Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Dacourt

Inter-->Fulham

Yo, Bitch!

pAtOcA
csak most meg sok csatár lesz Defoe,Pav,Bent,Campbell meg Keane

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

LasDen
mer Redknapp szerette volna.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pAtOcA
Jajam azt tudom,de mégis visszament a Spurshöz

LasDen
Defoenak ment a Pompeyben is......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pAtOcA
A volt spurs csatárok mind visszamentem a Tottenhamhez 😄 csak Berba nem fog..ezekszerint nem ment nekik az ipar 😛

Rockynhooo
és akkor most Defoe , Bent, Pavlyuchenko , Keane ? ki fog játszani ? :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

GTheo
Defoe azért ment el, mert nem fért be Bent-Berba-Keane mellé, Redknapp pedig nagyon akarta azért ment el és most Redknapp miatt jött vissza.

Keane-t nem tudom miért adja el a Pool... Nekem is úgy rémlik, hogy nem ment rosszul neki ott. De nem baj, neki itt szinte mindig jól ment 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
wtf? Elõbb Defoet veszik vissza 1év múlva + maniért, most meg Keane-t? Nem normális ez a Spurs. Egyáltalán minek adta el fél év után a Pool? Nem játszott rosszul, ráadásul buktak is rajta pár misit.

vmvr
úgy tûnik a sp*rsnél a kölcsönadás fogalmát másképp értelmezik😄😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
"gyk. csak a létrejött transzfereket kéretik ideírni"

még nem írt alá

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

GTheo
Robbie Keane -> Tottenham
15 millió font nem hivatalosan elvileg.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Robbie Keane visszatért a Tottenhamhez. Nem hivatalosan a korábban már jelzett 15 millió fontért.

Gunnersboy
irj panaszlevelet az NSO-nak

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

miki36
Albert Streit Schalke -> Hamburg

Marco Motta Udinese -> AS Roma kölcsön szezon végéig, + 7 millió eurós opciós jog.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Rudee
A Tubize 1. osztályú.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Megállapodás a határidõrõl: a BBC szerint ha egy játékos leigazolásáról a két érintett csapat emailben jelzi a magyar idõ szerint este hatkor lejáró eredeti határidõig az illetékeseknek, hogy szóban már megállapodtak, csak az idõjárás állította akadályok miatt nem köthették meg az egyezséget, akkor a határidõt kitolják. Ugyanakkor más források szerint a komplett határidõt eltolták kedd délután hatig. Ezzel szemben az angol Football League (másodiktól a negyedik vonalig) szóvivõje szerint semmi változás nem lesz, hatkor náluk vége a mûsornak.
Raul Bravo -> Numancia
miki36
*Portsmouth
Krzynowek -> Hannover
Gulan -> Fiorentina

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gyemant04
Arsavin-->Arsenal

A Telegraph brit lap értesülései szerint Andrej Arsavin aláírt az Arsenalhoz, akiért 14,5 millió fontot fizettek az Ágyúsok a Zenitnek.

... Mixed Martial Arts

miki36
Basinas -> Portmsouth
Jo -> Everton

<#wilting>

REAL MADRID

Gunnersboy
Orosz Péter felbontotta szerzõdését a görög élvonalbeli OFI Krétával, ezáltal szabadon igazolhatóvá vált.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Quinton Fortune (Brescia) -> AFC Tubize (belga 2.oszt.)

miki36
jött volna vissza inkább Pécsre😞

Szatmári Lóránd (Reggina) -> Monopoli (serie C2) 4.osztály

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

green6k
Egy vagy két nappal elhalaszthatják az átigazolási idõszak végsõ határidejét Angliában a kedvezõtlen idõjárás miatt.

Ernst (schalke) -> Besiktas

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gulácsi (Liverpool) -> Hereford 3 hó kölcsön
Hariszteasz -> Leverkusen

Rolka
o_O

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

bubu13
Tal Ben Haim
Manchester City-Sunderland fél év kölcsön

EEE 1899

Nzogbia-> Wigan

7millio font plusz Ryan Taylor-> NEWCASTLE

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

green6k
Mindíg is ilyen munkahelyet szerettem volna!Jelenleg most az semilyen sincs, ezért ténykedek itt én is napjában többször!😊

gabber_saviola
munkaidõben vagyok plusz a kálcsómerkátó utolsó napján vagyunk, hogy a viharba lehet ilyet kérdezni? 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

green6k
Most írtam ide és azonnal jött a válasz!Te mindíg itt vagy?<#nevetes2>

gabber_saviola
kölcsön biza, csak sajnos opciós elõvásárlási joggal 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

green6k
Csak kölibe nem?

ennyi volt Gerának...

gabber_saviola
Gilles Barnes
Derby County > Fulham

sztem semmi meglepõ nincs ebbe

rengeteg lóvé van ott, nem mellesleg elég sok brazil játszik az ukrán bajnokságban és a jobbak fõleg itt és a szatyorba

5w0rdf15h
Guilherme.....nane

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
UFFICIALE
Leverkusen -> Kroos
1,5 év kölcsön

Dinamo Kiev -> Guilherme
5 millió euró
5 évre írt alá 😮

gabber_saviola
így igaz, Zenittel jobban járt.

Defoe árából hoztak kölcsönbe egy Gekas-t :/

gratulálok

csm
2,5 millió Euró.

BMW 325 iX Rallye Car :)

kraawz
háthát...

Arsene Wenger: Arsenal Not In Need Of 'Saviour' Arshavin
The Gunners boss is adamant that the prospective signing of Andrei Arshavin is not something desperately needed at the Emirates...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Tal Ben Haim
Man City -> Sunderland

Theofanis Gekas
Leverkusen -> Portsmouth (kölcsön)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
nem, de nagyon valószinû hogy 24 órán belûl Arsenal játékos lesz

legalább normálisan leirnád h Newcastle

amugy meg :\

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

fsgh
Am Arshavin még nem írt alá sehová nem?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!