Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
igazi középcsapathoz méltóan😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A Zenitben többet fog játszani, mint a Hamburgban szerintem. Ez is ok lehetett, hogy oda írt alá.
Még ha a Hamburgba be is férne most, idén ha bajnokok vagy BLben indulnak, úgyis valami nagy nevet igazolnak a helyére... Igazoltak volna 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zaragoza->Betis
Bayern München-Leverkusen
(másfél évre kölcsönbe!)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
fél év kölcsön + opciós jog
Tomas Rincon (Dep. Tachira) -> Hamburg
Leon Andreasen (Fulham) -> Hannover
Leandro Damian Cufré (Monaco) -> Hertha
Marko Babic (Betis) -> Hertha
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
kölcsön (fél év)
fél év kölcsön + opciós jog
Sunderland->Blackburn Rovers
szezon végéig írt alá
3. számú kapusnak
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Stieber Zoltán az Aston Villa után Németországban folytatja
Az utánpótlás-válogatott balszélsõ a másodosztályú TuS Koblenzhez írt alá a több játéklehetõség reményében"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Összezavart a tuttómárkátós cikk, mert Julian David Magallanes ufficsálés igazolása egyben volt a Korcsmár cikkel, csak lusta voltam végigolvasni. 😊
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}