ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot:
nem (haláleset sem)
Már most szipmi... <#bdead>#bdead><#gun>#gun>
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
simon-iza-dorka...átváltanak józsi-teó párosra,dumálnak a nyugiban,hogy meddig tart a cölibátus,masztiznál vagy rámennél valakire..elhangzik a basszál meg szó és inkább KHF,mint visszaváltás simonékra..
ennyire hozzá nem értõ direkt köcsög bandát,ami ül ott évek óta Rubinnal meg Kolosival az élen...
az emberek nem azt fogják nézni,mint az 1-2-3-4-5ben,hogy ültek az emberek és dumáltak,hanem hogy party party..
apád faszát gyerek,dögunalmas szarok vagytok eddig az összeshez képest,veled az élen te mûmegjátszós erõltetetten csavarosan mondani akarós 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Jó8 mindenkinek, majd holnap izé ma este 😊
Ö lesz a holnapi Öf-ben is ? 😄
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Folyton arrol nyivakol, hogy az egyik lako igy buta, a masik meg ugy buta...mikozben o is egy kenyeskedo full hulye picsa, aki raadasul lenezi a legtobbjuket es total felsobbrendunek hiszi magat.
komolyan megkéne kérni õket figyeljenek oda mirõl beszélgetnek és akkor lenne jelenet bent: pszt Dorka vagy xy vigyázz errõl ne beszélj...lenyomják az online streamet megint 😊
Rákerestem de frisset/élõt/livestreamet nem találtam.
Simont hullagyalázásért zárták ki az orvosiról
amúgy Alexás cikkben nem értem, most azért mert jó beosztásban dolgozik valaki, amíg vki jól vgézi a munkahelyén a melóját semmi köze senkinek a magánéletéhez szerintem...ha meg nem is közvetlen róla van szó fõleg...
Alexa anyuka kiakadt kicsi lányán
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem tûröm el, hogy elnyomjanak ezért bárkivel vitába szállok ha kell.'
Ez idézet Dorka kisfilmjébõl. Aha, ezért lapított mint szar a fûben. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Ez az, "Battya"!
GOMBFORRADALOOOM!!!
másik oldalon bent meg ment a Laci vs Iza
Biztos azért nyomták le az adást, mert ebbõl a 2 vitából jó összefoglaló lesz holnap...csak tudjátok régen rossz ha egy fõszerkesztõ nem tud 24h anyagából összevágni 30 percnyi összefoglalót + most aki látta éjjel kit érdekelne látná kis részét másnap vissza az összefoglalóban? Azért nem vagyunk annyian, hogy jujj ismétlés legyen. Nem értem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szóljatok,ha van adás.😊
nem kicsit nyalizósnak tûnik a pali bár én alig láttam belõle valamit eddig...Izának mindenesetre nem szimpatikus így minden apróságába beleköt ilyen egyszerû
jönnek a feszkók gyerekek😊
Jól adja a retardáltat,viszont mikor megfeledkezik magáról,tök normális.Oscart neki.😊)