153993
ValóVilág 12
-
Alekfognyerni #140345 Pedig azt mondta Iza, csak Dorka besértődött, hogy neki akar keresztbe tenni. -
Alekfognyerni #140344 Nem véletlenül szeretett volna randizni vele, csak a Zsoltiékat szavazta meg a többség mert Dorka besértődött. Mindenki azt mondta akkor, hogy Iza direkt ki akart baszni velük, de már akkor is látszódott, hogy nem erről van szó. -
IXEMGabeo #140343 Ha ott azt mondja a szerenád után h szívesen kimegy eltölteni egy estét Krisszel akkor máris többet láthattunk volna a srácból...
de így Dorkáék beteljesülését nézhettük... -
Ferrari23 #140342 Mert Laciba mi van mondd már meg? -
IXEMGabeo #140341 Simon nem hülye ahogy Viki sem...Lacit ki akarják onnan pateroltatni, mert tudják, ha visszamegy a párbajról erős lesz így tulajdonképp szándékosan felbosszantják őt azzal, hogy átállnak a másik oldalra...taktikai lépés a részükről abszolút és gondolom azt gondolják, hogy így, hogy Krisz mögé áll a többség talán ő fog visszajutni...majd meglátjuk.
Remélem lesznek verseny feladatok, mint anno az 5-ben. Az nagyon poén volt anno -
Ferrari23 #140340 Ez a Simon add vissza a barátság karszalag is mekkora szánalom volt már Lacitól :D -
Alekfognyerni #140339 Nyomathatják Kriszt, de játék szempontjából semmi nincs benne. Az Izás szálból sem lenne semmi, ebből a gyerekből nem nézem ki, hogy meg tudna dugni egy ilyen csajt. Ahogy a szájába venné a gyereket Iza, elmenne a tag :D -
Coolfire #140338 Igen,én is így gondolom.De lehet,hogy holnap meg Krisztiánt fogják alázni.:) -
Coolfire #140337 Azt mondtam,hogy igaza van Simonnak,nem azt hogy ő a legerősebb.:)
El van tűnve rendesen az biztos,de eljön majd az ő ideje is.:) -
Ferrari23 #140336 Mellesleg Iza már korábban is mondta, hogy tetszik neki Krisz, nem most mondta először. -
Alekfognyerni #140335 Iza eddig csak akkor viselkedett vállalhatatlanul amikor Zsolt vagy Dorka képben volt. Amikor nem foglalkozik a turbékoló bölcsödés párral akkor vállalható. -
Ferrari23 #140334 Mi az, hogy Kriszt nyomják LOL :D Adott volt egy játék, hogy ki ki mellé álljon, ezt hogy lehetne máshogy bemutatni, mint ahogy történt? Meg a többi szitut is. -
IXEMGabeo #140333 Ez az ÖF nagyon nagyon Laci ellen szólt...egész végig érződött, hogy Kriszt nyomják -
Alekfognyerni #140332 Ez érdekes, mert nálam meg Simon csúszik egyre lejjebb. Az elején még úgy ahogy bírtam, de lassan Shadi szintjén lesz az ürge. És az a legszebb, hogy ő elhitte magáról, hogy milyen erős mert Viki és Laci csöpögtette az infókat. -
IXEMGabeo #140331 ezt mondtam én is:), hogy ez a "gyengepontja", mert akkor ki van elégítve az igénye...
igazából nekünk legalább is nekem az lenne jó, ha balhézna, mert így hamar kiesne a nézők nem tűrnék meg egy idő után hosszabb távon...Kinga is max egy párbajt nyert azt is a legsunyibb játékos ellen úgymond, aki azért szórakoztató volt... -
Coolfire #140330 Ehhh...most már tényleg nem tudom mit gondoljak.Ha emberség alapján kell dönteni,egyértelműen Lacinak kell kihúznia,mert egy kalap fos,és igaza van teljes mértékben Simonnak.
Józsin meglepődtem,viszont Izaura kezdődő "szerelmén" seggre estem.:)
Az RTL szerintem ezeket a részeket nem véletlenül nyomja.
Személy szerint jobban örülnék Krisztiánnak,mint az áskálódó aljadéknak. -
#140329 Megvan mit kell csinálni olyan feladatokat kell neki adni amiben ö a nyertes igy szóhoz sem tud jutni ! :D -
IXEMGabeo #140328 annyi...az is helyezkedik összevissza:) -
IXEMGabeo #140327 csak marha ritka az a pillanata...ettől még az értékrendje kurvára nincs helyén a csajnak...de az tény és való témázgatni lehetne vele, ha ő neki éppen olyanja van...
elején mikor beköltözött aznap tűnt szimpatikusnak bár akkor is a kockahasas dumától meg a felszínes megállapításaitól falra másztam volna... -
Alekfognyerni #140326 A legdurvább megintcsak Dorka volt. Rábaszta a jelét sértődötten a Lacira aki sosem bántotta őt, most meg beáll mögé. Talán csak azért mert a Zsolti is ott állt? Egyszerűen irritál ez a csaj, nem tudok mit csinálni. -
Ferrari23 #140325 Lacikának elég szopó volt ez a ki kit támogat történet :D -
apion #140324 Még utóbb Krisztiánnak fog állni a zászló? -
Alekfognyerni #140323 Iza amúgy tök szimpatikus amikor nem durran el az agya. -
IXEMGabeo #140322 SA:DADASADasd kiégtem ahogy Simon megreptette a libát a kezében xASAS -
IXEMGabeo #140321 állatos hét lesz?:DDDD
Simon, hogy kivette a kacsát vagy libát loool
wesker ez a te heted lesz -
#140320 Nagyon helyes jól teszi ! :D Kiváncsi lennék egy Iza Krisztián párosra ! xD -
IXEMGabeo #140319 kiesik a Laci a Krisztiánnak mellém kell feküdnie:DD látom te is helyezkedsz Izuka -
IXEMGabeo #140318 Iza úristn:DDD -
vvfan23 #140317 azon gondolkozom mennyire éri meg az rtl-nek a vv a nyertes kap kb 50 milliós nyereményt, plusz a villaműködtetése 4 hónapig... semmi sms -
IXEMGabeo #140316 Józsi bameg:DDDD -
IXEMGabeo #140315 felvételek alapján Krisz jobban jött ki most ezekből a felvételekből... -
IXEMGabeo #140314 baszki jön a palacsintával:D -
IXEMGabeo #140313 Lacit jól felzaklatta Simon, hogy azt mondta nem tudja ki mellé áll;) -
#140312 Jaja egyértelmű nálam holt verseny van Iza és Charlie között ! XD -
IXEMGabeo #140311 nálam akkor is Chárli nyert:) az a combfix meg azok a lábak az a mozgás...hihetetlen -
vvfan23 #140310 most tudatosul belőlem h a párbajnak semmi értelme nincs, mert régebben a szavazók mennyisége számított, mostmeg lesz egy x szavazótábor aminek a százalékos megosztása -
#140309 Én is az nem kérdés ! XD -
Alekfognyerni #140308 Izát szúrnám. -
IXEMGabeo #140307 megvan Iza gyengepontja...ha valami apró siker éri odabent akkor elkussol:DDD -
IXEMGabeo #140306 Viki legalább megoldja:))) tök jófej xD