134
Fantasy,varázslat és amerikai foci.
-
#54 Tuti nem az.
CXZiSO Da CloneXpertZ CXZiSO
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
*** Presents ***
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Chaos League Mini Image CLONECD
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄÄ
[ http://www.chaosleaguegame.com/ ]
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Release Date: 25-08-04 ³³ No Of Rars.: CD1 44/628mb ³
³ Supplier....: CXZ ³³ Game Type..: Sports RTS ³
³ File Format.: MDF ³³ CD(s)......: 1 CD ³
³ Protection..: Starforce 3 ³³ Version....: UK Retail ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
*** Release Notes ***
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Special Notes
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
With so many games using the Starforce 3 protection we thought we would
experiment with various cloning methods to see how they worked.
This is however a remove power cables from all cd drives method..
so only try it if you know what you are doing.
-
antijedi #53 hát nforceon még nincs szal addig szvsz fake :P -
#52 Sot , valoszinu mert most kezdem tolteni lefele. -
#51 3 napja megjelent nem az angol ? -
#50 Remélem meglesz hamar még pár embernek itt a játék, játszanék már a hazaiakkal is. Főleg azért, mert a gamecenteren állandóan csak francia zagyválás megy :) Ráadásul mindenki ladder meccseket játszik, szinte esély nincs a saját csapatokkal kihívni valakit, elvesztve ezzel a fejlődés élményét :( -
kalimpa #49 Na, hát megpróbáltam otp-s webkártyával, és no effect. Valamiért nem megy...pedig jött az sms a banktól, hogy sikertelen tranzakció, stb stb.
De nem adom fel... -
#48 A Mercenary csapatot nem nagyon próbáltam, de annyit tudok róla, hogy csak lineman-t tud szerződtetni. Le kell mondaniuk a sztárjátékosok ill. a big guy-ok támogatásáról is. Viszont a gép elég jól játszik velük... kezdeti előnyük az, hogy a csapat kialakításánál már bőven több, mint 9 játékost tudnak vásárolni. -
#47 Csak irigykedünk Rubint.Milyen a Mercenary csapat?
-
#46 Pár meccs után az a tapasztalat, hogy sokan játszanak Ork csapattal :) Bár a törpéket sem vetik meg... úgy néz ki bíznak az erőben :) Sebaj, vúdelfekkel törtem kis borsot az orruk alá, igaz én állandóan padlón voltam, de valahogy csak elvánszorogtak páran a TD vonalig :) -
#45 Na egész pofás a játék, a gép még kicsit erős, így inkább benéztem gamecenterre :) Igazán nincs semmi különbség, csak több a csapat. Online ligát a játékban nem lehet indítani saját magunknak, csak sima meccseket lehet játszani, azt viszont direktben lehet ip-re konnektelni. -
#44 Közben meg is jött a játék a Digital Jesters-től :)Kipróbálni majd csak meló után tudom, de majd este írok a tapasztalatokról... -
#43 De pedig van...
amikor kiváltottad, kapsz róla egy papírt... azon van egy, nálam cvc2 titulussal jelölt három számjegyű kód... azt kell használni! -
kalimpa #42 Nna, otp-s webkártyával is kipróbáltam, de a webkártyán nincs security number, ami általában egy kártya hátoldalán van... -
#41 Ha OTP-s vagy akkor igen, lehet át kell térned hozzá az elektronikus számlára (ha még nem tetted volna meg); más banknál nem tudom hogy működik és van-e egyáltalán ilyen. Mastercardot, Visat, dombornyomásos hitelkártyát máshol is csinálnak persze és azokat használhatod akár külföldre utazva is... bár azoknak a feltételei asszem húzósabbak... érdemes utánajárni. -
kalimpa #40 Akkor kell külön a bankomnál kérnem webkártyát? -
#39 Én OTP-s webkártyával... elvileg ez mastercard kompatibilis, de értelemszerűen csak neten keresztül. Havi 1200 HUF. -
kalimpa #38 Szia!
Hogy tudtok netről rendelni?
Én próbáltam, egy másik játékot (Cycling Manager 4) de az én kártyám valószínűleg nem fogadja el...vagy nem tudom mi a baj. -
#37 Én ma rendeltem meg... pénzt le is emelték a számláról, tehát remélem hétfőn postázásra kerül és mondjuk legkésőbb péntek magasságában megkapom :) (jó is lenne) -
coltos #36 Én is, de megrendelem a játékot és valószínű, hogy a jövő héten meg is lesz... ;) -
#35 Sajnos nem tudom.Nem tudok belépni a hivatalos ligába a Gamecenteren,csak a demos részlegen tudok játszani.Igy csak Barbár,Humi vagy Élőholt csapattal gyakorolgatok. -
#34 Egy adott bajnokságon belül?
Egyre inkább kíváncsi vagyok, vajon hogy lesz megoldva a több osztályos bajnokság ill., az egyes osztályokban szereplők számának minimuma-maximuma. Természetesen csak a multi miatt :) -
#33 Este 8 után elképzelhető.Tudtátok,hogy egy játékosnak három csapata lehet? -
#32 Ja, én szoktam játszani a Gamecenteren keresztül, bár még csak pár meccset sikerült tolni. Összességében jó tapsztalataim vannak, semmi gond nem volt angolokkal játszani real-time-ban. -
coltos #31 Fent lesz valamelyikőtök valamikor? 8D -
soliol #30 Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu -
#29 Tényleg lesz vegyes csapat, találtam róla egy kis infot. -
#28 Vegyes csapatok? Ez nem rémlik. A demoban egyelőre csak saját fajból tudtam verbuválni + 1 big guy (BB nyelven :)) és 2 SP. -
#27 A legszembetűnőbb különbség a vegyes csapatok inditása (különböző fajok).Ez nem túl gyakori a BB-ben,ha jól tudom csak a Dungeon Bowl-ba lehetett.Tutorial nélkül öngyilkosság nekiülni a játéknak. -
coltos #26 Nem árt a tutorialt végignyomni, aztán pár meccset lejátszani lanon vagy a szerveren. Lassuk, hogy ezek után hogy vélekedsz a játékról. 8) -
#25 kipróbáltam...
jópofa, meg minden, de ez nekem irányíthatatlan, mondhatni tiszta Chaos :) -
#24 még csak most szedem a demot, de a honlapon a downloads részlegnél van egy aggasztó felirat:
"Warning: You will not be able to play the game if StarForce is uninstalled"
ez is starforceos lesz, óriási... -
Drizzthsz #23 Ami a gamestaron volt, az francia volt... -
coltos #22 Akit erdekel a demo:
http://www.chaosleaguegame.com/?txtShow=page&ref=cl_downloads
Single es multi verziot is le lehet szedni, en csak multiban probaltam. -
coltos #21 Lehet, hogy az előrendeléssel jobban járnánk. -
#20 A Game US-ban augusztus 2-án jön ki. Az angoloknál 6-án. Nálunk talán a hónap közepén. Meglátjuk. -
#19 Mikor indul a liga? :) (ill. mikor jön ki itthon a game?)
Sok magyar pléjert kéne összecsődíteni jól. -
coltos #18 Angol a kommentár... -
Drizzthsz #17 Hát, engem a francia nyelvű kommentár jelentősen felbaszott... -
coltos #16 Eszméletlen hangulata van. Bátyámmal most játszottunk le pár meccset. Istencsászár a játék, mi lesz ha kijön? 8) -
Gabe18 #15 Leszedem a demóját,aztán megnézem mi sül ki ebből.Ha már a Winning Eleven 8-ba nem raknak on-line multit,akkor majd legfeljebb nyomom ezzel a net-en,ha jó lesz...