18069
-
#7416 2 szélsőhátvéd nincs, amúgy nem tudom miről beszélsz...a Bilbao meg az említett angol csapatok nem egy kávéház a Barcaval ...
Sztárcsapatok közt példátlan a saját nevelések száma , minősége... -
#7415 Angliában csak kapkodnád a fejedet, hány olyan csapat van, ahol a kezdőből 7-8 sajátnevelésű, angol. -
#7414 nah látod ez a baromság :D
a védelem egyértelműen gyengülne....a középpálya is valamelyest...a csatársor is gyengűelne....úgyhogy nem lenne olyan kompetens csapat mint most :D
amúgy meg nem egyedüllló lenne....nem kell messzire menni csak Bilbaoba....ott se m mindenki saját nevelés, de sokkal több van mint bármelyik másik spanyol csapatban....:D
de találj még ki ilyeneket...:D -
#7413 A gerinc fogalmát szerintem kimeríti az említett 3 játékos + ezekhez csatlakoztak még saját nevelések azóta...Vicces dolgokat írtok egy olyan csapatról , amelyik egyedülálló módon képes lenne kiállítani egy csapatot saját nevelésű játékosokból úgy ,hogy nem is igazán gyengülne... -
#7412 Így van, csak a barcások nem látnak tovább a pici szemellenzőjüknél. -
#7411 Hát ez így abszolút nem igaz!Puyol Xavi Iniesta ennyi aki viszonylag régóta alappillérei a spanyol válogatottnak!Inkább a Valencia adta a spanyol válogatott gerincét évek óta mintsem a Barca de mind1:D -
#7410 Amúgy lefosnátok a bokátokat,ha Ibra maradna és a kövi szezonban szarná a gólokat:D
Amúgy én sem komálom,de láttam,hogy az Interben mit művelt. -
#7409 a spanyol válogatott gerincét a Barca adja évek óta (saját nevelések), Villa az egyetlen "onnan vásárolt"...
Torres csak kampány pletyka , Fabregas (saját nevelés akit egy jogi kiskapu segítségével elloptak , de visszavásárolnánk bizonyos összegért) , de ő se valószínű... -
#7408 ha kell én most aláírnék szó nélkül egy Ibra-Torres cserét,persze ráfizetés nélkül :D -
#7407 Egyébként én rájöttem(nagyonokos), mire törekszik a barca; megszerzi a spanyol válogatott játékosait, mert látták a 2008 as eb-t meg a 2010 vb felkészülést is:) ez igazából egyszerű favágó technika, lemásolják a már nyertes kombót:D
mekkora demagógia, de milyen igaz! -
#7406 Volt vmikor... -
paly90 #7405 Sofiane Feghouli
Grenoble-->Valencia -
#7404 Ibra világklasszis csatár, minden szempontból, de nem illik a Barcelona játékrendszerébe, persze olyan rosszul nem teljesített, de Villa jobban fog odaillene. Elment blt nyerni a svéd, meg hogy majd aranylabdás lesz, nagy volt az arc nagyon, csak a barcába csak 1 a sok közül, és jól mondta Mourinho nehéz ugy aranylabdát nyerni ha olyan játékosk vannak előtted a csapatban mint Messi, Xavi vagy Iniesta.. City, Chelsea vagy MU valószínű ezek közül igazol valamelyikbe, ha persze elmegy. -
#7403 Jelenleg egy Ibra sokkal hatékonyabb támadó, mint Torres, mondhatnánk úgy is hogy tapasztaltabb. Ha a Barca eladja Ibrát és helyére hozza a kis szeplőst, akkor komoly hibát fognak elkövetni. -
#7402 node ajánlatot tettek torresre is :) -
#7401 Eleve nem lehet összehasonlítani a két játékost, mivel teljesen más poszton játszanak. Ibra magas, olyan LucaToni szerű robosztus (fájerfoksz szerint ez hibás szó) tankszerű támadó, Villa meg olyan Miccolis, gyors és technikás pléja. Egyik pont a másik párja lenne, ha a klasszikus angol focit játszaná a Barca. -
karajjj #7400 az a máshol, az a világ legjobb fociakadémiája... :D -
#7399 Szerintem nincs olyan hatalmas különbség Villa és Ibra között, Ibra talán még jobb is, egy előnye van Villának, hogy ő a spanyol bajnokságban nőtt fel, míg Ibra máshol, és most már írtózatosan nehéz alkalmazkodnia. -
paly90 #7398 Ibra sztem menni fog vagy legalabbis akar menni csak nem biztos h megveszi vki.(max City),mert nem volt jo szezonja és nem sok csapat fizetne érte 40 millio koruli osszeget,20ért meg ugyse adja el a Barca,tul nagyot buknanak rajta.
Villa sokkal jobban beleillik a Barca jatekab es Ibra sztem padozni fog ha marad.
En amugy ruhellem:D:D -
#7397 Van Der Vaart effektus!Szóbahozzák évek óta minden nagy csapattal,erre kiköt a Hamburgban... Nem egy nagy előrelépés!
(elnézést a Hamburg drukkerektől) -
#7396 Pedro szélső, mint Messi. Villa,Bojan,Ibra ez a 3 középcsatáruk van, és mivel 1 csatáros játékot játszanakelég is lenne, ha a 3 ból nem lenne 2 olyan játékos akiből egyiket sem lehet padoztatni. hogy nézne már ki Ibra a padon:D -
#7395 persze, de kérdés a Hamburg mikor lesz stabil BL résztvevő, mert ugye a PSV az idei évtől eltekintve mindig a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyese, és BL csapat -
#7394 de a német bajnokság jóval erősebb szal előrelépés mindenképp -
#7393 Hamburg - PSV most szerintem kb egy szinten vannak, kiváncsi leszek mit mutat majd némethonban -
#7392 Őt valamiért már nagyobb gárdába vártam volna. -
#7391 Pedrito is ott van még. -
#7390 Bresciano mégsem megy Szaúd-Arábiába
A dolgok, amiket mondtak, nem voltak igazak. Még mindig szabadügynök vagyok, és remélem, hogy maradhatok Európában” – mondta el Mark Bresciano, akivel kapcsolatban azt írták, hogy két évre aláírt az el-Naszrhoz.
„Hogy őszinte legyek, megfontoltam a szaúdi ajánlatot, mert érdekelt. De aztán rájöttem, hogy nincs itt ennek az ideje, Európában szeretnék még játszani. Valami új és nagy kihívásra vágyom, s egy topligában futballoznék. Érzem magam olyan erősnek, hogy magas szinten játsszak.”
Az biztosnak tűnik, hogy az ausztrálok világbajnoki előkeretében ott lévő 30 esztendős futballista nem marad a Palermóban, amelyben négy évet húzott le.
-
#7389 elvileg Ibrahim Afellay 9M-ért elkelt, a Hamburg vette meg. Az egyetlen dolog ami miatt nem írom biztosra, az a forrás... Bild.
-
#7388 Sokan? Te még nem találkoztál a Manchester Cityvel :D
Tudtommal jelenleg csak Ibra és Bojan van csatárposzton. Henry távozik. -
#7387 Jah elég sokan vannak most ott csatár poszton :D szerintem is Zlatannak lesz ez bukó. -
#7386 Ben Foster
Manchester Utd. - Birmingham City -
#7385 Ibrának kb annyi:D
szegény elment blt nyerni nagy arccal:D -
#7384 Hát Villa elég jó helyre került, nekem csak az szúrja a szememet,h már 28, miért csak most? -
#7383 jóvan sanyi,ülj le fiam egyes :DDDD -
karajjj #7382 kint van a hivatalos oldalukon is -
#7381 Nem légből kapott :D
Pont elkaptam a percet a Barcelona Twitteren.
FCBarcelona -
#7380 ha igaz, akkor is csak pénteken lesz hivatalos :) -
#7379 David Villa
Valencia -> FC Barcelona -
karajjj #7378 Advocaatot kinevezték az oroszok szövetségi kapitánynak -
#7377 és mindezek mellett az új edzője rendkívül sokat fog várni tőle :D