18069
-
#6810 ez egy olyan üzlet ahol mindenki jól járt:D -
#6809 Jozy Altidore
Villareal -> Hull City on 1year Loan
De kemény, elég erős lesz a Hull, jó kis playa ez a dzsozi. -
#6808 C. Zanetti
Juventus-->Fiorentina -
karajjj #6807 íme a bizonyíték, hogy nyak nélkül is lehet focizni!
-
karajjj #6806 áááá tuti nem a pénz miatt... -.- -
#6805 na a kólás hazatér -
#6804 nagyon szép catch! ez igen! (Bodnár) -
Csesza #6803
jah én is csak a Rangers meccsnél vettem észre h ott van :) -
#6802 Bodnár László Salzburg -> Debrecen -
#6801 RIP :((
de azért teszek be egy hírt: Rubinho, Genoa---->Palermo -
#6800 Sajnálatos hír.
Elhunyt az Espanyol csapatkapitánya -
kretyás #6799 majd amikor játszik egy szezonban 5meccset :P -
#6798 On August 5, 2009 it was confirmed the player would be joining Portsmouth on a season long loan.
On his Pompey Debut against Rangers at Fratton Park, he scored two goals in a two nil win. -
Csesza #6797 Pompey - Piquionne??? mióta? -
#6796 :DDD -
Csesza #6795 ez aztán nagy igazolás volt :S -
#6794 Mark Viduka
Newcastle -> Portsmouth -
#6793 Palermo biztos visszavárja.:D -
karajjj #6792 van még benne 1-2 jó év egy nagyobb csapatnál, aztán szerintem úgyis hazamegy valamelyik olasz középcsapathoz -
pinnacle #6791 meg igazából szerintem Toninál tökmindegy hányéves, mert szerintem nem fut egy meccsen 1,5 km-t:D
Igazi , tipikus befejezőcsatár. Megkapja labdát, lő-fejel, gól vagy nemgól. Kb. ennyiből áll. :)
Bár ezt rohadt jól tudja. -
#6790 Az csak az hogy szerintük mennyit ér, ugysem annyiért kelne el, sztem 5-10 milka közt eladnák.. -
#6789 Ja tényleg, azt hittem 76-os születésű, de 77-es. -
pinnacle #6788 3szémjegy:D
100 millió dollárról volt szó:D
Am Toni 32 éves:D
[buziskodás off:DDDD] -
karajjj #6787 most néztem transfermarkton is annyit írnak rá, akkor lehet, hogy a kivásárlási ára ennyi -
#6786 Annyit kérnének? Jó játékos az oké, de már 33 éves, 16 millio pedig sok egy annyi idős játékosért, akármilyen jó is, bár a Bayern szeret elriasztó árakat közöli, Riberynél is van 80 millio:D -
karajjj #6785 16 millió az ára, ha jól olvastam és azért a fizetése sem két sóskifli naponta :D -
#6784 Nem hinném hogy sokat kérnének érte. -
karajjj #6783 na de a Westhamnek ennyi pénze van? -
#6782 Miért? Olasz edző van ott, és kiváló befejezőcsatár, mindehol ontotta eddig a gólokat, idei szezonja már nem volt vmi jó, de a környezetváltozás lehet jót tenne neki. -
karajjj #6781 az eurosport szerint a Westham megkörnyékezte Luca Tonit, becsokiznék, ha odaigazolna... -
karajjj #6780 volt már ha jól emlékszek, de nembiztos :D -
#6779 berakom, mert nekem ez még új :D
Pavel Pograbnyak
-> Stuttgart -
#6778 ha tényleg igaz akkor -
#6777 Priskin Tamás
Watford -> Ipswich Town
állítólag £1,7 m
3 év + opciós jog további 12 hónapra
Legalább ide kezdőbe jön, Roy Keane lesz az új edzője:) -
#6776 néha megesik, mint robinnyu a chelsea-é aztán manchesterben spanol már az arabokkal:) -
karajjj #6775 :DDDDDDDDDDD -
#6774 "Szerintem már be lehet írni, ha azt nyilatkozza bármelyik vezető,h megegyeztek. "
rögtön az jutott eszembe hogy Mezei: Matthaus a Fehérvár edzője xDDD -
#6773 Scott Sinclair
Chelsea -> Wigan on Loan
örülök, legalább játszik rendszeresen,és talán 1-2 év és beépülhet hozzánk. remélem nem hiú remények... -
#6772 Lehet,h még nem írták ki, mert fizikailag Hutnelaar nem írta még alá, mert nincs Milanóban. Szerintem már be lehet írni, ha azt nyilatkozza bármelyik vezető,h megegyeztek. -
remélem VdV lesz a következő. vagy bármilyen irányító, csak ne Deco :D