153993
ValóVilág 12

• kill3r21
    Én nem adnám a nyakam arra hogy Vikit is kiszavaznák...
  • jeneci
    Oké hogy kiesik egy kedvencetek, és felvagytok dühödve, de ez egy taktikai játék, résen kell lenni, Simony nem egyszer hangoztatta hogy ő a legerősebb játékos bent, holott Krisztiánnak is csak a parasztságait tudta felhozni ellene, később meg feláll kakaskodni... Viki kiprovokálta na és? ha olyan erős lett volna, szemébe röhög és mondja a hülyeségeit, ahogy szokta más vitáknál... De ő most nem így tett, hát meg is lett a következménye! nem nézem a műsort, mert nincs RTL2 őm, majd irjátok már meg kizárták e vagy sem, mert nem birok az rtlmostra várni XD
  • Alekfognyerni
    Ezzel az erővel Attilát is kizárhatták volna amikor letépte a Kinga bikinijét. Hogy találták ki ezt a baromságot? Ha szabályokba ütközik az amit csinált akkor ki kell zárni, ha meg nem akkor maradjon bent. De olyan nincs, hogy majd a nézők eldöntik. Akkor ezzel az erővel szavazzuk meg azt is, hogy Vikinek is el kell hagynia a játékot!
  • kill3r21
    Szerintem Simon közönsége nagyon csökkent , egyébként nem szavazták volna ki....Ha olyan erős lenne most is mint ahogy megszerették az elején akkor nem lett volna gond...
  • PiszkosFred
    Simon ott b.szta el, hogy az első heti káoszprofot, ami vicces is volt valahol, ledobta, és előjöttek az érzelmei. Vikit egész életében malacnak csúfolták, hozzászokott. De Simon barátnőit nem kurvázták le eddig, ő pedig ezt nem tudta kezelni, és Viki mint a vérszemet kapott ragadozó, nagyon jól látta. Mocsok húzás volt, de taktika szempontból zseniális, hogy ezzel támadta Simont. Háromszor bukott iskolában és egyéb privát dolgok? Minek elmondani? Ki az a hülye, aki egy ilyen játékban, ahol csak egy győzhet, minden ilyen részletet megoszt valakivel, olyanokat, amelyek támadhatóvá tehetik.

Ez nem a Szomszédok Taki bácsival, ahol mindenki jó és szép. Itt két kézzel kened magadra a szart, ha a 12 millióról, a kocsiról és a házról van szó.

Ha marad magának való "káoszprof", akkor simán megnyerte volna. De amivé lett csárli miatt, azzal konkrétan saját magát nyírta ki. Kár érte.
  • IXEMGabeo
    azért ne túlozzunk már...
  • deniro2
    Hatalmas poén, majd, ha lesz egy durva vitád hívj és lehúzom közben a gatyádat, meglátjuk mennyire fogsz nevetni...
  • IXEMGabeo
    a poén az, hogy Viki szerint egy kacsának kezei vannak, osztályok vannak egyetemen...
  • f1tomi8
    Sztem most az Rtl szépen le offolta magát így magát... Játékos szempontból még ja gerinctelenül is de jól kihasználta a Viki. Tudták/a hogy nagyon erős...
  • Ferrari23
    Ráadásul látszott, hogy indulatból megy. Ruhaletépés helyett bármi más is lehetett volna... MEGÉRDEMLI Ő VOLT A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM! A nagy csodabogár idegileg gyenge, így mehet a *****ba :D
  • wesker24
    Igen poén lett volna ha az a rohadt koca nem akkor idöziti amikor a plafonon van !
  • IXEMGabeo
    én azt sajnálom, hogy ez a gyökér banda ott bent vígan el fog evickélni...azért hihetetlen mekkora nyomás alatt volt végig...nem lehetett könnyű ezt bírni és azért láthattuk, hogy Charlotteal, még ha nem is volt őszinte kapcsolata kívülről nézve (lehet ők másképp vélik), akkor is láthattuk, hogy ők ketten nagy erőt adtak és eléggé el voltak különülve sokszor...látszott rajtuk, hogy utálják a többieket, de ez nem is gond...

belátható Simon is hibás volt a történtekben, főleg ahogy a szituációkat kezelte, de a show szempontjából akkor is új arc volt, méghogyha ez a csoda 6 napig tartott kb...

sokkal több volt benne még akkor is, ha egyesek abba kötnek bele, hogy nem tud fogalmazni...olyan társaságban van ahol a többiek se tudnak 2 értelmes mondatot mondani...Laci és Viki képes összefüggően beszélni slussz passz...
  • Krisztiam #140737
    hát ez az ennyi erővel Vikit is ki lehetett volna zárni
  • desigo
    azért egy gatya lehúzás inkább poén
    de,hogy kergetem és letépem a ruháját
    enyhén durvább...
  • deniro2
    Lehet néha nehezen használja a nyelvet, de legalább ismeri, ellentétben a bennmaradt idiótákkal... Mi a tököm az a szerenád, mi?
  • jackoneill90
    ra'startol laci ba'csira.
  • jackoneill90
    ra'startol kaci ba'csira.
  • kill3r21
    gondlom most nem lesz live stream :D
  • sanzik
    Most ezt nem értem ,először Viki lerángatja Simonról a gatyát, aztán meg Simon lerángatja Vikiről a pólót...
    És az a kérdés,hogy kizárják-e Simont? Én azt hittem az lesz a kérdés,hogy kizárják-e Vikit???
    Mi volt a különbség? Az,hogy a póló elszakadt? és akkor mivan?...
  • jackoneill90
    pezsgo''t bontottam ezen alkalombo'l. mi lett volna 2 ho mulva egy hasonló vita'n? leszurja ke'ssel?
    alexa visszajohet.
  • gduck
    Nem igazán értem miért... Ez egy játék és Viki kihasználta a helyzetet, Simon meg simán besétált a csapdába. ZSENIÁLIS HÚZÁS VOLT, bár nem drukkolok Vikinek!
  • kill3r21
    ezután charlotte tényleg érdekes lesz, hogy hogyan kezeli a dolgokat :)
    De télleg nem lehetett vele beszélni, mert simon mindig helyette reagált..
  • IXEMGabeo
    többiek se nagyon...
  • drop
    koca is kaphatna büntetést mivel ö is lerántotta a ruhát csak nem szakadt el másik rögtön mikor felmentem szavazni 70% állt igen
  • Ferrari23
    Nézők döntöttek így RTL nagy ívbe leszarja Simonka, Vikike vagy ki esik ki.
  • IXEMGabeo
    neki tökmind1, mert, ha sír akkor műkönnyek, ha nem sír akkor meg mintha nem is szerette volna

mindenképp rosszul jön ki belőle...
  • Krisztiam #140723
    ez a dagadék jól megcsinálta pff
  • desigo
    nah melyik srácra fog rámenni ?
  • wesker24
    ÉN is befejeztem innentől kezdve nem érdekel mit csináltok szabad a pálya !

Sziasztok további szép napot azért mindennek van határa !
  • Rash87
    Úgy látszik nem néznek orosz valóság show-t :D
    Ha emiatt kizárták Simon-t... pedig ő érte érdemes volt nézni.
  • desigo
    ez a simon egy értelmes magyar mondatot nem tudott elmondani
    össze-vissza makogott folyton
    erre lennétek kiváncsiak?
  • Lord Mortanius
    Szép volt, jó volt, elég volt! Viszlát!
  • IXEMGabeo
    Ezek után nehezen tudom elképzelni, hogy a beképzelt coca nyerni fog:DDD pedig bírtam kajak az elején, de nagyon gyökér volt...szerepéhez méltóan
  • Krisztiam #140716
    na most kiderül legalább, hogy Csárli kamuzott-e
  • Ferrari23
    Simonka HÁHÁHÁHÁHÁ csodabogár az :D
  • Conqvistador
    Örültem, hogy találkoztam a fórumon veletek.
    Innentől befejezettnek tekintem ennek a műsornak a követését.
    Sziasztok
  • deniro2
    Naja, csak a dagadt baromi jó érzékkel találta meg pont akkor mikor a Krisztiánnal folytatott vitája miatt épp plafonon volt. Így azért rohadt nehéz kezelni egy újabb támadást.
  • wesker24
    Kapják be Viki elérte amit akart hogy rohadna meg az a rohadt koca !

Jó van nekem ennyi volt a müsor innentől kezdve nem érdekel nem vagyok hajlandó ezt a szrakeverő kocát nézni !
  • ascii
    simonság bolondság
  • Darthmushroom
    Haha remélem a sárin kívül a többit le is sz@rja és ennyi volt az elbúcsúzás tőlük h sziasztok :D