153993
ValóVilág 12
-
#7891 Éváról nálam tipikusan az a kép jön le, h távoltartási végzés kéne ellene, mert süt róla, h megszállott, fanatikus, állat :D
de nem is olyan mint a Zsuzsi, h neked megy, vagy vmi, mert ő jelentéktelen, de Éva meg így rád szállna, meg követne, meg a kocsid hátsóülésén elbújna, meg mittudomén xD -
Coolfire #7890 Hossteskedni szoktak az egyetemisták is.:) -
Coolfire #7889 Tényleg nem tudom..halasztani lehet,de szerintem se a Bár 2.0 se ez a fosspré nem ér annyit.:) -
#7888 Ha befejezte akkor csak gratulálni tudok, hogy ennyire vitte vele.. de van egy sejtésem, hogy nem fejezte be -
#7887 eszelős? nem tudom miért mondod...?! xD Egyébként nem is érezném magam biztonságban a villában amíg ő bent van, meg a zsuzsi félék.. szerencsére egy pszichopata már elhagyta a kérót. És a való világ után mondja valaki azt, hogy a nők értelmesebbek mint a férfiak :D A bent lévő nők fele aberrált kretén.. a bent lévő fiúknál meg a legrosszabb tulajdonság a papucsság meg az állítólagos buziság. -
Coolfire #7886 Hát a Corvinust eléggé nehéz végigbuKdácsolni és csalni.Az majdnem olyan szigorú mint az orvosi.
De valóban nem tudom,befejezte-e.
Azt igen,hogy valóban labilis. -
Coolfire #7885 Ja az kéne.:) -
Coolfire #7884 A villások közül.Lejjebb értekeztem róla.:) -
#7883 az a baj, hogy én annyira jó nőnek sem tartom.. de esetleg 1 hétig adnék neki én is pár 10 perces munkát(telepakolnám az ánuszfosóját és szétkenném az okát az arcán, majd a hajának nevezett szénakazallal törölném le), aztán szevasz viszlát örökre :D -
#7882 amúgy is okos lány lehet, ha hostesskedik majd 30 évesen :D kicst eszelősnek tűnik a csaj, lehet ezért nem is kapott soha komolyabb melót. -
#7881 miért, te komolyan gondoltad? :) -
#7880 csak ilyen 10 perces munkákat adnék neki, de abban a tusolás is benne van :D:D:D -
#7879 A végzettség semmit nem jelent. Végig lehet bugdácsolni és csalni akármelyik iskolát. Nem érdekel Éva mit végzett és mit nem én nem adnék neki munkát az 100%.. -
Dean Winchester #7878 de nem azt mondtad h a csajod az éva? :D akkor poénból említetted? :D -
#7877 Alekosz tuti vmi kőműves segédmunkás lehet, mert tisztára olyan görbe a háta, mintha egész nap téglát pakolászna, vagy mint valami alföldi dinnyés paraszt :D
Mindenesetre ő a legnagyobb partifész az összes közül :D és többnyire mindig őszinte, mert ennyi baromságot nem lehet folyamatosan megjátszani :D -
Coolfire #7876 Hát 3 éve a Corvinusra járt,igaz kérdéses,hogy befejezte-e.
Én is találkoztam már sík hülye diplomásokkal.De nem mind az. -
#7875 Az lenne a kérdésem hogy a banner alá nem lehetne dobni egy videás linket mert mindig elfelejtem elmenteni és így meg keresgetni kell:) -
#7874 :D ja Bécin nagyon látni, hogy már "viszket" az orra :) -
Coolfire #7873 Azt kéne.:)Feldobódna a hangulat.Azért a cigit nem szabad megvonni.:)
Kapnának még marihuanat is,az lenne jó.Béci amúgy örülne neki.Meg vagy 2 csíknak.:)) -
Dean Winchester #7872 és ezt honnan tudod h neki van a legmagasabb iskolai végezttsége? :O
egyébként meg kurvára nem sokat számít az h vkinek van 4-5 nyelvvizsgája,diplomája...stb , attól lehet sokkal bunkóbb és értelmileg zokni mint akinek 8 álltalánosa van :D (vagy csak sima érettségi)
ezt már tapasztaltam nem egyszer :D -
#7871 Itatnám őket éjjel-nappal, cigit pedig megvonnám... El lehet képzelni a sok részeget, amikor cigiért kívánkoznak :D -
IXEMGabeo #7870 nehogyisten már a görögöt hazaküldjük áá nee, Évike legalább nem Beloianniszi menekült:) érdekes én márcsak az örmény származású bejuttatását hiányolom a kisebbségek közül, ami nem is gond, csakhát mindenkinek eleget kell tenni, hogy legyen nézettség:D -
Coolfire #7869 Most nem védem Évát(de igen),neki van a legmagasabb végzettsége az összes közül.Az igaz,hogy ezt a fosadékot nem lehet életcélnak venni.
Annyira nem kétszínű,szókincse van,és egy kicsit labilis.:)) -
#7868 Ma jah majd kiderül holnap hogy melyik kerül vissza !
A semmit mindó nem sok vztet zavaró mintha ott sem lenni unalmas Leonifasz vagy a néha idegbeteg és akkor mindenki elmehet a francba Éva ! :D -
#7867 én tiszteletben tartom ezt a véleményt is.. de engem idegesít Éva nagyon, Leonifasz meg nem sok vizet zavar.. viszont borzalmasan irritál, amikor Éva vigyorog a kamerába, hogy igen vissza akar jönni, meg, hogy ez az életcélja, hogy bent legyen.. ez milyen élet cél bassza meg? Tanuljon inkább és ne buzi celeb akarjon lenni.. nagyon irritáló picsa.. idegroncs, kétszínű, alpári és idegbeteg -
#7866 Szerintem inkább Leo takarogyon haza ennyi ! Még ha egy idegroncs is Éva akkor is inkább ő maradjon mint az a senkiházi Leonifasz ! -
#7865 egyik legkúltúráltabb népcsoport,mit vársz? :) -
#7864 évéra tuti nem mert ha holnap ö jön vissza akkor ö védett lesz ! -
#7863 Éva nem kap védettséget, mert szerdán hazatakarodik -
#7862 Ez volt már? Ruszkik nem szaroznak...
-
#7861 Olivérre és Évára, ha nem kap védettséget -
Béka Benő #7860 Sajnos pont ez a baj, hogy az RTL nem ad nekik még több feladatot, hogy ne egymást piszkálják és a lelkiterrort sem torolja.
Azt sem értem, hogy miért kellett megmutatni nekik a Zsuzsi VS Olivér szavazást, pláne, hogy el sem lehetett érni a honlapot rendesen.
A lökés videóért meg úgy kellet könyörögni a RTL-nek, hogy közölje nekik.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a következő kiválasztásnál kire kerül a legtöbb jel. -
#7859 regina moon -
#7858 érdekesség volt-e az elmúlt 14 órában? :) -
#7857 A többiek is tisztábban vannak ezzel,hogy Olivérnek ez egy hatékony fegyvere,meg mi a taktikája csak Zsuzsi annak ellenére hogy primitív elég jól átlátta mit csinál oli és nem volt gyáva szembe fordulni vele.
A többiek egyelőre nem mernek igy visszatámadni Olinak max finom célozgatnak ha bajuk van vele.
Tehát Zsuzsi mindenképp szálka volt Oli szemében,igy nyilván fölé kellett kerülnie valahogy. Ha valaki nem hasal be akkor azt eltapossuk... -
#7856 Valamit kihagytál... -
#7855 De legalább csinál műsort, és van mit néznetek a kurva semmittevésen kívül is. -
#7854 Olivér az fizetett szereplő,azért van ott,hogy konfliktusokat gerjesszen,csinálja a showt,és információkat csaljon ki a többiekből,amiket aztán megoszt a stábbal a titok room-ban :) Fix dobogós,akárcsak Alekosz. -
Béka Benő #7853 Nekem pont ellenkezőleg jött le Olivér viselkedés. Elején csíptem, még amikor durván rászáll Évi-re azt is elnéztem.
Viszont, hogy Zsuzsit is "megtaláta", kiderült igazi jelleme.
Mondjuk őt is meglehetett volna fogni a barátnőjével.
Érdekes, hogy több VV-s fórumon is azt tarjál Oliról,hogy egy fizett, belő ember. -
#7852 nov.28 vasárnap