18069
-
#7175 Jonathan Reis
PSV -> Free Agent
drogozott, nem fogadta el a terápiás ajánlatot, kibaxták:) -
karajjj #7174 ki van világosítva a kép
egyébként azért igazolnak ilyeneket, mert nb1-ben bőven jók lesznek és eddig ez nagyon is bevált nekik, szóval üzletileg jövedelmező, tehát folytatják -
#7173 nem csak szar a kép. -
#7172 de ez az egész kép olyan kamunak tűnik....mintha a feka gyerek rá lenne photoshoppolva :D -
#7171 Etogo Essama Awoundza
-> DVSC-TEVA
A 21 esztendős futballista már több hete készült a csapattal, korábban pedig az olasz „sokadosztályú” Campitellót és a Serie D-s Sestesét erősítette.
--------------------------------------------------------------------------
Én nem egészen értem, hogy mi folyik Debrecenben. Coulybalit sem értettem. Ezt sem. Miért nem tudnak a szlovén vagy cseh liga középcsapataiból igazolni? Arra még bőven lenne pénz (200-500ezer euróért már nagyon jó fiatalokat el lehetne hozni onnan).. Miért ilyen sokadosztályú senkiket kell igazolni? Miért nem kezdenek egy szinttel feljebb lépni abból a pénzből amit most szereztek? Nem ugrani egy hatalmasat. Csak egy lépcsőfokkal feljebb... -
#7170 Ha elmegy a Schalkeba vagy a Werderbe, esetleg vmelyik bajor csapatba, az más:) persze most a hsv sem rossz, de azért inkább látnám, ahogy vág 2-t fergieéknek ő is, mint tevez:D -
karajjj #7169 na, így értem :D -
#7168 Ja.. nem az, a Premier League sem az, de ugyan ezt mondanám, ha a Stoke City-hez igazolt volna. -
karajjj #7167 mi az, hogy így íveljen lefelé? egyáltalán nem szar a német bajnokság -.- -
#7166 Jah érthető, megnéztem pár gólját a MU-ban meg a Real-ban is és olvastam, h ronaldo cseréjeként nem rég pályára léphetett a ligában, 10 hónap után, és gólt is lőtt a meccs végén.. egészen elérzékenyültem, lehet, h megveszem a Fifában, a Cardiff City-hez:D
Félre a viccet, tényleg sajnálom, h a HSV-be megy, egyáltalán nem rossz csapat,biztos vágja majd ott is a gólokat, de valahogy méltatlannak tartom, h így íveljen lefelé a végén, ezért lett volna jó a PL-ben látni még valaha:) -
#7165 de ő folyamatos lehetőséget akar a VB előtt -
#7164 Mondjuk a Spursnél azokra a 15 percekre elfért volna:D -
#7163 ő maga mondta, hogy nincs olyan fizikális állapotban, hogy PL-ben játszon -
karajjj #7162 :O -
#7161 halál se érti, miért nem a PL-be jött. -
#7160 O.o -
#7159 -
#7158 Ruud van Nistelrooy
Real Madrid -> Hamburg
-
#7157 de :D -
#7156 NEMMOMNDOD?:D -
#7155 Senderos
Arsenal -> Everton fél év kölcsön -
Roy4l #7154 -
#7153 Nicolas Lodeiro
Nacional(Uru) -> Ajax 4millió euró
http://goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2010/01/22/1756286/official-ajax-sign-nacional-playmaker-nicolas-lodeiro -
gyepesjoint #7152 :)) -
#7151 akkor benéztem
itt egy jó cikk az ő "karrierjéről" aki esetleg még nem látta
http://nst.blog.hu/2009/06/22/valahol_valami_felrecsuszott -
#7150 mondjuk ha ő igazol oda, már az sem lenne meglepetés. -
#7149 "Az FC Bunyodkor két támadót is leigazolt a dél-koreai Pohang Steelers-től, a 33 éves brazil Denilson-t (nem összekeverendő a világbajnok, ex-Real Betis-es Denílson-nal, illetve az Arsenal-ban játszó fiatal Denílson-nal) és a 27 éves macedón Stevica Ristic-et." -
barcames #7148 a bearanyozott gyerek... no comment -
#7147 irán??? váó.... -
#7146 azért az iráni 2.osztály sem hétköznapi -
karajjj #7145 Béla... -
#7144 Denilson-Bunyodkor
mi lett ebből az emberből:D -
kretyás #7143 ez is megcáfolva, mert a Stoke nem akarta a fizetését fizetni :D:D:D:D -
#7142 Mancini
Inter -> OM
kölcsön -
Csesza #7141 -
kretyás #7140 jaja
azért az kemény h a Portsmouth ekkora szarban van -
#7139 csak kölcsön nem? -
kretyás #7138 David James-> Stoke o.o -
karajjj #7137 mindenhol úgy kezdték a híreket, mikor felvetődött, hogy jön, hogy "Nem, nem az a Diouf..." -
#7136 :D
Amúgy Dioufra kíváncsi leszek. Állítólag ügyes gyerek. Majd az első bajnokin meglátjuk:D