ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én az összefoglalóra értettem bocs.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

most nem is errõl van szó

nekem a 6 személyszerint eddig bejön pont azért, mert lekötött és van bent bõven esemény...de ez még simán változhat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

??? ezt mire mondod??

már rajta van a mai adás!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ennyi khf azért nem volt a 4-ben,ott majdnem 3 órán keresztül is néztük a péntek esti bulikat.Amúgy Simon nem fogja tudni megállni hogy ne igyon hiába mondta

Én úgy szoktam beköltözött emberek idejéig nézem...meg most rá is érek nézni...de ezt hosszú távon nem bírja alapban az ember, meg egyre több lesz úgy is a khf...mert mikor sokan vannak és mennek majd a feladatok stb egyre jobban kell az anyag az összefoglalóba is meg minden... onnantól én is már csak az összefoglalóból szoktam visszanézni

amúgy volt már adás vagy khf végig egyenlõre?

Ez most azért furcsa,mert sok a fiatal.Eleve a szexre akarnak menni,nagyon látszik,de egyelõre egyik sem meri bevállalni,bár azt a rusnya Sárlotot lerendezhetné már valamelyik.DDD

Köszi anyum ilyen nagy névkönyvbõl nézte ki.

Sokan keverik az Adorjánnal, de Dorian egy A betût leveszünk és meg is van😄 Angol eredetû név megtetszett neki, én meg használom😄
valahogy más volt, az 5 addig volt baromi jó, amig egyben volt a brigád, mert akkor kõ kövön nem maradt. A 4-ben több felesleges és unalmas picsogó karakter volt, akik haza szerettek volna menni...az említett trió nagyon jó volt, de semmi több...Az 5 szó szerint a terror villája volt az Attila-Peti páros nagyon ütött ezenfelül az elején a kubai szolgáltatta úgymond (bár ez is nézõpont kérdése a szórakoztatást) Veronika is ott volt a szeren, Vera is csinálta a balhét és fõleg Kinga, akit annyira utáltunk (bár pont te nem)<#idiota>, hogy legszívesebben megfojtottuk volna. Nekem az 5 picit jobban bejött, mint a 4 jobban átjöttek a változások...4-ben viszont egyértelmûen nagyobb volt a humorfaktor

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Estét mindenkinek... hozzászólva igen kemény volt az összefoglalóban kiderült full amit tegnap elemeztünk itt pár emberrel, hogy honnan vágja már ennyire a dolgokat...és tessék...te nem cseréltetek véletlen szerepet...iggen most komolyan adja már be, hogy pl castingról ismerte...annyi ember közül...persze...más lehetséges magyarázat meg nincs mint hogy szépen vagy tudta nézni tvben, neten az összefoglalókat vagy adták neki telón stb a drótot végig...

''Igazából sztem nem feltétlenül a hódítási szokások tesznek egy fiatalt retrós stílusúvá...''

Egyértelmû, hogy nem, de aki retros életet él, és nem halad teljesen ezzel a mostani agyfasz divattal az másképpen közeledik emberekhez, és máshogyan beszél megadja a tiszteletet a másiknak, és nem nézi le.

Igazából nem is az udvarlást akarom én kihámozni, hanem az emberséget a másik iránt az az amibõl nagyon veszített a haza, de nem csak az, hanem az egész föld.
Amúgy a sok KHF miatt nem nézem már az online-t,ha lesz valami érdekes,akkor visszanézem majd

Egyikõtök se érti a mûsor lényegét,csak jön a sok agyament komment.Ezt úgy hívják hogy trashrealíty,alapból nem fognak értelmes embereket beválogatni egy ilyen mûsorba,ez errõl szól!!!!! Külföldön nagy hagyománya van a trashrealitynek,fõleg az MTV-n.Botránykeltés a célja a mûsornak,és idáig el is érte a célját! Szóval evvel a 6-os szériával tökéleteset alkottak ha úgy lehet mondani!

én azért az õrült Simont odaveszem bár a romantikus oldalát nem mutatta meg még...Lehet amúgy pont az általad rögtön kiismert Jóskagyerek is rendesen meghódította a barátnõjét virágokkal mindennel csak te nem tudsz róla😊

Igazából sztem nem feltétlenül a hódítási szokások tesznek egy fiatalt retrós stílusúvá...

Õk is csak a korral és a fogyasztó társadalommal együtt haladnak...

szerintem a 4-es jobb volt mint az 5-ös,messzemenõkig!

hát igen az okosabb nézõk levágták, hogy biztos tudhat valamit😊

Én teljesen értem amiket te írsz, és kurvára szar, hogy itt tartunk. De baszki azt nem hiszem el, hogy 11 fiatalból egy se lenne olyan retros alkat aki tényleg azt mondaná egy lánynak, hogy nagyon szép vagy valami kedvesség....

Mondjuk most az utcán is 10 emberbõl, ha lenne 1 ez tény fõleg, ha ilyen nyomorék fiatalokat kérdezünk. Meg látszik, hogy pont olyen embereket válaszottak össze...

Tényleg nehéz felfogni az egészet, és egyben fos is, hogy ezt mutatjá ka fiataloknak....

Mondom legalább 1 ember lenne bent akire azt lehetne mondani, hogy az értelmesebb fiatalok közé tartozik de nincs egy se...
majd meglátjuk ilyen alapon Laci-Simon és egyelõre Viki tûnhet befutónak...

amit nem hiszek, de majd meglátjuk...

Doriánnak hívnak amúgy? az szép név😊

Ez a viki nagyon idegesitõ, meg tuti hogy nézte eddig az adásokat.
Rögtön "rájött" a szerepcserére, meg elvileg nem ismer senkit de rögtön simonhoz megy nyalni, a többieket meg leszarja 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Akik engem ismer eddig mindenki azt mondta te Dorián, ha bent lennél lazán, és röhögve megnyernéd ezt az egész kócerájt😄

Igazából tök lényegtelen mert alapból ilyen paraszt embereket küldtek be erre ment rá az egész alap csak ebbõl értelmes sztorikat kihozni nem nagyon lehet. Itt csak arról fog szólni,hogy ki kivel miért hogyan baszott semmi egyéb.

Itt aki értelmesebben beszélne tisztelné a másikat, és nem lenne olyan flegma az simán vinné az egészet.

Bár nem tudom most ugye nincs telefonozás RTL2-ön megy meg ez az aplikáció vagy mi megy így lehet olyanok szavatnak akik fiatalok,és így esélytelen lenne az aki egy kicsit a földhöz ragadtabb.
Azt már le se merem irni hol olvastam<#idiota>

wesker24
Vasárnap tuti lesz valami majd kiderül !
propaganda a fiatalok számára...legyenek ilyenek, hülyéknek áll a világ mindenki vesszen el az éterben minél kevesebb okos tudjon kitörni, mert el kell tartani a politikusokat és a felsõbb köröket...errõl szól röviden az egész...

de ettõl el kell tekintenünk, mert minden viszonyítás kérdése...

szerintem jobb lesz, mint az 5. széria. A 4. szerintem bitang szar volt, igazából Alek/Oli/Éva olykor Szandika nélkül szart sem ért volna az egész...Az 5. szériában amikor mindenki bent volt akkor sokkal érdekesebb volt fõleg ahogyan Attila kavarta a szálakat majd késõbb Petivel karöltve, utána sajnos ahogy kiestek jó páran rögtön leült az egész. A 6. széria szerintem bõven megüti mindkettõ szintjét már, ami a nézhetõséget illeti. Nem konkrétan az intelligencia szintjükre gondolok, mert az egyértelmû, hogy agyilag nagyon lent vannak ezek a srácok stb...ezek nagyrésze még valóban gyerek...

Viki volt az uccsó beköltözõ! 11-en maradnak!

Teljesen egyetértek.
Jó vannak dolgok amik 50 éve kicsit túlzások voltak de a mostani iselkedési kultúra is negatív irányban.
Valahol a kettõ között kellene.
az a zeller<#idiota>

Szerintem pont ez lenne a kulcs az egész széria megnyerésére. Egy kis emberséget belevinni, és tényleg tiszteletet adni a másik iránt.

Én mai napig retros vagyok kibaszottúl utálom a mostani divatot, és még szépen fogalmaztam.

Ez a 6-os széria amúgy sajnos nagyon gyenge, de tényleg ilyen hülye elképzelsét miért válaszottak nem tudom erre vevõek az emberek...
gduck
Már ne haragudj, de ez a mondat a baromság 😄 Attól még hogy valamit több helyen leírnak még nem lesz igaz. Vagyis "igaz" lesz mert az emberek elhiszik, de ugye valójában mégse az az igazság 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

azzal a retros stílussal viszont bizonyos nézõréteg szemében népszerû lettél volna😊

Zõccség.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ForzaInter
Eddig aki szimpi: Simon, Józsi. Többi mind ellenszenves.😄

Yo, Bitch!

Nekem az nem tetszik ahogy beszél,artikulál etc..Mikor a riportban mutatják rosszul vagyok tõle.Az a pirospozsgás pofi és a kimért beszéd taccsra tesz.😊

Amúgy megy az online is._vagyis már csak ment már ismét:KHF... 😄
ForzaInter
Az új lakóval mi van, hogy még semmi info róla?

Yo, Bitch!

Azért bárkit meglehet f..tni egy két fõvárossal.
Bár a Svédet illõ tudni.

De pl egy Torshawn vagy Tegucigalpa már az átlag embert bõven megszivatja.

Viszont Dorka is csak egy szép kis üresfejû csaj semmi több.
Viki meg okos de nem szép...
Akkor már kettõjük közt Charlotte, picit elhasználtabb Dorkánál és képzetlenebb Vikinél de hozza azt az átlagot amitõl még tûrhetõ csaj.
Kibaszott nagy csalódás...õ is egy kis lány mint a többi aki bent van ilyen téren tényleg gyér ez a felhozatal nem tudom miért erre mentek rá a készítõk ennyibõl is látszik,hogy az értelem teljesen hátraszorul.

Mondjuk az külön érdem, hogy itt a csajoknál nem a szilikon a nyerõ, de attól függeltenül sík hülyék.

Meg azt mondja soha nem megyek el randizni meg virág minek...ha bent lennék pont ilyen retrosan viselkednék az az érdekes az összes kiröhögne szerintem 😄

Vicc amúgy ami már zajlik a fiatalok között...
hát tulajdonképpen az...csak nem tudom mire nagy az arca neki is...azt milyen kis szendén ment az álszentje

viszont Stockholmnál számomra lehullt a lepel, Aurelio nem is volt hülye, hogy rákérdezett

Ez a Dorka is egy rakás fos....de még õ mondja hogy kislány az a faszomat az
olyan dolgokat is engedtek amiknél rögtön elkapják a felvételt...

szerintem tegnap tuti nem dolgoztak ezek péntek este lehet csak 1 ember volt bent, aki felügyelt mindent ki tudja...

Istenem még mindig hisztek a Blikknek?

Az hogy esetleg valamit csinált az lehetséges.
De azért szeretik felfújni és felnagyítani a dolgokat.
Ezt a részét addig nem hiszem, míg megkérdõjelezhetetlen bizonyítékot nem villantanak elõ egy nem szennylapban.
Nem baromság,már több helyen is leirták,majd kiderül az igazság!

Be ne nyeld már ezt a baromságot.
A médiában azt se szabad elhinni amit kérdeznek, nem hogy amit leírnak.

Sok ilyen bolond zsenit szült a világ,ezen nem kell meglepõdni (pl:Einstein)

Horrorisztikus vád Simon ellen?

Baszki a végén még börtönbe juttatják

Hajnalban el voltunk kapatva.Ma nem lesz.<#idiota>

Valószínû igen.
wesker24
Ha 22:20 az összefoglaló akkor az éjjeli online adás hogy lesz ? 😄

Az is késöbb lesz gondolom amig megy az ÖF addig KHF lesz amint vége az Öf-nek mehet az Online !
Na most nézem 22:20-tól összefoglaló az odébb lesz.