153993
ValóVilág 12
-
McCartman #140466 Azok a legnagyobb agyhalottak akik képesek visszanézni az előző szériákat. -
#140465 Az egész VV5 163 napja itt van a HDD-men több mint 200 GB ! :D -
#140464 Kint van a Valóvilág honlapján hogy mennyire nézett ez a széria !
Amugy február 2-töl Belevaló világ !
a Két Műsorvezető : Csobot Adél és Young G (Béci) lesz ! -
Terrorbicaj #140463 Hát ja, azért arra kíváncsi leszek, ha kiesik a bent maradó sok elkényeztetett kis pöcs mit kezd majd magával mikor tudatosul bennük, hogy el kellene ganézniuk maguk után mert már nincs aki megcsinálja. -
apion #140462 Az egész olyan, mintha korhatárt húztak volna, amire csak 18-26 közöttiek jelentkezhetnek. Ebbe a gépezetbe került be (gondolom vmi protekcióval) Laci, amivel láthatóan nem nagyon tud mit kezdeni. Én Lacival egykorú vagyok, de szerintem ezzel én sem nagyon tudnék mit kezdeni. Ha nincs 2-3 korban és értelemben hozzád hasonló, akkor nehéz lehet részt venni egy ilyen játékban. Jobb, ha kiesik és folytatódik a tini VV. -
Terrorbicaj #140461 *VV4-et -
Terrorbicaj #140460 Azt tény, hogy eddigi legrosszabb széria.Rengeteg hsz-t olvastam, hogy letöltik újra a VV!-et és inkább azt nézik.Bevallom én is erősen elgondolkoztam már ezen. -
vvfan23 #140459 nézettségi adatot tud vki adni? kiv vagyok mennyire népszerű ez a széria,mert nekem bukottnak tűnik nagyon -
Terrorbicaj #140458 Az tény hogy Zsófi jól taktikázott :) Aurelio meg így járt oszt csoki.Én egy évvel vagyok idősebb mint a Laci de szerintem ha bent lennék, vagy kijöttem volna egy nap után vagy kizárnak mert ütöttem volna az tuti.Lacinak szurkolok a párbajon de szerintem jobban járna ha vesztene és kint maradna.Ezek meg egyék meg utána amit főztek.Komolyan mintha valami agyhalottakról szóló műsort néznék. -
Terrorbicaj #140457 Megkérdezték Zsófitól, hogy első ránézésre mi a véleménye Aurelioról és azt mondta a Zsófi , hogy átlagos.Na most 30 perce már ezen cirkuszol a hülye gyerek, hogy hogy mondhatott rá ilyet a Zsófi ?! -.-" -
apion #140456 Tipikus mai fiatal, aki magát azért nem tartja átlagosnak, mert 60 ezer Ft-os cipőt hord és olasz cuccokat. Arra, hogy felmenjen a castingra Bp-re viszont kölcsön kellett kérnie pénzt, mert nem tudta megtankolni a verdát.
Zsófika tudat alatt jól taktikázott, hogy Aureliót szédítette az első kiválasztásig ill. kihívásig, mert sikerült elkerülnie a párbajt, most már aludni sem akar mellette. Egyébként jobban jártunk volna, ha Zsófi megy párbajozni (és marad kint), mert a bent lévők közül szerintem ő a legérdektelenebb (kivéve a teste). -
Janika114 #140455 Mert mit csinált? :D Amúgy egy-két mondatban leírná valaki mi volt éjszaka? -
Terrorbicaj #140454 Most nézem az éjszakai első részét.Én ezt az Aureliot addig ütném amíg mozog de valószínű még utána is... -
#140453 Jah rögtön gondoltam akkor felejtős nincs Okostelóm ! :D -
#140452 windows alatt a windows phone-t kell érteni -
#140451 szerintem kacsa. egy gunar v. mergs pulyka kell oda -
jeneci #140450 igazad volt, már egy jó ideje KHF van, megyek én is aludni!:D -
#140449 Vazze megjött a KHF csapat na én eddig vettem további jó nézést ! :D -
jeneci #140448 Nah KHF, már hiányoltam XD gondolom most indul a zene, és a buli:D -
#140447 megérett ez a KHF :D -
IXEMGabeo #140446 valahogy sejtettem h Krisztián Mr Busta rajongó:) -
IXEMGabeo #140445 na újabb infómorzsák
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
VV Charlotteról további infók
"sőt a helyemen van a villában, mert "barbi" nevű bennfentessel le lett beszélve még tavaly novemberben, hogy soron kívűl beszavazó show nélkül ott a helyem. akkor leszek extra "játékos2 vagy? mivel a változtatás joga mindig és mindenkor fennáll." -
xido #140444 bárány mióta? :) -
#140443 Lehet, lehet :) Fú basszus amúgy annyira lennék most ott a helyükben...csorog a nyálam a finomságokra :D Zsófi mellei pedig külön életet élnek *.* :D -
IXEMGabeo #140442 Schumit megemlítette Laci reméli minden oké vele -
IXEMGabeo #140441 :) benézte vagy direkt játszotta a hülyét nekik:) -
#140440 "Sacher torta egy márka...?" jóvan Viki...te is aztán... :D -
IXEMGabeo #140439 valamikor igen, valamikor wesker küld -
jeneci #140438 vv attila oldalán szoktad visszanézni? -
jeneci #140437 :D én még maradok picit, habár reggel 7 re kell mennem suliba:D -
IXEMGabeo #140436 faszom h ma péntek...simán maradnék, ha szombat lenne
fekszem...nappal úgyis visszalesem -
jeneci #140435 elég érdekes, hogy még nem volt KHF :D főleg hogy mingyárt kezdődik a buli, szerintem ma egy 4 ig tuti lesz online!:D -
IXEMGabeo #140434 aztakurva micsoda finomságok az asztalon -
jeneci #140433 hahah aurélió mondja józsinak hogy fogja a kezével a köveszsákot XD erre józsi, majd az őrütet megfogadom xDDDDDDD -
BrianGT #140432 Dorcikám hangja volt a legjobb...kurva nagy milyen vékony hangja lett :) -
IXEMGabeo #140431 mi ez a lufi te elromlott.DDD
bazmeg ez a józsi nem lenne ki kéne találni -
IXEMGabeo #140430 héliumoznak haha -
IXEMGabeo #140429 és még Józsi ilyet szól nem kaptunk sok alkoholt xD -
xido #140428 ha adtak volna időt,hogy lássunk is valamit...legalább a félidőig:) -
BrianGT #140427 én kérek elnézést :) nem vagyok járatos az ivásban :)