ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
na a 2 kis gyökér alakított valamit legalább😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Simon mint Alekosz, a hóbortos idióta bár Simon erre inkább rájátszik,, nyilván nem véletlenül mert ez a legnépszerûbb karakter.
Charlotte mint Éva, aki ezt megérezve õt kiegészítve/hátán felkapaszkodva igyekszik minél tovább játékban maradni, középpontba, összefoglalóba kerülni.
Zsóti egyfajta Gergõ/Béci hibrid, azoknak minden érdektelenségével és prosztó agresszivitásával.
Iza/Dorka akik még küzdenek a címért, hogy a fenti karakter üresfejû gumibabája lehessenek és majd együtt 'cirógathassák' magukat a totális unalomba egészen az elsõ párbajukon való kiesésükig.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy aki késõbb jön simán tudhat mindenrõl, az oké, hogy el van szeparálva egy szállodában, de ha a telefonját nem veszik el nyitott könyv már számára a játékbéli erõviszonyok.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Amúgy Dorka tetszik a legjobban nekem is...szerintem mind testre mind belsõleg. Nekem õ bejön... illetve majd ha kijön hozzám bejön 😄
Nekem külsõre a Dorka jön be csak többet néztem volna ki belõle õ is ebbe Zsolesz brigádba nyomatja magát...
Hát erõsen túlértékelte magát a nagysága. Lesz még pofára esés.
sokat fog balhézni, persze csak akkor, ha nem hazudtolja meg magát...
taktikázni máris elkezdett egyelõre benne látom a nõi Attilát...
Ez a napi 1 oras osszefoglalo ami gyakorlatilag kb 30 perc (10-15 perc reklam + 10-15 percben a tenyerbemaszo Bence kepet latjuk csak) - ez igy rettento keves, azoknak akik szeretik az ilyen reality showkat es tobb infot szeretnenek a napi tortenesekrol, taktikakrol, beszelgetesekbol es vicces esemenyekbol latni.
Van online adas persze, amitol gyakorlatilag legtobbszor csak idegbajt lehet kapni, mivel tudjuk jol, hogy inkabb offline-nak lehet nevezni es direkt ossze-vissza megszakitjak az erdekesebb reszekenel...
Itt probalkoznak paran osszevagdosni valami pluszt az esti szenvedesbol...es meg ezeket is torolteti a szolgaltato...atyaeg.
Felhaborito es szanalmas az RTL reszerol ez az egesz amit muvel a sajat nezoivel es kozonsegevel.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Charlott és Józsi én úgy láttam általában csak akkor aktívak egymással ha Simon is ott van. Ezért inkább nem kuszáltam a vonalakat túl 😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Mit gondoltok errõl?
Ti is hasonlóan láttátok eddig?
(Ez a helyzet napról napra változik majd persze)
Amugy az 5 napot is sikerült feltöltenem ! Most konvertálom a 6-dikat !
Na az 5. vége volt kb a Sárlott-Simon sztori fele.
Utána még elég érdekes eszmefuttatás és összebújásféleség volt még azt éjjel még láttam. Aztán írták, hogy 3 körül Simon Vikivel beszélgetett és többek közt kibeszélte Sárlott túlzott felé irányuló érdeklõdését, miszerint csak jól helyezkedik a csaj. Ezt speciel meghallgattam volna 😄
Kár...
Yo, Bitch!
Ezen mai napig röhögök.
Atec: MErt hogy mindegyikbe benne van bazdmeg tudtam😄 Kurvajó kérdések voltak és becsapósak😄
Hajrázzatok ti is létszíves😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC