153993
ValóVilág 12
-
#150397 online streamet tud vki? -
#150396 b*szott jól nézz ki :D +nem egy papucs. elsőre nagyon bejön, sőt az eddigi legjobb csaj bent. -
#150395 szerintem tuja lesz ez is -
Coolfire #150394 Jól is néz ki..de ide kár volt jelentkeznie.. -
#150393 zsófi pont jó választás volt, tuja nem kell ebbe a műsorba, csak akkor mutatták ha épp vki csinált vele vmit (soma fűzte, vivi itatta, zsóti sminkelte) -
#150392 http://vipbudapesthostess.com/sk/hostok-hostessek-modellek/zseraldin-host-hostess-modell-adatlap -
Coolfire #150391 Azért Soma nem csinált kakát a szájából...Micike drága teljesen ledöbbent.:)Azt viszont nem gondoltam volna,hogy így meghintik a szépszeműt(bazeg milyen fejeket vágott macskarészegen)..tőlem viheti Atit-teljesen nulla ember,vagy Dinát.
Eléggé népszerűtlen Dina,bárki ellen kiesne..szvsz.:)
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2016.09.05. 05:24:49 -
#150390 Szerintem ez megbeszélt taktika volt hogy Vikire rakják a jelet, azért 7 jel az sok szerintem ez már simán taktika vagy mindenki beszari és inkább Vikire rakja a jelet ? Hát kíváncsi leszek Viki kit akar kihívni ? Ha Dinát hívná ki akkor az RTL elcsalja hogy Dina menjen vissza, még nincs itt az ideje hogy kiessen. -
#150389 Mi ez a sok jel Vikire? mindenki fél másra rakni? Viki jeleinek felét Dinának kellet volna kapnia. Vagy végül Vikivel akarják kiejtetni? -
#150388 Mondtam én hogy nem akarják hogy kiessen nélküle nem igen lenne müsor, még ha ki is menne pàrbajozni az rtl ugyis elcsalja Dina javàra,nincs még itt az ideje hogy kiessen. -
Janika114 #150387 Ennyi? Szánalmas ez a részrehajlás Dina felé. Az ő viselkedéséből semmit se mutatnak. Nagyon nem akarják, hogy kimenjen. -
Janika114 #150386 Remélem azért kontrasztként megmutatják Dina meg Mici részeg gusztustalan viselkedését is.. Az Lórinak meg a többieknek mennyire elfogadható? -
#150385 Jah a sportos csajok nekem is jöhetnek :D -
#150384 mekkora f.szfej ez a soma
-
#150383 tetszik az új csaj :D focista csaj nekem való :D -
#150382 Ugye én is meglepödtem Vivi nem is olyan buta mint ahogy gondoltuk. -
#150381 Nah egy új csaj a csere játékos ! -
Coolfire #150380 vivi nem kispalyas...a cogito ergo sum meglepett.:) -
#150379 Jah nagy kàr hogy nem mondtak ki volt a màsodik helyen. -
#150378 Nem hinném az rtl-nek az az érdeke hogy Dínat minél tovàbb bent tartsàk mert nagyon jó konfliktus forràs. -
Janika114 #150376 Kivéve ha azt is elcsalják.. ha már egyszer bent tartották, azt sajnálom még, hogy nem mondták el nekik ki volt a második helyen, legalább koppant volna egyet Dina -
#150375 Legyen kiválasztott most már a Dina, úgy is kiesik bárki ellen. -
#150374 Szerintem is elcsaltak Dina közel volt a kieséshez, tuti ő esett volna ki csak elcsalta az RTL. -
#150373 ááá nem sokon múlott h dina menjen -
#150372 na Zsófi kiesett :D
ezt elcsalták szerintem Dina 17% -
Janika114 #150371 Vivien mennyi mindent tudott :D jól hallottam, hogy Krisztián a Mona Lisásra azt kezdte el mondani, hogy Mauro Pic(otto gondolom)? :DD -
#150370 Erre vagyok kivàncsi én is,hogy az rtl kit szemelt ki kiesésre ? -
#150369 Asszem itt a lexikàlis tudàssal nagy bajok lesznek :D -
#150368 én Dina pasija helyébe már kidobtam volna Dinát :D -
#150367 na nézzük ki esik ki, hogy csalta el az rtl :D -
Janika114 #150366 Zsófi esélyes, de neki meg ott van a Somás kapcsolata esetleg meg csaj akit lehet mutogatni, így kicsit Ati felé dől a mérleg nálam. Vivi sztem a kis egyszerűségével szerethető és mivel a tudatlanságával eléggé sok vicces pillanatot okoz, így elégé képernyőre való ő is. Ahogy nézegetem itt is, meg más fórumon is Vivi elég népszerű. -
Coolfire #150365 Ja..Zsolti szépen,szolidan kisminkelte.:) -
#150364 Ezért aggódok én is. kezdem én is megkedvelni, egyszerű mint a faék, őszinte becsületes, és ha ki van sminkelve akkor nem is néz ki rosszul :D -
Coolfire #150363 Csak Vivit ne..egészen megkedveltem..egyszerű,mint a faék,de becsületes és őszinte.:) -
#150362 Jah egyetértek Dina kiváló konfliktus generátor, nem ö fog kiesni, sajnos helyette inkább vagy Vivien , esetleg még Zsófi mert ahogy Zsóti mondta nem sok mindent csinált még a villában eddig, Ati-t talán bennt tartják mert kiváncsiak a Viki-Ati románcra ha egyáltalán lesz. -
Janika114 #150361 Szerintem sajnos nem Dina fog kiesni, ő jó konfliktus generátor, az RTL-nek érdeke bent tartani. Ilyen szempontból nézve a tippem a kiesőre az Ati. Eléggé szürke karakter, nem sok mindent csinál és nem tűnik úgy mintha lenne benne még valami. -
#150360 am szerintem a kiválasztásnak is jót tenne h Dina esne ki, mivel ő már annyi mindenkivel összeveszett h valszeg ő lesz a kiválasztott. -
argo001 #150359 Rávettem magam, hogy megnézzek egy adást ebből a műsorból. Dina 10 másodpercig volt szimpatikus, vagyis addig, amíg el nem indították a bemutatkozó kisfilmjét.
Van egy srác, aki valamivel normálisabbnak tűnik, mint a többi, de ettől még nem lesz szórakoztató a műsor. A VV4-et szerettem, az újabb szériákat nem tudom megemészteni. -
#150358 Van egy olyan érzésem hogy az RTL belenyúl a szavazásba és és Vivien fog távozni a villából, ö volt az első beköltöző és ö távozik elsőként, szerintem tuti nem Dina fog távozni habár simán megérdemelné mert az RTL annyira nem hülye hogy már az elején kiejti mert kell a konfliktus forrás ezerrel. -
#150357 +1