153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Ahogy mondod !
  • wesker24
    Köszi !
  • Ironman2
    Alekosz idejében majdnem szétrobbantottuk az egész fórumot.Azok se voltak piskóták,de nem ilyen faszfejek mint akik most vannak a villában.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.17. 21:51:05
  • Ironman2
    ja
    én amúgy már nem nézem ezt a szutykot,lehet én öregedtem meg,vagy ennyire érdektelen lett az egész?
  • IXEMGabeo
    epp most sorsolja az ajandekokat:D
  • Ironman2
    Remélem már padlón van.Majd megtudjuk ha melléirogat
  • IXEMGabeo
    jaja Boldogat....5 es fel eve HG itt?
  • Ironman2
    Boldog szülinapot Wesker!
  • Darthmushroom
    Azért röhögök ezen a Dinán még ennyi idő után is :D annyira el van szállva.. így párbaj meg úgy párbaj, szerintem hiába van a lórival így is kiesne majdnem mindenki ellen
  • Stockbauer33 #150469
  • wesker24
    Aha tudtam hogy ez volt a Gond akkor, Soma és Ati rázta meg a babát mert azt hitték hogy már nem működik, ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna, két ilyen idióta barmot, ez pont az az eset volt mint a VV6-ban Viki és Zsolti esete Izáék babájával.
  • ToCsEk
    dina már szünetet kért valamelyik részbe benne van
    amúgy tivyék babaját szerdai részben soma és ati rázta meg az ágyba vissza lehet nézni
  • wesker24
    Vazze most mi van ? Dina szakított a barátjával vagy mi ? Mert volt valami Lóri és Dina között amiről mi nem tudunk ?

Elég sok mindenről nem tudunk, az hogy kis szabotálta Jenny-ék babáját, az hogy mi történt Lóri ls Dina között ?
  • wesker24
    Kíváncsi lennék ki szabotálta Jenny és Tivy babáját, ahogy Erzsi néni mondta, még mindig érzékeli a dolgokat, lehet azt is érzékelte amikor Soma megrázta a Jenny-ék babáját, csak Soma azt hitte hogy nem működik, ez pontosan ugyanaz az eset volt amikor a VV6-ban Zsolti és Viki szabotálta Iza ás Kirisztián babáját amikor elég durván megrázták.

Szerintem ez már nem fog kiderülni hogy mi történt Jenny-ék babájával mert ök tényleg odatették magukat.
  • Janika114
    Tivy magyaráz tapintatról meg felnőtté válásról mikor most megint ő volt a tuskó.
  • Tirion
    51-49 tessék.....
  • Krisztiam #150462
    érdekes ez a szavazás, Mici és Krisztián nyert, semmi százalék semmi ilyesmi :DD
  • wesker24
    Ó te jó ég úgy látszik Babahét lesz a villában :D Már előre sajnálom a szegény babákat, XD mint ahogy a VV6-ban is volt itt is Komputeres Babát kaptak :D, már elöre látom itt kész káosz lesz, kiváncsi leszek ki nyeri a Baba hetet és mi lesz a jutalma :D.

DE érdekes a mai kiviz kérdés is mert vagy a csajok vagy a fiuk gyerek mentes kimenőt kaphatnak.
  • wesker24
    Kösz de inkább nem mert a végén még rémálmaim lesznek tőle
  • Coolfire
    Ezt az egy képet elbírta volna a fórum....
  • wesker24
    Jók a fogaid Dina XD
  • wesker24
    Hát vazze ezek nagyon durván a pohár fenekére néztek, Zsolti és Vivien egy elmebeteg állat vazee, XD.
  • ascii
    szúrnám!
  • Coolfire
    Van ott fogsor..
  • Krisztiam #150454
    durva :D
  • Coolfire
    Miatta én is visszamennék..
  • wesker24
    Hát jah a VV8-ból elég sok mindent kispóroltak, se Online adás, se ki kit vár vissza, se búcsúfilm vazee.
  • Darthmushroom
    azt én is hiányoltam h ki kit vár, +búcsúfilm se volt. ahogy néztem időbe pedig belefért volna.
  • wesker24
    Hát valljuk be őszintén nagyon kevés esély volt arra hogy Viki megy vissza, az esély megvolt arra hogy legyen egy Deus-EX-ed még ha kevés is :D És igen Hajrá Vivi ! :D
  • wesker24
    Eleve egyértelmű volt hogy Lóri megy vissza ez eleve nem volt kérdés, a sok tini picsa meg az RtL elintézte hogy ö menjen vissza ennyi !

DE már a párbajt is lerövidítették vagy mi ? Hova lett a ki kit vár vissza vazee ?

Viki ott hibázta el hogy nem Micit hivta ki mert ellene több esélye lett volna.
  • Coolfire
    Az az igazság,hogy nem sok esélye volt Vikinek,főleg,hogy Lóri keményen rámozdult Dinára meg ilyenek.Hajrá VIVi!!!
  • Coolfire
    Ehhh...oda a Deus Ex-em..
  • Krisztiam #150445
    mondtam a sok tinicsaj Lórira szavaz :D
  • Coolfire
    Nekem is a nagy kedvencem.Olyan kis cuki.:) Szegény kicsi Somácska....
  • Darthmushroom
    lol nem is nagy a különbség, én ilyen 70-30ra tippeltem :D
  • Janika114
    Vivi a legjobb arc
  • ToCsEk
    ez a soma se normális
  • xido
    letölteni se kell..az rtlmost-on szoktam áttekerni a felét még aznap,hogy leadták :)
  • Kerive
    Remélem RTL-es szerkesztők is böngésznek hasonló fórumokat ha igen egy üzenet nektek:

Nem értem mit akartok azzal elérni, hogy egy taj paraszt rühes kurva (gondolom már nevet sem kell ínrom) ostoba semmitmondó megnyilvánulásait és nyűglődését mutatjátok a műsor kb.: 25%-ában. Mi azzal a cél hogy egy olyan embert akarom mondani élőlényt szerkesztetek be folyamatosan akit (nézzetek végig akár ezen fórumon) egy emberként rühell az egész ország! Nálam tudjátok mit értek el? Hogy inkább letöltöm a műsort, és áttekerem azonnal ahogy meglátom ezt a hányinger riherongyot. Én részemről így beszoptátok a reklám bevételetek.

Kezit csókolom RTL Klub
  • Janika114
    és mki mennyire tart tőle, érthető okokból őt tartják a legerősebbnek de azért, hogy senki ne merjen oda szólni neki, hogy kicsit vegyen vissza