153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #8131 Ez jó -
#8130 Terminátosz..
[sírva röhög] -
#8129 mikor fésülködik... -
IXEMGabeo #8128 az 1. részben még nem volt John Connor;) amúgy hatalmas... -
#8127 ezt a mindig minden körülmények közötti szöveget valaki (vagy több valaki) mesélje már el nekem, hogy mit szeretett volna érzékeltetni ezzel Alekosz, mert fingom nincs róla. -
#8126 Anikónak azt az arcát kéne inkább berakni amin dulifulizik vagy éppen szájtátizik, ami a tényleges videóban is megvolt. de egyébként így is vicces, csak sokat kitakarnak. -
#8125 -
#8124 ezt nem mernék bejátszani a villába gondolom -
Ironman2 #8123 -
bippo #8122 Jó lesz az csúnyán is, a jelenet úgyis ütni fog. -
#8121 volt 1 jobb jelenet a t1-ből, csak azt pont kerítés mögül veszik, és nem lehett rá nyomni az arcokat, pedig az egy az egyben Alekosz-Anikó jelenet :D (sztem arra is gondolt) -
#8120 Azért provokált hogy Oli megüsse, és akkor még Olivélt utálják.....szánalmas.....
Alekosz mondta meg a frankót , az aki primitiv annak csak ez az 1 fegyvere van....milyen igaz -
#8119 Én egy vidit dobtam össze, épp megy felfelé jútúbra... -
#8118 délutáni coolos műsorról van videó? -
#8117 hatalmas :D -
#8116 -
#8115 -
#8114 nagyon ott van :DD -
#8113 Háhá... -
#8112 -
#8111 Az a biztonsági őr nagyon kellett oda...biztos a "rendező távoli rokona" .
Szerintem ha nincs ott ez a Zsuzsanna szétkapja az egész stábot.
Egy ásványvizes palackkal... -
Béka Benő #8110 Olivér kis barátnőjére kellett volna rászállnia !
Akkor tuti,hogy ütött volna ! -
#8109 jah.. -
#8108 már csak azért is pofátlanság, hogy összevissza hazudozik, meg kamuzik, aztán pedig kibaszatja magát, mert így egy másik embertől vette el a lehetőséget, hogy játszhasson a villában. -
#8107 Mekkora genny ember, aszongya célja az volt, h Olivér visszaüssön. -
Béka Benő #8106 Bódy Szilvi Las Vegas luxus qrvája ! -
#8105 Ez a szerencsétlen zsuzsi minek jelentkezett,ha kirúgatja magát? Mondtam,hogy itt mindenki azt hiszi,nyaralni megy.... -
#8104 -
#8103 az még 2 hét,addig lenyugszik mindenki,más lesz a főgonosz,és olivér megint csak kacagni fog,ennyi. -
Béka Benő #8102 Miről beszélt ez a faszkalap ? Milyen sörösflakont ?
Szerintem csak egy ásványvízes palack volt... -
Coolfire #8101 Bazzeg simán csináltattam volna mindegyikkel egy 24 órás lencse-baba tesztet. -
#8100 Szerintem nem fog minden csaj rárakni, pl Anikó jóban van vele, Gigi is neki adott igazat, szóval azért nem vennék rá mérget, hogy az összes csaj rá fogja tenni a jelet... -
Coolfire #8099 Vad szépség... -
Coolfire #8098 Na a kókuszban is ez van...pleh... -
Ironman2 #8097 Nézzétek a Fókuszt -
Coolfire #8096 Ilyenkor nem szokott lenni. -
Ironman2 #8095 6 csaj plusz Gombi
meg még kb:3 férfi fogja rárakni a jelet Olivérra -
#8094 má' megin nincs online adás? o.O -
#8093 már csak azért is, hogy megpróbálják kiszavaztatni, de ehhez nagyon erős ellenfél kellene vele szemben, ilyen meg nem nagyon van most bent...max Alekosz, de Őt meg sosem hívná ki vagyis most még nem. -
cargame #8092 Ha Oli veletlenul kikerulne az RTL ugy is vmi Bonuszajandekkent visszadobna a villaba :D