Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
(Y)(Y)(Y)(Y)

ReaL MaDRid x siempre

LES FORZA INTER
jah, és a végén meg is nyeri a honvéd az uefát 😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Matthew Prosac
a Real harmadikként végez BL-csoportjában (többek közt csoportjában az MTK is megelõzi majd), így az uefában folytatja, míg a Honvéd megnyeri az intertotót, ami után az uefa negyeddöntõjéig menetel, ott pedig a Reállal csap össze a legjobb 4közé kerülésért... <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sztem viccelt 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hunbasser
sztem honvédot akartál írni...😄

ha pedig nem: igen,a Real Madrid természetesen a BL fõtáblán van,mivel 1. lett a La Ligában,így automatikusan bejutott (H)(H)(H)(H)(H)(H)

ReaL MaDRid x siempre

LES FORZA INTER
a real is bejutott a BL-be? ez új 😄😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

akkor jó, h jöttem 😄

Gunnersboy
np, elmosolyodtam azér 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hopi 😄
kicsit elnéztem 😄<#falbav>
aszittem az Alves - Barca hírre ment 😊
sry<#pias>

haggyadmá, õ tud valamit, amit mi nem<#wilting><#idiota>
Gunnersboy
a Honvéd a Realt? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

... mint tavaly
(bár én szorítok nekik, h megfogják a realt)

épül az év csapata

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

5w0rdf15h
<#wow2><#fejvakaras>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

miki36

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

a 3büntetõpont után neked inkább jó lenne befogni a szádat, nem véletlenül kaptad ezeket, ezzel le is lett zárva a vita...

Gunnersboy
Oross Márton
Gyirmót -> Haladás

Cabell
köszi végre vki osztom<#beka2><#crazya>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Kaplan
kusshadj már, kibaszottul únlak.

(többiektõl meg sry a vulgáris kifejezésekért, de már nem bírom ezt ép ésszel...)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sygmaBlueJersey
Ha valaki beszologat aiknek semmi köze nem volt a vitához,annak persze,h visszaszólok,te nem így tennél Csesza?csöves állásfoglalt,beszólt,én meg vissza,mi itt a baj?nem az h õ beleszólt?de.. mind1 én ezt teszem,ha valaki beleugat..ez van.

sygmaBlueJersey
Chelseaben még jó volt,de barcaban szart semér.. Megijedtem õszintén szólva mikor felröppent az a hír,h talán visszajön:S

Woodpecker
mostmár te is htx vm.

nem igaz nem unod még?!

sygmaBlueJersey
Érdekes az izlésed ostobarátom😄 de tudod mit? tényleg irigykedem viszont te cussojá..

Rockynhooo
pedig yol rúgja az a bõrt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Cabell
Akkor nézd meg még Chelsea-s korában...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
nincsizslogója -.- <#vigyor1>

Gudjohnsen iránt érdeklõdik a Newcastle és a West Ham <#gonosz3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

9csöves9
arról hogy ilyen csuda lógód neked sosenemlesz.úgyhogy süssöjjébe.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sygmaBlueJersey
mirõl beszélsz te elmebetegidot?

kraawz
he transfer reportedly is worth $10 million US, a record for an American player.

"This is a positive statement about the value placed on the young players we're developing," MLS deputy commissioner Ivan Gazidis said in the New York Times.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
egy újabb overrated "supertalent". hihetetlen hova tartunk, lassan már a nagycsapatok 15-20M alatt nem is vásárolnak, szürreálisan kemény összegek forognak...

#4296? én már rég nem flamelek <#pardon1>

ha visszaolvasnál látnád h nem... amugy meg #4296 :}

on

Jozy Altidore-> Villareal 15milla font :||||||||

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Matthew Prosac
remélem a haver dolog alatt nem engem értettél mert az minimum egy vérig sértés.. 😮

gabber_saviola
megkérem a két kedves flémelõt, hogy a többit pm-ben intézzék, köszönöm.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DFAS😄FS::SDF

ne itt éld ki a kisebbségi komplexusodat a hülye haveroddal együtt te szerencsétlen :\

báttyó02
fél kezed adnád te azér a logoér ---------------- NEMKELLL A DUMA-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gunnersboy
te logod is van olyan "ocsmány", emelett nemépp mondott semmi rosszat, de ahogy látom téged vernek otthon hogy ijen ingerült vagy mindenre :ASD_:ASD_.sa

sygmaBlueJersey
ne osztogasd az észt ezzel az ocsmány "menõ logo"-ddal..

miszter lancast még él ezek szerint... kb 3éve semmitse hallottam róla😄

:CCCCCCCCCCCCCCCCccccccccccc

Gunnersboy
picsába, mégegy kapus akit bukott a Fradi....

Matthew Prosac
Rabóczki (Vitesse) >> Honvéd <#wow2>

Rolka
Ha ez nekem szólt akkor ssssssssssssssss plz

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Nicola Amoruso

Reggina->Lazio :\

gondolom ez a két f*sz ismeri egymást és akk mehetnének együtt a p*csába :}

Rolka
Én meg azt hittem, hogy azt hitted Ronaldot igazoltátok le! 😄😄

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Matthew Prosac
télleg unalmas -.-

Rockynhooo
baze faszom mindig annyi az új hsz és asziszem leigazoltuk Kakát , fejezzétek már be faszom ...!!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"