Chaos League

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Damned One
A miniimagenek nincsen kamu szaga, én kb 6 játékkal játszok így, mind starforceos, és az összes starforcos játék elindúl így,/ha nem hiszel nekem nézzél csak körül at nforcon, pl kill switc....stb/ de a chaos leage nfojában is bennevan, csak az a gond, hogy ehhez elfelejtették hozzátenni, de nem túl bonyolúlt csinálni, kb 3 perc.
Akinek kell a mini image az adjon 1 mail privátba és elküldöm neki kb 1 meg.

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

SarkanyfuaRUSH
Kétszer csinált olyat mintha elindult volna, pillanatra bejött egy fekete képernyõ, de aztán azonnal visszakaptam a desktopot. Ezek után viszont állandóan hibát ír ki a starforce. Már próbálatam a starforce-t leszedni és visszarakni is.

Plz help, az is megnyugtatna, ha valakinek hasonlóan nem megy a leírtak ellenére, mert akkor nem én vagyok béna 😊

Azt írják errõl, a módszerrõl az nfo-ban, hogy tesztelték és mûködik. Lehet, hogy mégsem tuti módszer? Aki kipróbálat írjon plz valamit, hogy következetesen mindíg fut-e a game ezzel a módszerrel.

Köszi
SarkanyfuaRUSH
Na megvannak a fájlok, de nem indul a game. Pedig mindent úgy csinálok, ahogy az nfo-ban la van írva, cd-k lehúz meg mini image meg minden. Mi lehet a gond?
SarkanyfuaRUSH
Na már tudom, hogy hiányzik a mini image fájl. Valaki lenne oly bátyám, hogy elküldi vagy felrakja valahova ezeket:CXZ-CHL.MDS, CXZ-CHL.MDF

Nagyon köszi
SarkanyfuaRUSH
Segítsetek plz!

Hogy van ez a mini-image-es módszer? Nem találok semmilyen mini imaget! Ez hol van?: you need to mount the CXZ-CHL.mdf from the Chaos.League.MI-CXZiSO folder

köszi
mini imagel persze, de neek kicsit kamu szaga van, te sem hiszed hogy bárki is elhiszi... 😛
érdekes crackerek hadának ako ez mér nem jutot eszébe ha ilyen eccerû... , lol 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hi!
Lécci valaki mondja el, hogy hogyan lehet megcsinálni a Chaos League Image-ét, hogy mûködjön!

Damned One
És hogyan csináltad?

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

[Jakuza]
Mar regen megcsinaltam es jatszok vele. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nah miez a csönd? a masterprogramernek nem megy vagy mi? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Damned One
Hy!
Nekem miniimage-es modszerrel/ide káble leszed/ megy a game, igen jó 😄

Lammer
sajna tudom, bazze egy Qrva RWm sincs, mert arról tuti menne, már írtam ki az írómmal Alkesz+SF3 séma(persze discscanx instal után dobja fel az új sámákat) RWre SF3as játékot és mûködött...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

oks, kiváncsian várom a fejleményeket 😊 csak arra lenék kiváncsi ha ez iylen eccerû lenne edig mért nem csinálta meg még egyetlen crackercsapat se? 😛

[Jakuza]
En se m vagyok am hulye.
Bemountolom elotte azokat a szektorokat amiket a vedelem keres. Aztan agyo.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

jah és mellesleg ha winben tiltod le a cd-ket az nem elég neki...
még az se elég ha biosban not installedre rakod..., vagy ha tudja a bios akor ot le kell tiltani a a cd-k idecsatornáját, vagy pedig marad a lehuzás... 😊

csak éppen az exe inditásánál megnézi hogy megy e a meghajtó és ha nem akkor közli hogy restartold a gépet hogy feltehese õket...
de kiváncsian várom mr programozozseni hogy odlja meg azt amit eddig a crackerek nagyrésze nem tudott 😛PP

[Jakuza]
Mindjart menni fog csak irok egy progit, ami az exe betoltese elott kilovi a meghajtot a winfos alol, igy ugyanaz mintha lehuzna az ember a CD-t.
Szal kb ennyit errol.

tés én nem ezt mondtam? 😊
ezt csak akor érdemes használni ha leszeded a gamet vagy van már nocd mert ha lezseded drivereket vele ako még mini imageval vagy kiirt cdvel se fog menni...

[Jakuza]
AZ igaz hogy nem fog menni, viszont legyalulja a hidden registry es hasonlo genygoc reszet a Starforcenek amit suttyomban telepit az ilyen vedelemmel ellatott jatek az ember hata mogott az operacios rendszer ala.

attól se fogg menni...
az csak leirtja ssf3 védelmi drivereket hogy nem maradjon szemét ha leszede d a gamet...
mellesleg hivatalos sf3 oldalon is fentvan... 😛

bár nem tom feltünt e egyetlen sf3as game sem megy imageból..., vagy mini imgae vagy nocd, más megoldás nincs (vagyis van a kiirás de szvsz az teljesen zsákbamacska)

[Jakuza]

sima imagera gondolsz akkor abol nem mivel sf3van és mint mondták nocd nincs hozzá...

[Jakuza]
En nem azt kerdeztem.
Megkerdezem megegyszer.
Imagebol nem lehet futtatni ?

a miniimages verziok mind mennek csk el kel huzni cd/dvd-ket...

[Jakuza]
Nem megy Imagebol ?

hát akor várd tovább mert szvsz nem is lesz...
kábel lehuzós modszer viszont megy tökéletesen, akinek még ez sem jó az vegye meg...

Lammer
nekem meg az a bajom, hogy még nincs NOCD, (nincs kedvem a kábeleket lehúzni, és nincs RWm sem) már 2 napja tépem a hajam, már nagyon vártam ezt a gamét... erre richtig nem megy...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

lehet nforceon azé nincs fent mert sf3-as, biztos még nem jöttek rá hogy azt is fel lehet már törni 😛

[Jakuza]
Megneztem az ISONews-on is, es ott fent van.

08/25/2004 Chaos League *MiniImage* *AlcoholClone* CXZiSO

[Jakuza]
Tuti nem az.

CXZiSO  Da CloneXpertZ  CXZiSO
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

*** Presents ***
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Chaos League Mini Image CLONECD
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄÄ
[ http://www.chaosleaguegame.com/ ]
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Release Date: 25-08-04 ³³ No Of Rars.: CD1 44/628mb ³
³ Supplier....: CXZ ³³ Game Type..: Sports RTS ³
³ File Format.: MDF ³³ CD(s)......: 1 CD ³
³ Protection..: Starforce 3 ³³ Version....: UK Retail ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
*** Release Notes ***
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Special Notes
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

With so many games using the Starforce 3 protection we thought we would
experiment with various cloning methods to see how they worked.
This is however a remove power cables from all cd drives method..
so only try it if you know what you are doing.

hát nforceon még nincs szal addig szvsz fake 😛

[Jakuza]
Sot , valoszinu mert most kezdem tolteni lefele.

[Jakuza]
3 napja megjelent nem az angol ?

Rubint
Remélem meglesz hamar még pár embernek itt a játék, játszanék már a hazaiakkal is. Fõleg azért, mert a gamecenteren állandóan csak francia zagyválás megy 😊 Ráadásul mindenki ladder meccseket játszik, szinte esély nincs a saját csapatokkal kihívni valakit, elvesztve ezzel a fejlõdés élményét 😞

Na, hát megpróbáltam otp-s webkártyával, és no effect. Valamiért nem megy...pedig jött az sms a banktól, hogy sikertelen tranzakció, stb stb.

De nem adom fel...
Rubint
A Mercenary csapatot nem nagyon próbáltam, de annyit tudok róla, hogy csak lineman-t tud szerzõdtetni. Le kell mondaniuk a sztárjátékosok ill. a big guy-ok támogatásáról is. Viszont a gép elég jól játszik velük... kezdeti elõnyük az, hogy a csapat kialakításánál már bõven több, mint 9 játékost tudnak vásárolni.

Viharmadár
Csak irigykedünk Rubint.Milyen a Mercenary csapat?
Rubint
Pár meccs után az a tapasztalat, hogy sokan játszanak Ork csapattal 😊 Bár a törpéket sem vetik meg... úgy néz ki bíznak az erõben 😊 Sebaj, vúdelfekkel törtem kis borsot az orruk alá, igaz én állandóan padlón voltam, de valahogy csak elvánszorogtak páran a TD vonalig 😊

Rubint
Na egész pofás a játék, a gép még kicsit erõs, így inkább benéztem gamecenterre 😊 Igazán nincs semmi különbség, csak több a csapat. Online ligát a játékban nem lehet indítani saját magunknak, csak sima meccseket lehet játszani, azt viszont direktben lehet ip-re konnektelni.

Rubint
Közben meg is jött a játék a Digital Jesters-tõl 😊Kipróbálni majd csak meló után tudom, de majd este írok a tapasztalatokról...

Rubint
De pedig van...
amikor kiváltottad, kapsz róla egy papírt... azon van egy, nálam cvc2 titulussal jelölt három számjegyû kód... azt kell használni!

Nna, otp-s webkártyával is kipróbáltam, de a webkártyán nincs security number, ami általában egy kártya hátoldalán van...
Rubint
Ha OTP-s vagy akkor igen, lehet át kell térned hozzá az elektronikus számlára (ha még nem tetted volna meg); más banknál nem tudom hogy mûködik és van-e egyáltalán ilyen. Mastercardot, Visat, dombornyomásos hitelkártyát máshol is csinálnak persze és azokat használhatod akár külföldre utazva is... bár azoknak a feltételei asszem húzósabbak... érdemes utánajárni.

Akkor kell külön a bankomnál kérnem webkártyát?
Rubint
Én OTP-s webkártyával... elvileg ez mastercard kompatibilis, de értelemszerûen csak neten keresztül. Havi 1200 HUF.

Szia!

Hogy tudtok netrõl rendelni?

Én próbáltam, egy másik játékot (Cycling Manager 4) de az én kártyám valószínûleg nem fogadja el...vagy nem tudom mi a baj.
Rubint
Én ma rendeltem meg... pénzt le is emelték a számláról, tehát remélem hétfõn postázásra kerül és mondjuk legkésõbb péntek magasságában megkapom 😊 (jó is lenne)

Én is, de megrendelem a játékot és valószínû, hogy a jövõ héten meg is lesz... 😉
Viharmadár
Sajnos nem tudom.Nem tudok belépni a hivatalos ligába a Gamecenteren,csak a demos részlegen tudok játszani.Igy csak Barbár,Humi vagy Élõholt csapattal gyakorolgatok.