153993
ValóVilág 12
-
Terrorbicaj #140265 Izánál tuti, hogy egyszer elgurul a gyógyszer.Szerintem ő meg Dorka még vívnak egy néhány csatát , de ahogy elnéztem eddig Izát mindegy kivel vitatkozik, szinte semmi önkontrollja nincs.Másodpercek alatt elszáll az agya. -
apion #140264 Az egyik cikkben írták, hogy nem tud uralkodni az indulatain, na ott éppenséggel elég nyugodtnak tűnt, nem úgy, mint Iza, aki szerintem hajszálra volt a tettlegességtől (aminek én örültem is volna). -
jeneci #140263 arra értettem, hogy a VV játékát ne már a kinti Blikk által kitalált/valós ügyek befolyásolják! de látom még arra sem vagy képes, hogy rendesen értelmezd a leírtakat, csak simán eljöttél ide veszekedni! -
Terrorbicaj #140262 Rákóczi Feri egyszer egy műsorban elmesélte, hogy fiatal korában kipróbálta egyszer a fűvescigit.Másnap Blikk:Rákóczi Ferenc fűvezik! Ennyit a Blikk hitelességéről, és mindezt úgy írták le ,hogy őt meg se kérdezték.
@apion , én inkább azt vártam akkor tőle ,hogy belevigyorogjon Iza arcába, hogy a lány vesztse el az önkontrollját és csapja meg a Lacit.Oszt akkor Izának csoki :)
Ja és ma reggel olvastam 2006 óta megy az eljárás és nincs ítélet, mellesleg abban a cikkben nem említik név szerint csak mint L.L. szal akárki is lehet ennyi erővel. -
#140261 Pont így gondolom én is, de most mennem kell melózni Üdv -
apion #140260 Az építőipari "tevékenységének" biztos van alapja, mivel abból bírósági ügy lett. Amennyiben vétkes le kell sittelni, mivel nem 2 Ft-os dologról van szó. Az azért furcsa, hogy ennyi év elteltével sem sikerült jogerősen elítélni az 5-8 évvel ez előtti tetteiért.
Gondolom Te, ha nem is hiszed el a róla szóló cikkeket, mégis azok alapján is alkotsz véleményt ( a múltját csak ezekből az irományokból ismerjük, ha csak nem ismered személyesen) Laciról és nem szavazol rá.
Én egy rafkós, de kétszínű játékosnak tartom. Agressziót eddig nem láttam tőle, mert Izát simán lefejelte volna, ha nem tudná kordában tartani az indulatait. Krisztiánt szerintem kint fogja hagyni, mivel új lakó és gondoskodtak is róla, hogy abból a kevés, de velős megszólalásaiból ne sokat lásson/halljon a néző. -
Terrorbicaj #140259 :)
http://coub.com/view/kltx -
#140258 Nem a mult alapján kell dönteni? Leestem a székről... Kutyából nem lesz ám szalonna. Vajon miért kérnek a cégek erkölcsi bizonyítványt? Haveri körökben melyek azok a lányok akiknek már csak a múltja alapján döntöm el hogy mire lenne jó mire nem, ha változik is nem örökre változik ugyan az a személyiség marad többi csak színjáték, taktika. Nem is védem nem is pártolom Lacit. Blikk nagyokat irkál köztudott aminek alapja van elkell osztani 10el. -
#140257 Az az jelenti hogy el is hiszem? elolvasod kész, kinem szarja le mikor veri a nejét, senkinek semmiköze hozzá, több linket raktam be ezeket irják róla. -
jeneci #140256 teljes mértékben egyet értek veled! akár László játéka múlhat ezen, a Blikknek a fa**ságain! -
apion #140255 Nem én linkeltem be, hogy verte a nejét... -
jeneci #140254 annyira birom az ilyen embereket, akiknek halvány gőze sincs az eseményekről, de jobban jár a szájuk róla, mint az érintett feleknek. Kérdezlek én, a Blikk az arról híres, hogy csak is az igazat irja, soha nem tett semmire rá + még egy jó nagy lapáttal? Gondolkozz már 1 kicsit, ha valóban 100 milliót sikkasztott, akkor miért folyik ellene 4 éve már az eljárás, 100 milka nem kevés, egyből előzetest kapott volna, nem hogy még majd a villába is beengedik szerepelni, azaz gyorsitott eljárással rendezték volna az ügyet! Mielőtt meg felhoznád a feleség verős sztorit, azt elfelejted, hogy a nagyságának csak az volt a dolga, hogy otthon üljön, erre a caffka 3 fickóval is megcsalta, akkor miről beszélünk? Ha egész nap melózok, hogy emennek ne kelljen, nehogy már arra jöjjek haza, hogy emez mással kefél, egy pofont szerintem legtöbbünktől az ilyen nők megérdemelnének, azaz ha meg is csapta, jól tette! Ha meg olyan brutálisan megverte volna, ahogyan a blikk állitja, akkor valószinűleg lettek volna komoly következményei!
A másik meg, szerintem rohadtul nem kéne az alapján dönteni, hogy kinek milyen a múltja, az számit ami bent van!!! -
#140253 Ezeket nem hiszem el, ne forgassuk ki jó...?
Szombathelyi hitel csaló ennyi ezt hiszem el -
#140252 Ha nem megy a VV-be akkor senki nem foglalkozik vele? Akkor nem beszélnének róla a károsultak? Most egyből mindenki rohan az újságokhoz érdekes módon. Hirtelen nagyon fontos lett, hogy ezt az embert mindennek elmondják. Vagy gondoljátok, hogy mielőtt beválogatják nem néznek utána, hogy milyen előéletük van? Persze az RTL-től minden kitelik, de azért egy olyan embert csak nem engednek be, akit börtön fenyeget...Nem védem Lacit, mert akár igaz is lehet mindez, de azért nem kellene mindent kanyar nélkül bevenni amit a szennylapok írnak. Amúgy is igazságtalan vele szembe az, hogy így engedik cikkezni az újságokat ezzel bőven aláásva a pozícióját a párbajon. -
apion #140251 Akkor gondolom Te ezt is elhiszed, mivel ugyanolyan hiteles forrásból származik, mint a többi.
Megharapta neje VV Lacit -
#140250 Milyen lejárató? beköltözése után 1 nappal jelentek meg a hirek a lakosság bejelentése alapján. Nekik is beadta a szöveget mint most az egész országnak -
Watchmen #140249 Annyira utálom az ilyen lejárató cikkeket ki nem szarja le mi volt kint arról nem beszélve, hogy direkt lejáratják, és kitudja mi igaz belőle, és mi nem...
Az számít ami bent van, és akkor is az egyik legintelligensebb játékos bent. -
#140248 hányszor kiderült már korábban, hogy az ilyen cikkek 90%-a kamu.. mindig megy a lejáratás a bulvár részéről, érdekes lenne ha mindent elhinne az ember nekik.
sikkasztás az egyetlen ami igaznak tűnik, de engem ez az ügy pont nem érdekel. amúgy hatályon kívül helyezték az ítéletet, és új tárgyalás lesz az ügyben. -
#140247 Sikkasztásért börtönre ítélték az új villalakót -
#140246 Oda szavazol ahova akarsz
Verte a nejét VV Laci
-
#140245 ja majd pont a kamublikk alapján fogom eldönteni, hogy milyen ember. amúgy is itt csak az számít amit a villában csinál. -
#140244 Tegnapi adásban kiderült hogy Laci mennyire jószívű hogy a két nem meghívott villalakónak vitt ki egy kis kaját piát...Nahát alapesetben is megkellett volna hivni mindenkit, akkor mondhatta el volna magáról hogy mennyire JÓSZÍVŰ...
Verte a nejét VV Laci
VV Laci 100 millióval nyúlta le áldozatait
Építőknek is tartozik VV Laci
Biztos ő rá fogtok szavazni? Én NEM! -
#140243 remélem laci megy vissza, benne van potenciál. krisztiánt is bírom, mert hatalmasakat szól be, de kb jó ha egyszer szólal meg az összefoglalókban, ez pedig kevés. laci okos, rafinált vén róka, a háttérben szépen tudja manipulálni a többieket, kell egy ilyen ember bentre. -
Terrorbicaj #140242 Fél 4-kor felkeltem, nézem van-e online, hát láss csodát volt.Iza,Laci,Józsi és Krisztián pont kajáltak, na 5 perc eltelik KHF...... Miért is ne ?! :) Megnéztem ijedtembe az ÖF-t jól döntött szerintem Laci és remélem vissza is megy.Nekem ez a Krisztián féle tajparszt stílus nem jön be pedig én is vidéki vagyok, de ez nem egyenesen arányos azzal ,hogy bunkó is.Aurelio meg olyan egyszerű mint a faék, Krisztián ezt most kivételesen jól látta , hogy Laci megalázza őket azzal, hogy vitt ki nekik kaját, piát.Aurelio meg, hogy ez neki taktika , hogy elfogadta mert majd hozzávágja Lacihoz legközelebb stb. Szerencsétlen hülye..... Simán kidumálja magát ebből Laci , hogy csak a jó indulata jele volt, hol ott szerintem pontosan tudatosan alázta meg őket.Laci nagy játékos, ha igazak a hírek amit írnak róla , hogy mennyi pénzt elsíbolt másoktól akkor azt se felejtsük el ,hogy ahhoz kell jó adag intelligencia és emberismeret. Szerintem nem vívódott ő azon annyit , hogy kit vigyen ki, tudta ő már az első perctől kezdve.A beszélgetések a nyugiszobában is csak jól felépített megvezetés volt mindenkinek.És a végén az Aurelios poén is ügyes volt :) Ahogy VVOli írta, beugrott Oráliának az Afrikána :D -
#140241 prosztó krisztián beszéde báncsa a fülemet, remélem kint marad -
Redfield20 #140240 jó volt a mai rest -
Coolfire #140239 Ja,ma a káháef csapat melózik.:)
-
BrianGT #140238 volt ma már adás? :) el-el mentem gép elől így nem tudom...de bármikor megnézem káháeffff :) -
Kiskaly #140237 Igen, lehet, hogy jó kísérletezni, csak nehogy aztán emiatt ne legyen (egy rendes) VV7! -
BrianGT #140236 éttem éttem... való igaz most 20 és 27 közé szorult eléggé a csapat...de nekm bejön ez...kell egy ilyen young life vv is :) -
#140235 *Kriszt -
#140234 Kiszt visszakuldeni...ja humoros lenne...1 poennak huu de jo lenne. :p
Es par hasonlo "poen" utan jonnenek ra akik a Tujakra szavazgattak, hogy maradt bent kb 6 unalmas (+buta) karakter es az utolso 1-2-3 honapra nezhetetlenul unalmas a musor...jajj de jo is lesz.
Detoxon:
Kriszben kesobb tobb lenne? Mi lenne tobb? A sor? Vagy a taktika, cselszoves vagy netan poen-hegyek?
Ugyan mar.
BrianGT:
Pont azert irta, mert 18. Kilog mert tul fiatal, Laci meg a masik veglet a huszonevesek kozt. -
Kiskaly #140233 Ugy értem Józsi tini, Laci papa, a többi mind huszonéves. Ne tessék félreérteni, semmi bajom a huszonévesekkel, magam is nemrég az voltam, :-) de a műsor szempontjábol jobb lenne egy "multikulturálisabb" társaság.
Persze ez ellen nem tehetünk, de remélem, hogy sokszor olvassák a szerkesztők ezt a fórumot, mert innen legalább tanulhatnának, hogy mi kell(ene) a nézőnek. -
BrianGT #140232 józsin kívül? józsi 18 éves -
Kiskaly #140231 Szerintem az idei felhozatal a VV5, de főleg a VV4-hez képest nagyon silány. Sok a szürke egyéniség, de főleg azt hiányolom, hogy nem kevertek össze több generációt, Lacin és Józsin kivül szinte egyidősek. Pl. lenne egy 18-19 éves, négy-öt huszonéves, négy-öt harmicas és két 40-es...Sokkal szinesebb lenne a műsor. Igy nagyon szexcentrikus és ugyanazon értékrendet képviselő lett az egész, ami egy idő után veszélyesen unalmas, buta és szánalmas tud lenni...De hát ki vagyok én egy szerkesztő szemében, csak egy néző... -
#140230 Ha van humorérzékük,akkor Tuja 2.0 fog visszamenni :D
Mint a VV5-ben is ez volt. -
Conqvistador #140229 Na nézzük csak :D
Laci nem okos, de nem is buta. Tudja mit miért csinál.
Egy gátlástalan üzletember aki pikk pakk kiforgat a pozíciódból.
De a játék számára Ő fontos karakter. Kismillió probléma gerjesztője lehet.
A Krisz gyerekbe nincs semmi különös. Tény a való életben a Laciféléktől rohadtul óvakodni kell és persze bent is.
De annyira gáz az idei felhozatal, hogy nem engedheti meg a játék, hogy Laci kiessen. Viszont ha most visszamegy eléggé megerősödik és problémás lesz kirakni. Szóval nehéz mert ha marad az a baj, ha megy akkor az... -
Detoxon #140228 Remélem a mocskos Laci távozik a villából.. Komolyan nem értek egyeseket. Szerintetek Laci okos? Az érvelései a vitákban harmat gyengék.. az, hogy ő jónak meg kedvesnek állítja be magát elképesztően röhejes. A bulira nem hívja meg a Kriszt meg az Auréliót, de kaját visz ki nekik mert kedves? Nem ellentmondás ez? Ha meghívja őket van kaja, nem kell kivinni.. nincs probléma, akkor jófej lehetett volna. Így... egy gusztustalanul kétszínű ember. Persze a villába kell és az rtl ezt a mocskot fogja szépre bevágni..
Krisz meg nem bunkó, csak egy őszinte vidéki srác.. később sztem sokkal több lenne benne. -
BrianGT #140227 Nah hátrébb hátrébb :) Megmondtam rajta van a csípőjén, hogy property of Brian :) csak takarja a bugyi pántja mindig :) Jajj az összefoglalós tusolás...jajj az a tangás popsi... jajj én :) -
Conqvistador #140226 Mondjad...a nevet!!!
Dorka (ja nem kihívni megd..ni :D)