134
Fantasy,varázslat és amerikai foci.
  • [Jakuza]
    Tuti nem az.

CXZiSO  Da CloneXpertZ  CXZiSO
    ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

*** Presents ***
    ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
    Chaos League Mini Image CLONECD
    ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄÄ
    [ http://www.chaosleaguegame.com/ ]
    ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
    ³ Release Date: 25-08-04 ³³ No Of Rars.: CD1 44/628mb ³
    ³ Supplier....: CXZ ³³ Game Type..: Sports RTS ³
    ³ File Format.: MDF ³³ CD(s)......: 1 CD ³
    ³ Protection..: Starforce 3 ³³ Version....: UK Retail ³
    ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
    *** Release Notes ***
    ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
    Special Notes
    ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

With so many games using the Starforce 3 protection we thought we would
    experiment with various cloning methods to see how they worked.
    This is however a remove power cables from all cd drives method..
    so only try it if you know what you are doing.

• antijedi
    hát nforceon még nincs szal addig szvsz fake :P
  • [Jakuza]
    Sot , valoszinu mert most kezdem tolteni lefele.
  • [Jakuza]
    3 napja megjelent nem az angol ?
  • Rubint
    Remélem meglesz hamar még pár embernek itt a játék, játszanék már a hazaiakkal is. Főleg azért, mert a gamecenteren állandóan csak francia zagyválás megy :) Ráadásul mindenki ladder meccseket játszik, szinte esély nincs a saját csapatokkal kihívni valakit, elvesztve ezzel a fejlődés élményét :(
  • kalimpa
    Na, hát megpróbáltam otp-s webkártyával, és no effect. Valamiért nem megy...pedig jött az sms a banktól, hogy sikertelen tranzakció, stb stb.

De nem adom fel...
  • Rubint
    A Mercenary csapatot nem nagyon próbáltam, de annyit tudok róla, hogy csak lineman-t tud szerződtetni. Le kell mondaniuk a sztárjátékosok ill. a big guy-ok támogatásáról is. Viszont a gép elég jól játszik velük... kezdeti előnyük az, hogy a csapat kialakításánál már bőven több, mint 9 játékost tudnak vásárolni.
  • Viharmadár
    Csak irigykedünk Rubint.Milyen a Mercenary csapat?
  • Rubint
    Pár meccs után az a tapasztalat, hogy sokan játszanak Ork csapattal :) Bár a törpéket sem vetik meg... úgy néz ki bíznak az erőben :) Sebaj, vúdelfekkel törtem kis borsot az orruk alá, igaz én állandóan padlón voltam, de valahogy csak elvánszorogtak páran a TD vonalig :)
  • Rubint
    Na egész pofás a játék, a gép még kicsit erős, így inkább benéztem gamecenterre :) Igazán nincs semmi különbség, csak több a csapat. Online ligát a játékban nem lehet indítani saját magunknak, csak sima meccseket lehet játszani, azt viszont direktben lehet ip-re konnektelni.
  • Rubint
    Közben meg is jött a játék a Digital Jesters-től :)Kipróbálni majd csak meló után tudom, de majd este írok a tapasztalatokról...
  • Rubint
    De pedig van...
    amikor kiváltottad, kapsz róla egy papírt... azon van egy, nálam cvc2 titulussal jelölt három számjegyű kód... azt kell használni!
  • kalimpa
    Nna, otp-s webkártyával is kipróbáltam, de a webkártyán nincs security number, ami általában egy kártya hátoldalán van...
  • Rubint
    Ha OTP-s vagy akkor igen, lehet át kell térned hozzá az elektronikus számlára (ha még nem tetted volna meg); más banknál nem tudom hogy működik és van-e egyáltalán ilyen. Mastercardot, Visat, dombornyomásos hitelkártyát máshol is csinálnak persze és azokat használhatod akár külföldre utazva is... bár azoknak a feltételei asszem húzósabbak... érdemes utánajárni.
  • kalimpa
    Akkor kell külön a bankomnál kérnem webkártyát?
  • Rubint
    Én OTP-s webkártyával... elvileg ez mastercard kompatibilis, de értelemszerűen csak neten keresztül. Havi 1200 HUF.
  • kalimpa
    Szia!

Hogy tudtok netről rendelni?

Én próbáltam, egy másik játékot (Cycling Manager 4) de az én kártyám valószínűleg nem fogadja el...vagy nem tudom mi a baj.
  • Rubint
    Én ma rendeltem meg... pénzt le is emelték a számláról, tehát remélem hétfőn postázásra kerül és mondjuk legkésőbb péntek magasságában megkapom :) (jó is lenne)
  • coltos
    Én is, de megrendelem a játékot és valószínű, hogy a jövő héten meg is lesz... ;)
  • Viharmadár
    Sajnos nem tudom.Nem tudok belépni a hivatalos ligába a Gamecenteren,csak a demos részlegen tudok játszani.Igy csak Barbár,Humi vagy Élőholt csapattal gyakorolgatok.
  • Rubint
    Egy adott bajnokságon belül?

Egyre inkább kíváncsi vagyok, vajon hogy lesz megoldva a több osztályos bajnokság ill., az egyes osztályokban szereplők számának minimuma-maximuma. Természetesen csak a multi miatt :)
  • Viharmadár
    Este 8 után elképzelhető.Tudtátok,hogy egy játékosnak három csapata lehet?
  • Rubint
    Ja, én szoktam játszani a Gamecenteren keresztül, bár még csak pár meccset sikerült tolni. Összességében jó tapsztalataim vannak, semmi gond nem volt angolokkal játszani real-time-ban.
  • coltos
    Fent lesz valamelyikőtök valamikor? 8D
  • soliol
    Hello!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu
  • Rubint
    Tényleg lesz vegyes csapat, találtam róla egy kis infot.
  • Rubint
    Vegyes csapatok? Ez nem rémlik. A demoban egyelőre csak saját fajból tudtam verbuválni + 1 big guy (BB nyelven :)) és 2 SP.
  • Viharmadár
    A legszembetűnőbb különbség a vegyes csapatok inditása (különböző fajok).Ez nem túl gyakori a BB-ben,ha jól tudom csak a Dungeon Bowl-ba lehetett.Tutorial nélkül öngyilkosság nekiülni a játéknak.
  • coltos
    Nem árt a tutorialt végignyomni, aztán pár meccset lejátszani lanon vagy a szerveren. Lassuk, hogy ezek után hogy vélekedsz a játékról. 8)
  • robotnyk
    kipróbáltam...
    jópofa, meg minden, de ez nekem irányíthatatlan, mondhatni tiszta Chaos :)
  • robotnyk
    még csak most szedem a demot, de a honlapon a downloads részlegnél van egy aggasztó felirat:

"Warning: You will not be able to play the game if StarForce is uninstalled"

ez is starforceos lesz, óriási...
  • Drizzthsz
    Ami a gamestaron volt, az francia volt...
  • coltos
    Akit erdekel a demo:

http://www.chaosleaguegame.com/?txtShow=page&ref=cl_downloads

Single es multi verziot is le lehet szedni, en csak multiban probaltam.
  • coltos
    Lehet, hogy az előrendeléssel jobban járnánk.
  • Rubint
    A Game US-ban augusztus 2-án jön ki. Az angoloknál 6-án. Nálunk talán a hónap közepén. Meglátjuk.
  • Rubint
    Mikor indul a liga? :) (ill. mikor jön ki itthon a game?)

Sok magyar pléjert kéne összecsődíteni jól.
  • coltos
    Angol a kommentár...
  • Drizzthsz
    Hát, engem a francia nyelvű kommentár jelentősen felbaszott...
  • coltos
    Eszméletlen hangulata van. Bátyámmal most játszottunk le pár meccset. Istencsászár a játék, mi lesz ha kijön? 8)
  • Gabe18
    Leszedem a demóját,aztán megnézem mi sül ki ebből.Ha már a Winning Eleven 8-ba nem raknak on-line multit,akkor majd legfeljebb nyomom ezzel a net-en,ha jó lesz...