153993
ValóVilág 12
-
Conqvistador #140629 Stockholm :D -
IXEMGabeo #140628 Dorka máris bebukta az állatfelismerést:D -
#140627 hoppá lehet kizárják Simit? -
IXEMGabeo #140626 kezdődik:) lássuk mi volt... -
#140625 Már volt nem is 1x ! És a képeket linkbe köszi ! -
#140624 Látom még mindig azt hiszed,h az sg seriffje vagy :D -
IXEMGabeo #140623 tesókám nagyon ott vagy:):D
jó lett mondom
gerinc és a kettétöröm szavakat nem tudnád valahogy beleformálni úgy mégnagyobbat ütne:D -
Conqvistador #140622 Nem találtam arra rímet. Nem volt rá sok időm :D -
IXEMGabeo #140621 jujjj de nagy:DD ezt meg kell osztanod mindenütt
gerinc szót mondjuk vártam volna -
Conqvistador #140620 áttette spoilerbe :S :D -
IXEMGabeo #140619 törölted wesker? -
#140618 nagy lett :D -
#140617 Villarap Special
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simon vagyok a bolond fickó
Sárlottnál van egy jó kis cickó
de én ezt sose vitatom
inkább a kacsát sörrel itatom.
Nepofázz Simon te hülye állat
Krisztián vagyok és lebaszok párat
Még hogy a kacsa részegen
inkább szétütlek ököllel Kőszegen.
Kussoljál te libás tahó
ez a villa nem neked való
ide ész kell és simonság
aki mást mond az hazugság!
Na jól van most már tényleg elég
a bökőmet fogom mártani beléd
vagy szét törlek, hogy nem kívánsz szexet
Zerge Bandiéktól veszem az Albertkekszet.
Na elég fiúk lányok sok a jóból
Viki vagyok a belevalóból
lehúzom a Simon gatyáját
így locsolja le a villa libáját.
Mit képzelsz magadról te büdös kurva
ha utol érlek fel elszel rúgva
lerángatom én a ruhádat
had lássák a nagy picsádat.
De mielőtt a történet elfajult volna
az operatőr bement az irányítóba
megnyomta a power gombot
így csak este látjuk majd a riportot. -
Conqvistador #140614 Elkészült :D -
IXEMGabeo #140613 az a baj egykoron én is nagy költő voltam, de nincs ihletem mostanság:) -
Conqvistador #140612 Hmm :D
Nem rossz ötlet. -
IXEMGabeo #140611 kéne írnod egy verset a ma látottakról:DDD
még mindig szakadok ahogy Viki menekül -
Conqvistador #140610 A stáb megette a tortát :D És mivel mérgezett volt (A Blikk trójai tortája) most egész nap fo.nak és ezért nem lesz ma sem online :D -
IXEMGabeo #140609 Viki gatya lehúzása és kacsa hugyozásos szövege is egy az egyben egy koleszos csajtól eredhet, aki együtt élt emberekkel és benne lehetett minden szivatásban...
ezért is bírja olyan jól a gyűrődést és ezért lehet ez a fene nagy emberismerete -
IXEMGabeo #140608 ja ez tuti a buli kezdetén lehetett...
nem tudom h ezek után volt-e partizás:)
és vajon mi lett Laci papa habo tortájával:DDD -
Conqvistador #140607 Amúgy 15 perces csúszás van tudtommal. -
Conqvistador #140606 Hát ezért nem volt éjszakai online :D -
Orionk #140605 Egyébként furcsa, hogy tegnap este pont akkor vették el a LiveStream et, mielőtt a bunyó bekövetkezett... Szerintem az a Live is olyan, hogy kb. 5 perccel csúsztatva van. -
Terrorbicaj #140604 Azt nem, pedig még Laci is mondta neki ,hogy :Na jó akkor én inkább arrébb megyek :) Mondjuk Krisz megmondta neki a megoldást, verje ki minden reggel és akkor nem lesz ekkora gyökér :D -
Conqvistador #140603 A sztorit láttam csak a bulvárcikket nem :D
És meg se említik Orália másik aranyköpését?
"Elegem van a lányokból, buzi leszek." by Aurélió Cottonmacsó :D -
Terrorbicaj #140602 Jó képek :) -
Orionk #140601 Hátha valamelyikőtök még nem látta ezeket a
Panoráma fotókat a Villáról -
Terrorbicaj #140600 Zsófika parkoló pályára tette Oráliát és ezen cirkuszolt a gyökér fél órán át az este, aztán kért egy kis cuccot, és a Velvet ezt írta ma reggel :
"Lelkiismeretesen követi és posztolja a Való világ villa éjszakai történéseit a VV előző szériájának győztese, VV Attila a Facebookján, így futottunk bele abba a videóba is, amiben a VV pókfióbiás-helikopterező Aurelio száját elhagyja a címben foglalt mondat: vagyis, hogy ugyan küldjenek már be neki egy grammot. A lendületes magánszám csütörtök éjjel zajlott a villában, kicsit aggódtunk is, hogy a főszereplője esetleg agyvérzést kap a nagy feszkótól, de végül kifújta magát, és segítséget kért. Szó szerint idéznénk: „Küldjetek már be egy grammot, bazmeg, répából, komolyan mondom, letépem az arcom mindjárt, geci" – fogalmazta meg VV Aurelio, hogy szüksége volna egy kis fűre." -
#140599 Lenne miről, csak az nem érdekel senkit :)
Ez viszont igen, bár mindenki mondja, hogy "f*szság, nem nézem", de kívülről tudja mindenki, kivel mi történt, vagy ki mikor mit csinált. Akkor ezt kell kiszolgálni. Nem egy atomfizika ez :) -
IXEMGabeo #140598 tegnap az éjjeli adásban szólt egy ilyet, hogy "küldjetek már be egy grammot" és rögtön lehozták cikknek, hogy Aurelio drogot akart rendelni a villába:))) -
Conqvistador #140597 Orália kapcsán mire gondolsz?
Bulvárt nem nagyon olvasok.
Blikk és társai kizárva :D
max Origo -
IXEMGabeo #140596 te, mint médiában dolgozó ember gondolom látod mi folyik itt...
eldurvult a helyzet és mindenből elefántot csinálnak...nincs miről írniuk gondolom így kreálnak egy sztorit -
#140595 Ebben az országban bármi megtörténhet. Mindig van egy unatkozó idióta, aki csak az ilyen alkalomra vár, és már megy is a telefon, levél. Látod, az a szerencsétlen Debilió is csak elkiáltotta magát az éjjel, aztán ma már cikket ír róla minden bulvár. A Simlisről nem is beszélve, amit szegény nyomorult kap idekinn, ha tudja, nem megy be. Még éppen csak embert nem ölt, bár a jövő héten még azt is megírhatja blikk-bors-stb. :) -
IXEMGabeo #140594 nem mondtam h az...
azért várom mi történt -
Conqvistador #140593 Azért ez nem állatkínzás :D
Nézz Greenpeace videókat... -
IXEMGabeo #140592 ja az állatkínzás büntetendő...
majd meglátjuk este mi történt -
#140591 Sziaaaaaaaaaaa Wesker !
Szépségeset Neked is :)
Éreztem én hogy hiányzom... -
#140590 Jéé itt van szivem hölgye ! XD
Szép jó estét kedves Zeraa rég láttalak már nagyon hiányoltalak ! :D
-
#140589 Sok ráérős ember van, aki feljelent az idióta celebeket a főzőműsorban, vagy riportban látott felvételek alapján, mert mondjuk nem volt bekötve, vagy kocsiban telefonált stb. Rengeteg ilyet láttuk és hallottunk már.
De ha igaz, amit Simon csinált az állatokkal, akkor most lehet, hogy az ilyen ráérős állatvédők simán feljelenthetik amiatt, amit tett. Feltéve, hogy amit a simlis felolvasott, az meg is történt. Mert ha igen, van róla felvétel. Kár lenne ilyenen elbukni, inkább üssék egymást, az mégis csak látványosabb. -
#140588 Csajok közül Dorka,pasik közül Zsoltika Téged??