153993
ValóVilág 12
-
#6873 jól teszik -
Coolfire #6872 Most akkor mi van?
Beküldik a villába a "lökést",hogy egy kicsit megpiszkálják a dolgokat? -
Coolfire #6871 Jól elvagytok.:)) -
#6870 jah vágom, igen Leo volt :D -
#6869 mármint ki és mit lát meg?:D -
CB SNIPER #6868 aha :d -
#6867 az Leo volt, akinek megígérte, hogy majd meglátja? :D -
#6866 én se nagyon erőltetném a dolgot olyan csajjal, aki előtte mesélte el, mekkora retek puncija van :D bár Leo meg olyan távol áll a férfi definíciótól, mint Terry Black. -
#6865 ez lett volna a legjobb :))
Anikó és Gigi enyhe leszbi kalandja és az Anikóban megfordult 19-20 fasz után kétlem, hogy itt férfiaknak van esélye -
Dean Winchester #6864 hát ha nem akarja akkor ráver a kezére
ha meg akarja akkor siman segíteni XD
kis takaró vár azt durr bele bumm :D
nemtudom mit szólt volna a zsuzsi ha a kezét megfogja azt elkezdi rángatni ,majd a fejét megfogja a zsuzsinak és lenyomja a paplan alá XD -
Syntech #6863 mindenki nagy szamokat mond a villaba, mert ha kijon akkor az utcan ugy nezzenek ra.Aki pl 3 csajjal volt az sztem azt mondja, h 30-al...Es igy nem "égő" szamara a szitu ha kiszavazzák.De mas temakorben is ez a helyzet...Mondjuk szandikanal sztem telleg igaz a 600 :) -
xido #6862 ööö..Anikó szebb...ha nagyon muszáj lenne,próbálkoznék vele kicsit tovább is:)) -
CB SNIPER #6861 hát most elöfordul mit csináljon ugráljon? :D -
#6860 ahogy elnézem Leot, ilyen lehet Anikó az ágyban, Zsuzsi simogatja meg csókolgatja és fogdossa a faszát, de ő meg sem mozdul.. -
xido #6859 éva 1983
leo 1990 -
Dean Winchester #6858 ha nem adja be az oldal akkor h nézzük meg az adatlapot? -
xido #6857 védekező taktika..ha elsőre bevallja,hogy a kukija még pinaszűz,
szerinted milyen gyorsan gyűri Zsuzsa maga alá?:)
nem kockáztathatja,hogy egy nő megmássza a nézők szeme láttára:) -
#6856 jó hát persze lehet, de akkor ne úgy állítsa már be magát mint vmi don juan :D -
#6855 VV3 Elvis a Belevaló Világban ! -
#6854 adatlapok, ehehe, köszi :))
nem emlékszem pontosan mikor beszélt ezekről Leo, de szépen adagolta a témát, amiből nekem az jött le, hogy soha nőt meg nem dugott, vagy max egyet és azt se sokszor -
#6853 na igen, az amit csak úgy mondogatott, azt is mondogatta, hogy van kint barátnője, az nem barátnő -
xido #6852 most mit kell találgatni?..ott vannak az adatlapok:) -
xido #6851 attól még lehet szűz:)
úgy csak nem fogja mesélni,hogy annyi nőt megujjaztam már:D -
#6850 azt mondta Zsuzsának, hogy öt (négy?) évvel fiatalabb nála, szóval 19 körüli és simán kinézem belőle, hogy szűz, bár ezt nem mondta, de nézd meg, milyen a csajokkal
Éva 28?? -
#6849 ez az összefoglaló is jól meg van keverve..
amikor gina oli meg alek dumáltak az még csütörtökön volt hajnalban,mert azt pont néztem élőben
ugy hogy ez rendesen össze van vágva,eddig azt hittem legalább időrendben van,de hát nem... -
#6848 nemár :O eddig úgy mondogatta, h már annyi csajjal volt így meg úgy :| -
#6847 Nah lehet mégis csak szerdán lesz a párbaj ?
Mert holnap még csak kihivás !
Aztán várnak 2 napot még a párbajig !
Mert durva lenne még 1 kiválasztás ünnepek elött ! -
#6846 értem :| -
xido #6845 és kb annyi is -
Dean Winchester #6844 éva hány éves is?
mrt kinéz vagy 28nak :O -
CB SNIPER #6843 leonidasz szűz?? hány éves? :O -
xido #6842 nem változott a forrás..véletlen maradt nyitva aznap.. -
#6841 kár :( haverod nem akar egy update-et csinálni? :D -
#6840 facomat, sokat bújtátok, ez is miattatok van :D -
bippo #6839 Pont meg akartam kérdezni, mi a helyzet. Tegnap óta én is ezt tapasztaltam. -
xido #6838 működni működik,de már csak hivatalos adás időben -
Dean Winchester #6837 -
#6836 bocsánat, befogom, csak mégis ide járok, nem a faktorosokhoz, aztán gondoltam, megosztom, de.. igazad van, na, úgyis törölve leszünk -
#6835 így a vége felé én Nikolasnak drukkoltam, de Csaba jobb, úgyhogy elismerem. amúgy meg természetesen Wolf Kati a legjobb, ez nekem sem kérdés! -
Dean Winchester #6834 jólvan ne faktorozzatok már itt is! elég 1 helyen...