153993
ValóVilág 12
-
#7931 szandika is mehet :D nem kell oda be -
Syntech #7930 egyik ku.va hogy siratta a masikat!Tegnapi belevaloba is az a szoke Oláh...azt is olaszba kurják, na meg mostantol zsuzsit is ujra vegre ezt akarta.neki a penz kell, nem az, h 14 idegennel ossze legyen zarva...Ennyi roviden szerintem! -
bendáj17 #7929 na emleget ember megjelent. -
bendáj17 #7928 Zsófi elbújt a sötétben :) tényleg nem nagyon lehet látni. -
#7927 Laci azt hitte, hogy majd bemegy ezzel a félig meddig "csák norisz meg dzsíájdzsó meg ki ha én nem" karakterrel és akkor majd ő lesz ott az ügyeletes basszájba, erre meg az egyik legunszimpatikusabb unalmas hatodik senki... Nem ide való! Zsófi meg úgy el van tűnve, mintha bent sem lenne... -
bendáj17 #7926 alekosz meg szundít -
#7925 Megy most is az élő adás:-O -
bendáj17 #7924 ja nem árt nekik nem :) -
bendáj17 #7923 mit össze nem szaroznak. :) -
#7922 sose fogja elvégezni.. ha nem megy haza az első körben, akkor celeb lesz a ribanc és már nem fogja érdekelni a suli.. megél majd a botrányokból -
Qpi #7921 Ezt kéne bejátszani az Anikónak 1:48-nál No ez a félre lökés :)))) -
IXEMGabeo #7920 gorog joghurt... -
#7919 Éva nem fejezte be a corvinust, de szerepel a tervei között :)
leo nője engem is érdekel, képet kérünk! -
Béka Benő #7918 Alig, hogy kiment a cipőképű Laci elkedte ócsárolni...
Még ez az ember mondja neki, hogy hit és becsület! Szégyen! -
Coolfire #7917 Nem is biztos,hogy csak rajta... -
spm #7916 Lemaradtam a Nekedvalóról, nem vette fel valaki? Vagy dobjatok már egy képet Leo nőjéről, kiváncsi lennék rá -
Suffering #7915 volt már? Zsuzsi kiköltözése asszem a tv-ben nem mutatták -
Béka Benő #7914 Nincs is már ORTT ! -
IXEMGabeo #7913 belekukkantottam, a beképzeltsége ugyanúgy megvan, de az igencsak elgondolkodtató, hogy vajon tényleg ennyire szeretetre vágyott e... ugye mindenki azt hitte, hogy taktikázott a sráccal, holott lehetséges mégsem, lehet hogy már tényleg unja hogy asok műmájerrel mászkál, de könyörgöm, ha nagyon akarta volna akkor ez a Zsuzsi simán élhetett volna normálisabb életet is...csak rajta múlt -
#7912 nem vettétek fel? megézném :D -
#7911 teljsen igazad van -
#7910 Zsuzsi negyed órát szerepelt a coolon és egy 30 milliót össze káromkodott az ortt-nek :DDDD
Leo nőjéről meg csak ennyi jutott eszembe: él ilyen? -
Coolfire #7909 És még milyen rendes is vele..
Ez totál más ember,mint aki a villában volt. -
Coolfire #7908 Bazze jobban néz ki zsuszi mint leo barátnője. -
Coolfire #7907 Nézzétek Zsuszit,érdemes.. -
V4Sutas #7906 Valószínű hogy azért nemállította le senkise a megkergült Zsuzsát mert mindenki utálta a pofáját (Lászlót is beleértve), és tudták hogy ha hagyják hogy kitombolja magát akkor ezlesz a vége. És valóban , akármilyen ge.ci is Olivér köszönettel tartozunk neki hogy megszabadított minket ettől a csúnyapi.nájútól -
Coolfire #7905 Na jön Zsuszi figyuzzatok..:) -
Coolfire #7904 Hát eléggé csúnyácska szegényke.. -
Coolfire #7903 Most van leo barátnője a cool-on.:)
-
#7902 minek ugorjon oda, hogy egy hisztis picsa aki épp beszámíthatatlan volt összekarmolássza vagy megharapdálja? :) -
#7901 de még mindig ő a legértelmesebb a bent lévők közül -
#7900 tán elgurult valami bogyó? -
Béka Benő #7899 A kommandós-rendmániás Laci meg egy nagy nulla !
Hol volt akkor mikor Zsuzsi megkergült ?
Neki kellett volna lefognia erre amikor akció van a villában ez a krumplifejű gyökér szépen a háttérbe húzódik,majd kibeszéli a haverjainak a látottakat.
Ő is csak egy taktikázó jólakott napközis !
Csak egy Hangember ! -
#7898 az a baj, h ő már leérett, csak cefrének lenne jó :DD -
Syntech #7897 nyughass már innen ... -
Coolfire #7896 Nem értékelitek az érett nőket.. -
#7895 ámen :D ráadásul Alekosztól már tudjuk, hogy Évának is szőrös a háta, szóval csodálkozom, hogy nem áll fel neki is a saját hátán a szőr magától.. mindig azt a szarfészket igazítja a fején a tükörben és a kibaszott táskákat kell néznem a szeme alatt.. de ő jó nőnek tartja magát.. Gombinak is megmondta, hogy ilyen nő láttán már be kellett volna indulnia.. pff mit hisz ez magáról -.- -
Béka Benő #7894 Évától feláll a szőr a hátamon és gondolom a TVnézőknek is, amikor fejét rángatva bele kiabál a kamerába :
"-Én akarok visszajönni ! Én ! Én !"
Hogy miért is kellene neki vissza menni nem tudom, de hátha Olivér megint megtalálja és öngyilkosságba kergeti. -
#7893 és ezt teljes mértékben kinézem én is belőle :D -
Coolfire #7892 heheh..