Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
linket errõl. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
hát azért Vieri is nagyon jó volt, de tény h Baggio egy "legenda" az olasz fociba

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
biztossssss 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

zaki
Guszti, Hull City most jutott fel a Premier ligába, neki ez egy óriási ajándék, hogy ennyi idõsen még játszhat Angliában. De te persze szakértõ vagy 😛

9csöves9
Baggio másik dimenzió volt,Vieri a cipõjét nem köthetné meg😊

de Baggio húzásai is durvák voltak igen

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
roberto baggio nem volt az? mégis a legnagyobbak közt van

9csöves9
elég gáz hogy a világ egyik legnagyobb futballkurvája

limperatore
elég gáz h a világ egyik legjobb csatára volt most meg hulla városba kerül

9csöves9
és a Romában még nem is volt😞

ForzaInter
ez még nem biztos.

Yo, Bitch!

LasCar16
ne bassz DAS😄dddddd

#acm

Gunnersboy
Vieri -> Hull City
😄DDDDDDDDDDDDddddd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
igazad van, hagyjuk az már a múlt, koncentráljunk inkább a következõ szezonra<#circling>

#acm

REAL MADRID

lehet téged ez idegesít ha más ezt felhozza, de engem ugyanugy idgesít ha azt hozzák fel hogy kaptunk 2 "ajándék" bajnoki címet, errõl sztem nem mi tehettünk...

ForzaInter
el kell hogy keserítselek nem itt nyertük elõzõ kettõt<#szomoru1>

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
huhh 😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

😄DDDDDDDD
GECI 😄

BUDA > miskolc.

fsgh
sztem ezt a témát itt hadjuk abba ebben a topikban.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
jajnemár-.-

#acm

fsgh
leülhetsz egyes...<#szomoru1>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem nagyon vagy tisztában a dolgokkal, nem követted az idei szezont sem, nem mi tehetünk arról, hogy más csapat/csapatok csak csalással tudtak jól szerepelni...

Kaplan
omájfáckingád 😄DDDDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kraawz
dekeci😄DDDDDdd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

most így utánanéztem de sajna ahogy látom ez még nem igaz hír :S

<#nyes>

FORZA INTER!

limperatore
vagy mikor nem mi nyerjük a bajnokságot <#mf2>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
4 szezonra ír alá, Chelseaval azé nem hosszabít mer csak 2 évet akarnak.

Yo, Bitch!

zaki
Lampard is annyit fog szvsz... :o

zaki
Jah, már az is ritka, hogy angol nem Angliában nyomja :c

ForzaInter
ja Ince volt legutóbb, 2 évet lehúzott.

Yo, Bitch!

nem az lesz az érdekes, hogy egy angol az Interben, hanem az, hogy egy angol a Serie A-ban 😊

Háát milyen érdekes, mikor olasz van az Interbe<#vigyor1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zaki
Érdekes lesz egy angol az Interben... :o
Paul Ince volt ott azt tudom, de azóta nem nagyon volt ott angol... :d

ForzaInter
Lampardot már france footbal is lehozta, Quaresmát tutto, és bola címû portugál lap, elvileg jövõ hétre várható hivatalos bejelentés.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
te valami belsõs lehetsz az internél 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
mondtam ne kérdezzetek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
megálmodtad,ufficsálé forrás?.P

#acm

limperatore
quaresma lampard -> inter

ne kérdezzetek

LasCar16
szegény Thuram :|||

#acm

GTheo
Végre egy jó kapus 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

láttam még asszem az inter ellen, nemrossz a gyerek<#eljen>
zaki
Jó 53 meccsen 30 gólt lõtt a CSZKA-ban, szal... Biztos jó gyerek, brazil válogatott (bár ez most sokat nem oszt, nem szoroz... :c), én még nem láttam játszani.

bubu13
Gomes
PSV-Tottenham
Már csak az orvosi vizsgálat van hátra

EEE 1899

ennyire:d
fm-be legalábbis <#vigyor1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter
:|
azér ez nem gyengén túlzás, bár angolok midnnekiért túl sokat adnak, osz közbe felét ha megérik...

Yo, Bitch!

Jo ára 19 millió font.. ennyire jó lenne? 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ForzaInter
denyomi:S

Yo, Bitch!

Elmander