153993
ValóVilág 12
-
#7077 -
totahun #7076 kaptam egy fülest: való világot beszüntették. Anikó bekattant tegnap miután megmutatták a felvételt és a többiek elkezdték kiutálni, majd elkezdett vagdalkozni. Várjátok az esti bejelentést Lilu-Stohl párostól. pá -
#7075 valahogy így:
képlinkitt <br> urllinkitt
vagy rakd táblázatba, vagy használj DIV -eket -
Coolfire #7074 Azt hiszem egy body kell neki,de nem biztos...:) -
#7073 Ezen vagyok már meg is van tudom hogyan kellene csak nem tudom hogyan hozhatnám a banner alá mert mindig a kép mellé rakja ! -
Coolfire #7072 Persze,hogy meg.Itt más a gond... -
Coolfire #7071 Ja már dolgozol rajta.:) -
Coolfire #7070 Ezt dobd már be a banner alá..
http://www.nyezso.hu/room/
megyünk csetelni,ha lesz valami.:) -
Coolfire #7069 Majd mire fognak hivatkozni.. -
#7068 tuti valami gebasz van bent mert ha technikai probléma lenne azt már megcsinálták volna szerintem
Remélem nem kattant be valamelyik és elvágta a torkát az éjszaka a többieknek... -
#7067 Erre én is marha kiváncsi lennék !! -
Coolfire #7066 De hogy mi a rákért nincs közvetítés?Marha kíváncsi vagyok.. -
Coolfire #7065 Unatkoznak..:) -
#7064 stílus... -
#7062 ja táncos,hostess,magamutogatás na. -
IXEMGabeo #7060 kihagyott ziccer -
Coolfire #7059 Most sincs semmi.Azért kíváncsi leszek,hogy a retek mit fog kitalálni.. -
#7056 na kivancsi leszek, hogy mi volt a tegnapi gebasz.
vajon tömegbunyo lett a video levetitese utan? -
#7055 Ez tényleg érdekes. Bár nem tudom, hogyan folyt a casting, meg hány körön keresztül ment - mert állítólag 10 ezres létszámú jelentkező volt, de hogy milyen metódus alapján ment a kiválasztás arról sokat nem lehetett tudni. Szóval lehet, hogy vidékről nehezebb volt megoldani a dolgot. Bár ennek meg ellentmond, hogy az X-Faktorban például mennyi vidéki volt. Hát nem tudom - lehet, hogy inkább a médiamúlt környékén kéne keresni a valódi okot. Aki a médiában dolgozik, az általában Budapest közelében kell, hogy legyen - és főleg olyanokat válogattak, akiknek már volt hozzá közük. Nem tudom. -
CB SNIPER #7054 még mindig nemláttuk pucéraaaan -.- -
#7053 Hoppá
http://www.freevlog.hu/video/30887.html -
#7052 az is, h a 15 emberből, csak 3 nem Pest közelében lakik, vagy Pest megyei. gondolom ez is tök véletlen, h pont onnan került be több mint 3/4-e. -
Coolfire #7051 Jó lesz ez,ha beindul a nyüzsi.:)Én is regeltem.:)
Kedves hg!Rakd már be a linket a banner alá. -
Ironman2 #7050 Fasza,egyedül vagyok rajta -
Ironman2 #7049 Hát ez jó.Be se tudok lépni.Ujra kell regelnem -
Ironman2 #7048 Oké főnök!
http://www.nyezso.hu/room/
látom itt is változás történt.egész jó kis chat lett belőle -
Coolfire #7047 Hali!
Lökd már be légyszi a cset linket.:) -
#7046 olyan már volt...bár akik nem túl tehetségesek és kevés is rá az idő azokkal nem lehet sokat kezdeni :) -
Ironman2 #7045 Majd a Rácz Béla betanitja őket -
Ironman2 #7044 Ennyi táncos van közöttük? Valami produkciót mutathatnának már. -
Coolfire #7043 Jah,mint a tesó műsorban.. -
Coolfire #7042 Pedig szerintem nem nehéz kiszúrni.:)) -
Syntech #7041 vicc, h 5 ember mediaszuz csak... -
Coolfire #7040 Így már könnyebb rákeresni a "múltjukra".. -
Coolfire #7039 Tettyék.:)
-
#7038 Szandika szigethalmi? Ott laknak unokatesómék, meg Én is oda vagyok bejelentve :D túl sokat nem járok arrafelé, még nem találkoztam vele :D -
Coolfire #7037 * VV Alekosz - 32 éves. Teljes neve: Nagy Alekosz Foglakozása: zenész, biztonsági őr. Lakhelye: Érd
* VV Éva - 27 éves Teljes neve: Baukó Éva Foglakozása: hostess. Lakhelye: Budapest
* VV Olivér - 32 éves.Teljes neve: Simor Olivér Foglakozása: dublőr. Lakhelye: Budapest
* VV Gigi - 20 éves.Teljes neve: Rácz Ildikó Foglakozása: tanuló, táncos, életművész. Lakhelye: Szentendre
* VV Béci - 25 éves.Teljes neve: Rácz Béla Foglakozása: tánctanár. Lakhelye: Szentendre
* VV Zsófi - 19 éves.Teljes neve: Szabó Zsófia Foglakozása: tanuló, pultos. Lakhelye: Budaörs
* VV László - 40 éves.Teljes neve: dr. Lázár László Foglakozása: biztonsági tiszt, ügyvezető. Lakhelye: Budapest
* VV Anikó - 21 éves.Teljes neve: Nádai Anikó Foglakozása: pedikűr-manikűr, műkörömépítő. Lakhelye: Baja
* VV Szandika - 20 éves.Teljes neve: Lőrincz Alexandra Foglakozása: táncos. Lakhelye: Szigethalom
* VV Leonidasz - 20 éves.Teljes neve: Jordanidisz Leonidasz Foglakozása: tanuló. Lakhelye: Budapest
* VV Gombi - 27 éves.Teljes neve: Gombár Gábor Foglakozása: pultos, fodrász tanuló. Lakhelye: Budapest
* VV Jerzy - 22 éves.Teljes neve: Várudvari Jerzy László Foglakozása: táncos, tolmács. Lakhelye: Budapest
* VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna Foglakozása: táncos, modell, hostess. Lakhelye: Dunakeszi
* VV Gina - 29 éves.Teljes neve: Urbánné Szendrey Georgina Foglakozása: ügyvezető. Lakhelye: Kaposvár
* VV Kristóf - 29 éves.Teljes neve: Urbán Kristóf Foglakozása: területi képviselő. Lakhelye: Kaposvár
-
Coolfire #7036 Nagy buli lehetett.:)) -
Coolfire #7035 Kolosi Peti a legnagyobb köcsög a sajtófönök után az RTL-nél. -
Coolfire #7034 Azon is lehet javítani.:))