18069
-
#7376 Szabics Imre
Augsburg -> Sturm Graz
Erről még csak most olvastam :O -
#7375 Ricardo Costa (29)
Lille -> Valencia
-
#7374 Torghelle Sándor
Augsburg - Fortuna Düsseldorf -
#7373 szerintem a katari bajnokság jobb:D -
#7372 levezetni tökéletes hely lesz Titinek,sajna idén már abszolút nem volt kezdő...azért sok sikert neki!
Bresciano pedig még mindig beférne egy olasz középcsapatba,jó játékosnak tartom,csak hát a pénz beszél :) jó is az a szaúdi bajnokság! -
#7371 :D -
#7370 amugy is elküldték volna, szal mindegy:d -
karajjj #7369 Leonardo lemondott a Milánnál -
#7368 Mehmet Topal (24)
Galatasaray -> Valencia ($5M) -
Monoton #7367 Ja, főleg a CM0304-ben a Parma játékosaként :D -
#7366 ejj, pedig mi jó játékos volt ez a bressánó :( -
#7365 Hát igen, Ő sínylette meg Pastore érkezését. -
karajjj #7364 elkurvult... -
#7363 Mark Bresciano (30)
Palermo -> al-Naszr (szaúdi)
Egy újabb nocommentes átigazolás. -
#7362 Luigi Del Neri (edző) -> Juventus
Hétfőtől hivatalos. -
karajjj #7361 most ezzel mi a baj? -
#7360 Thierry a Red Bull NY-ben.
:S -
#7359 José Roberto de Oliveira (Zé Roberto)
Schalke04 -> Vasco da Gama (kölcsön) -
Rudee #7358 Lipcsei? -
#7357 Tudom, hogy nem átigazolás, de szerintem szót kellene ejtenünk azokról a híresebb játékosokról is, akik visszavonulnak/tak. Ez is hozzátartozik ahhoz az igényhez, hogy tudni akarjuk, melyik játékos hol van, merre tart.
Szóval az elmúlt hetekben a következő visszavonulásokról hallottam: Roy Makaay (Feyenoord), Van Bronckhorst (Feyenoord, VB után), Oliver Neuville (M'gladbach). Tudtok még valakiről, aki most hagyta/hagyja abba? -
pinnacle #7356 Valószinűleg a Twente-t szétrabolják a nyáron, gondolom a bajnoki cím nem fizetett annyit, hogy BL-be versenyképes maradjon igazolások nélkül. -
#7355 Szerintem inkább magával b*szott ki McLaren. Most learathatná a munka gyömölcsét a nemzetközi porondon (szép szakmai kihívás), erre elmegy egy olyan csapathoz, ami még az EL-ben sem indul...
Kaplan: Szerintem pár éve ezt a Wolfsburgról is el lehetett mondani, mégis bajnok lett. Továbbmegyek: sztem a Schalke (akik aztán tényleg örökloserek) is bajnok lesz 5 éven belül, feltéve ha ottmarad Magath. -
#7354 A Leverkusen a tipikus vesztes csapat. Az életben nem fognak bajnokságot nyerni, valami ilyesminek nevezik azt a dolgot, hogy karma. -
karajjj #7353 megmondom őszintén, hogy szezon elején asztem, ők lesznek a bajnokok... -
#7352 Leverkusen -
karajjj #7351 a Bundesligában az a szép, hogy még megtippelni sem lehet mostanában, hogy a Bayernen kívül esélyes még a bajnoki címre -
IXEMGabeo #7350 asszem jövőre Wolfsburg, Bayern és Werder Bremen csata lesz a bajnoki címért:) -
paly90 #7349 Van Gaal is ugyanezt csinálta tavaly.
Megnyerte a bajnoksagot az Alkmaarral azt elment a Bayernhez. -
#7348 ASD:ASDD:FSAD:ASD ????
nem semmi "hír" xddd
#7343: bazmeeeeg...mekkora egy pöcs ez a pali,jó,oké megnyerte a holland bajnokságot valahogy,és grat neki,de ez a húzása emberileg 0... -
karajjj #7347 persze, most mondták a tv-ben is
be is jelentették -
IXEMGabeo #7346 ez komoly? -
karajjj #7345 ez mindig így van... -
#7344 Gianfranco Zola
West Ham -> Free Agent -
#7343 Steve McLaren
Twente -> Wolfsburg -
#7342 Készüljünk fel, ez a nyár sok mindenről fog szólni, többek között a legdurvább fociátigazolásipletykaáradatokról a végén már azt sem fogjuk elhinni amikor már a bajnokság első fordulójában látjuk is a pályán az újoncokat:D -
karajjj #7341 SA_:FD_SA:F_ASdfsad -
#7340 csak a főcímet olvastam el, de muhahhhh xDDD -
Zséé #7339 Ennél már csak ez viccesebb -
karajjj #7338 a stadiont is lebontanák az ultrák :D -
#7337 Zlatan Ibrahimovic could make a return to Juventus, according to his agent.(GSM)
"It is only normal that the new president of Juventus will think of a top signing to relaunch the club," agent Mino Raiola told Tuttosport. "Zlatan is one of the best players in the world. In my view, nothing is impossible in life. In fact, I love to transform the impossible into reality. I have managed that a few times already in the past."
Erre mondják, hogy "az b*szna be" :D