ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Még egy csaj vazee ? akkor ezek szerint az utolsó villalakó fiú/férfi lesz !
sb1
Új lakó!

Elõfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot:
nem (haláleset sem)

Már most szipmi... <#bdead><#gun>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

nyugi, volt 20 perc online, most 4 ig nem lesz semmi! 😄

álszent banda
simon-iza-dorka...átváltanak józsi-teó párosra,dumálnak a nyugiban,hogy meddig tart a cölibátus,masztiznál vagy rámennél valakire..elhangzik a basszál meg szó és inkább KHF,mint visszaváltás simonékra..

ennyire hozzá nem értõ direkt köcsög bandát,ami ül ott évek óta Rubinnal meg Kolosival az élen...
hát igen, eddig most azt mondom józsi a legkirályabb bent, de emigy elég tré most a mûsor, a 4 hez képest nulla :/

jaaaj Simon..
az emberek nem azt fogják nézni,mint az 1-2-3-4-5ben,hogy ültek az emberek és dumáltak,hanem hogy party party..
apád faszát gyerek,dögunalmas szarok vagytok eddig az összeshez képest,veled az élen te mûmegjátszós erõltetetten csavarosan mondani akarós 😊
xddddddddd

van onlány!😄

Na ez a Teo,tiszta Dya

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez a Sárlott abszolút nem tud magyarul fogalmazni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hát szerintem én elköszönök mára...elmúlt 2..több mint fél órája semmi...ez így nagyon rossz kivárni még ha 30 percig el is ütyködtem a gépen... többet nem várok hogy 10 perc után megint 1 óra szünet.
Jó8 mindenkinek, majd holnap izé ma este 😊

wesker24
Hát jah max 2 óráig leszek én si fent tovább már nem tudom venni ha lesz még egyáltalán adás addig !
de érted, most megint azért vették el, mert igazmondó játék úgymond, most kiderült Aurelio hány nõvel volt, már megijedtek úristen mik lesznek itt, bumm...ha azt nézzük meddig játszanak ez min fél óra off megint. az 2 óra... kb tovább én sem fogok szenvedni vele...

wesker24
Hát nem könnyü dolgom lesz ugy látom 😄
wesker...ebbõl nem kell megint megszakadnod összevágni az éjjeli adást 😊

wesker24
Üvegezés nagyon jó de miért Simonnál kell elvenni a képet vazze ? 😄

Ö lesz a holnapi Öf-ben is ? 😄
Ehh..megyek inkább aludni,ennek semmi értelme.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

De miééééééééééért?? ááááááá

Már megtudtam,hogy Simon leszarta a mikroportot..de fontos infó.<#idiota>

ADÁS!!!!

Smithwarden
Foleg ha a vegere bent marad Simon...nem tudom, hogy o zakkan meg haamrabb vagy tole a tobbiek. <#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

majd nézzétek meg az utolsó 2 hónapra mennyire más lesz mindenki, de lehet még hamarabb...mikor már nem tudják játszani a szerepüket mert annyira kivannak idegileg, meg a bezártságtól stb...

Smithwarden
Meg a Jozsi is tobbet er nala, mert o szegeny nem tehet arrol, hogy full satu. <#rolleyes>

hát azt nem..igazából nem vagyok nagy valóságshow nézõ, de mikor van big brother vagy vv azokat mindig néztem... örökös vita megosztó oldalakon mindenhol, hogy minek nézi a sok hülye stb...most én nem róluk mintázom az életemet stb...másrészt õk is szerepelnek mint tudjuk 60%-ban ergó most suli-meló stb után az ember nem mindegy mit néz a tv-ben... + engem érdekel is azért ez az egész, ha nem lehet annyira belátni a kulisszák mögé akkor is...szerkesztõnek készültem, csak sajnos nem sikerült tanulnom még anyagi okokból... remélem sikerül vmikor...

Smithwarden
Nekem eddig senki nem unszimpatikus...kiveve Iza. <#levele>
Folyton arrol nyivakol, hogy az egyik lako igy buta, a masik meg ugy buta...mikozben o is egy kenyeskedo full hulye picsa, aki raadasul lenezi a legtobbjuket es total felsobbrendunek hiszi magat.

de értitek most nemá..komolyan ennyire ne nézzék már tudatlannak az embert vagy nem tom...azt hiszik minden szó kulisszatitok idekintrõl nézve-hallva?

komolyan megkéne kérni õket figyeljenek oda mirõl beszélgetnek és akkor lenne jelenet bent: pszt Dorka vagy xy vigyázz errõl ne beszélj...lenyomják az online streamet megint 😊

És külföldi valóságshowt nem ismersz amit addigis nézni lehetne?
Rákerestem de frisset/élõt/livestreamet nem találtam.
Nincs adás :S
<#ticking>

hülye Teo...benyögte hogy jajj 12-es karikával megy stb és ennyi volt... áááááááá

ADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSS!!!

küldök még 1-et:

Simont hullagyalázásért zárták ki az orvosiról

amúgy Alexás cikkben nem értem, most azért mert jó beosztásban dolgozik valaki, amíg vki jól vgézi a munkahelyén a melóját semmi köze senkinek a magánéletéhez szerintem...ha meg nem is közvetlen róla van szó fõleg...

addig küldök olvasni valót ha gondoljátok...Alexa anyuka nem bírja 😊

Alexa anyuka kiakadt kicsi lányán

jah igen ezt Iza mikor bementek mondta tényleg.... de máááár ADÁÁÁÁST...ne várják meg, hogy ideges legyek...tegnap is visszajött elõtte 😊 azé tudják már nah...tegnap nem mertek packázni velem...felkelek, odamegyek 😊

oltogatta rendesen, hogy miért barátkozik ezzel a mûmájer bandával meg minek pocsékolnak annyit állandóan csak rendelnek szóval eléggé kiakadt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

'Mindenkinek megmondom a magamét, kiállok az igazamért és bárkinek nekimegyek ha kell.
Nem tûröm el, hogy elnyomjanak ezért bárkivel vitába szállok ha kell.'

Ez idézet Dorka kisfilmjébõl. Aha, ezért lapított mint szar a fûben. 😄 <#nevetes1>
Smithwarden
"... nah mindegy megyünk holnap megverjük mind, majd mi kezeljük azt a gombot..elõtte beugrunk mellette van egy mcdonalds viszünk éjjelre kaját... "
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Ez az, "Battya"!
GOMBFORRADALOOOM!!!

Azt nem tudjuk. Nyilván egy hülye picsa az is a Zsóti gangbõl és ennek adott hangot.😄 <#nevetes1>
mi sem tudjuk, akkor jött vissza az adás, mikor Dorka már durcizott a dohányzós kinti kanapén, Simon meg osztotta az észt a jakuzziból.
másik oldalon bent meg ment a Laci vs Iza
Biztos azért nyomták le az adást, mert ebbõl a 2 vitából jó összefoglaló lesz holnap...csak tudjátok régen rossz ha egy fõszerkesztõ nem tud 24h anyagából összevágni 30 percnyi összefoglalót + most aki látta éjjel kit érdekelne látná kis részét másnap vissza az összefoglalóban? Azért nem vagyunk annyian, hogy jujj ismétlés legyen. Nem értem.

mucsácsó
Egyébként miért oltotta le a Dorkát a Simon? 😄 Meg miket mondott neki? Sorry, levagyok maradva, csak most olvasom hogy írtátok, a de miértjét nem látom 😄
há akkor az kb jah a székház is ott van...thx

Budatétény, Campona

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Most néztem a masszõrködését,nem semmi figura.😊
Szóljatok,ha van adás.😊

jövök veled 😊 amúgy a villa ott van a székház mellett vhol? meg gondolom a legutolsó vv óta nem bontották le, mert tisztán látszik, hogy csak felújítás meg design váltás volt... nah mindegy megyünk holnap megverjük mind, majd mi kezeljük azt a gombot..elõtte beugrunk mellette van egy mcdonalds viszünk éjjelre kaját... az amúgy mekkora ilyen sztár-celeb mci... út túloldalán van a székháztól... belépés csak rtl igazolvánnyal 😊 ... anno voltam ott nagyban BK Bandika rendeli a hamburgert elõttem 😊

chelseafan
+1, sokkal szimpatikusabb és szórakoztatóbb az a klikk, mint a mûanyag bagázs 😄

gyanús a hangja alapján😄

nem kicsit nyalizósnak tûnik a pali bár én alig láttam belõle valamit eddig...Izának mindenesetre nem szimpatikus így minden apróságába beleköt ilyen egyszerû

jönnek a feszkók gyerekek😊

hajrá, józsi, nyomjad 😊
jajaja így értelek azt hallottam én is... csak most azt nem értem, hogy mi a rákért van megint off??? azért mert odament elnézést kérni a Laci az Izához??? mi annyira kibékültek cumi lett belõle vagy mi a rákért nem láthatjuk??? most komolyan már....

Nem tudom meddig bírják még Simont.😊
Jól adja a retardáltat,viszont mikor megfeledkezik magáról,tök normális.Oscart neki.😊)

Na én holnap bemegyek az rtl székházba és szétbaszom azokat a kockageci online stábot, mert ez már túlzás amit csinálnak 5 percenként 30 perc khf...