153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    gyilkosság a faszt...

én úgy vagyok vele, ha meg ezt a sok férget megölné egyiket se sajnálnám:DDD de kajak, van a provokációnak egy bizonyos határa...

jobban jártunk volna egy tömegverekedéssel na olyankor mi van szerintetek?:)
  • deniro2
    Amúgy az rtl über faszsága, hogy péntek este megszavaztatják a népet egy ilyen kérdésben, mikor sejthető, hogy baromi sok embernek jobb dolga is van, mint a tv elött rohadni, aztán majd holnap hüledeznek, hogy a sok unatkozó gyík kiszavazta szerencsétlen gyereket...
    Pl. most én sem nézem a műsort, ha pár napja nem tévedtem volna vissza ide, akkor most nem idegesíteném halálra magam telóról, hanem holnap dobnék egy hátast...:)
  • vvfan23
    most tényleg kiszórták simont? mert akkor én nem nézem tovább
  • PiszkosFred
    Kíváncsi leszek, mi a retekkettő következő húzása. Csárlit és a Simlist élő adásban viszik el a rendőrök, csak mert olyan még nem volt? Vagy vmelyik felköti magát, amelyik nem bírja a gyűrődést, lásd Teó vagy a Csabagyöngye? Tuti van még a tarsolyban pár "szenzáció". Aztán lehet majd menőzni a 15-20as ratinggal a csigakettes ellen :)
  • Coolfire
    Ss:szerintem sem kellett már Simi az RTL-nek,és van benne valami,hogy ürügyet kerestek az eltávolítására.Már megqrta Sacit,megtette a kötelességét.:)
    Most a többiek az érdekesebbek.:)
    Azért most megnézném az élőt.:D
  • apion
    Ez tuti manipulált volt. Most is enged szavazni a rendszer. Egész idö alatt csak a 30-70%-ot mutatta a telo hiába frissitettem.
  • ascii
    http://444.hu/2014/01/31/elo-lehet-hogy-vv-simon-elhagyja-a-valo-vilagot/
  • jeneci
    jah, sajnos ez igy van, ahogy mondod :/
  • jackoneill90
    ma egy ruhaletepes, holnap gyilkossag. a villa pszihologus is mondhatta h valamit tegyenek mert kesobb megkiszamithatatlanabb lesz simon.
  • kill3r21
    de lehet hogy az alap balhé se alakult volna ki....valamilyen szinten azért hülye volt a simon....
  • Rash87
    Viki-t is ki lehetett volna baszni,ennyi erővel...

Inkább azt kellett volna megszavazni,hogy melyik essen ki.
  • jeneci
    Hát Simonnak egyvalamiben tényleg igaza volt! Ő SAJÁT MAGÁRA VESZÉLYES, párbajokig el sem jutott, kirakatta magát előbb XD
  • IXEMGabeo
    Peti is okos volt azt semmire nem ment vele

Az ilyen szemét húzás, akármennyire is "zseniális" és provokatív nem nyerhet...

ha pedig tényleg több a női néző akkor nincs több kérdés...mindig ők a ártatlanok kibaszott feminista világ van, ha a nők provokálnak és csodálkozva kapják a pofont nekik ad igazat a bíróság...
  • PiszkosFred
    Pont ezt mondtam én is, ha nincsen az állatos faszság előtte, nem annyira vészes a nézőknek - szerintem. Így a kettő együtt, esélye sem volt.
  • kill3r21
    Ez nem csak Vikiről szólt, sokan az állatok miatt is nyomták rá higgyétek el :)
  • IXEMGabeo
    RTL valljuk be kirakatta őt...elegük lett sztem belőle alig várták, hogy indokot keressenek, hogy eltűntessék...
  • Rash87
    Remélem vasárnap a kiszavazáson az élő show-ba Krisz lekever egyet Laci-nak,az meg vissza,s essen ki mind a kettő :D :D
  • kill3r21
    ne kocázzatok már, én is kövér vagyok, de ez nem írja le a jellemem :D
    xD
  • IXEMGabeo
    elejétől fogva láttuk, tudtuk a villalakók is tudták ezt bőven...aztán elfelejtették és még jelet sem kapott...

na mind1...ez van

Túlzásokba ne essetek, mert nem ölt meg senkit és nem is ölt volna...most aki ezzel jönne az se leste az előzményeket
  • PiszkosFred
    Vegyük azt is figyelembe, ha ez egy buli közepén, az állatok "kínzása" nélkül történik, benn marad Simon. De így, a kisfilm első fele, majd a cibálás, már akkor vége volt, amikor IB be sem jelentette, hogy mire lehet szavazni.
  • kill3r21
    nah már alakul a stream is, már nem irja a magyaországi ip farokságot, ergo feketeség van csak :d
  • jeneci
    http://valovilag.hu/cikk/545033
  • jeneci
    viki nagyon okos, és rafinált is a kocája XD kb mióta bement csak a feszkót csinálja bent, ami nem baj, mert van műsor legalább :D de ha ki megy simon, akkor télleg elég szar műsor lesz, mit nézzek, ahogy aurélió nyafog, hogy zsófika beszélt lacival?
  • gduck
    +1
  • Prince23
    Hát ez kész katasztrófa. Laci és Simon maga a VV6. ÉS erre a z a ronda kocagép elérte amit akart. Provokálásért is ki kéne rúgni őt is. Azt gyorsan egy új jelentkezővel pótolni kéne az ürességet.
    Ja és Simon meg se ütötte a kocát, csak lenyúzta a polóját.
    Az rtl nyilván kidobza volna XY-t, de Simonról volt szó, akiben angyon somk potenciál volt....csak kár hogy az özvegy kiszívta a lelkét. Így hát az rtl adott egy esélyt simonnak, azzal hogy a nézőkre bízta a sorsát. Bíztak benne hogy sikeres lesz, és ebnt maradhat.,de sajnos több női néző lehetett a szánalmasan gyenge applikációnál...
  • Ferrari23
    Ez a VV lényege :D
  • kill3r21
    Ha belegondolunk abba hogy zártak már ki kérdezés nélkül játékost narancsok miatt, akkor ez a polóletépés is belefér ebbe a körbe....
  • Coolfire
    Azon sem csodálkoznék,ha kiderülne,hogy Viki szart kavarni ment Krisztián csapatába Laci "megbízásából".Már előtte is teljesen szétbombázta az egységet-lsd. Simon és Csárli vita.És abban igaza volt Csárlinak,hogy csak azt figyelte,hogy mikor talál Simin fogást.Ami be is jött.
    Tudta nagyon jól,hogy Simon milyen ha iszik,és ezt kegyetlenül ki is használta.És a gatyalehúzással el is érte a célját.Ha neki szurkolok,komolyan pezsgőt bontok,mert ez tényleg zseniális húzás volt.:)
    De így..rohadjon meg.:)Már napok óta írom,hogy hidegen számító szuka,aki átgázol mindenkin.És igazam lett.
  • Ferrari23
    3 nap alatt -2 ember az elég lol :D
  • IXEMGabeo
    Azt értsétek meg, hogy vélhetően jogtalanul esett ki:) Ütés nem történt erőszak se...ruhatépés, húzás kategória mindkét félnél jelen volt...

csak az bosszant főleg h Vikinek így bejött viszont nehezen hiszem h ezek után nyerni fog...
  • Bughead123
    Azer a szavazas is lehetett volna hosszabb mert sokan rtlmostrol nezik vissza az adasokat mivel nincs rtl2 vagy eppen nem ernek ra...
  • gduck
    Simon kilépett a "beköltöző" karakteréből. Ha abban lett volna, fel se veszi Viki provokálását. De mióta a fekete özvegy behálózta, teljesen érdektelen és "mű" karakter lett :(
  • kill3r21
    Pedig most már nem nyomják a nagyik az smst...:)
  • jackoneill90
    "lett volna" ha nem reagalja tul.
    ha szavaztam volna akkor a kacsa dolog miatt tettem volna az igenre
  • IXEMGabeo
    ja nagyon gáz...
  • wesker24
    Ezzel az applikációs baromsággal is azt érték el hogy ezt is simán tudják manipulálni ! Ennyi !
  • IXEMGabeo
    És most vígan pacsiznak az Aurelio és Zsolt féle kétszínű műmájer gyökér emberek...

ha még unalmas is lett volna, de Simonban sokkal több emberiesség volt, mint az ilyen agresszív Teó, Iza félékben...

pár napja még arról volt szó, hogy Iza a nem normális, ami igaz is, mert egy elkényeztetett hülye picsa, aki azt képzeli minden úgy van, ahogy elképzeli...ha pedig valamit nem kap meg hisztizik és veri magát, mint egy kisgyerek...

Az lenne az igazi fricska ezek után, ha Laci szépen megnyerné az egészet és elsikkasztaná a lóvét:) Jelenleg más nem érdemelné meg odabent...
  • jeneci
    egy gatyalehúzás lehet poén, az viszont hogy feldühödve kergetsz egy lányt, és letéped a ruháját, majd kurvaanyázol.... azért álljon már meg a menet! ezzel az indokkal auréliót is kizárhatnák amiért sex közbe emezekről le rántotta a lepedőt...
  • Krisztiam #140751
    :DDDD
    a kacsának kezei vannak :DDD
  • Rash87
    Persze,értem,rosszul fogalmaztam :)

Simon utóbbi időben eltűnt,de karakter volt, s pont emiatt nem kellett volna kiszavazni,mert provokálta a röfi... Csak is emiatt!!!
    De hát... ismét bizonyítottak a szavazók többsége,mint mindig.