153993
ValóVilág 12

• ToCsEk
    nem csalódtam tivy is berúgva egy agyhalott senki fasz
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.09.09. 22:51:07
  • ToCsEk
    és még szomorúbb, hogy való életben így lehet érvényesülni, "sikereket" elérni
  • Janika114
    Itt mki olyan erősnek hiszi magát, és csak az ordibálás meg a ribanckodás vagy bocsánat taktikázás megy. Nem gondoltam volna, hogy a Vivien meg a Soma lesz a legszimpibb szinte.
  • ToCsEk
    kár hogy unalmas, és nézhetetlen fos
    amúgy miért powered by bigbrother? ugyan az a mint a vv7
    feladatokat mikor akarnak kapni? vagy megint a jön az unalomig tolt termelő, babás táncos meg iskolás lófaszok?
  • Janika114
    A ribanckodás az új taktika
  • Krisztiam #150432
    ez a Dina egy qwa :D
  • Coolfire
    Affenébe..egyszerűen nincs türelmem végignézni az adásokat.Úgyhogy inkább a hogyvolton röhögcsézek.:)
  • Coolfire
    A házi szavazáson is Viki vezet.:)
  • wesker24
    Hát jah sajnos itt már nem mi nézők számítunk hanem a kedves RTL dönti el ki megy vissza, jah amikor Viki pofákat vágott részegen az nekem is tetszett. :D
  • wesker24
    Vigyázz mit kívánsz mert lehet hogy a végén még teljesül ki tudja !

Habár annak az esélye hogy Viki megy vissza egyenlő a nullával szóval nem aggódok XD.
  • Coolfire
    Dinát nem is tudom jellemezni...vagyis tudnám,de nem pazarlok rá karaktereket.Lóri meg egy senki.Ergo Szépszeműnek szurkolok.:)

szerk.:Viki nagyon tetszett ahogy pofákat vágott tajtrészegen.:)
    Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2016.09.09. 09:01:24
  • Coolfire
    Egy Mankind Divided-et kérek majd..
  • wesker24
    Már nem tudom mi volt az de majd kompenzáljuk valahogy egy másik játékkal ! xD
  • IXEMGabeo
    multkor se kuldted el a jatekomat amit megigertel:DDD
  • Tirion
    lóri megy......és 1000% retek manipulál

• wesker24
    Már előre látom hogy ki fog vissza menni vasárnap ez nem kérdés, ez már el van döntve hogy ki megy vissza, persze hogy Lóri megy vissza ez nem kérdés, akkor lennék igazán meglepve hogy ha Viki menne vissza mire szinte semmi esély sincs csak az RTL szépíti a dolgokat hogy ne szenvedjen csúfos vereséget Viki, lesz itt pofára esés már látom. mert egyedül csak Dina várja vissza Lórit, szóval már csak Dina miatt is Lóri megy vissza meg az egész ÖF is csak kettejükről szólt. Azt mondta Dina ö lesz a bosszú álló angyal, ha Lóri kiesik, bárcsak úgy lenne szívesen megnézném azt.

De azt már most megmondom hogy ha valami csoda folytán Viki menne vissza Vasárnap akkor itt a VV topiklakók között kisorsolok egy AAA steames játékot. Persze nem mostani játékról van szó de nem is olyan régiről.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.08. 23:12:50
  • Darthmushroom
    Nekem vicces h azt mondták h Soma ezzel fogja gyengíteni magát, vagy mit mondtak. Szerintem meg pont az ilyenekkel megy el legalább a top 3-ba, mert ő rajta látni h őszinte. Ő szó szerint gyerek ahogy Tivy mondta, de ő pont ezért esélyes a végső győzelemre.
  • ToCsEk
    nem is értem miért mondta mindenki lórit miért kéne kivinnie? azért mert kurva dinát megbántotta? mi az összefüggés?egy nagy büdös semmi, lóri rárakta a jelét ennyit tudok felhozni ellene, vikinek annyi az esze mint egy marék lepkének, jól beszopatták
  • ascii
    vajon nagy gond lenne élő előtt csinálni egy hangpróbát? friss okj-s hangmérnök minimábéren?
  • ascii
    micit kellett volna kihivnia, semmi köze sincs a szerelmi háromszöghöz, azt hármuknak kell leboxolni.
    annyira ostobán vonultak be, h ezek egy szériát sem láttak, és nem vonták le a konzekvenciát?
    h gondolja viki, h bárki számára szimpi a dagadt kurva viselkedése?
    kicsit hüppögnie kellett volna, sajnáltatni magát, bántott, megdobott, csúfolt...és máris ment is volna vissza.

a másik meg továbbra is, h honnan a faszból gondolja magát pl az evelin erős játékosnak, olyan aspektusból, h bárkivel kimenne azt kinn hagyná? még 10 év után vv után se fogják fel, h a "párbaj" nem rajtuk múlik, hanem a szerkesztőkön nézőkön.
    egy kibaszott lényeg van, h a párbajt kurvára kerüld el.
  • csabush
    Ja igen, ez majdnem ugyanaz, elnézésedet kérem. :D
  • wesker24
    Hát jah ezt gondolom én is Lórira a sok hülye tini picsa úgyis szavazni fog, egy lány ellen (Mici) sokkal több esélye lett volna !

Azt RTL ugyis visszaküldi Lórit, hülye picsa Dina miatt, mert kíváncsiak mi lesz kettejük között ?

Ha lett volna egy kis esze akkor Micit hivja ki, nem gondolta át mert azt hitte hogy az embereknek nem jön be ez a viselkedés, csak arra nem gondolt hogy a sok hülye tini picsa ugyis erre a faszkalapra szavaz, mert ugye most hirtelen jófiú lesz mert miért is ne ezzel pont mártírt csinált ebből a vadbaromból.
  • Krisztiam #150415
    Vikinek nincs esze.. egy lány ellen nagyobb esélye lett volna.. a sok tini csaj úgyis Lórira szavaz majd..
  • Darthmushroom
    Na a Viki ezzel kiejti magát, Mici ellen szerintem több esélye lett volna. Azért utóbbi elég durván viselkedett vele.
  • ascii
    hagyjuk már ezt melyik volt a "legjobb", focit is néznek az emberek és már nem Maradona, Pelé meg Puskások játszanak állandóan
  • csabush
    Az a széria volt a legjobb. :D
  • ToCsEk
    vivi
  • Terrorbicaj
    http://ripost.hu/cikk-vagatlan-video-szex-a-valovilagban?source=erdekes
  • Krisztiam #150409
    Nincs tisztába a hetero szó fogalmával :D
  • Stockbauer33 #150408
  • Dency
    Zseraldin bemegy, kérdezik tőle :
    -Hetero vagy?
    -Nem, azért annyira nem.
    -Nem vagy hetero ?
    -Nem ,egyáltalán nem vagyok hetero.
    -Leszbikus vagy?
    -Dehogy vagyok leszbikus, a fiúkat szeretem abszolút.

WTF?????? : El van tévedve a fogalmakkal 1 kicsit.
  • ascii
    ajánlom figyelmedbe, a suttyóság szintjét még csak nem is karcoljuk:

http://444.hu/2016/08/29/azt-hitted-a-valo-vilag-8-suttyo-nezz-bele-egy-brit-adasba
    Utoljára szerkesztette: ascii, 2016.09.06. 08:32:50
  • IXEMGabeo
    vagy VV Attila az 5-ben:) szep idok voltak azok
  • Tirion
    fogadásból megújjaztatni magát az már igen............
  • argo001
    Talán VV Béci váltott ki belőlem akkora hányógörcsöt, mint ez a Dina. Úgy alkot mondatot, hogy alany+állítmány+kurvaanyád. Bejött ez az új csaj, és már egyből énkurvaanyámat felkiáltással "üdvözölte".
    Mi értelme ilyen selejt embereket összegyűjteni? Legalább lenne szériánként 1-2 játékos, mint annak idején Alek volt, aki játszotta is ezt a játékot.
  • ascii
    te hol élsz? jó lenne ha kikecmeregnél a 2000es évekből, már nincs sms nagyon régóta.

Itt nem népnevelni, tájékoztatni, ízlést befolyásolni, követendő példát mutatni vagy értéket közvetíteni akarnak, hanem alpári szinten kikapcsoltatni, a probléma veled van, ha nem tudod helyén kezelni a dolgokat
  • ascii
    végre elindult a játék, evelinnek pacsi
  • Fantasico
    Még mindig katasztrófális a színvonal mind az összefoglalóban mind a netes felületen, egyszerűen vicc, a játékosok nagyrésze szintén kabaré kategória, viszont 2 ember már most tisztán látható, hogy minden féle tekintetben a többiek előtt jár, a fiúknál Dávid ő teljesen normális és rendes gyerek, a lányoknál pedig a most frissen beköltözött kiscsaj Zseraldin elképesztően bejövős egyenlőre, tökös, nem parázik, és nincs megilletődve, és még sütnivalója is van, egyenlőre nagyon szimpi, remélem hosszú ideig bent lesz és megtalálja a közös hangot Dáviddal, a konyhában lesz rá esélye, még szövetségesek is lehetnek hosszabb távon. Dina elképeszően idegesítő ugyanaz a lemez minden nap, senkihez nincs egy pozitív hozzászólása, csak a Micivel beszélget normálisan aki szintén vállalhatatlan, remélem Dina és Mici a lehető leghamarabb távozik elképesztően irritálóak, Zseraldin és Dávid viszont jól tolják.
  • Tirion
    nektek hányszor,hány év kell még,hogy leesen,hogy a retek klubnál ELŐRE levan tervezve ki megy be.......a nézők arra kellenek,hogy küldjétek a az SMS lóvét.....és pörögjön a reklám

mondom,hogy mostani kollégákóim dolgoztak a reteknél,de már megbánták a népbutításhoz az asszisztálást
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.09.05. 23:03:49
  • Darthmushroom
    Dina meegint csámogva magyaráz... és még neki áll feljebb...ráadásul még a beszéd stílusa is olyan iritáló...