ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Valahogy,ha valaki már az elején szimpatikus számodra akkor az a személyiség szerintem végig letud kötni mert miatta érdemes nézned.
Majd ha 2-3 het utan nem lesz senki aki szimpatikus, akkor van gaz. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A szex kivételével bármit, csak azért egy csövessel nem feküdnék le. <#ijedt>#ijedt><#idiota>#idiota>
Legnagyobb félelmem:
Hogy nem érem el, hogy gazdag legyek.
Oké.. <#whatever>#whatever> 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
M W sosem volt arcban szimpatikus.
De ezen a képen tényleg nem rossz.
Izánál pl sokkalta jobb 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Ebbõl kiindulva... 😄
Dorka: külsõre remek, +50% ész még elférne neki.
Charlotte: szintén megfelel alakilag, néha egy kis smink elférne
Iza: A teste jó csak feje kéne másik agyával együtt és a röhögését hanyagolja.
Alexa: -10 kg, - nevetés +400% ész, némi smink és egész pofás csaj lehetne.
Simon: Nem áll jól a rúzs neked te csúnyalány 😄
Utána a 2. Charlotte, bár már rajtamutatkoznak a kiégés jelei, biztos a sok fütykös...
És még nem idegesítõ. Izától kiráz a hideg. És smink nélkül bányarém.
Ez a Dorka se nagy eresztés úgy tûnik, aki Aurélióban találja meg a (egyelõre csak) szellemi partnert annak az értelmi szintjérõl ez sokat elárul.
ejjj
Hosszabb távon egy Dorka és Laci újonnan beköltözõ páros sokkal érdekesebb lehet egy Alexa, Aurélio (Caravaggio) párosnál 😄
Charlott nem rossz,de egyedül kevés..komolyan mondom ennyi erõbõl még Simon a legerõsebb.
Lesz még 1 lány és 1 fiú, de ha 1 fiút kibasz az RTL idõ elõtt akkor lehet két fiú lesz plusszba vagy akár lány az majd kiderül. De igen az biztos még 1-1 lesz mindkettõbõl.
Simon, ezt hogy így kivonja magát a közösségbõl nem csinálhatja sokáig, mert vagy a nézõk v. a bentiek v. az rtl megunja és likvidálják. Eddig szórakoztató, de erre nem építhet a végletekig.
<#idiota>#idiota>
Simon az Simon, de hogy ez hosszabb távon meddig nyerõ nem tudom, de szerintem ezzel a végén nem lehet megnyerni ahhoz kell azért más is.
Ez az új lakó Laci elég szimpatikus, és közvetlen mindenkivel ami jó talán neki majd lehet szurkolni, de szerettem volna egy 28-30 év köröli tagot aki tényleg a földön jár, és helyén van valamennyire az esze.
15 perc késleltetéssel megy.
Ennek ellenére nincs annyi esze a csatorna dolgozóinak ha az egyik beszélgetés kínos akkor berakják pl a villa túloldalán mondjuk Simon pókvadászatát addig.
Ostoba buta beszari pénzhajhász emberek gyülekezete az RTL!
Mondjuk ha majd lesz ilyen kiszavaz valakit az RTL akkor még lehet meglepetés.
Jaa .. amúgy sziasztok.. elfelejtettem az elõzõ felhasználónevem de voltam már itt.
Adás visszatérte után készülõdés csicsikához, Laci pakolni akar mert nem tud aludni,Aurelio is csatalkozik hozzá lehet hajnalban, mert õ sem egy nagy alvó. Bent megy a hálóban a duma, lámpa még fenn. Simon kitalálja odacuccol Józsi mellé a földre, hogy Laci kicsit szokja a bandát. Aztán szétplattyan vmi a párnájában, kiderül vki tojást rakott bele..tiszta tojássárgája minden...közli vele majd ki lesz mosva, amit õ azzal nyugtázott, hogy cigizés elõtt még bevágta a jakuzziba a tojásos párnát. Kíváncsi leszek, az a jakuzzi miként lesz tiszta 😊 Jó gondolom leengedik minden nap, de akkor is...Laci aki akart ma még jakuzzizni 1 kört, hát már nem fog 😊 Majd Laci tett-vett a fürdõben még majd kijött a nappaliba és elkezdett a konyhában matatni...a szekrényeket elemezte, mikor is... KHF!!!! Jee 3:20 körül!!
az alexa..melltartó nélkül volt a yaccuziban
húúú...de durvaaa..a miss bikiniben fürödjenek a verebek 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ADÁSSSSSSS GYEREKEK!!!!! 😊