ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Van mar valahol RTL II kozvetites?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

http://www.valovilag.hu/video/235015

na a 2 kis gyökér alakított valamit legalább😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

visszanéztem az 5. napot, ami Teóról szólt...kajak ez a csaj sötét az se tudja mi az, hogy urna😄DDD de a többiek se válaszoltak rá...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Banner Update : Bekerült Viki is 😄
Simonnak nem szabadna abbahagyni a csínytevéseit,mert akkor neki annyi,ugyanolyan unalmas figurává válik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

-et
Amúgy alakulnak itt a szerepeket.
Simon mint Alekosz, a hóbortos idióta bár Simon erre inkább rájátszik,, nyilván nem véletlenül mert ez a legnépszerûbb karakter.
Charlotte mint Éva, aki ezt megérezve õt kiegészítve/hátán felkapaszkodva igyekszik minél tovább játékban maradni, középpontba, összefoglalóba kerülni.

Zsóti egyfajta Gergõ/Béci hibrid, azoknak minden érdektelenségével és prosztó agresszivitásával.
Iza/Dorka akik még küzdenek a címért, hogy a fenti karakter üresfejû gumibabája lehessenek és majd együtt 'cirógathassák' magukat a totális unalomba egészen az elsõ párbajukon való kiesésükig.
DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az szép volt amikor Alexa kérdezte Charlottot, hogy mi a véleménye az új lányról mire az szemrebbenés nélkül rávágta, hogy az RTL beépített embere és túl sokat tud. 😄 <#nevetes1>

Amúgy aki késõbb jön simán tudhat mindenrõl, az oké, hogy el van szeparálva egy szállodában, de ha a telefonját nem veszik el nyitott könyv már számára a játékbéli erõviszonyok.
SpeedXHUN
Zsoltnak egy ludasmatyi kép kellene jelképként

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

köszi...jaa hát tudod 2 körül még én itt voltam...aztán kellene tudni mi volt kicsit jobban,de meglesem akkor.

Amúgy Dorka tetszik a legjobban nekem is...szerintem mind testre mind belsõleg. Nekem õ bejön... illetve majd ha kijön hozzám bejön 😄

Az a baj õ is csak a külsejével akar itt keménykedni de ott a fejbe meg lónyál folyik így ettõl õ kevés.
Egy húron pendülünk.
Hát ez egyértelmû😄

Nekem külsõre a Dorka jön be csak többet néztem volna ki belõle õ is ebbe Zsolesz brigádba nyomatja magát...
wesker24
Azért a tehén Vikinél sokkal jobb ! XD
wesker24
VV Attila Facebook oldalán de én is felvettem az oNline adás egy részét de ami hajnali fél 2 után volt azt már nem !
Amúgy szerintem egyáltalán nem szép az a nõ. Sõt sminkel még rondább anélkül jobb...de ettõl függetlenül nekem nagyon nem tetszik.
hol merre kinél min???

Áháá értem, köszi. Hát igen most persze, hogy ha nagyon közel megy átlát, mert nem tudnak totál olyan sötétítést feltenni gondolom, ami átláthatatlanná teszi, mert akkor meg a kamera adna vacak képet... ez technika része már de gondolom hasonló elv mint a sötétített autófólia, csak annyi, hogy itt azért bentrõl jóval több fényt enged át, viszont ugye közelrõl az is totál belátható attól. Nah meg gondolom onnan azért elég sok monitor gép világít stb, nem csoda látni a szerkesztõségi dolgokat. Szerintem ezeket az elõzõ évadokban is felfedezték 😊 Am meg jah, amikor ilyen egysíkú terület van oda ilyen sinen közlekedõ kamerarendszert szoktak mint a filmes stáb... azt ha jól tudom elõzõ évadokban meg is jegyezte vki mindig hallották ha ment a szalagon a kamera, már ilyen késõ este kora reggel mikor nagy kuss volt a villában.

Izaura kiakadt, vagyis leesett neki, hogy nem Õ a Némber One 😄
Hát erõsen túlértékelte magát a nagysága. Lesz még pofára esés.
mucsácsó
Egyetértek, igencsak lófasz ez a 30 perces összefoglaló a maga 3-4 snittjével... Mondjuk lehet, hogyha végre nem költöznek be, akkor annyival hosszabb lesz, dehát az is max 10 perc (ergo lófasz). Bár kétlem, hogy erre bárhogy is reagálna az RTL, nekik biztos jó így is...
valami rémlik igen, de folyamatosan beszéltek róla mi van a tükrökön túl majd aztán nem gyõzték utasítani õket😄

szerintem pedig, ha bátor lesz és bírni fogja õ lesz a következõ VV Éva, VV Vera...

sokat fog balhézni, persze csak akkor, ha nem hazudtolja meg magát...

taktikázni máris elkezdett egyelõre benne látom a nõi Attilát...

Miért az elõzõek is látták akik bennt voltak,még embereket is az ablakoknál.Mondjuk engem biztos rohadtul idegesítene hogy bámulnak kívülrõl.

Ezt a Vikit nem tudom honnan szedték össze,de teljesen hétköznapi unalmas egyén.Nem is közéjük való.

Iza elkezdett a tükrökön túl leskelõdni csakúgy Aurelio és Dorka is odamentek és látták a teljes studiót. Aurelio egy futószalagon látta a kamerát, Iza pedig a vezérlõpultot...ezek után folyamatosan a 3 szereplõnek mikroport, mikroport utasításokat adtak

Smithwarden
Amugy szerintem annyit kellene "kerni" az RTL-tol, hogy legyen valami +1 (vagy 2) ora extra / bovitett adas az RTL 2-on ( hogy ne sirjanak a TV-ben reklamozo cegek se) vagy siman a weboldalukra kirakva.
Ez a napi 1 oras osszefoglalo ami gyakorlatilag kb 30 perc (10-15 perc reklam + 10-15 percben a tenyerbemaszo Bence kepet latjuk csak) - ez igy rettento keves, azoknak akik szeretik az ilyen reality showkat es tobb infot szeretnenek a napi tortenesekrol, taktikakrol, beszelgetesekbol es vicces esemenyekbol latni.
Van online adas persze, amitol gyakorlatilag legtobbszor csak idegbajt lehet kapni, mivel tudjuk jol, hogy inkabb offline-nak lehet nevezni es direkt ossze-vissza megszakitjak az erdekesebb reszekenel...

Itt probalkoznak paran osszevagdosni valami pluszt az esti szenvedesbol...es meg ezeket is torolteti a szolgaltato...atyaeg.
Felhaborito es szanalmas az RTL reszerol ez az egesz amit muvel a sajat nezoivel es kozonsegevel.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

mivel péntek volt és éppen egy kis buliból értem haza fél 3-ra úgy döntöttem fentmaradok hamár adás van😄

sok mindenrõl maradtatok le bezony, biztos valaki feltette a teljeset

Fent van a folytatás !!!
Nem voltam biztos benen, de egyvonalba tettem Izával és Dorkával Zsoltot így kb úgy is vehetõ, hogy vele is jóban van 😄

Charlott és Józsi én úgy láttam általában csak akkor aktívak egymással ha Simon is ott van. Ezért inkább nem kuszáltam a vonalakat túl 😄
Köszönjük!<#taps>

Aurélio még nem igazán találja a helyét,ez igaz!

Sztem Zsolt Dorkával is elég jól el van, egy vastad vonalat is megkockáztatnék, de egy simát minimum. Meg esetleg Józsi-Charlotte. Charlotte-Alexa

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Ilyen sokáig fenntvoltatok? Volt valami érdekes?

Mit gondoltok errõl?
Ti is hasonlóan láttátok eddig?
(Ez a helyzet napról napra változik majd persze)
Én csak erre a kamerameglesõs, szerkesztõlesõs dologra lennék kíváncsi...aki látta eressze már bõlére kicsit a dolgot pls.

wesker24
Na ami éjjel fél 2 után történt arra én is ! 😄
Reméljük az a rész is fent lesz vhol !
wesker24
Na pont nekem is addig van meg amikor Charlotte és Simon beszélgetésének elsõ fele !

Amugy az 5 napot is sikerült feltöltenem ! Most konvertálom a 6-dikat !
Attila oldalán fent van a tegnapi adásból 5 db egyenként kb 20 perces rész.
Na az 5. vége volt kb a Sárlott-Simon sztori fele.
Utána még elég érdekes eszmefuttatás és összebújásféleség volt még azt éjjel még láttam. Aztán írták, hogy 3 körül Simon Vikivel beszélgetett és többek közt kibeszélte Sárlott túlzott felé irányuló érdeklõdését, miszerint csak jól helyezkedik a csaj. Ezt speciel meghallgattam volna 😄
Mert mivolt még utána ami érdekes?
De pont amikor érdekessé válik akkortól nincs felvéve.
Kár...
Nagyon fiatalok....de tényleg rohadtul ami sajnos nem jó...
Az éjjeli stream megtalálható Attlia fb oldalán.
ForzaInter
de jó páros volt ez az attila-peti duó, kb mint az alekosz-olivér. kurvára hiányzik egy ilyen páros ebbõl a szériából. amúgy ezekhez képest milyen kisgyerekeknek néznek ki a mostaniak?😄

Yo, Bitch!

Ezt a szerkesztõket figyelik, vezérlõpult téma + mikroportot jelez , azt arra mondod, hogy xy mikroport a hangosban?? Ezt a részt vki aki látta fejtse már ki pls mi volt itt. Vkik nem tudtak aludni és elkezdtek kukkolni???

http://www.valovilag5.hu/video/146343

Ezen mai napig röhögök.

Atec: MErt hogy mindegyikbe benne van bazdmeg tudtam😄 Kurvajó kérdések voltak és becsapósak😄

Hajrázzatok ti is létszíves😄
Darthmushroom
beköltözéskor azt mondta még semmit nem jelent mivel nincs még kész

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kastil
jesszus isten. miez.