153993
ValóVilág 12
-
#150356 Még jó hogy amikor agyon van plasztikázva, mint ahogy mondta az arcán minden megvan csinálva, fel van töltve Botox-al az orra is megvan csinálva. -
xido #150355 Nem tudom,de nekem irritáló a gumibaba arca miatt... -
Coolfire #150354 Ja..szerintetek miért tartja mindenki Zsófit jó nőnek? -
Coolfire #150353 Csak úgy árad a melegség..:) -
Coolfire #150352 Szerintem is Dinának kell repülnie.Nagyon aljadék egy nő.. -
xido #150351 Épp visszanézek és azt kell mondjam..a nyitóblokk Zsoltival nagyon bejött..nyugis,relax..végre nem a negatíííív áradt kifelé :) -
#150350 Jah Vivien egyre szimpatikusabb nekem is igaz hogy lexikálisan butácska, van még mit tanulnia, de nagyon jól látja a dolgokat.
Szerintem Dina nagyot nézne ha neki kéne távozni holnap vazze, mekkorát koppanna az a csaj vazee, de szerintem az RTL nem fogja ilyen hamar kiejteni Dinát amikor Evelin-nel ellenségek, fogadjunk hogy az RTl megint belenyúl a szavazásba mint mindig. -
#150349 jaja, szerintem is meglepődne :D -
Janika114 #150348 Mekkorát koppanna az a csaj, nagyon megérdemelné -
#150347 remélem mi meg hétfő estig látjuk a Dinát :D -
Janika114 #150346 Vivi milyen jól látja Dinát. Egyre szimpatikusabb ez a csaj. -
Coolfire #150345 Azért most Vivikét sajnálom,hogy szarba sem nézik,nem hallgatnak rá.Mici meg egy szarkupac.. -
#150344 húú micsoda bajok vannak, be vannak ám feszülve -
#150343 én azt hiszem bolygókutató leszek :DD -
#150342 Mici somának : "Ha kimegyünk faszra leszel húzva"
Ilyeneket nem tilt a VV szabályzata? Ez már fenyegetőzés. -
xido #150341 Kijött a szögesdrót a zsákból :)))))))))) -
#150340 Jah pontosan még mindig sokkal normálisabb volt Vivi részegen mint Mici, mert Mici részegen egyszerűen kezelhetetlen volt, és ugye Vivi az egyedüli aki úgy fürdik ahogy kell. :D
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.02. 23:33:48 -
Janika114 #150339 Még mindig normálisabban viselkedett részegen mint Mici részegen... és még ő osztotta neki első nap az észt. -
#150338 Vivien elég szép volt fiatal korában nem rossz ! :D -
#150337 Jah szerintem valahogy ráérzett hogy hoppá itt nagy bajok lesznek ha Soma menne párbajra vele akkor nem kérdés kijönne vissza ! :D -
#150336 Jah pontosan olyan tapasztalatlan és butus szegény imádom ahogy felfedez dolgokat és rácsodálkozik hogy mi hogy van, nem rossz indulatú , nem áskálódik mások ellen, az hogy első nap túl sokat ivott, és annyira full részeg volt hogy csinált egysmást hát istenem megesik az ilyen xD. -
knightbali #150335 Micike hogy becsicskult már a pillanatban amikor meghallotta, hogy Soma párbajra akarja hívni. LOL. -
#150334 Vivi anyja hogy izgul belevalóban :D -
Janika114 #150333 Pont ezért bírom én is őt, meg legalább nem rossz indulatú. -
#150332 Azért Vivien nem egy mesterszakács XD, de az igyekezet meg a szándék megvolt, még tanulnia kell egysmást, nem is néztem volna ki belöle hogy tud sütni :D, hát istenem, az hogy a tegnap rizsből csinálta majd belejön :D , amugy egyre jobban bejön ez a Vivien olyan butus szegény mint a föld de pont ez tetszik benne XD. -
#150331 az a mű balhé :D
hanggal nem hiszem nem tudnak mit kezdeni szánalom -
#150330 Lehet szavazni ki távozzon elsőnek párbaj nélkül ! :D -
#150329 Az elején még lehetett látni akkor épp Dina és Zsoti volt az élen, de azóta már biztos változott az állás ! -
#150328 amikor az elején elkezdődött a szavazás lehetett látni.. utána már egy idő után nem :D -
#150327 #150309
"most meg már szavazás után eredményt nem lehet látni hmm"
-
#150326 Azt az hol írja ki neked a százalékot? :D Nekem csak annyi hogy kiírja hogy köszönöm hogy szavaztál és vége.
Egyébként én Mici re szavaztam, De Zsolti is mehet a francba, elég unszimpatikus.
-
#150325 Olyan dög lassú ? Csak nem éppen hegesztik mert lassan kezdődik a játék, mert már mindenki bent van és mégis csak lesz Online adás ? XD
Habár ez túl szép hogy igaz legyen xD, szerintem biztos csak le van terhelve az kizért hogy beleraknák az Online streamet :D -
#150324 MI a piii van a valóvilág oldalával? Olyan dög lassú, nem hinném hogy azért mert olyan sokan néznék. -
IXEMGabeo #150323 megint csak a liberalizmus erosodese okan vittek be egy ilyen alakot semmi masert:)) mas kerdes, hogy altalanossagba veve a melegek ertelmesebbek, elfogadobbak es sokkal jobb tarsasag, mint egyes heteroszexualis egyedek... -
#150322 a heteroszexuális férfiak nem állandóan dugni akarnak? :D
ne legyél már nevetséges, inkább a kérdést magadnak tedd fel, miért is utálod a melegeket?
talán így több pina marad neked, a melegség nem fertőző, és a melegek nem lépten nyomon akarják megerőszakolni a hetero férfiakat.
akit nem zavarnak a melegek, azok hasonlóképpen reagálnak, mint tivadar: "leszarom, h meleg"
van az az amerikai mondás:
"homoszexuális az, kit baseball ütővel vernek, és látens homoszexuális, aki baseball ütőt fogja" -
Tirion #150321 értelmesebb? homofób? EMBER! ha én bennt lennék már rég lebasztam volna neki egyet! mit képzel magáról? hogy ordenáré gusztustalan módon egyfolytába baszni akar és zaklatja a heteroszexuális normális férfiakat!
neked ez a normális? pontosan azt csinálja amiért az emberek 90%-a utálja és megveti a melegeket,hogy nyomul és nem érdekli a másik! -
#150320 szerintem azért Soma még így is normálisabb mint Aurélió, egyszerűen csak még csak gyerek, nem nőt fel. Jelenleg szerintem Ő meg Dávid a legesélyesebb a nyereményre, utóbbi meg azért mert ez a tipikus "visszahúzódó" szépfiú. -
#150319 amúgy messzemenőleg értelmesebb gyerek Zsolti az egész bagázsnál, de sajnos a homofóbok, meg látens melegek kibaszarintják a villából. ezen a ponton bízok a szerkesztőkben, h nem hagyják.
dina, meg edina 2.0, nyilván műsoron marad, mert kell az ellenség.
én ebben az ati gyerekben nem látok az egéegyadta világon semmi fantáziát, tuja lesz egy héten belül.
a mai öf-ban meg a soma bőgni fog, a kis szerencsétlen anyámasszonykatonája, a férfipéldakép, akivel még én is dugni akarok, ugyanolyan nevetséges műműjer, mint debilio
apropó debilio, ezzel megint félre nyult a retek, totálisan vállalhatatlan a belevaló, annyira nem képernyőre illik a fazon, h arra már jelzők sincsenek, nyekereg egész műsor alatt, összevissza kvaterkál, szomorú, de azt kell h mondjam, h győzi mérföldkövekkel jobb. -
xido #150318 szóval azért nincs élő net,mert félnek,hogy elszólnak dolgokat...de benne hagyják,mikor evelin aszongya...jaja..a port,nehogy beszóljon istván dani..logika az van a készítőkben :) -
who am I 7 #150317 " Az adások java az ő rikácsolásával és gyűlölködésével telik"
ezért mondtam, h csinálja/ák a "műsort" átvitt értelemben a többivel egyetértek természetesen. a cicaharc érdekes lehet (ne) egy nem ilyen rosszindulatú idegesítő picsával, mint ez a dinácska
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2016.09.02. 00:21:08