Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
CA: 166
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Personal information
Full name Jean II Makoun
Date of birth May 29, 1983 (1983-05-29) (age 25)
Place of birth Yaoundé, Cameroon
Height 1.73 m (5 ft 8 in)<1>1>
Playing position Midfielder
Club information
Current club Olympique Lyonnais
Number 17
Senior clubs1
Years Club App (Gls)*
2000
2001
2001-2008
2008- Jeunesse Star
Tonnerre Yaounde
Lille
Olympique Lyonnais ? (?)
? (?)
165 (9)
0 (0)
National team2
2003- Cameroon 0 22 (7)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID
nagyon jó védekezõ középpályás,rengeteget fut,jól szerel,nem tudom kihez hasonlítani igazán.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
REAC ---> Debrecen
asszem 2006-7es évben volt az elsõ meccse, és ezzel a Cardiff minden idõk legfiatalabb játékosa aki pályára lépett
2007 juniusban egy több mint 1 milliós ajánlatot utasitott vissza a cardiff ( a klubot nem nevezték meg, csak anyit hogy PL csapat)
késõbb az Everton ajánlatát is visszautasították
tavalyi szezonban 22 meccsen lépett pályára köztük 6 fa kupa meccsen
nemzetközi szinten
2007 augusztusban debütált a wales-i válogatottban (u21)
az u17es válogatott csapatkapitánya volt ezelõtt
2008 májusában pedig 2 meccsen is tagja volt a felnõtt keretnek, csak nem játszott
tömören ennyi😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
REAL MADRID
<#nyes>#nyes><#hawaii>#hawaii>
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
tény,hogy a boro vagy az everton sokkal jobb csapat,mind anyagilag,mint keretileg,ott nem biztos,hogy mindig játszana.az ilyen klubok bármikor megtehetik,hogy vegyenek egy másik jobboldali középpályást,ha éppen nem muzsikálni jól a mi Gerzsonunk.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"