ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hűha, kitört egy ablakot, micsoda szörnyűség 😄
Csalódtam bennünk, mert kézen fogva kellett volna kisétálniuk az utca ajtón. Csak hát ugye a pénzt ők is túlértékelik mint sokan mások vagy csak éppen mégse annyira szerelmesek 😄
Csalódtam bennünk, mert kézen fogva kellett volna kisétálniuk az utca ajtón. Csak hát ugye a pénzt ők is túlértékelik mint sokan mások vagy csak éppen mégse annyira szerelmesek 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A Finálé március 1-én kerül megrendezésre.
na 2 hét és vége
na 2 hét és vége
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Vajon lesz megint olyan, mint a korábbi évadokban, hogy pár korábbi villalakó is beköltözik egy kis ideig. Komolyan csak ebben az egy esetben néznék bele a műsorba.
Tegnap majd'nem én is elmorzsoltam egy könnycseppet, annyira megható volt a két hónapja (se) tartó szerelmes pár egymástól való elszakítása, akik max 1 hónap múlva újra együtt lehetnek. Annyira nehéz lehet ez.....
egyet mondok nektek..furát...megnéztem szandit a tegnapi bv-ben..istenbizony jobban néz ki,mint anno..a barna jól áll neki,a frizu is jobb,mint a frufrus szar volt..ordas nagy műszempilla nélkül az arca is helyesebb..
bevallom,a 6 óta ezt a legritkábban..borzalmasan irritálnak a szereplők is és a nulla nézőbarát adás szerkesztés
gyerekek ez a való világ kurva gáz kinézi ezt egyáltalán<#csodalk>#csodalk>
?(???)?
ÁDINA B+
egy szeretkező párt nézni 50centiről az nem romlottság? az normális? takarodjon már ez a bajuszos román cigány haza
egy szeretkező párt nézni 50centiről az nem romlottság? az normális? takarodjon már ez a bajuszos román cigány haza
inkább csak küszködött a sporttal 😄
Laci már akkor is nagyon jó volt a küzdősportokban, úgyhogy négy emberrel is fel tudta venni a harcot. Azt nem tudhatta, hogy rendőrök! – magyarázta a Blikknek informátorunk.
Arról a Blikk is beszámolt korábban, hogy a valóságshow-szereplő kidolgozott testét annak köszönheti: éveken át rendszeresen thai-bokszolt és más küzdősportokban is jeleskedett.
Mi? Laci küzdő sportozott????? Baromira nem látszódik / érződik róla...
Arról a Blikk is beszámolt korábban, hogy a valóságshow-szereplő kidolgozott testét annak köszönheti: éveken át rendszeresen thai-bokszolt és más küzdősportokban is jeleskedett.
Mi? Laci küzdő sportozott????? Baromira nem látszódik / érződik róla...
ez a puhapöcs? LOL
mi? wut? what?
úgy látom jól tettem h kb 2 hete kaszáltam az egészet a francba, ez az évad elég rosszul sikerült mind a szereplő válogatottás mind a heti programok tekintetében.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Annak örül holnap láthatja Lackóját 😄 A rendőrök viszik a bíróságra <#banplz>#banplz>
Ádina meg röhög..........beszarás
Azt most odamegy mind simogatni 😄😄😄 Istenem 😄
és kap egy Zsepit b+ Robintól 😄 😄 szétszakadok ekkora nyomorult pöcst 😄
Na innen nyer a Lackó gyerekek, micsoda dráma ásztámindenit 😄
Ez nem IGAZSÁG!! Rohadjon meg mind bent, hogy ilyen BORZALMAKNAK tette ki ezt a SZERELMES párt!
Nem kell volna qrni ádinka, és nem kerültél volna most ide 😄
Na Laci bosszúból kiviszi mindet, köv körbe ki is esik 😄
na Edinka kiesett 😄D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
HÁHÁHÁHÁHÁ Ádinka mehet haza 😄
EZ AZ 😄 ÁDINA BAJUSZVÁGÁS!
Az az 😄
Mennyi időt tippeltek ennek a kapcsolatnak odakinn? 😄 Én nem sokat 😄
Omfg, búcsúzzatok el egymástól micsoda szerelem.... <#falbav>#falbav>
Mióta app van azóta nem volt még olyan ember benn, aki miatt letöltöttem volna...
Én már rókázok 😄
Szegény Ádiná, rengeteg tragédia érte, ezért már majdnem letöltöttem az appot hogy szavazzak rá.
Szavaznánk ha tudnánk csak hogy nem elérhető ebből is látszik hogy Dinka megy vissza mert már a müsor eleje òta nem lehet szavazni mert nem müxik ennyire ne nézzenek már hülyének minket
Ádina retek szar "családomért jöttem" szövegétől falhoz megyek....LAci meg egy 10 éves kamaszfiu szintjén lévő állvagány balfasz
Hál istennek remélem 50-50 lesz és megy mindkettő 😄😄
Gyerekek ez nagyon gáz.... 😄