153993
ValóVilág 12
-
Coolfire #8011 Lassan mindenki elfordul tőle a szarkeverése miatt.:) -
Syntech #8010 Zsofi: k.anyad nyavogsz te szar! -
spm #8009 Dehát ilyen még nem volt!
-
Ironman2 #8008 Az összes csaj rá fogja tenni a jelet -
Coolfire #8007 Lesz még a kókuszban is,ha látni kívánod.:) -
Ironman2 #8006 ÁÁÁÁÁÁÁ,Olivér sorsa is megpecsételődött -
cargame #8005 Anyatok picsaja sok ribanc.. -
Dean Winchester #8004 zsófi mifaszt rinyál? mert oli megmondta az igazságot a másik szemébe az a baj???????????????
bazdmeg a többivel van a baj, agyilag zoknik -
Shelton #8003 mennyi buta picsa.. -
Shelton #8002 jaja, szerintem is.. azért ne bántsuk szegényt mindenért -
bippo #8001 Még mondják el 10x ma, hogy ilyen még nem volt a Valóvilág történetében! -
Coolfire #8000 Már hanyadszor látom.. -
Béka Benő #7999 Könnyen meglehet ! -
bippo #7998 Nekem ez úgy jött le, hogy bíztatja, hogy legyen erős. -
Béka Benő #7997 Zsuzsi majd intézkedik a családodról Olivér ! -
Ironman2 #7996 Na,Aniko a másik paraszt.Mi az hogy kioktatja Olivért? -
bippo #7995 De, csak hátulról csak tippelni tudok, hogy ő volt. -
Ironman2 #7994 Pedig ők fogják megnyerni,majd figyeld meg! -
Béka Benő #7993 Jaj, ezek a Zsófi és Gigipsy, de birkák... -
Ironman2 #7992 Nem vetted észre? -
bippo #7991 Szandika haladt el keresztben egy szál ciciben? -
Ironman2 #7990
-
Ironman2 #7989 Majd Szandika őt is kioktatja,ha szépen kéri -
Ironman2 #7988 Teljesen máshogyan látják ők ottbennt az eseményeket,mint mi idekinnt.Persze hogy megszerették Zsuzsit.Láttátok a bucsuzáskor is mindenki ledöbbent,és végigpuszilgatták.Attól én még nem kedvelem. -
Coolfire #7987 De lehet,hogy gömbi most akart hetero lenni...kellett volna neki egy tapasztalt csaj..:)
-
Béka Benő #7986 A mentők hívószáma az ország egész területén (minden vezetékes és mobil telefonról): 104
-
#7985 de nem úgy mint egy hisztis pitsa bazz... -
bippo #7984 Mindenki azt hiszi, hogy Oli taktikai játékból, szándékosan csinálta ki Zsuzsit. (lehet, hogy mégis így van), de ahogy láttam, csupán annyiból indult, hogy elmondta Zsuzsinak a szemébe (nem a háta mögött), mi vele a baja, csak hát Zsuzsika nem bírta a kritikát. Aztán hamar elfajult.
Igazából magát golyózta ki a villából, nem Oli rakta ki.
Amúgy ez egy pszichikai játék, erős idegek kellenek hozzá. De hát ezt tudta mindenki. Volt pár VV meg BB, az a játékos, aki ennyiből nem szűrte le, hogy ez erről szól, az idegeket és a kapcsolatokat is megterheli, az még hülye is. -
Shelton #7983 hát még is csak a szerelmünkről van szó.. kastil is kiborulna szerintem ha meg tudná -
Coolfire #7982 Oli is bőgött,mégsem szidtátok.:) -
kalap765 #7981 Fú a genya Anikó megint kavar Alekosz háta mögött. -
#7980 De lehet mivel az megy vissza a villába akire több szavazat megy.. szóval ha egyikre sem szavaz senki, akkor nem megy vissza egyik se -
#7979 Ennyire megszerették ezt, aki kiment, vagy miért rí mindenki? -
Coolfire #7978 Gömbi a király!:) -
#7977 Gombi mekkora punci xDDDDD -
#7976 Ezt nem értem. Ezek minek sírnak? Kizártak egy játékost. És akkor mivan? 1 emberrel kevesebb nyerheti meg előlem a nyereményt. Én röhögnék az biztos -
#7975 Gombi forever :D -
#7974 most mi a faszt sírnak????? -
spm #7973 Gömbike hogy fog bőgni, LOL -
bippo #7972 Jól áll alekosznak ez a cucc. Jó ruhákat küldtek be nekik.
Komolyan mondom, javítana a tartásán, lefogyna hasból, meg elfelejtené ezt a digós hátranyalt hajat, még akár jó pasi is lehetne.
De amúgy érdekes. Bárkit megdugott volna, de most, hogy ott az ingyenszex, egyből finnyás :) (mondjuk igaza van, talomban tartja a dolgot, hátha mégis összejön valami jobb)