153993
ValóVilág 12

• Alekfognyerni
    Pedig azt mondta Iza, csak Dorka besértődött, hogy neki akar keresztbe tenni.
  • Alekfognyerni
    Nem véletlenül szeretett volna randizni vele, csak a Zsoltiékat szavazta meg a többség mert Dorka besértődött. Mindenki azt mondta akkor, hogy Iza direkt ki akart baszni velük, de már akkor is látszódott, hogy nem erről van szó.
  • IXEMGabeo
    Ha ott azt mondja a szerenád után h szívesen kimegy eltölteni egy estét Krisszel akkor máris többet láthattunk volna a srácból...

de így Dorkáék beteljesülését nézhettük...
  • Ferrari23
    Mert Laciba mi van mondd már meg?
  • IXEMGabeo
    Simon nem hülye ahogy Viki sem...Lacit ki akarják onnan pateroltatni, mert tudják, ha visszamegy a párbajról erős lesz így tulajdonképp szándékosan felbosszantják őt azzal, hogy átállnak a másik oldalra...taktikai lépés a részükről abszolút és gondolom azt gondolják, hogy így, hogy Krisz mögé áll a többség talán ő fog visszajutni...majd meglátjuk.

Remélem lesznek verseny feladatok, mint anno az 5-ben. Az nagyon poén volt anno
  • Ferrari23
    Ez a Simon add vissza a barátság karszalag is mekkora szánalom volt már Lacitól :D
  • Alekfognyerni
    Nyomathatják Kriszt, de játék szempontjából semmi nincs benne. Az Izás szálból sem lenne semmi, ebből a gyerekből nem nézem ki, hogy meg tudna dugni egy ilyen csajt. Ahogy a szájába venné a gyereket Iza, elmenne a tag :D
  • Coolfire
    Igen,én is így gondolom.De lehet,hogy holnap meg Krisztiánt fogják alázni.:)
  • Coolfire
    Azt mondtam,hogy igaza van Simonnak,nem azt hogy ő a legerősebb.:)
    El van tűnve rendesen az biztos,de eljön majd az ő ideje is.:)
  • Ferrari23
    Mellesleg Iza már korábban is mondta, hogy tetszik neki Krisz, nem most mondta először.
  • Alekfognyerni
    Iza eddig csak akkor viselkedett vállalhatatlanul amikor Zsolt vagy Dorka képben volt. Amikor nem foglalkozik a turbékoló bölcsödés párral akkor vállalható.
  • Ferrari23
    Mi az, hogy Kriszt nyomják LOL :D Adott volt egy játék, hogy ki ki mellé álljon, ezt hogy lehetne máshogy bemutatni, mint ahogy történt? Meg a többi szitut is.
  • IXEMGabeo
    Ez az ÖF nagyon nagyon Laci ellen szólt...egész végig érződött, hogy Kriszt nyomják
  • Alekfognyerni
    Ez érdekes, mert nálam meg Simon csúszik egyre lejjebb. Az elején még úgy ahogy bírtam, de lassan Shadi szintjén lesz az ürge. És az a legszebb, hogy ő elhitte magáról, hogy milyen erős mert Viki és Laci csöpögtette az infókat.
  • IXEMGabeo
    ezt mondtam én is:), hogy ez a "gyengepontja", mert akkor ki van elégítve az igénye...

igazából nekünk legalább is nekem az lenne jó, ha balhézna, mert így hamar kiesne a nézők nem tűrnék meg egy idő után hosszabb távon...Kinga is max egy párbajt nyert azt is a legsunyibb játékos ellen úgymond, aki azért szórakoztató volt...
  • Coolfire
    Ehhh...most már tényleg nem tudom mit gondoljak.Ha emberség alapján kell dönteni,egyértelműen Lacinak kell kihúznia,mert egy kalap fos,és igaza van teljes mértékben Simonnak.
    Józsin meglepődtem,viszont Izaura kezdődő "szerelmén" seggre estem.:)
    Az RTL szerintem ezeket a részeket nem véletlenül nyomja.
    Személy szerint jobban örülnék Krisztiánnak,mint az áskálódó aljadéknak.
  • wesker24
    Megvan mit kell csinálni olyan feladatokat kell neki adni amiben ö a nyertes igy szóhoz sem tud jutni ! :D
  • IXEMGabeo
    annyi...az is helyezkedik összevissza:)
  • IXEMGabeo
    csak marha ritka az a pillanata...ettől még az értékrendje kurvára nincs helyén a csajnak...de az tény és való témázgatni lehetne vele, ha ő neki éppen olyanja van...

elején mikor beköltözött aznap tűnt szimpatikusnak bár akkor is a kockahasas dumától meg a felszínes megállapításaitól falra másztam volna...
  • Alekfognyerni
    A legdurvább megintcsak Dorka volt. Rábaszta a jelét sértődötten a Lacira aki sosem bántotta őt, most meg beáll mögé. Talán csak azért mert a Zsolti is ott állt? Egyszerűen irritál ez a csaj, nem tudok mit csinálni.
  • Ferrari23
    Lacikának elég szopó volt ez a ki kit támogat történet :D
  • apion
    Még utóbb Krisztiánnak fog állni a zászló?
  • Alekfognyerni
    Iza amúgy tök szimpatikus amikor nem durran el az agya.
  • IXEMGabeo
    SA:DADASADasd kiégtem ahogy Simon megreptette a libát a kezében xASAS
  • IXEMGabeo
    állatos hét lesz?:DDDD

Simon, hogy kivette a kacsát vagy libát loool

wesker ez a te heted lesz
  • wesker24
    Nagyon helyes jól teszi ! :D Kiváncsi lennék egy Iza Krisztián párosra ! xD
  • IXEMGabeo
    kiesik a Laci a Krisztiánnak mellém kell feküdnie:DD látom te is helyezkedsz Izuka
  • IXEMGabeo
    Iza úristn:DDD
  • vvfan23
    azon gondolkozom mennyire éri meg az rtl-nek a vv a nyertes kap kb 50 milliós nyereményt, plusz a villaműködtetése 4 hónapig... semmi sms
  • IXEMGabeo
    Józsi bameg:DDDD
  • IXEMGabeo
    felvételek alapján Krisz jobban jött ki most ezekből a felvételekből...
  • IXEMGabeo
    baszki jön a palacsintával:D
  • IXEMGabeo
    Lacit jól felzaklatta Simon, hogy azt mondta nem tudja ki mellé áll;)
  • wesker24
    Jaja egyértelmű nálam holt verseny van Iza és Charlie között ! XD
  • IXEMGabeo
    nálam akkor is Chárli nyert:) az a combfix meg azok a lábak az a mozgás...hihetetlen
  • vvfan23
    most tudatosul belőlem h a párbajnak semmi értelme nincs, mert régebben a szavazók mennyisége számított, mostmeg lesz egy x szavazótábor aminek a százalékos megosztása
  • wesker24
    Én is az nem kérdés ! XD
  • Alekfognyerni
    Izát szúrnám.
  • IXEMGabeo
    megvan Iza gyengepontja...ha valami apró siker éri odabent akkor elkussol:DDD
  • IXEMGabeo
    Viki legalább megoldja:))) tök jófej xD