134
Fantasy,varázslat és amerikai foci.
  • F3rro
    Sziasztok! Remélem tud nekem segíteni valaki a játékkal kapcsolatban mert nem bírom elindítani! Minden a lerítak szerint van a gépben, lehúzott CD-k, mountolt mini image, mégsem indul el. A Starforce checker a bar 1/5-ig fut ott megáll egy másodpercre maj kilép! Próbáltam régi, új videókártya meghajtót (9800pro) de az eredményen nem változtatott semmit! Próbáltam kiírni is (alcohol120%), mert anno a Heroes of WWII-t sikerült de így sem ment! Köszi előre is!
  • Damned One
    Jóóó bocs hohy létezem :P
    Egyébként jó játékot
  • SarkanyfuaRUSH
    akarom mondani nem megy full screenben...
  • SarkanyfuaRUSH
    egyelőre megoldottam úgy, hogy akkora felbontásra raktam az ablakot mint a desktop, de ha valaki tud ötletet arra, hogy mitől lehet, hogy nem megy ablakban és hogy lehet megoldani szóljon pls, köszi (esetleg a 4.8-as cat zavar be valami újítással?)
  • SarkanyfuaRUSH
    Örök hála! Sikerült!

De miért van az, hogy full screenbe nem akar elindulni, csak ablakba?
    Szerintem egyébként ezért nem ment nekem korábban, nem biztos, hogy az sf3 miatt :)

Valami képernyőfrissítési gond lehet, pl a játék menüjében csak 60 meg 200 hz-es felbontásokat tudok választani.

Erre tudtok megoldást?

köszi
  • antijedi
    nem annak van kamu szaga hanem jakuza fantáziálásainak..., ovlas kicsit visza mielött értetlenkedsz... :D
    énis sokat nyomok mini imageval amugy :)
  • [Jakuza]
    Mini Image
  • SarkanyfuaRUSH
    Hogyhogy 1 mega a mini image, nekem 66kb???? Akkor ez lehet a nem jó?
  • SarkanyfuaRUSH
    Hát én nagyon hálás lennék, ha leírnád pontról pontra hogyan kell csinálni, hogy fusson a game, mert az nfo szerint nekem sajnos nem megy.
    Kaptam egy privit, mást az is érdekelne, hogy kell a mini-imaget megcsinálni, ezért is hálásak lennénk.

Előre is köszi
  • Damned One
    De ha valakit érdeke szívesen leírom ide pontról pontra hogyan kell csinálni.
  • Damned One
    A miniimagenek nincsen kamu szaga, én kb 6 játékkal játszok így, mind starforceos, és az összes starforcos játék elindúl így,/ha nem hiszel nekem nézzél csak körül at nforcon, pl kill switc....stb/ de a chaos leage nfojában is bennevan, csak az a gond, hogy ehhez elfelejtették hozzátenni, de nem túl bonyolúlt csinálni, kb 3 perc.
    Akinek kell a mini image az adjon 1 mail privátba és elküldöm neki kb 1 meg.
  • SarkanyfuaRUSH
    Kétszer csinált olyat mintha elindult volna, pillanatra bejött egy fekete képernyő, de aztán azonnal visszakaptam a desktopot. Ezek után viszont állandóan hibát ír ki a starforce. Már próbálatam a starforce-t leszedni és visszarakni is.

Plz help, az is megnyugtatna, ha valakinek hasonlóan nem megy a leírtak ellenére, mert akkor nem én vagyok béna :)

Azt írják erről, a módszerről az nfo-ban, hogy tesztelték és működik. Lehet, hogy mégsem tuti módszer? Aki kipróbálat írjon plz valamit, hogy következetesen mindíg fut-e a game ezzel a módszerrel.

Köszi
  • SarkanyfuaRUSH
    Na megvannak a fájlok, de nem indul a game. Pedig mindent úgy csinálok, ahogy az nfo-ban la van írva, cd-k lehúz meg mini image meg minden. Mi lehet a gond?
  • SarkanyfuaRUSH
    Na már tudom, hogy hiányzik a mini image fájl. Valaki lenne oly bátyám, hogy elküldi vagy felrakja valahova ezeket:CXZ-CHL.MDS, CXZ-CHL.MDF

Nagyon köszi
  • SarkanyfuaRUSH
    Segítsetek plz!

Hogy van ez a mini-image-es módszer? Nem találok semmilyen mini imaget! Ez hol van?: you need to mount the CXZ-CHL.mdf from the Chaos.League.MI-CXZiSO folder

köszi
  • antijedi
    mini imagel persze, de neek kicsit kamu szaga van, te sem hiszed hogy bárki is elhiszi... :P
    érdekes crackerek hadának ako ez mér nem jutot eszébe ha ilyen eccerű... , lol :P
  • Underdog
    Hi!
    Lécci valaki mondja el, hogy hogyan lehet megcsinálni a Chaos League Image-ét, hogy működjön!

• Damned One
    És hogyan csináltad?
  • [Jakuza]
    Mar regen megcsinaltam es jatszok vele. :P
  • antijedi
    nah miez a csönd? a masterprogramernek nem megy vagy mi? :)
  • Damned One
    Hy!
    Nekem miniimage-es modszerrel/ide káble leszed/ megy a game, igen jó :D
  • Lammer
    sajna tudom, bazze egy Qrva RWm sincs, mert arról tuti menne, már írtam ki az írómmal Alkesz+SF3 séma(persze discscanx instal után dobja fel az új sámákat) RWre SF3as játékot és működött...
  • antijedi
    oks, kiváncsian várom a fejleményeket :) csak arra lenék kiváncsi ha ez iylen eccerű lenne edig mért nem csinálta meg még egyetlen crackercsapat se? :P
  • [Jakuza]
    En se m vagyok am hulye.
    Bemountolom elotte azokat a szektorokat amiket a vedelem keres. Aztan agyo.
  • antijedi
    jah és mellesleg ha winben tiltod le a cd-ket az nem elég neki...
    még az se elég ha biosban not installedre rakod..., vagy ha tudja a bios akor ot le kell tiltani a a cd-k idecsatornáját, vagy pedig marad a lehuzás... :)
  • antijedi
    csak éppen az exe inditásánál megnézi hogy megy e a meghajtó és ha nem akkor közli hogy restartold a gépet hogy feltehese őket...
    de kiváncsian várom mr programozozseni hogy odlja meg azt amit eddig a crackerek nagyrésze nem tudott :PPP
  • [Jakuza]
    Mindjart menni fog csak irok egy progit, ami az exe betoltese elott kilovi a meghajtot a winfos alol, igy ugyanaz mintha lehuzna az ember a CD-t.
    Szal kb ennyit errol.
  • antijedi
    tés én nem ezt mondtam? :)
    ezt csak akor érdemes használni ha leszeded a gamet vagy van már nocd mert ha lezseded drivereket vele ako még mini imageval vagy kiirt cdvel se fog menni...
  • [Jakuza]
    AZ igaz hogy nem fog menni, viszont legyalulja a hidden registry es hasonlo genygoc reszet a Starforcenek amit suttyomban telepit az ilyen vedelemmel ellatott jatek az ember hata mogott az operacios rendszer ala.
  • antijedi
    attól se fogg menni...
    az csak leirtja ssf3 védelmi drivereket hogy nem maradjon szemét ha leszede d a gamet...
    mellesleg hivatalos sf3 oldalon is fentvan... :P
  • antijedi
    bár nem tom feltünt e egyetlen sf3as game sem megy imageból..., vagy mini imgae vagy nocd, más megoldás nincs (vagyis van a kiirás de szvsz az teljesen zsákbamacska)
  • [Jakuza]
    Amugy StarForce Cleaner
  • antijedi
    sima imagera gondolsz akkor abol nem mivel sf3van és mint mondták nocd nincs hozzá...
  • [Jakuza]
    En nem azt kerdeztem.
    Megkerdezem megegyszer.
    Imagebol nem lehet futtatni ?
  • antijedi
    a miniimages verziok mind mennek csk el kel huzni cd/dvd-ket...
  • [Jakuza]
    Nem megy Imagebol ?
  • antijedi
    hát akor várd tovább mert szvsz nem is lesz...
    kábel lehuzós modszer viszont megy tökéletesen, akinek még ez sem jó az vegye meg...
  • Lammer
    nekem meg az a bajom, hogy még nincs NOCD, (nincs kedvem a kábeleket lehúzni, és nincs RWm sem) már 2 napja tépem a hajam, már nagyon vártam ezt a gamét... erre richtig nem megy...
  • antijedi
    lehet nforceon azé nincs fent mert sf3-as, biztos még nem jöttek rá hogy azt is fel lehet már törni :P
  • [Jakuza]
    Megneztem az ISONews-on is, es ott fent van.

08/25/2004 Chaos League *MiniImage* *AlcoholClone* CXZiSO [xx/44]