Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Keane-t nem tudom miért adja el a Pool... Nekem is úgy rémlik, hogy nem ment rosszul neki ott. De nem baj, neki itt szinte mindig jól ment 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
még nem írt alá
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
15 millió font nem hivatalosan elvileg.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Marco Motta Udinese -> AS Roma kölcsön szezon végéig, + 7 millió eurós opciós jog.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Krzynowek -> Hannover
Gulan -> Fiorentina
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A Telegraph brit lap értesülései szerint Andrej Arsavin aláírt az Arsenalhoz, akiért 14,5 millió fontot fizettek az Ágyúsok a Zenitnek.
... Mixed Martial Arts
Jo -> Everton
REAL MADRID
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Hariszteasz -> Leverkusen
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
7millio font plusz Ryan Taylor-> NEWCASTLE
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Derby County > Fulham

rengeteg lóvé van ott, nem mellesleg elég sok brazil játszik az ukrán bajnokságban és a jobbak fõleg itt és a szatyorba
Leverkusen -> Kroos
1,5 év kölcsön
Dinamo Kiev -> Guilherme
5 millió euró
5 évre írt alá 😮
gratulálok
Arsene Wenger: Arsenal Not In Need Of 'Saviour' Arshavin
The Gunners boss is adamant that the prospective signing of Andrei Arshavin is not something desperately needed at the Emirates...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Man City -> Sunderland
Theofanis Gekas
Leverkusen -> Portsmouth (kölcsön)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
amugy meg :\
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}