ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk egy kicsit be van néha lassulva, ami sztem nem tudatos nála...
biztos buliztatok is, kipróbálta már a drogokat? mer elég keményen tolja a cigit, de azt írta is magáról
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vagy azért picit ráerõsített a villában? 😄
akkor meséld el hogy ismerted meg
ennyit a Simon lejáratokról. Henriett Tordai: ,,DE-ÁOKos vagyok, ugyanazon a szakon (orvosi), amin Simon volt. Én is hallottam ilyeneket, hogy történt (én úgy hallottam, hogy a hullagyalázást külföldi diák csinálta), bár azt nem tudom, hogy juthatott be a hullaházba, tekintve, hogy oda beléptetõkártyával lehet bejutni, hallgató pedig csak tanóra keretein belül, szakorvossal juthat be... Volt olyan külföldi, aki összekötötte a beleket és így próbáltak ugrókötelezni (true story)... Azt írták, hogy ez Simon volt, de ezt az ugrókötelezést külföldi diák csinálta, aki ellen eljárás is indult, és kizárták az egyetemrõl."
Indexen ezt linkelték be...
Forrongjál csak kisfiam, forrongjál! Aztán, ha lehiggadtál, járj egyet valamelyik budapesti plázában délután 4-tõl, utazz néhány megállót a 4-6-os villamoson Budapesten, nézelõdjél pár percet egy átlag magyar diszkóban, majd hazafelé menet, kérlek, használd valamelyik éjszakai járatot! Meg fogod látni Te is, hogy ugyanazt az egysejtû, gyúrós faszfejet találod mindenütt, akinél még a legfinomabb japán mûszerek sem képesek agyhullámokat kimutatni, aki csak az erõbõl ért, zéró jövõképe van, aszfalt sötét, primitív." bõvebben: http://gardrob.postr.hu/a-vv6-zombijai-koztunk-jarnak?sec-p
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
#hhwnd
A párom 31 éves, de hát ezek annyira igénytelenek, hogy vicc kategória 😄
Legalább Simonkán meg a Józsikán lehet röhögni, ezt a villalétet õk fogják a legjobban bírni szerintem, agy-halottan kell bemenni, és akkor túl lehet vészelni 😄
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
1 perce is rakott fel éjszakai online streamet Attila:
https://www.facebook.com/vvattila
amit innen vett le:
http://www.tivv6csi.eoldal.hu/
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
itt van az összes live stream felrakva!
akkor szolgáljanak ki bennünket normálisan!
Ennek is az a fóbiája!
Yo, Bitch!
Simonnak meg alapból igaza van bár kicsit összefüggéstelenül beszélt.
Simon tegnap esti monológja
Azért az emberek többsége némileg tisztában van a képességeivel/lehetõségeivel.
Vannak erre a mûsorra alkalmatlan emberek. Bármennyire is lenézzük a villalakókat butaságuk parasztságuk mûveletlenségük viselkedésük okán azért a többségünk nem bírná ki akár érzelmileg akár idegileg azt a bezártságot.
Nem hiába hívják luxusbörtönnek.
Azért az durva hogy 350 ímb 1,5 óra alatt tölt fel !
Én finoman szólva sem vagyok jómódú. De még azért a nyereményért se mennék be 5-6 hónapra még akkor sem ha 99,5%ban garantálnák, hogy megnyerem.
És biztos vannak így nagyon sokan. Egyszerûen nem az a típus vagyok.
1000x inkább mennék egy Legyen ön is milliomos mûsorba bár az izgulástól azt is elfelejteném hányadikán van elseje 😄
Arra relatíve nagyobb esélyem lenne (pl egy 1,5 millás nyereményre nem a 40re) és az fél óra alatt lemegy, irgalmatlanul megterhelõ lehet lelkileg a villa. Az elmúlt szezonokban láthattad. Akik jelentkeznek e tudják mire vállalkoznak...
Szerintem ez az okostelefonos dolog is azt erõsíti, hogy a 12-22 év közötti réteg a célközönség, akik éjjel-nappal a telefonon lógnak (chat, Facebook stb). Nekik viszont sajnos, tisztelet a kivételnek nincsenek túlzott elvárásaik egy ilyen játékkal szemben. A lényeg elsõsorban a szex,buli, káromkodás, minimális kifejezõkészség, amit maximálisan meg is kapnak.
Mi volt? Valaki leírhatná, erre kíváncsi vagyok.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Egy stílusos lezárása a VV5 nek.
Vajon a VV6 ban lesznek ilyen karakterek?
Rosszak a kategóriák az életkor besorolások, és túl buták a játékhoz.
Tudom nem lehet mindenki mûvelt, szórakoztató, exhibicionista, jóképû, és taktikus egyszemélyben de hogy a többségben szinte semmi ne legyen az már túlzás.
Simán el tudnék képzelni a 25-40 es korosztályból pl egy dörzsölt ügyvédet, egy zenészt, egy vállalkozót, egy sportolót, egy rakodómunkást, egy irodistát, egy orvost, stb ahol kõkemény véleménykülönbségek adódnak, érdekes szópárbajok, esetleg valami szerelmi szál (nem érzéketlen kefélés) és nem ilyen szaros kis 20éves senkiházi jellemtelen lúzereket kellene nézni.
De hát az RTL már csak ilyen.
Simon esti mûsora érdekes volt amennyire idiótán viselkedik annyira jól látja a dolgokat. Hihetetlen kontraszt. A lányok viszont annyira buták...
Ennek a játéknak a taktika lenne az egyik alapeleme és ezt Simon szavait idézve a "legalsóbb szinteken" ûzik, ellentétben az elõdeikkel.
Simán meglehetne csinálni egy ilyen mûsort nem csak szórakoztatóra, de még igényesebbre is. Lehetne itt mondanivaló, ha a szerkesztõk jobbna átgondolnák az egészet.
De így, hogy barmokat küldenek be akik full fiatalok, és idióták azokkal nem lehet mit kezdeni.
Igazából ennyi hülye között simán meglehetne nyerni a játékot elég, ha egy kis érteleme szorult beléd.
Megvárom még kik költöznek be onnantól meg csináljanak amit akarnak.
Full nézhetetlen volt az este is.
Amugy a 4-dik nap eseményei feltöltés alatt várhatóan 1,5-2 óra múlva lesz kész !
Azt mindig bírtam mert meg kellett érteni küzdeni.
Pedig lenne rá az oldalon hozzászólás úgy gondolom.<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Fõleg az utolsó mondatra részemrõl.
"Ez már a hatodik széria, az elsõ óta eltelt közel 12 év, jelentõsen nõtt a tévézõk-netezõk ingerküszöbe, ezt pedig ki kell szolgálni, ha tartani akarja a nézettséget az RTL II."
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az a baj igazság ezért sincsenek olyan karakterek mint régen mert ott volt változatosság itt meg csak ripacs fiatalok vannak.
Komolyan mondom nem semmi ezt leírni de eddig a Józsi a legnagyobb arc meg Simon de tényleg.