Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
Bátyám mesélte, hogy Angliában 50 fontban tett a MU gyõzelmére, és 0-2 rõl kaptak ki, mert Barthez úgy döntött, focizgat õ is egy kicsit..😄 hogy ebbõl mennyi kamu, nemtudom😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

limperatore
barthez mu-ba többet lepkézett mint védett 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
ahol az átlagéletkor 42 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

zaki
Sztem egy megbízható pléja Riise, és még a szabadrúgásai és elég veszélyesek... :S
Egyszer akkora gólt lõtt a MU-nak emléxem (Barthez védett még)... :o

<#worship>

hunbasser
simán.eléggé megbízható,masszív játékosról van szó,nem beszélve a bombaerõs löketeirõl.az más kérdés,hogy nem jött neki össze ez az év,bárkivel megesik az ilyesmi.

most hadd ne hozzam fel példának Raúlt,akit pár éve már leírt az egész világ,most meg azért elég szépen rúgdosta a gólokat,a gollövõlistán is holtversenyben 4. lett 18 góllal,és õ csatár.

én azt mondom,hogy a serie a tempója a PL-hez képest nem lesz nagy falat,a PL-ben azért nagyobb hajtás van,jól meglesz õ a Romában.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
_:A?SDASDASDASA

igazad van,Milanodba még túl fiatal is lenne 😄DDDDDD

ReaL MaDRid x siempre

sygmaBlueJersey
höhöjolvan, Steve McLaren a Twente edzõje...link

igen

sygmaBlueJersey
looool riise a legjobbak közt???? 😄 sztem ezen még õ maga is beszakadna...

5w0rdf15h
nagy csapatos példa kell? ott a Milan, náluk több a 30 fölötti mind az alatti és így tudtak BL-t nyerni stb.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

sok játékossal elõfordulnak ezek a dolgok

BADE
most biztos nem,anno jobban ment neki
Ebben a évben a Poolban is csere volt,talán a legemlékezetesebb megmozdulása az öngól a Chelsea ellen

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Gunnersboy
nemzetközileg nem nagy, de a saját országában meghatározó, élcsapat

ahogy a Rómára is igaz ez, nemzetközi porondon az utóbbi idõben nemláttunk tõlük se semmit..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Riise sztem most a világ egyik legjobb balszélsõje/bal hátvédje

sygmaBlueJersey
várjunk csak bordeaux szted egy nagy csapat? hát nem,na oda való riise,de sztem sem a rómába,sem a liverpoolba.meglátjátok, úgy lesz riise-vel ahogy mondtam...

Gunnersboy
Micoud most is meghatározo játékos volt a Bordeauxban mikor nemvolt sérült, 35 éves....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
27 éves ... az még nem kor én már csak tudom😛

#acm

ForzaInter
2-3 év? 27 éves, a mai játékosok kb 35 éves korukig meghatározó játékosok lehetnek klubjukban, rengeteg pl lehet rá mondani, egyébkétn jól mondta HunBasser egy játékos kb 27 éves korára éri el legjobb formáját...
védõk meg nagyon sokáig eljátszanak, ott számít legkevésbé kor.

Yo, Bitch!

green6k
Szerintem nem egy nagy játékos Riíse.A jövõre kéne építkezni és ebbõl a pénzbõl egy tehetséget venni.A romának erre lenne szüksége (nem vagyok Roma fun...).Idõsebb korában már sérülékenyebb és lassabb az ember, hisz mögötte van jópár év profizmus.Elfáradnak a játékosok.Tény hogy még 2-3 jó éve lehet, hisz Toni sem egy mai csirke mégis rúgdossa a gólokat, de elég nagy a kockázat arra hogy egészségesen tölti e ki a szerzõdését a pályán, vagy valami rehabilitáción újságot olvasva valami sérülés miatt.Ettõl függetlenül egy középmezõny beli csapatban nagyon is eltudnám képzelni.De nem a Rómában.Ez az én véleményem.

De nem értem mit akarsz.
27 éves, tehát 5 év múlva 32 lesz. Akkor ált. már jön egy fiatalabb játékos a pótlására.
5 év még bõven jó és nem értem ezt a levezetõ dumát. R. Carlos 30 évesen is gyorsabb volt a legtöbb szélsõnél. Makaay nem fért már be a Bayernbe Toni, Klose, Podolski mellé. Tristán sérült állandóan.
Szal rossz példák sora

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

sygmaBlueJersey
igaz<#eljen>

zaki
Owennel nem érdemes példálózni, utúbbi években többet volt sérült, mint egészséges.

sygmaBlueJersey
Mondjak pár példát? Edgar Davids,Roy Makay,Diego Tristán,Roberto Carlos, ez a pár név csak kapásból jutott eszembe.

Max 4-5 éve van a Roma-ban. Neki már csak lefelé vezet az út,27-30 évesen már egy focista kezd veszíteni a gyorsaságából,ami pont nem elõny fõleg egy szélsõnél... lásd:Michael Owen(az egyik leggyorsabb csatár volt)

hunbasser
ehh,nem értem a logikádat 😄 egy játékos általában 27 évesen éri el legjobb formáját(de sokan csak 29-30 évesen),simán benne van még van 8 év.

ReaL MaDRid x siempre

sygmaBlueJersey
Sztem innen már nem megy sehova... Talán egy sokkal gyengébb csapathoz évek múlva,de akkor már tényleg bagóért.

27 éves, nemtudom mirõl beszélsz 😄

igen elvileg az Interhez írhat alá nemsokára...

sygmaBlueJersey
Utolsó pár évére megy oda egyértelmû,h nem adnak érte többet.visszavonul és nem kapnak már érte pénzt😊4m font az ugye 5m euro kb.
Mancini hova igazol? Inter?

látom és elég gyenge pénz egy ilyen játékosért...

gabber_saviola
de fontban persze 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

4m? ennyi? :S

Oziris666
Hülye ez a Benitez,ilyen bagóért odaadni...

Gunnersboy
hát, nekem ez mág uj volt, akk sry 😄

C. jobb oldali

BUDA > miskolc.

csak kb két hete szemeztek egymással de mindegy 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

5w0rdf15h
nem tavaly vették Cicinhot bal hátvédnek? O.o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
így igaz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gunnersboy
hát akkor gondolom Mancini pótlására mehetett Romába....... :-Cccc gecii

Hát az az eredeti posztja, nem? :S

REAL MADRID

Gunnersboy
amugy Riise tud bal kp-t is jáccani nem?

Kíváncsi leszek hogy tolja majd Olaszban

REAL MADRID

Gunnersboy
:|||| bazz errol semmit se lehetett hallani :ooo
Roma csendbe üzletel gecii

LasDen
Érdekes, de jó döntés...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#wow2>

REAL MADRID

sygmaBlueJersey
John Arne Riise Liverpool -> AS Roma 4m Pounds

kraawz
mondjuk a 7 bajnoki címbõl ?😄

am makoun már 25 éves, nem mondhatni fiatal tehetségnek.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hát valamibõl ki kell fizetniük az új stadiont 😄DDDD
GTheo
Pár év múlva õ is nagyon drágán fog távozni a Lyonból, mint Essien vagy Diarra. Szerintem.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

😄DDddddddddddddddddddd

báttyó02
:FGDSG_:FDG:_FG_:F

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -