatban. a goblinoknak pl 3 fajta monsterük is van, ami 3 nagy fickót jelent ellened (plsuz 2 hero rossz esetben) :)
Amúgy hogy lehet az, hogy nekem csak 1 monster playerem lehet, a gépnek meg több is? Épp most játszottam egy élõholt csapattal amiben 3 mummy volt...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Bár mind a két meccset megnyertem, de baromi idegesítõ így játszani, hogy az ellen sokszoros túlerõben van, szal asszem visszatöltöm az állást ami elõtt megkérdezte...vagy nem tudja vki, hogy hány meccs van ebben a kupában? Mert akkor lehet végigjátszom...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
ez olyan mint ha azt mondanád a Dawn of Warra hoy nem Warhammer 40k pedig az.
a játék egy dolog koppintása lehet, a blood bowl-é, ami egy games workshop táblás fantasy foci (van PCs verziója is de az már nagyon régi) de ennek ellenére vagy pont ez miatt nagyon érdemes megszerezni és kipróbálni.
a pompomlányok tényleg tutik :)
Hogy lehet Hero-t szerezni? A gép azzal jön ellenem de én még nem jöttem rá hogy lehet olyat szerezni. Aki tud segítsen pls
Thx
És a RELOADED törés jó, nem kell tökölni a meghajtók "kikapcsolásával" stb.
ÉS VÉGÜL: az ork szurkolólányok. Mikor elõször megláttam azt hittem befosok a röhögéstõl. Önmagában ezért megéri :D
Eddigi egyetlen problémám vele, hogy az apprentice szinten túl könnyûnek, a pro szinten meg egy kicsit túl nehéznek találtam.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak igy tovább Toca2,Soldiers,SC3 is jöhetnének már :)
Next PC upgrade: 2022
RELOADED persze!
borzalmas, hogy minden jatek elott egyessevel kell felvinni oket :(
es az 1.04 patch sem javitott a dolgon, pedig az irtak.
May the force serve you well!
Ha fent vagy, gyere Mircen a #chl csatira.
IRC server: irc.extra.hu
port:6667
bye
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
#100! :)
gamertag: kenobita
Myip.dk-n majd csekkeld az ip-címed.
Van mirced vagy icq-d? Csak hogy könyebb legyen egyeztetni,
Na, majd holnap!
bye
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Kösz! :)
Inkább ma még ismerkedek vele :)
De megnézhetjük, megy-e.
Van pause, csak mielõtt elindítod a meccset, valahol bal felül ki kell választani hogy "active pause" legyen (alapban asszem real-time).
Utána játék közben megnyomod a "hosszú gomb"-bot és voiala!
+próbáljuk multiban? Most vagy gép elõtt?
Szerencsére nekem is elindult (cd-k kihuzogatása után), de lenne egy kérdésem:
Találtatok benne pause funkciót?
Van a slo-mo, de az ugye nem ugyanaz (és csak néhány mp-ig megy). A demoban volt pause, ahol nyugdtan ki tudtam adni a parancsokat az egységeknek.
A keyboard settingsben is van valami "Active pause" gomb (space) ám ez semmit sem csinál.
Így kicsit kapkodós a játék sztem.
Valami ötlet?
bye
Minden a lerítak szerint van a gépben, lehúzott CD-k, mountolt mini image, mégsem indul el. A Starforce checker a bar 1/5-ig fut ott megáll egy másodpercre maj kilép! Próbáltam régi, új videókártya meghajtót (9800pro) de az eredményen nem változtatott semmit! Próbáltam kiírni is (alcohol120%), mert anno a Heroes of WWII-t sikerült de így sem ment! Köszi elõre is! 
Egyébként jó játékot

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
De miért van az, hogy full screenbe nem akar elindulni, csak ablakba?
Szerintem egyébként ezért nem ment nekem korábban, nem biztos, hogy az sf3 miatt :)
Valami képernyõfrissítési gond lehet, pl a játék menüjében csak 60 meg 200 hz-es felbontásokat tudok választani.
Erre tudtok megoldást?
köszi
énis sokat nyomok mini imageval amugy :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kaptam egy privit, mást az is érdekelne, hogy kell a mini-imaget megcsinálni, ezért is hálásak lennénk.
Elõre is köszi
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought