18069
-
#7135 Először nekem is elállt a lélegzetem :) Aztán utánajártam :D
Amúgy ez is egy megoldás arra, hogy színvonalasabbnak tűnjön a bajnokságunk. egy Yakubu és egy Diego a Honvédban, egy Hadji Diouf a Haliban, még kellene igazolni valami Ronaldo-t a brazil 6odosztályból, Zaraténak is van sok tesója, meg Eto'o-nak is van egy öccse, aki asszem a spanyol 3-ad vagy 4-ed osztályban nyomja. Látszólag neveket igazolnánk. Aztán ha egy külföldi emberfia majd kákattint a soccerstanden egy magyar bajnokira, ő csak annyit lát majd gólszerzőknél hogy [0-1] Yakubu [1-1] Zarate [1-2] Ronaldo ... :D -
Monoton #7134 Még jó hogy tettél képet :D -
#7133 El Hadji Diouf
AEK Athén -> Haladás (kőccsön)
-
#7132 Mandzukic atomtaraj jatekos. -
#7131 tanulj meg beszélni! (mosd meg a fogadat) -
#7130 Hihetetlen, milyen jó emberek nevelkednek ott Zágrábban
Onnan jött ugye Eduardo, Modric, most Lovren. És akkor még ott lesz Badelj, Mandzukic és Kramaric is.. -
icemankimi #7129 mossad meg a fogadat! -
#7128 Mivel most felevnel vagyunk a szezonban igy ez a fel ev+ 4 ev:DD -
#7127 4,5 évre??? wut??? -
Roy4l #7126 tudom hogy 1x már leirtam de most még1x :D
Dejan Lovren
Dinamo Zágráb --> O.Lyon 4,5évre
8M € -
karajjj #7125 nah, szerintem megérdemelnéd a fórum megmondóembere díjat -
#7124 Ez baromság, mindenhol lehetnek hullámvölgyek, és a nagy csapatok ki jönnek belőle.
Ismét köszönjük a szakértő hozzászólásodat, mostantól kézpénznek vesszük,h pár nagyágyú el fog menni!
-
icemankimi #7123 poolon már senki nem segíthet
azért benítez jól húzza még így is.
nyáron onnan elmegy pár nagyágyú az tuti... -
#7122 az lehet, de a poolnak is nagy szüksége elsz rá:S tegnap is kaptak egy nagy pofont, Reading kiütötte őket a kupából:) -
karajjj #7121 kár, hogy nem a Bocába ment haza, nagyon ráfért volna a csapatra -
#7120 Nemigen tartotta vissza az Atlético, csak nyáron járt volna le a szerződése, de elengedték ingyen:)
egyébként a 17-es lesz a száma a poolban. -
#7119 űűű -
#7118 Maxi Rodriguez
Atlético Madrid -> Liverpool
on a free transfer 3 and a half year -
#7117 Azért nem hinném hogy a magyar bajnok ne tudná megtartani az értékeit egy ciprusi klubbal szemben. Ne felejtsd el, hogy itt most Leo-t mindenképpen értékesíteni akarta a vezetőség, az meg egy dolog, hogy épp egy ciprusi csapatnak kellett.
Ha Leo szerződéséből még 3 év hátravan akkor 1)nem akarják eladni mindenáron 2) nem hinném hogy Ciprusra akart volna igazolni. -
#7116 Bocs, nem konkrétan rád céloztam, s nem is Leandroval kapcsolatban.
Ha egy futballista innen Ciprusra szerződik sokan mosolyognak, hogy "oda még befér" - hát az utóbbi években már nem bizos, hogy befér, tobbet kell ott produkálni, mit, ami itthon elég volt.
Szeretnénk rózsaszín szemüveggel nézni a világra, Leandro itthon jó játékosnak számít, tavaly egy angol második ligás csapatnál volt próbajátékon, ahol a szerződés végülis szóba sem került - most 28évesen úgy döntött, ha Ciprusra hívják, máshová nem, akkor Ciprusra igazol.
Meg lehet érteni, ő is pénzből él, a szomorú az, hogy a magyar bajnokság leggazdagabb klubja sem tudja a játékosait megtartani, ha azok egy ciprusi csapattól kapnak ajánlatot (bár azért nem egy teljesen ismeretlen csapatról van szó) -
#7115 nem ez nem okoz emésztési zavarokat, tőlem a katari bajnokságba is távozhatott volna. a hangsúly itt most azon van, hogy mennyit kapnak érte, és nem azon, hogy hova megy... -
#7114 Sokaknál nehezen emészthető, hogy a ciprusi bajnokság is előrelépést jelent mostmár nem csak anyagilag, hanem szakmailag is, s a bajnokságuk színvonalai is jobb mint a magyar.
Természetesen előnyösebb lett volna Leandronak belga, holland, esetleg portugál bajnokságba igazolni, de ha onnan nem kapott ajánlatot...
Nemhivatalos hírek szerint 600ezer euróért adta el a Loki.
A nap szomurú híre, hogy Halmosi kikerült a Hull keretéből, ifistákkal edzhet, s megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól - mindezt takarékossági okokal magyarázzák, nem Halmosi lett az egyetlen kitaszított, mindenesetre ettől sem tett jót
a magyar futballisták megítélésének -
Roy4l #7113 Mégis Lyonba ír alá -
#7112 nah akkor mégis csak lehet esély:D -
#7111 Bajzát -> Diósgyőr -
#7110 Franciaország: a Dinamo Zagreb védője mégsem a Lyonnál folytatja? -
#7109 mióta nincs csapata asszem az arsenallal edzett, kiv vagyok mennyit fog játszani. gondolom most az afrika kupa miatt igazolták le hivatalosan is -
#7108 a szezon végéig marad az ágyúsoknál..... -
karajjj #7107 ez most komoly? :| -
#7106 Hozzánk meg visszajöhetne Vinnie Jones
Hát azért Campbell elég fitt még, ahogy azt mindenhol állítják. -
#7105 visszamegy?:D lol -
#7104 Sol Campbell -> Arsenal
-
#7103 Még nem írt alá.
Én amúgy az árra lennék kíváncsi. Jobb esetben kerülhetett vagy 250.000 euróba... A két legértékesebb játékosukat (Varga mellett) fogják elveszíteni, mélyen áron alul.. -
karajjj #7102 a loki eléggé bukni látszik most a téli átigazolási szezont :S -
#7101 jéééézusom:D -
#7100 Leandro DVSC -> Omonia Nicosia -
#7099 a francba..
mi is vittük volna elvileg. -
Roy4l #7098 Dejan Lovren
Dinamo Zágráb --> O.Lyon 10Millió €
azt még nemtudom hány évre -
karajjj #7097 ezt akartam írni először én is, dehát arról nem ő tehet, hogy a Hertha nem vette meg :S pedig ott ment is neki -
#7096 maradt volna a Herthába...