3073
Foci EB 2004
-
#72 -
#71 Barátságos válogatott mérkőzéseket játszottak szerte Európában. Mindenképpen az élre kívánkozik a németek súlyos veresége Romániában. Egy fokkal kisebb meglepetés, hogy a remek erőkből álló cseh gárda hazai pályán kikapott a vasárnap még Zalaegerszegen vizitáló japán csapatól. -
#70 klikk -
EURO 2004 ToTo -
#68 hát én nem vagyok ilyen(amugyis utálom az angolokat) -
Rudee #67 De olvastam, csak találkoztam már sok olyan emberrel, aki egy magyar-angolon is az angoloknak szurkolna. -
#66 "meg egyépként mindig"-olvastad az üzenetem? -
Rudee #65 VB selejtezőkön kinek fox szurkolni? Egy csoportba vagyunk. -
#64 tudom hogy a mol miatt mondtad, de ennek semmi köze, én nem támogató vagyok,hanem szurkoló,mert szeretem a focijukat.és a magyar-brazilon a magyaroknak szurkolok, meg egyépként mindig,dehát ha nem tették meg a szivességet,hogy kijussanak,akkor nem tudok nekik szurkolni(és nagy csapatnak, mint spanyol, olasz, angol, azér sem fogok szurkolni) -
#63 vagy a spanyolok:) -
#62 gercse akkor se szurkolhacc a konkurenciának...
inkább az olaszok nyerik tutira:) -
#61 ja... azért is az ellenfelet kell támogatni
ez lehetne az új szlogenjük -
#60 MOL
ha igyse esik le.... -
#59 ez hogy jön ide?
-
#58 és kint leszel a mezükön mint támogató? P -
#57 Portugáloknak szurkolok Fehér Miki miatt
csak megemelni tudom a kalapom előttük
a parlamentben emlékeztek meg róla
meccseken keresztül hatalmas transzparensek...
jajjjjjjj
az Olaszok meg a kedvenceim, de sztem Trappatoni-val nem olyan jók. Zoff-al sokkal szebben és eredményesebben játszottak. Mondjuk ott nem divat szövetségi kapitányokat cserélgetni. -
#56 Magyarok????Hát ha kinn lennének az eb-n akkor igen,de nincsenek ezért a horvátoknak szurkolok. -
#55 egyébként szerintem a portugálok vagy az olaszok nyerik az eb-t, de hajrá spanyolok! -
#54 Gondolom a VB selejtezökre gobdolt -
#53 Az EB-n? -
#52 gercse hülye vagy....
HAJRÁ MAYGAROK:) -
#51 -
#50 Hajrá spanyolok!! elég nehéz lesz a negyed döntöben, mert összekerülhetnek az angolokkal, vagy a franciákkal -
#49 úgyértem csoportkör után nem sokáig, a németeket remélem is hogy bebüntetik.
az égést elszúrtam, of korz a VBre gondoltam -
#48 EB-t nyerték ott nem égtek a VB-n voltak nevetségesek. -
#47 A csehek miért ne húznák?
Szerintem képesek megverni a Németeket -
#46 Spanyol-Olasz döntőt várok, ha összejön, akkor természetesen Força Espana. Franciák nem nyernek, de nem fognak olyat égni mint az EBn. Én Bulgáriát nem tudom hova tenni, legfeljebb csoport másodiknak várom őket, mert elég gyenge csoport a C. Lettek a selejtezővel kifújtak szerintem, csehek nem húzzák sokáig, hollandok elődöntőig jók lehetnek. Németek remélem pofára esnek. -
#45 Nektek tetszik a Franciák meze?
Sztem elég gáz
-
#44 sima 0:4 mind2 ;-)
mellesleg,ha országonként 1 csapat indulhatna,és az unió 1 ország,akkor ez az 5ös nem a 16os döntő lenne :-D és a mi csapatunk is kinn lenne :-D -
#43 -
#42 a görögök is fociznak? :) -
#41 17:00 Portugál-Görög
19:45 Spanyol-Orosz
-
#40 2004 Június 12 szombat -
#39 17 órakor P -
#38 mikor lesz az első meccs egyébként? -
#37 ne érts félve van olyan német csapat amit bírtam
de Abban egy magyar szövetségi kapitány játszott fénykorában
plusz majd mindegyik világszár volt -
#36 az régén volt,stoichkov (vagy hogy írják a nevét nem cirill betükkel),lecskov, meg a többiek már rég nem játszanak abban a bulgár válogatottban,de én is örülnék,ha vmi kevésbé esélyes csapat szép és jó játékkal elérne vmit -
#35 Ez alapban így van, de emlékszem én egy Lecskov-ra... -
#34 német csapat világeseményen akkor is 4 között van,ha ki se jutnak ;-) -
#33 Hát az szégyen lenne
ha jó csapatuk lenne még esetleg.