Chaos League
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy adott bajnokságon belül?
Egyre inkább kíváncsi vagyok, vajon hogy lesz megoldva a több osztályos bajnokság ill., az egyes osztályokban szereplõk számának minimuma-maximuma. Természetesen csak a multi miatt 😊
Egyre inkább kíváncsi vagyok, vajon hogy lesz megoldva a több osztályos bajnokság ill., az egyes osztályokban szereplõk számának minimuma-maximuma. Természetesen csak a multi miatt 😊
Ja, én szoktam játszani a Gamecenteren keresztül, bár még csak pár meccset sikerült tolni. Összességében jó tapsztalataim vannak, semmi gond nem volt angolokkal játszani real-time-ban.
Fent lesz valamelyikõtök valamikor? 8D
Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Vegyes csapatok? Ez nem rémlik. A demoban egyelõre csak saját fajból tudtam verbuválni + 1 big guy (BB nyelven 😊) és 2 SP.
A legszembetûnõbb különbség a vegyes csapatok inditása (különbözõ fajok).Ez nem túl gyakori a BB-ben,ha jól tudom csak a Dungeon Bowl-ba lehetett.Tutorial nélkül öngyilkosság nekiülni a játéknak.
Nem árt a tutorialt végignyomni, aztán pár meccset lejátszani lanon vagy a szerveren. Lassuk, hogy ezek után hogy vélekedsz a játékról. 8)
még csak most szedem a demot, de a honlapon a downloads részlegnél van egy aggasztó felirat:
"Warning: You will not be able to play the game if StarForce is uninstalled"
ez is starforceos lesz, óriási...
"Warning: You will not be able to play the game if StarForce is uninstalled"
ez is starforceos lesz, óriási...
Ami a gamestaron volt, az francia volt...
Akit erdekel a demo:
http://www.chaosleaguegame.com/?txtShow=page&ref=cl_downloads
Single es multi verziot is le lehet szedni, en csak multiban probaltam.
http://www.chaosleaguegame.com/?txtShow=page&ref=cl_downloads
Single es multi verziot is le lehet szedni, en csak multiban probaltam.
Lehet, hogy az elõrendeléssel jobban járnánk.
A Game US-ban augusztus 2-án jön ki. Az angoloknál 6-án. Nálunk talán a hónap közepén. Meglátjuk.
Mikor indul a liga? 😊 (ill. mikor jön ki itthon a game?)
Sok magyar pléjert kéne összecsõdíteni jól.
Sok magyar pléjert kéne összecsõdíteni jól.
Angol a kommentár...
Hát, engem a francia nyelvû kommentár jelentõsen felbaszott...
Eszméletlen hangulata van. Bátyámmal most játszottunk le pár meccset. Istencsászár a játék, mi lesz ha kijön? 8)
Leszedem a demóját,aztán megnézem mi sül ki ebbõl.Ha már a Winning Eleven 8-ba nem raknak on-line multit,akkor majd legfeljebb nyomom ezzel a net-en,ha jó lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Meló elõtt belenéztem a tutorialba és az online játékot is ki akartam próbálni, ami sajnos idõhiány miatt nem jött össze. Na jó idõm az lett volna rá, viszont elõször némi nemû tûzfalprobléma lépett fel. Felléptem a szerverre, csatlakoztam egy sráchoz, és ezután elindult a játék. Azaz indult volna, ha a tûzfal be lett volna állítva... Elõre nem szoktam beállítani, mivel általában lehet taszkot váltani, viszont itt ez le van tiltva. (egyértelmûen a csíterek ellen lett így kitalálva) Erre ráment jó pár percem. Restart gép, minden szép, minden jó. Fellép szerver, belép játék, játék elindul, csapatot választ, azaz választana, ha az újdonsült kedvenc 9600xt-m le nem fagyasztja a gépet... Több idõm nem volt a játék kipróbálására, de majd este komolyabban neki fogok ülni. Ha a játékélmény olyan lesz, mint a táblás Blood Bowl-é, akkor mással nem nagyon fogok játszani. 😉
UI: tud valaki az újabb ati kártyák lefagyására valamilyen 100%-os megoldást?
UI: tud valaki az újabb ati kártyák lefagyására valamilyen 100%-os megoldást?
Tegnap láttam a jaték trailer-jét. Ez totál blood bowl... Már régen vártam az egyik kedvenc táblás játékom pc-re vitelére. Pár éve volt rá egy próbálkozás, de az nagy bukás volt. Ez egészen másnak tûnik. Ha bejön (és tudom, hogy be fog), akkor szívesen részt vennék egy magyar ligában, esetleg egy magyar honlap létrehozásában és frissítésében. Na de lássuk a medvét... 8)
Hmm, fura, hogy senki nem akadt rá azóta, pedig esküszöm ez a game nem rossz. Már egy ideje kint van a demo, de nekem csak most nyílt alkalmam kipróbálni, és szerintem nagyon poén az egész. Király a körítés, piszok jók a kommentátorok, és a játékmenet is rendben van, ha egyszer belejössz. Ráadásul így elsõ blikkre sztem mélysége is lesz a cuccnak, többosztályos bajnokság, kupa, játékos-vásárlás, a playák fejlõdnek, mint egy RPG-ben, szóval az egész valahogy nagyon rendben van.
Ha ez kijön fullban, és a multi olyan lesz, amilyennek most elképzelem, akkor nagyon ütõs kis stuff lesz ez, meglátjátok.
Ha ez kijön fullban, és a multi olyan lesz, amilyennek most elképzelem, akkor nagyon ütõs kis stuff lesz ez, meglátjátok.
Kicsit belehúztak a Digital Jesters-nél,az ember és élõholt csapatok után itt a Barbár http://www.chaosleaguegame.com/index.php?txtShow=page&ref=cl_barbarians
és az Ork
http://www.chaosleaguegame.com/index.php?txtShow=page&ref=cl_orcs
és az Ork
http://www.chaosleaguegame.com/index.php?txtShow=page&ref=cl_orcs
Ez a játék nagyon hasonlít a táblán játszható Blood Bowl (magyarul: Vérfoci)-ra.Itt is különbözõ -a fantázia világából már jól ismert -fajokkal játszhatunk:élõholtak,törpék,elfek,démonok...stb.
Igen egyszerûek a szabályok:9 játékos feláll a saját térfelére és mindent elkövet,hogy eljuttassa a labdát az ellenfél end-zone-jába.Illetve ,hogy az ellenfél csapatát ebben megakadályozza.Itt a szó szoros értelmében minden megengedett,nincsenek szabályok!Ez igy csak egy szimpa üsd ahol éred játék lenne,ezért "kicsit" színesítettek rajta a közel 170 különbözõ varázslattal és képességgel.Jelenleg csak az ember csapatot lehet kipróbálni.
Igen egyszerûek a szabályok:9 játékos feláll a saját térfelére és mindent elkövet,hogy eljuttassa a labdát az ellenfél end-zone-jába.Illetve ,hogy az ellenfél csapatát ebben megakadályozza.Itt a szó szoros értelmében minden megengedett,nincsenek szabályok!Ez igy csak egy szimpa üsd ahol éred játék lenne,ezért "kicsit" színesítettek rajta a közel 170 különbözõ varázslattal és képességgel.Jelenleg csak az ember csapatot lehet kipróbálni.
jól is tette a játék nem érdemel topicot. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
2hét bann ^^
← ElőzőOldal 3 / 3