153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    kivételesen Iza se tolta rosszul
  • IXEMGabeo
    Charlotte-tól elájul az ember hihetetlen:D

aszondja Teó én gyerekek szerelmes vok mikor Iza táncol:D
  • IXEMGabeo
    Laci, de rafkó:)

erre ilyet mond Laci h megegyezik Krisztiánnal:DDD és elég 1 karakter oda mit evett ez?
  • wesker24
    Én ugy értem hogy ami a mai összefoglalóban lesz ! Láttam az elözetest ! :D
  • IXEMGabeo
    többet nem érdemelne...csak félő kapnék tőle valamit úgyhogy bottal se xDDD
  • Watchmen
    Kibaszott irritáló, de van hangja a csajnak meg nem gyengén öntelt, de a shownak kellenek ilyen karakterek. Én nem hittem volna,hogy Zsoltra rárakja a jelet azt mégis nem szarakodik a nő.

Amúgy őt kéne ott bent jól megdugni látszik is,hogy kivan éhezve egy kis törődésre:D
  • wesker24
    Iza nagyon durván nyomja ö a legjobb ! XD
  • Terrorbicaj
    Túlzás volt valóban, ki nem állhatom az a gyökeret, olyan kis kétszínű csicska , hogy öröm nézni . Pont ilyen : https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1653396_10201748884341035_79612855_n.jpg
  • IXEMGabeo
    Ez azért túlzás volt ne haragudj, hogy Aurelio többet ér ott bent...

ki a fasznak hiányzik az erőltetett baromság, amit ő nyom? meg letolja a gatyáját, néha elsüt egy egy Artúúúúrót, odapattan zsófikához, elsírja magát és ez szórakoztató szerinte?:DDD

lehet sokaknak igen nekem nem...Cristofel szint kb
  • Terrorbicaj
    Azt a cikket olvastam én is, remélem így is van ahogy az apja mondja.Végül is még van ideje, nem kell ellőni mindent az elején.Remélem Sárlottól gyorsan megszabadul és ő is elkezd manipulálni :)
  • IXEMGabeo
    Aurelio szánalmas, kétszínű ellentmondó, sírós faszfej...

Simon lehet kicsit eltünedezett, de ennek ellenére még mindig az egyik legokosabb bent hidd el...többet ér, mint az a műpöcs

nála viszont vannak más problémák is, amikre nem tudtam rájönni még mi...hasonló önbizalom hiányra gyanakszom, mint, ami nálam is van esetleg a túlérzékenysége korlátozza bizonyos döntésekben, amiket az eszével kéne megoldania...Simonra gondolok persze.

Most azért 2-3 napja megint csinált 1-2 érdekes dolgot, de a dumát hiányolom tőle...hosszabb távon nem lesz jó, ha valamit mindig leszed vagy eltör. Az is csak ideig óráig érdekes....

neki ugyanúgy manipulálni kellene, mint mondjuk Attilának anno...

viszont, amit leírtam talán tegnap is, hogy Charlotte-t olykor látványosan szabotálja és ez leginkább a feladatokban látszódik...

ne mondja nekem senki, hogy egy művészlélek, aki verseket ír ilyen pocsék szerenádot tud előadni...aztán ott volt a festős feladat. Mintha direkt siratta volna meg Charlotte-t, össze is vesztek...nekem úgy tűnik kezdi leépíteni a csajt

Volt egy cikk igaz, hogy bulvár BORS szemét, de az apja szerint Simon tudja mit forral Charlotte így kurvára nem bízik benne...
  • Terrorbicaj
    Hát nekem nagyon ellenszenves a csaj az első perctől kezdve, tök átlátszó az is amit a Simonnal csinál.Azt hittem Simon ennél jóval értelmesebb.Ha csak nem egy taktika ez az ő részéről is , de ha az a népszerűségéből rengeteget veszt vele.Első héten még erősnek tűnt, most az Aureliot is többre tartom mint őt, pedig őt se csípem.Meg hát csak azt lehet átverni aki hagyja magát.
  • IXEMGabeo
    az a probléma, hogy belőle még feleség se lehetne jó, mert, ha igaz, amit leírtak (ami azért képlékeny) akkor a valóságban is egy fekete özvegy

tipikusan az a fajta, aki tönkretesz egy férfit a csábjával, lehúzza majd továbbáll és beállítja magát ártatlannak...

nagyon gáz, de manapság bármit el tudok képzelni...

az a vicc, hogy Charlotte egy értelmes nő lehetne, de valamiért mégis ezt az utat választotta, hogy gátlástalanul a pénzért bármire képes...

Nem értem a mai nőket komolyan
  • Terrorbicaj
    Hát kurvából lesz jó feleség, Simonnak akár még szerencséje is lehet ha elveszi : D Bár én nem adok nekik már két hetet se.
  • IXEMGabeo
    Erős idegzetűeknek

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

VV Charlotte-ról írta egy facebookos

"férjnél van, vagy volt és a nővére pasijára is rámozdult és vele vetette el magát, amikor ők az esküvőjüket tervezték, mocskos rohadék?"

???
  • Terrorbicaj
    Itt még a szavazást se mutatják, nem hogy a százalékot : http://szavazas.valovilag.hu/poll
  • Zs0lt1
    Most nézem h a vv appon a párbajnál nem is látszik h ki hány százalékon áll, azért ezt igazán mutathatnák.
  • Terrorbicaj
    Én se fogok, nem tetszik ,hogy küldeni kell egy smst ha regisztrálok, még ha csak alapdíjast is de a számom bekerül a rendszerbe.Hát inkább ne ,változtattam már ilyen miatt számot mert olyan cégek stb. hívogattak, hogy csak lestem, honnan a picsából van meg ezeknek az én számom.Aztán lesett :)
  • Terrorbicaj
    Lehet.
  • deniro2
    Ezt én értem, csak az a kérdés, hogy miért pont azoknak lenne több pénze/hajlandósága az sms szavazásra, akik itt kisebbségben vannak a szavazáson? (Tekintve, hogy jópárszor fordított eredmény jött ki)
    Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy pár száz tizen-, huszonéves véleménye, akik itt nyomkodnak, nem feltétlenül egyezik a tv néző többségével.
  • Janika114
    Hát én anno se szavaztam, de ezzel az appal se fogok, egy smst így is el kell küldeni hozzá, nekem annyit se ér. Aztán meg nehogy, lehúzzanak még valamivel.
  • Terrorbicaj
    Pl. olyan elven, hogy nincs az az Isten, hogy én bárkire 250+áfáért sms-t küldjek, vagy nem tudom mennyi volt.De szerintem vannak ezzel még így néhányan.
  • deniro2
    Milyen elv alapján fordítaná meg a szavazás arányait az ingyenessége?
    Inkább arról lehetett szó, hogy nem teljesen ugyanaz a réteg küldött smst, mint amelyik a neten nyomkodott.
    Viszont most úgy tűnik, az online szavazásnak hála elég közeli eredmények várhatóak...
  • Terrorbicaj
    Mert olcsóbb volt itt szavazni mint sms-t küldeni :) Most viszont az app-al ingyenes lesz szal olyan mintha itt szavaznál.Bár én kétlem, hogy nincsenek és nem voltak manipulálva a szavazások.
  • IXEMGabeo
    nem sokat jelent anno a VV5-ben minden ilyesmi teória megdőlt, Cristofel is itt vezetett kikapott, Peti is vezetett kikapott, Eszter is szorosan, de nyert az itteni szavazást illetően azt Vera ment vissza...anno a VV4-ben Olivér toronymagasan verte Bécit azt elég simán Béci nyert
  • Terrorbicaj
    Nem kell hsz-t írni csak egy szmálit rakni, az se tart tovább mint egy lájk.Bár van abban is valami , hogy sokan magát a bejegyzést lájkolják.Mondjuk láttam 2-3 különböző oldalakon szavazásokat és olyan 70-30 arányban mindenhol Laci vezetett.
  • Janika114
    Szerintem is Laci fog visszajönni, bár én nem neki szurkolok, de ez az Atis szavazás csalóka, lájkot sokkal könnyebben nyom az ember, minthogy leírjon egy hozzászólást, meg sokan amúgy is lájkolnák a bejegyzést ilyesmi. Úgy kellett volna, hogy írjanak kommentbe egy nevet, sokkal szorosabb lenne az állás.
  • Zs0lt1
    hát kb :D
  • Terrorbicaj
    Nem úgy mint ő :D https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1004085_10201748181883474_732932734_n.jpg
  • Zs0lt1
    Ráadásul elég okos is volt, sokáig eljutott.
  • Terrorbicaj
    VVAti is indított egy szavazást, 5 perc után 162:32 Lacinak :)
  • xido
    csúnya amcsi játékos :)

http://content.onlinebigbrother.com/wp-content/uploads/2013/07/Big-Brother-15-Feeds-421.jpg
  • xido
    jaja..sőt...úgy,hogy nem irányított összevágott anyagot látnánk,hanem 0-24 netes és tévés közvetítés..pl lenne egy szezonális VV tévécsatorna..és tényleges szimpátia szavazások lennének :)
  • Terrorbicaj
    Ennyit a Blikkről és amit Laciról írnak, érdemes elolvasni : http://kozpontban.hu/valo-vilag-6/blikk-akasztja-vv-lacit/
  • Terrorbicaj
    áááá, akkor a végén még az nyerné meg aki valóban szimpatikus :)
  • vvfan23
    komolyan, milyen jó lenne egyszer úgy égignézni egy vv-t h nem szivárogtatnának infot róluk hanem tényleg a bent töltött játékuk alapján szavaznának az emberek
  • Terrorbicaj
    Sose olvasok bulvárt, azt se hiszem el amit kérdeznek, azt meg végképp nem amit le is írnak.Amúgy minden VV-nél ez ment, minden mocskot szórtak mindegyikre.
  • Terrorbicaj
    Most nézem a VV oldalán, kihívás előtt volt egy kis öltánc :) Ahogy elnéztem Oráliának már egy gyenge kereszthuzattól is felállna a farka :)
  • JohnnyNapalm
    nekem ott sántít "kicsit" a dolog, hogy 100 millióhoz képest elég piti az a havi 1 milla nyeremény :D
    na meg akinek ilyen dolgai vannak, az szerintem kerülné a feltűnést és nem jelentkezne egy ilyen játékba ahol az egész ország látja
  • Terrorbicaj
    Valamivel hitelesebb mint a Blikk de ez is már lassan két éves cikk, ezt olvastam reggel : http://www.sztv.hu/hirek/itelet-a-napfeny-lakopark-epittetoinek-pereben-20120510