153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    dehogyis! mégcsak 140223!
  • IXEMGabeo
    ja nekem se tetszett, hogy nem hagyták, hogy végigmondja...

és valószínű maximum Vikitől fogunk látni ilyen részletes és szép beszédet, ha ő rá kerül a sor...
  • BrianGT
    Estét...jézusom 140 új hsz...srácok mikor kerül be a topic a Guiness Rekordok könyvébe?? Mire lemegy az adás az sg-nek új szervert kell rákapcsolnia, hogy bírja :)

Visszaolvasok majd de szerintem jól döntött Laci...tényleg elsőnek kiesni...nem most kell ellőni mindent, ráér vele a célegyenesben ha addig eljut...én is olyat vittem volna most aki ellen tuti visszajövök, de azért nem nő ellen vagy pont a leggyengébb nő ellen...azért írom így mert később Viki ellen azért már biztos mellénnyel jönnék én is vissza. Krisztián meg egy senki, simán megnyeri a Laci és annyit kapunk mint eddig, hisz Krisztián kb ott sincs. Amúgy ez most már mekkora parasztság, hogy végig sem engedik mondani a szövegét a kihívónak? Kiválasztásnál megértem...sokan vannak ha mindenki 10 percig dumál nem érnek a végére...de az a kb 10 mondat ami még Laciban lehetett, nem igaz nem tudják megvárni...érdekes dolgokat mond meg tényleg ilyenkor nagyjából mindenki őszintén beszél élőben és akkor...Laciii a nevet a nevet ba**d meg!! Mondjad...a nevet!!!
  • Alekfognyerni
    Remélem Laci megy vissza. Krisztián semmit nem jelent a műsor szempontjából. Azért mert néha beböfög valami jópofát, nem sok vizet zavar. Ugyanezt gondolom a másik jómadár Józsiról is. Laci kell még oda, az egyik központi figurája a játéknak. Jelenleg sokkal inkább mint Simon.
  • Ironman2
    Hát ez a Krisz amúgyis egy nulla ottbennt,bár én rá szavaztam,ne legyen olyan sok szavazata Lacinak
  • wesker24
    Na ez itt a gond ! :D
  • Ironman2
    nem szoktam magamban tartani
  • wesker24
    Akkor nem irunk csúnya szavakat akkor legalább pontozd ki ! :D

Ha nem tudod magadba tartani :D
  • Ironman2
    na ne röhögtess,az hol volt káromkodás? abból csak én jövök ki jól.DD
  • IXEMGabeo
    Ez a semmit nem ér túlzás...voltak napok mikor eltűnt, háttérbe szorult, de vannak momentumai még most is...elég csak a veszekedésre gondolni Aurelioval és Charlotteal is meg a többiekkel...
  • wesker24
    Nem káromkodunk ! :D
  • Ironman2
    hehe,úgyis törölni akartam! megelőztél barátom
  • wesker24
    És akkor kicsoda Iza ? xD a Gonosz Boszorka ? :D
  • Prince23
    Így van :))

Mondom, ezek szerepet játszanak XD

• Ironman2
    Country Peasant

AS_SA__DAS_AS?SADS_AS
  • IXEMGabeo
    Persze Laci képernyő kompatibilisebb, viszont vannak dolgok, amik miatt nem érdemelné meg, hogy maradjon...Mellette csak az szól, hogy hosszabb távon még sok villalakót úgymond manipulálhat összevissza mivel látszik rajta, hogy esze bőven van. Véleménynyilvánítást is tökéletesen időzítette mégis ő megy elsőnek párbajozni.

Krisztián meg lehet, hogy bunkó, de eleddig őszinte volt a maga nyers módján. Éjjeli adásokban is villantott, és tök jól elvolt a többiekkel is...

Lehet tudni egyébként, hogy mikor is lesz ez a bizonyos tárgyalás? Nincs kizárva, hogy akkor, ha bentmarad a villából fogják előállítani
  • Conqvistador
    Ezek szerint Dorka Kleopátra :D
  • Prince23
    Pápá bunkó paraszt Krisz. Laci győzedelmeskedik majd.

Julius Ceasar - Laci
    Zsolt - Antonius
    Aurelio - Brutus

és akkor, te is fiam Brutus.... khm

Simon amióta a madám karjában van, azóta egy nagy nulla...Semmit nem ér, pedig az elején szórakoztató volt. és akkor most ott tartunk hogy akkor ki az igazi színész, ugye :D
  • PiszkosFred
    Az a baj, hogy a sikkasztási ügy nem kamu, amiatt megütheti a bokáját, akár bűnös, akár nem. Az RTL sokra nem megy vele, ha leültetik, vagy próbaidőt kap, de eltiltják mondjuk a nyilvános szerepléstől. Bár az nagy show lenne, ha a villából állítanák elő a rendőrök a következő tárgyalásra (nem egyeztetésre), ahol mint vádlott, már meg kellene jelennie.

Krisz viszont - és hiába nánási a gyerek -, egy büdös bunkó jelenleg, aki 10 percig még vicces is egy buliban, de hosszú távon már inkább kellemetlen. Picit kevesebbet kellene káromkodnia, és nem lenne gond vele. Nem buta a gyerek, sőt, igazi józan paraszt esze van (és igazi vadkeleti büszkesége), csak épp kommunikálni nem tud. Nem az ő hibája, errefelé ez hétköznapi, de a tévében a többiekhez képest viszont feltűnő.
  • IXEMGabeo
    Krisztián mellett a Country peasant:DDDD

itteni szavazást is már Laci vezeti...valszeg ő megy vissza, ha tippelnem kellene...de mondom kár azért h pont Krisz esik ki...

Zsófikát és Teót egyáltalán nem sajnáltam volna
  • Conqvistador
    Krisz 12 napot töltene bent alexa 11et ami 10 teljes nap
  • wesker24
    Hát remélem hogy nem Laci megy vissza adná isten !

Krisz alig töltött bent pár napot és máris távoznia kellene akkor volt értelme bemenni vazee rövidebb ideig volt a villában mint Alexa ! :D
  • wesker24
    Nah lehet szavazni vasárnap estig ! :D

Amugy már csak a 2 utolsó lakót kéne berakni a bannerbe de nem igen találok róluk nagy Képet !

Mármint Kriszről és Zsófiról !
  • IXEMGabeo
    jó kérdés...

RTL-nek egyértelműen Laci érné meg jobban, ha maradhatna a villában...de ez a teória sok esetben megdőlt...Cristofel is visszamehetett volna azt rögtön kiesett az 5. széria elején pedig rendesen benne volt az eseményekbe még akkor is, ha számomra idegesítő volt
  • Ferrari23
    Ezt még könnyebb szerintem, mint az sms-t :D
  • Conqvistador
    Mit gondoltok a nézők döntenek?
    Az appokat is bőven tudják manipulálni az RTL-nél.
  • PiszkosFred
    Azok, akiknek van okostelójuk és még szavaznak is, nem feltétlen azonosok azokkal, akik Blikket olvasnak :) Ez most nem xfucktor vagy egyéb sms tarhálós műsor. Amíg ezeket a cikkeket nem kezdik el szpemelni a közösségi oldalakon a következő napokban, addig nem fog számítani.
  • Lord Mortanius
    Remek választás, így simán Laci megy vissza.
  • Ferrari23
    "...még most is mintegy 100 millió forintot keresnek rajta."

"Verte a nejét VV Laci"

Hát szerintem nagy szánalom lesz, ha ez a Laci megy vissza.
  • IXEMGabeo
    végeredményben nem tűnik gyáva döntésnek, mert valóban van ellene érve így jogos a döntése...és mivel nőt sem hívott ki a buta nézők szemében se gyáva, hanem tökös választás...annak ellenére, hogy látszik a csávón, hogy Krisztiánt nagyon lenézi:)

kíváncsi leszek...show szempontjából valószínű Laci megy vissza...nagy a "gyanúm", hogy majd szépen befejezik úgymond a lejárató cikkek gyártását és megpróbálják Kriszt kitetetni:)
  • Janika114
    Tudom, de sokat számít, hogy kit támogatnak, meg bent, hogy állnak hozzá, mennyire akarják a másikat jó vagy rossz színben feltüntetni.
  • wesker24
    A nézőkön mulik ki megy vissza nem számit hogy a villa lakók kit várnak vissza ! :D
  • Ironman2
    Hát a mai blikk cikk után nem fog visszamenni Laci
  • Coolfire
    Áhh..Debiliót nem merte..az helikopterezett volna egyet az élőben,tuti visszamegy.
    Krisztián már érett a kiválasztás óta,nem lepődtem meg.
  • Janika114
    Na hajrá Krisz! Laci egy szájhős, a szája jár csak, gyáva húzás, kint a helye. Azt sajnálom csak, hogy valószínűleg bent nem nagyon fogják Kriszt támogatni. Max Zsófi, esetleg Józsi meg Teó.
  • Ironman2
    Ezt nem fogják tudni kilőni szerintem.Valami kódot generál az oldal
  • IXEMGabeo
    kettejük közül Krisznek sokkal kevesebb ellentmondása volt akármennyire egyszerű, mint a tök...az igaz h Lászlónak több a sütnivalója és konfliktusgeneráló, de elég nagy csúszó mászó tud lenni:)

Kár, pont ketten párbajoznak...

mindkettőt bírom ezért azért
  • Ironman2
    De most akkor tudni fogjuk kit szavaznak ki
  • wesker24
    laci viszlát ott az ajtó ! :D

Krisz kell nekünk ! :D

Lehet szavazni mindenki Kriszre ! :D
  • wesker24
    Krisztián viszi vazee NOOOOO ! :D

Na akkor remélem Krisz jön vissza ! :D