18069
-
#6850 tényleg? ja...! -
karajjj #6849 de most Tisza igazolt el, nem az említett focisták -.- -
#6848 mondjuk emiatt büszkék lehetünk Dzsudzsák az első a goal.com szakírói szerint
off off -
#6847 oké, de akkor ott van huszti, dzsudzsi, hajnal stb és a sok fiatal tehetség, pl a werder bremen ifjú titánja márkó:D -
#6846 Farkas II Balázs Dinamo Kijev -> Videoton (kölcsönbe)
Orosz Péter -> Lombard Pápa -
karajjj #6845 azért mégis csak magyarok vagyunk... -.- -
#6844 jó sokat tudtok beszélni ilyen jelentéktelen focistákról:) vagy csak én vagyok vele úgy,h ki a phast érdekel tisza tibor?:D -
karajjj #6843 a DVTK-ban jól nyomta, meg még az elején az Újpestben is -
#6842 jó pár éve én aszittem több van benne szar játékosnál :D -
#6841 na végre:D -
#6840 Claudio Pizarro
Chelsea -> Werder Bremen -
#6839 Damien Duff
Newcastle -> Fulham -
karajjj #6838 hát attól még Tisza is jobb... :D -
#6837 Nemanja Matic (21 éves, Szerb válogatott középpályás)
Kosice -> Chelsea
£1.75 m -
Rudee #6836 A Debrecenbe igazolt Coulibaly-t fogja pótolni? Lő vagy 6-8 gólt a szezonban, aztán csókolom. Bár nem is baj, legalább kikerül még a válogatott bő keretéből is. Remélem. -
#6835 erről beszélek, és ő az nb1 sztárja :|
-
karajjj #6834 hát azért a steaua ellen szépen leégette magát -
#6833 ez a realitás, túlvan sztárolva, de mégsem kell senkinek sem, "csak" egy Antwerpennek -
#6832 így van, de a pepsifoci-n már kész tényként kezelték. Az NSO meg azt írja,hogy este ülnek le tárgyalni a szerződésről.
Saját véleményem: A Celtic érdeklődéséről is beszéltek már vele kapcsolatban, úgyhogy a belga 2. osztály hát..... még a holland 2.-nál is gyengébb. Oda szakmai fejlődésért nemigen igazol,max több pénzért. Bár amilyen helyzetet kihagyott Bukarestben, hát jobb is hogy oda megy. -
Monoton #6831 Több pénz, életszínvonal. -
#6830 belga másodosztály. abban mi a jó? -
#6829 még csak tesztelik én úgy tudom -
#6828 Tisza Tibor
Újpest -> Antwerpen -
#6827 Stephen Hunt
Reading -> Hull
Kamel Ghilas
Celta Vigo -> Hull -
#6826 Michael Mancienne
Chelsea -> Wolverhampton
Kölcsön csak persze -
#6825 egyre jobban csúszik lefele :\ -
#6824 Luis García
Atlético Madrid->Racing Santender -
#6823 tudtam, ez csak egy poén akart lenni, de ugy néz ki süket fülekre talált:D -
#6822 #6705 -
#6821 Nilmar? akkor hajrá villareal Sárgatengeralattjáró! :D:D -
karajjj #6820 #6808 -
botamas #6819 A Fiorentina labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Cristiano Zanetti, a Juventus eddigi játékosa. -
pinnacle #6818 Nalátod, én 10-15 meccs után kezdek atomszurkesz lenni:) Addigra már eldöl ki lehet bajnok:)
De akár az utolsó fordulóba is lehet csapatot találni... :P -
#6817 :D! -
karajjj #6816 Nilmarért csengette a Villareal a története során a legtöbb pénzt -
pinnacle #6815 Fúbazmeg:D
naigen, a divatszurkolásnak is megvannak a hátrányai:D -
#6814 Nihat visszaigazolt a Besiktasba, viszont jött helyette Nilmar -
#6813 Botinelli
Samp-->San Lorenzo -
pinnacle #6812 Nihat, Rossi fixen elötte vannak.
Szóval megértem és még csak 20 év alatt van, szóval bármi lehet belőle. -
#6811 hát maximum a villarealt nem értem miért nem játszatták, kezd olyan lenni a foci,h nem adnak időt kibontakozni senkinek, se edzőknek, se játékosoknak. de örülök,h a PL gazdagodik egy ilyen játékossal.a Hull meg tényleg baromi jól járt, altidore,meg legalabb kezdő lesz.(ugye??? annak kell lennie:D)