18069
-
#6770 Marko Arnautovic
Twente-->Inter kölcsönbe 1 évre, 9 millios opcioval. -
#6769 HIVATALOS: Az AC Milan bejelenti, hogy megállapodtak a Real Madriddal Klaas-Jan Huntelaar átigazolásáról. -
karajjj #6768 most ki kötözködik? én csak megnéztem mind a két csapat oldalát és még egyiken sem volt kint -.- fúúú de nagy kötekedés -
#6767 de mér pont oda....áh sokkal jobb csapatba is mehetne -
#6766 kötözköthetsz,de ott lesz.
Galliani told Sky Italia: "The agreement has already been closed with Real Madrid. The Dutch player will be in Milan this evening (Thursday)." -
#6765 persze ettől még nem hivatalos tehát elvileg még nem kellett volna beírni -
#6764 csak idő kérdése, így vagy úgy én sajnálom nagyon. -
#6763 "Az üzlet megkötetett." - Galliani -
karajjj #6762 egyik csapat oldalán sincs még hivatalos hír -
#6761 Sajnálom hogy egy ilyen szintű játékosnak még az esélyt sem adtuk meg :| remélem sikeres lesz Milanoban -
#6760 Klaas Jan Huntelaar
Real Madrid -> A.C. Milan -
#6759 Amelia
Palermo-->Genoa
Rubinho
Genoa-->Palermo -
#6758 csak kurvákra :DD -
pinnacle #6757 Meghát Berlusconi, miniszterelnökként válság idején nem dobhat ki az ablakon 20-40 millió eurókat.
-
karajjj #6756 de ha nem hoznak el senkit, lásd pl cissokho, az is teljesítmégy? -
#6755 csak üzletemberek... ha pl elhozzák Huntelaart 11 milláért , miközben 20at kértek először érte, akkor az már teljesítmény.. -
#6754 idézem magamat, hogy értsd mennyi komolyság volt abban a megnyilvánulásomban, amire így reagáltál: post -
pinnacle #6753 miért baj, hogy rávilágítottam, h. más szemébe a szálkát...? :)
-
#6752 jobbulást -
pinnacle #6751 [köhög]
Paul Pogba
[köhög] -
#6750 ha eg 16 alatt van, akkor Arséne viszi :) -
Rudee #6749 Lehetetlen? Az is egy ismert középpályás? Mert akkor Perez megveszi -
#6748 ottvótam' :D? -
#6747 ez már amúgy párszor ki lett vesézve... :D -
#6746 itt az sg-n Dongubának a legjobb: egyszerre fanol a Milánnak, a Barcának és a Man.Utd-nek, ha valamelyik meggyengül még két másik opció marad hogy boldog legyen az év, ha egyik csapatból a másikba igazol egy meghatározó játékos: nem történt semmi, a tavalyi BL-döntőben meg egyszerűen nem érhette csalódás... -
#6745 hát szükség van rá, főleg, ha pirlo megy,de remélem nem:) -
karajjj #6744 ellenpéldának ott a Milan :D nem akarnak sok pénzt költeni, ma összeült a válságstáb, hogy csak igazolni kéne... -
#6743 ezt már kb harmadszorra mondod el ebben a topikban :D -
#6742 ahhoz kell előbb mutatni, vmiféle magatartást,h lássák, lehúzható. ebből hiány nem volt -
#6741 a lehúzás nem újdonság sajnos :| -
#6740 Pont az hogy nem, mivel a Pool is tudta mennyi pénzt elszórtatok már átigazolásokra, ezért minél többet kértek tőletek, hogy jól lehúzhassák a realt mert tudták hogy megadja nekik Perez a pénz.. Más csapatnak nyilván eladták volna 20-25 millioért de nem a realnak. -
#6739 20 kevés, 25-ér már talán, 5 milla plusz meg mi a Madridnak? :D -
#6738 na jó, de 20-25 millióért elhozható lett volna szvsz -
#6737 De meg csak olyan sem, hogy lehetetlen.
Ugy latszik -
#6736 a real madrid szótárában nincs olyan szó, hogy sok.:D -
#6735 30 milka? Nem sok az egy kicsit? :| -
karajjj #6734 csókolom, azért a City sem panaszkodhat... -
#6733 Kicsit sok lesz az új igazolás és mire összeszoknak.... -
#6732 ámen -
#6731 istenem :D és 100% h idén sem nyer semmit a madrid, barca ugyanugy megeszi őket