153993
ValóVilág 12
-
Coolfire #6953 Raktam be róla képet,amin kifejezetten nem rossz.Nem námber van,de baszható kategória.:)) -
Coolfire #6952 Kábé..:)Ha szereti amit csinál,nem kér pénzt.:)) -
IXEMGabeo #6951 ja arcra csúnyácska, de alakra sztem tűrhető...beszavazását pont láttam, rögtön gondoltam, hogy őt küldik be -
Shelton #6950 kurva sok ribanc jár ki olaszországba "táncolni" itthonról. szerintem amikor neki állt óbégatni azt pont úgy csinálta mint a cigányok, elég volt látni a családját szerintem. -
#6949 pfej, micsoda sóher vagy....ossza be a spermádat mi??? -
Coolfire #6948 Unalmas téli estéken-mint pölö most-elmenne,mert ért a "szakmához".De pénzt nem kapna.:) -
#6947 Alekosz Neked hanyadik a tetszési indexen? -
Syntech #6946 Zsuzsi szojarasa: Érted?Izé,Mit tudom én! Figyeljétek meg mindig ezeket mondja :) -
IXEMGabeo #6945 úgy értettem, hogy kint olaszban sok a Zsuzsi félére hasonlító nő...nem véletlen ment ki oda "dolgozni". Hajtotta a vére, ösztöne a fajtájához, de nem az a dicsak/more féle cigánylány, de a temperamentuma, stílusa ugyanúgy megvan... -
#6944 oké, köszi. -
#6943 orron vágta ököllel inkább :D -
xido #6942 a kúvaélet..az hogy maradt ki?:)
megvan,de az m.helyi gépen maradt..majd pótolom valamikor:) -
#6941 ?
és most kit kell büntetni?
azt aki nézné kívülről az eseményeket? :)
elég fosok ezek az állítólagos büntetések, szart sem érnek -
Coolfire #6940 Verekedtek biztos az Anikós videó miatt.:) -
Shelton #6939 az olaszos "magyart" hívják általában cigánynak.. -
Coolfire #6938 Jó lenne most az a kis rojtos is..:) -
IXEMGabeo #6937 pofán vágta konkrétan...azóta a Péterből is valami komoly gazdasági guru lett... -
#6936 az esti 1730-tól 1800-ig nincs meg? -
IXEMGabeo #6935 ő szem, haj, bőr szín?;)
lábméret, magasság, csípőméret, mellbőség? hogy állasz velük?;) -
xido #6934 hála a jó istennek:) -
#6933 hát az főleg nem jött be, szépen kiosztotta egyik budapest parádén, gondolom, mindenki látta azt a bizonyos videót. -
#6932 Hála isten hogy nem ! xD -
IXEMGabeo #6931 no mi történt máris csoportosan ki kell költözniük? ennyi volt mindenki hazamehet Karácsony előtt? xD -
#6930 nem hasonlítok Zsuzsira szerencsére :) -
IXEMGabeo #6929 nem tipikus cigány, olyan olaszosnak tűnik nekem a stílusa csak Magyarban...legalább is, amit láttam belőle. Amúgy tuti, hogy taktika miatt smárolta le a tejbetökit:D az ilyeneknek nehezen lehetne hinni a villán kívűl, különben is egyetlen "villa kapcsolat" nem jött be még Péter + Sziszié sem -
xido #6928 ügyes gondolat:)
forrás?:) -
Coolfire #6927 Jó is volna hirtelenjében két csaj.:)Nemigen fórumozgatnák itt..ehehh.. -
xido #6926 bombanő kategória?:D -
#6925 "az online közvetítést korlátlan időre megszakítjuk, ugyanis az este folyamán 3 személy is megszegte a Villa egyes szabályait, amit azonnali kollektív büntetéssel szankcionáltunk." -
#6924 cicifixben baszott jó mellei vannak Zsuzsinak :) amúgy tudjuk, hogy spániel fül, de megfogdosnám neki szívesen :) -
#6923 Jöhet ! xD -
#6922 az ilyen kérdések azok, amikre nem szabad válaszolni, mert elindul a lavina :)
nem büntetnek miattam már senkit, a való világos női átlagban vagyok. -
#6921 Már ha lenne kivel ! xD -
#6920 ja, most nézem a délután 5-7-ig tartó élőt és a sziámi ikrek nem is sziámik. tökre szarul csinálták meg a nadrágot. no mindegy, a wc-re kíváncsi lettem volna, talán megmutatják összefoglalóba :) -
xido #6919 puni+puni+kuki?:))) -
Coolfire #6918 Nekünk is azt kéne..:))
-
#6917 Vagy a kamerás bácsi elfelejtette benyomni a bekapcsoló gombot ! xD -
xido #6916 vagy most dug mindenki:) -
eLiXir #6915 jaja erre kiváncsi vagyok én is -
Coolfire #6914 Bazzeg ezek ölik egymást,és nem merik adni...