153993
ValóVilág 12

• wesker24
  • totahun
    kaptam egy fülest: való világot beszüntették. Anikó bekattant tegnap miután megmutatták a felvételt és a többiek elkezdték kiutálni, majd elkezdett vagdalkozni. Várjátok az esti bejelentést Lilu-Stohl párostól. pá
  • Kandurex
    valahogy így:

képlinkitt <br> urllinkitt

vagy rakd táblázatba, vagy használj DIV -eket
  • Coolfire
    Azt hiszem egy body kell neki,de nem biztos...:)
  • wesker24
    Ezen vagyok már meg is van tudom hogyan kellene csak nem tudom hogyan hozhatnám a banner alá mert mindig a kép mellé rakja !
  • Coolfire
    Persze,hogy meg.Itt más a gond...
  • Coolfire
    Ja már dolgozol rajta.:)
  • Coolfire
    Ezt dobd már be a banner alá..
    http://www.nyezso.hu/room/
    megyünk csetelni,ha lesz valami.:)
  • Coolfire
    Majd mire fognak hivatkozni..
  • sanzik
    tuti valami gebasz van bent mert ha technikai probléma lenne azt már megcsinálták volna szerintem
    Remélem nem kattant be valamelyik és elvágta a torkát az éjszaka a többieknek...
  • wesker24
    Erre én is marha kiváncsi lennék !!
  • Coolfire
    De hogy mi a rákért nincs közvetítés?Marha kíváncsi vagyok..
  • Coolfire
    Unatkoznak..:)
  • Kandurex
    stílus...
  • SpeedXHUN
    ja táncos,hostess,magamutogatás na.
  • IXEMGabeo
    kihagyott ziccer
  • Coolfire
    Most sincs semmi.Azért kíváncsi leszek,hogy a retek mit fog kitalálni..
  • RatBaG #7056
    na kivancsi leszek, hogy mi volt a tegnapi gebasz.
    vajon tömegbunyo lett a video levetitese utan?
  • kalaposkan
    Ez tényleg érdekes. Bár nem tudom, hogyan folyt a casting, meg hány körön keresztül ment - mert állítólag 10 ezres létszámú jelentkező volt, de hogy milyen metódus alapján ment a kiválasztás arról sokat nem lehetett tudni. Szóval lehet, hogy vidékről nehezebb volt megoldani a dolgot. Bár ennek meg ellentmond, hogy az X-Faktorban például mennyi vidéki volt. Hát nem tudom - lehet, hogy inkább a médiamúlt környékén kéne keresni a valódi okot. Aki a médiában dolgozik, az általában Budapest közelében kell, hogy legyen - és főleg olyanokat válogattak, akiknek már volt hozzá közük. Nem tudom.
  • CB SNIPER #7054
    még mindig nemláttuk pucéraaaan -.-
  • [HUN]Crassus
    Hoppá

http://www.freevlog.hu/video/30887.html
  • Tyler1
    az is, h a 15 emberből, csak 3 nem Pest közelében lakik, vagy Pest megyei. gondolom ez is tök véletlen, h pont onnan került be több mint 3/4-e.
  • Coolfire
    Jó lesz ez,ha beindul a nyüzsi.:)Én is regeltem.:)
    Kedves hg!Rakd már be a linket a banner alá.
  • Ironman2
    Fasza,egyedül vagyok rajta
  • Ironman2
    Hát ez jó.Be se tudok lépni.Ujra kell regelnem
  • Ironman2
    Oké főnök!

http://www.nyezso.hu/room/

látom itt is változás történt.egész jó kis chat lett belőle
  • Coolfire
    Hali!

Lökd már be légyszi a cset linket.:)
  • bigapó
    olyan már volt...bár akik nem túl tehetségesek és kevés is rá az idő azokkal nem lehet sokat kezdeni :)
  • Ironman2
    Majd a Rácz Béla betanitja őket
  • Ironman2
    Ennyi táncos van közöttük? Valami produkciót mutathatnának már.
  • Coolfire
    Jah,mint a tesó műsorban..
  • Coolfire
    Pedig szerintem nem nehéz kiszúrni.:))
  • Syntech
    vicc, h 5 ember mediaszuz csak...
  • Coolfire
    Így már könnyebb rákeresni a "múltjukra"..
  • Coolfire
    Tettyék.:)

• bigapó
    Szandika szigethalmi? Ott laknak unokatesómék, meg Én is oda vagyok bejelentve :D túl sokat nem járok arrafelé, még nem találkoztam vele :D
  • Coolfire
    * VV Alekosz - 32 éves. Teljes neve: Nagy Alekosz Foglakozása: zenész, biztonsági őr. Lakhelye: Érd
    * VV Éva - 27 éves Teljes neve: Baukó Éva Foglakozása: hostess. Lakhelye: Budapest
    * VV Olivér - 32 éves.Teljes neve: Simor Olivér Foglakozása: dublőr. Lakhelye: Budapest
    * VV Gigi - 20 éves.Teljes neve: Rácz Ildikó Foglakozása: tanuló, táncos, életművész. Lakhelye: Szentendre
    * VV Béci - 25 éves.Teljes neve: Rácz Béla Foglakozása: tánctanár. Lakhelye: Szentendre
    * VV Zsófi - 19 éves.Teljes neve: Szabó Zsófia Foglakozása: tanuló, pultos. Lakhelye: Budaörs
    * VV László - 40 éves.Teljes neve: dr. Lázár László Foglakozása: biztonsági tiszt, ügyvezető. Lakhelye: Budapest
    * VV Anikó - 21 éves.Teljes neve: Nádai Anikó Foglakozása: pedikűr-manikűr, műkörömépítő. Lakhelye: Baja
    * VV Szandika - 20 éves.Teljes neve: Lőrincz Alexandra Foglakozása: táncos. Lakhelye: Szigethalom
    * VV Leonidasz - 20 éves.Teljes neve: Jordanidisz Leonidasz Foglakozása: tanuló. Lakhelye: Budapest
    * VV Gombi - 27 éves.Teljes neve: Gombár Gábor Foglakozása: pultos, fodrász tanuló. Lakhelye: Budapest
    * VV Jerzy - 22 éves.Teljes neve: Várudvari Jerzy László Foglakozása: táncos, tolmács. Lakhelye: Budapest
    * VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna Foglakozása: táncos, modell, hostess. Lakhelye: Dunakeszi
    * VV Gina - 29 éves.Teljes neve: Urbánné Szendrey Georgina Foglakozása: ügyvezető. Lakhelye: Kaposvár
    * VV Kristóf - 29 éves.Teljes neve: Urbán Kristóf Foglakozása: területi képviselő. Lakhelye: Kaposvár
  • Coolfire
    Nagy buli lehetett.:))
  • Coolfire
    Kolosi Peti a legnagyobb köcsög a sajtófönök után az RTL-nél.
  • Coolfire
    Azon is lehet javítani.:))