Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Egyszer akkora gólt lõtt a MU-nak emléxem (Barthez védett még)... :o
most hadd ne hozzam fel példának Raúlt,akit pár éve már leírt az egész világ,most meg azért elég szépen rúgdosta a gólokat,a gollövõlistán is holtversenyben 4. lett 18 góllal,és õ csatár.
én azt mondom,hogy a serie a tempója a PL-hez képest nem lesz nagy falat,a PL-ben azért nagyobb hajtás van,jól meglesz õ a Romában.
ReaL MaDRid x siempre
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ebben a évben a Poolban is csere volt,talán a legemlékezetesebb megmozdulása az öngól a Chelsea ellen
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ahogy a Rómára is igaz ez, nemzetközi porondon az utóbbi idõben nemláttunk tõlük se semmit..
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
védõk meg nagyon sokáig eljátszanak, ott számít legkevésbé kor.
Yo, Bitch!
27 éves, tehát 5 év múlva 32 lesz. Akkor ált. már jön egy fiatalabb játékos a pótlására.
5 év még bõven jó és nem értem ezt a levezetõ dumát. R. Carlos 30 évesen is gyorsabb volt a legtöbb szélsõnél. Makaay nem fért már be a Bayernbe Toni, Klose, Podolski mellé. Tristán sérült állandóan.
Szal rossz példák sora
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Max 4-5 éve van a Roma-ban. Neki már csak lefelé vezet az út,27-30 évesen már egy focista kezd veszíteni a gyorsaságából,ami pont nem elõny fõleg egy szélsõnél... lásd:Michael Owen(az egyik leggyorsabb csatár volt)
ReaL MaDRid x siempre
igen elvileg az Interhez írhat alá nemsokára...
Mancini hova igazol? Inter?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
REAL MADRID
Roma csendbe üzletel gecii
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
am makoun már 25 éves, nem mondhatni fiatal tehetségnek.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]