ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
?(???)?
meg a játékot is amúgy
?(???)?
Istenem ez a szöveg 😄 Egyesek mit bele nem képzelnek egy szórakoztató műsorba, amiben "ketrecharcosokat" nézünk 😄 Normális ember már ELEVE BE SE KÖLTÖZIK 😄
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.15. 09:31:41
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Yo, Bitch!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
2015ben igen komoly mestermunka lehet feltekerni azt a nyavalyás volume gombot, innen is gratulálnék a hangmérnököknek, ami azért nem újkeletű, gyerekbetegsége az rtlnek
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Amúgy megfordult az állás remélem Laci javára mert Dinka már nagyon irritál !
UI: Attól hogy valaki nem akadályoz meg egy gyilkosságot, még nem ő lesz az elkövető! Max bűnrészes lesz. Ennél világosabban már nem lehet ezt leírni (kisbetűvel sem) <#wave>#wave>
Te nem érted, hogy mire célzok: Paraszt logika arra játszani, hogy ne párbajozzon, mert ha fosik, hogy nem jön vissza a párbajról, hogy akar hogyan szeretné megnyerni a játékot? A párbaj győztest is, meg a végső győztest is a nézők választják. Aki nem képes visszajönni 1-2-3 párbajról, az nyerni fog a végén? Hogyan?
tehát lassabban írom:
"Elérése: elkerülni a párbajt, ha meg mégsem sikerül, akkor visszamenni a nézők szimpátiája által." = menjen a sz*ros csürhe párbajozni egymással, én bennmaradok a fináléig, ezzel a legnagyobb esélyt adván magamnak, h az idioták paradicsomában én viszem el a főnyereményt mert a nézők engem találnak a legszimpatikusabb játékosnak, azáltal hogy valamilyen szinten állandó érdeklődést a szerkik szemében is fenntartsak, és ügyebár ugyanezzel a szimpátiával kell élni és visszamenni is egy párbajról, ha már benn sz*rcsimbók vagyok, és kiküldenek a többiek.
(vagy lehet így talán bonyibb :S )
Elérése: elkerülni a párbajt, ha meg mégsem sikerül, akkor visszamenni a nézők szimpátiája által."
Attól, hogy valaki párbaj nélkül bejut a fináléba, ahogy azt a két idióta picsa is tervezi, még pontosan ugyanannyi esélye van megnyerni a játékot, mintha párbajozott volna. Teljesen mindegy, hogy nyolcadik helyen esik ki, vagy a végső kettőből csak második lesz, ugyanúgy a nézők döntik el a nyertest, ha volt párbajozni, ha nem. Ha kimegy és kiesik, akkor nem azért nem tudott nyerni, mert kiment párbajozni...
?(???)?
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.11. 18:34:45
Nem tudom miért hiszik, h ide bármiféle etikát vagy egyéb közhelyt kellene szem előtt tartani?
Egy cél van: a főnyeremény.
Elérése: elkerülni a párbajt, ha meg mégsem sikerül, akkor visszamenni a nézők szimpátiája által.
a kis patkány meg a bárgyúarcú úgy gondolta, h majd hand-in-hand bemasíroznak a fináléba?
Én a helyükben meglépném, hogy a párbajon simán kisétálnék az utca ajtón kéz a kézben. Lenne áll leesés az tuti. De persze nem ilyen fából faragták egyiket se, a lehetséges nyeremény elvakítja őket 😊
de persze, ha abból indulok mennyi sík hülye van a munkahelyeken, akkor ezen már meg sem kellene lepődnöm.
mindenesetre nekem attól még furcsa, az én főnökeim szilánkosra rugnák az orcámat, ha ilyen lazaságot megengednék magamnak.