153993
ValóVilág 12

• gagax
    ALKOHOL ! :D

Józsi azt a fujós "kürtöt" v nt mi azt előről fújta azèrt sípolt ? xd annak nem az oldalàn van vmi lyuk amin keresztül fujni kell ? :D
  • BrianGT
    aaa jó az a torta... likeolnám :)

az mi a xar lacinál..az a tál folyékony vmi??
  • IXEMGabeo
    ha idén több adás lenne szívnám az energiáidat, de alig vagy itt xD
  • IXEMGabeo
    ja Lacinak van születésnapja
  • xido
    gondolatrabló :D
  • IXEMGabeo
    megint zsúr lesz?
  • xido
    szülinapi zsúr..na..megint leverik 3 óra múlva temetői zenével? :D
  • McCartman
    Meg kiakadt rajta, hogy Zsófi azt mondta rá átlagos, erre elkezdte verni magát, hogy nem hordhatja az 'olaszmárka' (!) :D cuccait meg a 60 rugós cipőjét csak 'ezt a szar dickiest'.
    Erre Zsófika közölte, hogy leszarja az olaszmárkát.
    Attól még csicska marad, ezt már én teszem hozzá. :D
  • gagax
    Haha :D seherezàdé-teo-aurelio :D ès nem akar felszàlni a triciklire :D Barney erre nem mondana nemet :D xd
  • BrianGT
    Átkopogtak volna a fal másik oldaláról... ne kiabáljatok már az isten b** f***t nem tzd tőletek a másik aludni sem ( vv melósok ) :D :D
  • McCartman
    :D Mondom tényleg csak olvastam róla.
  • IXEMGabeo
    lezbicikli:DDD
  • IXEMGabeo
    Hidd el nekem töki:DD
  • McCartman
    Ez a Zsófi értelmesebb mint amilyennek látszik.
    Szétszedik a többiek Aurélióval az élen, bazdmeg még bocsánatot is kellene kérnie, hogy nem ad neki szájrapuszit meg nem akar semmit a cigótól. :D
  • BrianGT
    ááá most már ezt nem meséled be...nah tessék csak elmondani... + van e vmi jó felvétel nálatok :) ... elég ha felveszel vmi háttérmunkásnak, befejezem a sulit akkor meg vegyél át szerkesztőnek :) .. de remélem legalább vmi program felelős középemberke vagy :)
  • EnxTheOne
    Lehet hgoy a mobilgyártok is pénzelik a vv-t, lehet hogy igy több low budget mobil fogy :D:D:D:D:D
  • McCartman
    :D Csak olvastam róla.
  • IXEMGabeo
    te vagy a beépített ember;))))
  • BrianGT
    nah..milyen informált vagy :) hol dolgozol? súgd meg :)

nah az első jó beszólása volt Krisztiánnak és ezt aláírom... akkor max csak barátok lehettek igaz igaz... de itt bent nem lehet barátkozni meg semmi nem? dede..akkor?? jó volt :)
  • IXEMGabeo
    Zsófit kikészítik:)
  • desigo
    igényes lányok lehetnek ezek...
  • IXEMGabeo
    Iza kacérkodik:D na gyere szúrjááá

ez kajak kiszúrta Kriszt
  • McCartman
    RTL3 néven közös csomagban árulják az rtl2, cooltv és film+ reklámidejét, namost képzeled, ha a valóvilág miatt az rtl2 magában lenyomja sokszor a tv2t, akkor még a másik kettő nézettségével kiegészülve mi pénzt elkérhetnek a szpotokért.
  • IXEMGabeo
    szerinte:)

szerintem pedig azt se tudja, hogy kell csajozni...nem hiába menekül előle az összes xD
  • xido
    5 perc alatt telefonálok és le vagyok szopva :DDD
  • IXEMGabeo
    Zsófika most magyarázkodhat:)
  • BrianGT
    Vmi erőszak megy bent... vki mondta: Nee-eeeeee :)
  • IXEMGabeo
    ezt venni kéne Aurelia megint csalódott xDDD
  • IXEMGabeo
    Krisztián felfedte Zsófi álcáját:DDD
  • IXEMGabeo
    a kis drogos...
  • IXEMGabeo
    mindjárt kiszakad a villa annyit üvöltenek:)
  • jeneci
    de nagyképű barom ez az Aurélió! veregeti a bicepszét, hogy ha Laci tökös lenne, a kendőnek ott lenne a helye! Pff, lehet Aurélió most még érdekes, itt az elején, ahogy mutogatja a tökét, minden nap sír, féltékenykedik,csajozik, de ez idő kérdése, és lejárt lemez lesz, nem fog tudni újat mutatni, sőt, nekem már rohadtul unalmas pofája van:D idő kérdése, és a középmezőnyhöz fog tartozni!
  • IXEMGabeo
    jajj istenem Zsófika ne károgj
  • BrianGT
    nah ez összefoglaló téma..mindjárt khf
  • IXEMGabeo
    adás baszki

Aurelioék ordítanak:D
  • gagax
    * Csak én nem tudom kirakni teljes képernyőre az élőt ?
  • gagax
    Adás ! :D
  • BrianGT
    jah arra szavaztam én is, de pl bármikor beépek visszarakja úgymond..szóval nem marad rajta a jelölés kire szavaztam...

amúgy jó igen nem lehet persze mindenkinek megfelelni...főleg a nőknem nem :D ... dee azért általában család idősebb tagjainak ott a gyerek aki megoldja... az idős nénike meg csak nem bánja hogy nem tud szavazni a kedvencére akit látott előző este live online-on mert jól nyomta a buliban :D
  • IXEMGabeo
    és még bármikor le is veheti a szavazást és át teheti a másikra...tehát itt gyorsabban váltakoznának a vélemények...mint egy SMS beírásánál...
  • IXEMGabeo
    hopsz lebuktam xDDD

na jó nem...itt van egy szavazás SG-n és meglestem, hogy áll a szavazás...nem mérvadó tudom, de láthatóak a százalékok itt