ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látni rajta, hogy van esze...

mondjuk egy kicsit be van néha lassulva, ami sztem nem tudatos nála...

biztos buliztatok is, kipróbálta már a drogokat? mer elég keményen tolja a cigit, de azt írta is magáról

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A kinti életben is csodabogár, és rendkívül intelligens. Természetesen kidomborít dolgokat, ahogy õ is mondta az egyik videóban, valamint az egyik beköltözõ videójában mondja is, hogy olyan dolgokat akar kipróbálni, amiket nem csinált az elmúlt 26 éve alatt. Azok a nézõk akik csak annyit látnak az egészbõl, hogy milyen elmebeteg, õrült, idióta, ringassák csak magukat ebbe a tudatba, valószínûleg úgy sem érdekelné az õ véleményük Simit.
ja milyen volt akkoriban? miket csinált?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

És az életben is ilyen?
Vagy azért picit ráerõsített a villában? 😄
Gimiben volt osztálytársam.
nem mondod? ne viccelj már😄

akkor meséld el hogy ismerted meg

époefkopfwkweo 2014.01.17 16:42:19 ˆ 2066
ennyit a Simon lejáratokról. Henriett Tordai: ,,DE-ÁOKos vagyok, ugyanazon a szakon (orvosi), amin Simon volt. Én is hallottam ilyeneket, hogy történt (én úgy hallottam, hogy a hullagyalázást külföldi diák csinálta), bár azt nem tudom, hogy juthatott be a hullaházba, tekintve, hogy oda beléptetõkártyával lehet bejutni, hallgató pedig csak tanóra keretein belül, szakorvossal juthat be... Volt olyan külföldi, aki összekötötte a beleket és így próbáltak ugrókötelezni (true story)... Azt írták, hogy ez Simon volt, de ezt az ugrókötelezést külföldi diák csinálta, aki ellen eljárás is indult, és kizárták az egyetemrõl."

Indexen ezt linkelték be...
Simi nagyon jó barátom immáron több, mint 10 éve és szánalmas, hogy ilyen aljas koholmánnyal próbálják lejáratni.
"A VV6 zombijai köztünk járnak

Forrongjál csak kisfiam, forrongjál! Aztán, ha lehiggadtál, járj egyet valamelyik budapesti plázában délután 4-tõl, utazz néhány megállót a 4-6-os villamoson Budapesten, nézelõdjél pár percet egy átlag magyar diszkóban, majd hazafelé menet, kérlek, használd valamelyik éjszakai járatot! Meg fogod látni Te is, hogy ugyanazt az egysejtû, gyúrós faszfejet találod mindenütt, akinél még a legfinomabb japán mûszerek sem képesek agyhullámokat kimutatni, aki csak az erõbõl ért, zéró jövõképe van, aszfalt sötét, primitív." bõvebben: http://gardrob.postr.hu/a-vv6-zombijai-koztunk-jarnak?sec-p
kurvára kamu...amúgy TTK-ra jár a debreceni egyetemre

kibaszott nagy baromság...szóbeszéd és tuti kamu...

matyi0323
Most olvastam, hogy az orvosirol hullagyalazas miatt rugtak ki?! Nem tudtam vegigolvasni a cikket, mert telorol vagyok, igy nem tudom kamu-e. Majd megkeresem aztan linkelem, ha addig nem teszi meg mas 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

gduck
Arról nem is szólva, hogy az orvosira se egyszerû bekerülni 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

matyi0323
Simon szerintem egy ertelmes srac, nem is atlagos a kulvilagban. Nem veletlenul mondjak, hogy a zseni es a hulye kozt csak egy hajszal van. Ha jol ertelmeztem valami koze van a fizikahoz, ezert is gondolom, hogy olyan hulye nem lehet.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

allock
kár, hogy ilyen plötyi a feneke körül, mint ha a felsõ testérõl egy az egyben lehúzták volna a felesleget csípõtájra, de ezt leszámítva igazán ígéretes <#smile>

#hhwnd

sb1
Hihetetlenek a csajok basszus...22 évesen olyan löttyedt a segge, mint anyámnak szerintem, aki 58 éves 😄
A párom 31 éves, de hát ezek annyira igénytelenek, hogy vicc kategória 😄

Legalább Simonkán meg a Józsikán lehet röhögni, ezt a villalétet õk fogják a legjobban bírni szerintem, agy-halottan kell bemenni, és akkor túl lehet vészelni 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Jóféle csaj ez is!! már 3 kedvenc csajom van<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jackoneill90
ja bocs van még, nem figyeltem

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
ösz vissz 13 perc volt ma éjszaka? többnek gondoltam

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

gduck
Tudom nem szép dolog, de ki nem csinált már poénból hülyeséget 😄

Attilának úgylátszik megengedte az RTL klub hogy az oldalára fel lehessen tölteni az éjjeli streameket,szóval küldjétek el neki nyugodtan
1 perce is rakott fel éjszakai online streamet Attila:

https://www.facebook.com/vvattila

amit innen vett le:
http://www.tivv6csi.eoldal.hu/

gduck
Múlt évben is ugyanez volt 😞 És sajnos nem változott semmi 😞

Köszi. Én nagyon nem bírom Simont, de ezzel a monológgal sokkal szimpatikusabb lett. Ha ilyen lenne mindig, még szeretném is, de máskor csak a hülyeséget beszéli, meg játssza magát. De ez az õszinteségi roham most nála ütõs volt, és igaz.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

http://www.tivv6csi.eoldal.hu/

itt van az összes live stream felrakva!

"jelentõsen nõtt a tévézõk-netezõk ingerküszöbe, ezt pedig ki kell szolgálni, ha tartani akarja a nézettséget az RTL II."

akkor szolgáljanak ki bennünket normálisan!

wesker24
Vagy a másik mert a Pókot már lestoppoltam az olasz barátunknak ! 😄
PÓKOT a VILLÁBA!!!!!!

Ennek is az a fóbiája!

ForzaInter
ja, de ez a dorka is csalódás. elején egy értelmes csajnak tûnt, de nem egy észlény. ráadásul ezzel a zsolt féle gyökér bandával haverkodik.

Yo, Bitch!

Ez az Izaura annyira iritáló...
Simonnak meg alapból igaza van bár kicsit összefüggéstelenül beszélt.
http://youtu.be/6T0OPJqCzgo

Simon tegnap esti monológja
Nem is csak a kritizálásról van szó.
Azért az emberek többsége némileg tisztában van a képességeivel/lehetõségeivel.
Vannak erre a mûsorra alkalmatlan emberek. Bármennyire is lenézzük a villalakókat butaságuk parasztságuk mûveletlenségük viselkedésük okán azért a többségünk nem bírná ki akár érzelmileg akár idegileg azt a bezártságot.
Nem hiába hívják luxusbörtönnek.
Honnan tölthetõ? A facebook oldal már nem elérhetõ.

Még a Józsi aki nyomja az ipart az bírom a gyerekben, hogy nem játssza bent a keményet,hanem úgy szarik mindenre és csak úgy elvan. Simonnal meg kifejezetten jól elvannak.
Ebben teljesen igazad van, én is csak kritizálok, de soha nem jelentkeztem volna ilyen jellegû mûsorokba, csak nézni szerettem, mert mindig voltak egyéniségek, akik szórakoztattak. Most Simon figurája, ami leginkább tetszik, annak ellenére, hogy Õ már egy kicsit túl elvont számomra. A többiek egy kaptafának tûnnek, bár sokat még nem láttam belõlük.
wesker24
Na nézhetõ a VV6 4 nap eseményei nem rég fejezte be s feltöltést !

Azért az durva hogy 350 ímb 1,5 óra alatt tölt fel !

Figyelj.
Én finoman szólva sem vagyok jómódú. De még azért a nyereményért se mennék be 5-6 hónapra még akkor sem ha 99,5%ban garantálnák, hogy megnyerem.
És biztos vannak így nagyon sokan. Egyszerûen nem az a típus vagyok.
1000x inkább mennék egy Legyen ön is milliomos mûsorba bár az izgulástól azt is elfelejteném hányadikán van elseje 😄
Arra relatíve nagyobb esélyem lenne (pl egy 1,5 millás nyereményre nem a 40re) és az fél óra alatt lemegy, irgalmatlanul megterhelõ lehet lelkileg a villa. Az elmúlt szezonokban láthattad. Akik jelentkeznek e tudják mire vállalkoznak...
Nem hiszem el, hogy egy ilyen több tízmilliós nyeremény 1:12 arányban való megnyerésének a lehetõsége, csak ilyen szintû embereket mozgasson meg, akikbõl válogattak.
Szerintem ez az okostelefonos dolog is azt erõsíti, hogy a 12-22 év közötti réteg a célközönség, akik éjjel-nappal a telefonon lógnak (chat, Facebook stb). Nekik viszont sajnos, tisztelet a kivételnek nincsenek túlzott elvárásaik egy ilyen játékkal szemben. A lényeg elsõsorban a szex,buli, káromkodás, minimális kifejezõkészség, amit maximálisan meg is kapnak.
"Simon esti mûsora érdekes volt amennyire idiótán viselkedik annyira jól látja a dolgokat."
Mi volt? Valaki leírhatná, erre kíváncsi vagyok.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

http://www.youtube.com/watch?v=6D36gcFmdRY

Egy stílusos lezárása a VV5 nek.
Vajon a VV6 ban lesznek ilyen karakterek?
Sziasztok! Tudtok valamit a tegnapi online-ról? Lesz valahol elérhetõ?
Egyetértek.

Rosszak a kategóriák az életkor besorolások, és túl buták a játékhoz.
Tudom nem lehet mindenki mûvelt, szórakoztató, exhibicionista, jóképû, és taktikus egyszemélyben de hogy a többségben szinte semmi ne legyen az már túlzás.

Simán el tudnék képzelni a 25-40 es korosztályból pl egy dörzsölt ügyvédet, egy zenészt, egy vállalkozót, egy sportolót, egy rakodómunkást, egy irodistát, egy orvost, stb ahol kõkemény véleménykülönbségek adódnak, érdekes szópárbajok, esetleg valami szerelmi szál (nem érzéketlen kefélés) és nem ilyen szaros kis 20éves senkiházi jellemtelen lúzereket kellene nézni.
De hát az RTL már csak ilyen.
Simon esti mûsora érdekes volt amennyire idiótán viselkedik annyira jól látja a dolgokat. Hihetetlen kontraszt. A lányok viszont annyira buták...
Mindegyik szériában voltak átlagos, sablonos emberkék (Bandika,Leonidasz, Ildi,Zsófi stb.), de itt majdnem mindenki ilyen, a 70% szinte még gyerek.
Ennek a játéknak a taktika lenne az egyik alapeleme és ezt Simon szavait idézve a "legalsóbb szinteken" ûzik, ellentétben az elõdeikkel.
Igen a koncepció tényleg egy nagy rakás fos nem is értem, hogy gondolnak ki ilyen ökörséget.

Simán meglehetne csinálni egy ilyen mûsort nem csak szórakoztatóra, de még igényesebbre is. Lehetne itt mondanivaló, ha a szerkesztõk jobbna átgondolnák az egészet.

De így, hogy barmokat küldenek be akik full fiatalok, és idióták azokkal nem lehet mit kezdeni.

Igazából ennyi hülye között simán meglehetne nyerni a játékot elég, ha egy kis érteleme szorult beléd.
Az egész koncepció úgy szar ahogy van.
Megvárom még kik költöznek be onnantól meg csináljanak amit akarnak.
Full nézhetetlen volt az este is.
Kajak beszarok ezen amúgy de Józsi a legfaszább tag bent meg Simon.
wesker24
Hát arra kiváncsi leszek én is mit kell csinálni a védettségért az Aréna fasza volt az V-ben !

Amugy a 4-dik nap eseményei feltöltés alatt várhatóan 1,5-2 óra múlva lesz kész !
Hát aréna nem lesz amit nagyon sajnálok...és ha tél van akkor mi van?

Azt mindig bírtam mert meg kellett érteni küzdeni.
kaposi1
"Ez a cikk nem kommentelhetõ"!!!!
Pedig lenne rá az oldalon hozzászólás úgy gondolom.<#nyes><#vigyor>

Fõleg az utolsó mondatra részemrõl.

"Ez már a hatodik széria, az elsõ óta eltelt közel 12 év, jelentõsen nõtt a tévézõk-netezõk ingerküszöbe, ezt pedig ki kell szolgálni, ha tartani akarja a nézettséget az RTL II."

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Nem értem mi a lófasznak kell ilye idióta gyökér fiatalokat betenni...mondjuk az, hogy mit nyilatkozik tök mind1, de kajak nem értem miért nem lehet legalább vagy 3-4 idõsebb korosztály bent.

Az a baj igazság ezért sincsenek olyan karakterek mint régen mert ott volt változatosság itt meg csak ripacs fiatalok vannak.

Komolyan mondom nem semmi ezt leírni de eddig a Józsi a legnagyobb arc meg Simon de tényleg.