ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
na ez a laci is valami bûnözõ állítólag, 4 évet sittet kapott sikkasztásért😄 plusz még egy másik ügyben eljárás van ellene.

Yo, Bitch!

Charlott volt az elején szimpatikus mert kicsit érettebben gondolkodott mint a másik többi lány.

Valahogy,ha valaki már az elején szimpatikus számodra akkor az a személyiség szerintem végig letud kötni mert miatta érdemes nézned.
Smithwarden
Az elejen te mar szurkolni akarsz valakinek, amikor meg be sem koltozott mindenki + az ezutani reakciokbol derul ki, hogy ki milyen ember? 😊
Majd ha 2-3 het utan nem lesz senki aki szimpatikus, akkor van gaz. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Elég szomorú,hogy egy tényleg fasza gyerek nincs bent ebbe a kócerájba akinek tényleg érdemes lenne szurkolni.
Hát elég furcsán fogalmaz az biztos, ezek alapján nem nagyon fog elütni értelmi szinten a lányok többségétõl.
Mi az, amit biztosan megtenne a fõdíjért:

A szex kivételével bármit, csak azért egy csövessel nem feküdnék le. <#ijedt><#idiota>

Legnagyobb félelmem:

Hogy nem érem el, hogy gazdag legyek.

Oké.. <#whatever> 😄 <#nevetes1>
Lehet akkor itt a probléma.
M W sosem volt arcban szimpatikus.

De ezen a képen tényleg nem rossz.
Izánál pl sokkalta jobb 😄
sb1
Mint Michelle Wild fénykorában 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Jaja, csinoska. 😄
Ebbõl a profilból elég ígéretesnek néz ki !
Kókler Nánási csak szar képet csinált róla. 😄
Izáról meg ez a csaj jut eszembe, nem valami nagy szépség egyik se.

link <-> link
A kép alapján nem jön be annyira. És a képen mindig jobban néznek ki 😄
Ebbõl kiindulva... 😄
Eddig õ a leghelyesebb de ha leáll Aurélióékkal az ellensúlyozza a pozitívumokat. Bár lehet, hogy az új csaj túltesz rajta szépségben is majd.
Valószínûleg nem azért barátkozik Aurélióval, mert annyira bejön neki, hanem mert valamennyire átlátja a helyzetet. Vannak Simonék és van az Iza-Zsolti-Aurélió trió. Gondolom Simonék nem szimpatikusak neki, így marad a trió, Zsolthoz meg Iza miatt nem közeledhet, így marad Aurélió.
Akkor nézzük a lányokat 😄

Dorka: külsõre remek, +50% ész még elférne neki.
Charlotte: szintén megfelel alakilag, néha egy kis smink elférne
Iza: A teste jó csak feje kéne másik agyával együtt és a röhögését hanyagolja.
Alexa: -10 kg, - nevetés +400% ész, némi smink és egész pofás csaj lehetne.
Simon: Nem áll jól a rúzs neked te csúnyalány 😄
Kibaszott nagy csalódás, hogy bejön neki Aurelio mivel mondta,hogy a nagypofájú srácokat nem csipázza, de hát ezek szerint õ is olyan nyámnyila mint a többi kár érte.
Nálam is ez a sorrend, számomra a másik két csaj felejtõs.
Nem feltétlen van így, ahogy leírtam, de én erre számítok a jelenlegi tendencia alapján. Mert elsõ nap már volt Simon-Zsolt konfliktus, Iza-Zsolt szerelmi szál, volt késõbb a pókos eset Aurélioval, ezek miatt ül le a nép a tv elé. Míg az újabb lakók eddig nem mutattak semmit. Ez nem jelenti azt, hogy a közeljövõben sem fognak, de számomra könnyen cserélhetõ karaktereknek tûnnek.
Mármint Dorka.
Utána a 2. Charlotte, bár már rajtamutatkoznak a kiégés jelei, biztos a sok fütykös...
De legalább messze a legszebb csaj a villában 😄
És még nem idegesítõ. Izától kiráz a hideg. És smink nélkül bányarém.
Elsõ ránézésre nekem is pont ez ugrott be <#nyes>
Ja, elég hervasztó de tényleg kb Charlotteban van a legtöbb a lányok közül. Nem hittem volna azok után, hogy mindenáron ordas kurvának akarta beállítani magát az elején.
Ez a Dorka se nagy eresztés úgy tûnik, aki Aurélióban találja meg a (egyelõre csak) szellemi partnert annak az értelmi szintjérõl ez sokat elárul.
Egy újabb unszimpatikus kis ribi.
ejjj
Én nem értek veled egyet abszlout.
Hosszabb távon egy Dorka és Laci újonnan beköltözõ páros sokkal érdekesebb lehet egy Alexa, Aurélio (Caravaggio) párosnál 😄
Ennek nagyon fiatal Michelle Wild feje van. Reméljük a munkásságukban is hasonlítani fognak.
Ettõl tartottam én is....pedig abba a 6-osba egyik se erõs karakter most ilyen hogy Aurelio meg egy Zsolti nem nyer meg egy ilyen játékot...Iza is felejtõs Alexa is.

Charlott nem rossz,de egyedül kevés..komolyan mondom ennyi erõbõl még Simon a legerõsebb.
A még hátralevõ lakóktól nem érdemes szerintem a megváltást várni, mert a szerkesztõk valószínûleg nem ok nélkül költöztették be az elsõ 6 villalakót vasárnap. Õk kaptak beköltözõ showt, õket promótálták, ergo tõlük várják a biztos nézettségi szintet. Hétfõtõl a lakókat egy rövid beszélgetés után bedobálták, valószínûleg õk nem olyan "erõs" karakterek, mint az elsõ 6 és eddig ez a feltevés igazoltnak is látszik.
Igen amíg bent vagy a nézõk szempontjából szimpatikusnak kell lenned a feladatokba mindig részt venni.

Lesz még 1 lány és 1 fiú, de ha 1 fiút kibasz az RTL idõ elõtt akkor lehet két fiú lesz plusszba vagy akár lány az majd kiderül. De igen az biztos még 1-1 lesz mindkettõbõl.
Még egy-egy esély van rá mindkét nem részérõl,hogy változzon a helyzet.
Simon, ezt hogy így kivonja magát a közösségbõl nem csinálhatja sokáig, mert vagy a nézõk v. a bentiek v. az rtl megunja és likvidálják. Eddig szórakoztató, de erre nem építhet a végletekig.
Simon: "Mindenki fürdõruhájába belefingok."
<#idiota>

Csak a fiúk között egy sincs aki úgy kimondottan fasza csávó lenne.

Simon az Simon, de hogy ez hosszabb távon meddig nyerõ nem tudom, de szerintem ezzel a végén nem lehet megnyerni ahhoz kell azért más is.

Ez az új lakó Laci elég szimpatikus, és közvetlen mindenkivel ami jó talán neki majd lehet szurkolni, de szerettem volna egy 28-30 év köröli tagot aki tényleg a földön jár, és helyén van valamennyire az esze.
De hát éppen ez a poén vazze.
15 perc késleltetéssel megy.
Ennek ellenére nincs annyi esze a csatorna dolgozóinak ha az egyik beszélgetés kínos akkor berakják pl a villa túloldalán mondjuk Simon pókvadászatát addig.
Ostoba buta beszari pénzhajhász emberek gyülekezete az RTL!
Nekem a nõi karakterek eddig nagyon egyformának tûnnek 5-bõl 4 lakó 21-22 éves. Korban egyedül Charlotte lóg ki a maga 26 évével, személyiségben pedig talán Dorka, de belõle eddig nem sokat láttam. A fiúknál mind korban, mind karakterben nagyobb a változatosság.
Hátha 12-en mennek be akkor még ezen kívül lesz 1 nõ 1 férfi remélem azzért a férfi is idõsebb lesz valamilyen szinten meg kicsit érettebb.

Mondjuk ha majd lesz ilyen kiszavaz valakit az RTL akkor még lehet meglepetés.
Egy újabb "üde színfolt"
Teo a 10.
Most nézem és megy az online.. ezek mikor alszanak? Alexa meg a Charlotte próbál taktikázni.

Jaa .. amúgy sziasztok.. elfelejtettem az elõzõ felhasználónevem de voltam már itt.
Ezzel szerintem mára én is zárok urak-hölgyek...úgy is bent már lámpaoltás volt, sok mindent már úgy sem látunk-hallunk...folyt köv. Jó8 mindenkinek!!!

Összefoglaló holnapra aki már alszik:

Adás visszatérte után készülõdés csicsikához, Laci pakolni akar mert nem tud aludni,Aurelio is csatalkozik hozzá lehet hajnalban, mert õ sem egy nagy alvó. Bent megy a hálóban a duma, lámpa még fenn. Simon kitalálja odacuccol Józsi mellé a földre, hogy Laci kicsit szokja a bandát. Aztán szétplattyan vmi a párnájában, kiderül vki tojást rakott bele..tiszta tojássárgája minden...közli vele majd ki lesz mosva, amit õ azzal nyugtázott, hogy cigizés elõtt még bevágta a jakuzziba a tojásos párnát. Kíváncsi leszek, az a jakuzzi miként lesz tiszta 😊 Jó gondolom leengedik minden nap, de akkor is...Laci aki akart ma még jakuzzizni 1 kört, hát már nem fog 😊 Majd Laci tett-vett a fürdõben még majd kijött a nappaliba és elkezdett a konyhában matatni...a szekrényeket elemezte, mikor is... KHF!!!! Jee 3:20 körül!!

Figyelj az RTL se várja meg mérges legyek 😊 Inkább visszakapcsolták 😊

elsõ éjszaka..nagyon bebasztunk..
az alexa..melltartó nélkül volt a yaccuziban

húúú...de durvaaa..a miss bikiniben fürödjenek a verebek 😊
na..a 2.30as vonat 😊
Hehe,jónagyot kiabáltál hogy vissza is jött!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jó8 ha mész, majd beszámolok mi volt..én nézem...ha az RTL is úgy gondolja majd 😊

Én már mentem is aludni! Jóéjt!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Adáááást...adááást. Mindjárt húzok aludni, ha tudnám visszajön ok, de 5-10 percért a franc...ráadásul ilyenkor már õk is azért készülõdnek aludni... arra nem várok még, hogy visszajöjjön a sötét szoba ahogy alszanak.

ADÁSSSSSSS GYEREKEK!!!!! 😊

VVAttila is sajnálja hogy nincs stream,most irta a facen

Hát de könyörgöm, minden józan eszû ember tudja, hogy a VV1 volt az amiben nem volt még forgatókönyv alapú show...mert nem tudták hogy válik be stb, kísérletezgetni kellett, azt a 2 évadtól mehetett a belepiszkálás. De aki nézi azok mindenki tudja ez van... valahol megértem valahol nem. Mondjuk ha tudnánk pontosan mikbe szólnak bele, mire van utasítás stb jobban megbékélnénk mi is vele, meg lehetne tudni tényleg mi a megjátszás és mi nem. Attól hogy tudnád mi-mi ugyan úgy néznéd most nem? Filmet is tudod kitalált mégis megnézed, max elkönyvelnéd itt is marha jól alakítja a szerepét. Ennyi.

gyere csak,elférsz köztünk! vagyunk vagy 200-an.D

Gondolom sérti az üzleti titkokat,nehogy valamelyik újságban elöbb jelenjen meg egy fontos infó,vagy egyszerüen be vannak szarva nehogy kiderüljön valami sunyiság