153993
ValóVilág 12
-
#6833 szerintem Vecának kellett volna nyernie :) -
#6832 az nyert akinek ebből a kettőből nyerni kellett...
amúgymeg Wolf Kati volt a legjobb -
Ironman2 #6831 Nézzük! -
#6830 hol vagytok? nézitek az xfaktort? -
Dean Winchester #6829 nem fognak senkitse savazni XD -
#6828 holnap lesz a kihívás, szerdán meg a párbaj -
Ironman2 #6827 Holnap -
karajjj #6826 mikor lesz kisavazás? -
#6825 igen, szerintem is fognak mások, de leó lesz az, aki először és akinek végignézhetjük a szüzessége elvesztését hehe, így már nem egy senki, akármennyire is irritál.
-
#6824 honnan tudod?:)
más is szexelhet :) -
#6823 nem fog leóka kiesni, kell a szex -
#6822 volt olyan? :D -
#6821 nem olvastam vissza, de a kis progi amivel lehetett nézni élőbe már nem működik? :D -
#6820 egyébként ez igaz és Gina a hintában rögtön azzal kezdte, hogy reméli nem Nőként fog ránézni Alekosz. szóval innen nézve nem törik meg neki :) -
#6819 Anyuci kedvence, nem szokott hozzá a férfias munkához még :) majd eljön az ideje annak is :D vagy nem... -
cargame #6818 Azert van a villaban meg par epeszu ember aki valszeg. leallitana Alekoszt ha ramaszna Ginara... -
#6817 olyan kancsöcscsel meg béllel mint az állat :) -
#6816 úgy értem nem Kristóf fog kiesni .. -
Dean Winchester #6815 én igen :D mondjuk mint mondam nekem is ellenemre vall de mindenhez két ember kell! -
#6814 mármint, hogy nem mozdul rá? mert azt mondta, hogy ha ez lesz, akkor rámozdul és Alekosz van annyira hülye, hogy ezt meglépi. akkor viszont ott vágta el magát nálam, azt nem bocsátanám meg neki. -
#6813 hehe ..
biztos érdekes lenne, de szerintem nem így lesz.. -
Syntech #6812 vernéd a monitor elott mi? -
#6811 az jó lenne ha Kristóf kiesne és Alkesz ráindulna Ginára :DDD -
#6810 Én meg el tudom képzelni, hogy nem kamuzott és képes kimászni :)
Azt lenne jó megtudni, hogy tényleg ki lehet-e menniük, mert nem bírják és mentő vinné el őket, vagy csak súlyos szankciók fejében, mert akkor valszeg maradna. bár ha pénzesek akkor mindegy neki :) -
Dean Winchester #6809 annyira örülnék ha őt vinné aztán évi jönne vissza, kivi lennék tartaná-e a száját a kiscsaj azt lelépne-e! de sztem csak a fellegekbe beszélt -
kalap765 #6808 én is, de ő sajnos Kristófot fogja. -
#6807 én Éva helyébe a Leonifaszt vinném ki :D -
Syntech #6806 nincs ennek nője.rohej az egesz ember... -
kalap765 #6805 valószinű hogy a kedd esti összefoglalóban fogjuk majd látni. -
#6804 ja, tehát taktika és nem mint pasi :)
én ezzel a Leoval még csak kezet sem fognék, annyira irritál, megkérdőjelezem, h ennek nője volt kinn, és nem egy bőrmellényes faszija. -
#6803 most vegul levetitettek amirol beszeltetek, vagy csak jovoheten? -
#6802 megpróbáltam elképzelni, hogy ha taktikáznom kellene, akkor kitől mennyire fordulna fel a gyomrom, Béciig beleférne. -
#6801 Női szemmel nem tudok ítélni sajnos. -
Ironman2 #6800 Mivel hogy meleg szivü szegény. -
#6799 Szia, igen -
#6798 és ez mi alapján? -
#6797 az én női szememmel Gombi egy okádék -
Ironman2 #6796 Jé,nő vagy? Szia! -
#6795 Ha már bebuzulnék akkor Gombi -
#6794 az én listám valahogy így néz ki, ha arról lenne szó, hogy bármelyik pasi a villában (nyilvánvalóan egyik se ehehehehe)
Leo
Oli
Béci
Alekosz
Kristóf
Laci
Jerzy
Gombi